|
|
#3541 |
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XXVI
kufa... przez Was se Hel przypomniałam i będzie mię się po głowie snuło teraz
|
|
#3542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też spadło od razu 2 kilo w pirszy tydzień, ale prawdziwe spalanie zaczęło się u mnie dopiero 4 tygodnia diety i od tamtej pory waga i centymetry powoli spadają bedzie dopsz ![]() a najtłisz fajnego ma klawiszowca i basta ![]() basistę tyż, jak ktoś lubi warkocze na brodzie ![]() Cytat:
![]() takoże i ja zstępuję w piekielnie otchłanie własnego umysłu i oddaję się w objęcia Morfeusza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-15 o 22:57 |
||
|
|
|
#3543 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja nigdy naitłisza nie suchalam
to oni spiewaja ze costam cos tam endżel?
|
|
#3544 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() teoretycznie henna nie powinna się wcale wymywać, ale to chyba o taką czystą zieloną w proszku chodzi, balsamy na bazie henny nie wiem, może bardziej do zwykłych farb podobne?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie prawie pobiłam się z matką
![]() Dostała szału bo zostawiłam na krześle sweter, który zamierzałam schować do szafy po kąpieli. W✂✂✂✂✂✂✂iła mi go do wanny z wodą - w pierwszym odruchu myślałam, że ją tym mokrym swetremautentycznie zdzielę Jak go chciałam wyjąć, z wanny to mi go wytargała i zaczęła nim rzucać po całym przedpokoju. W wyniku tego ma zajęcie na najbliższe przynajmniej 30 minut, bo cały przedpokój jest mokry i zabłocony Powiedziałam jej, że ja tego na pewno sprzątać nie będę, to prawie wyszła z siebie i piana jej poszła Ta kobieta, w pewnych aspektach doprowadziła mnie do znieczulicy emocjonalnej![]() Mam uprzejmą prosbę, o niecytowanie tego postu.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-15 o 23:04 |
|
|
|
|
#3547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to nie jest tłuszcz i nawet tego nie widać (chociaż to też zależy od osoby/ organizmu Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Madzik: ![]() Przekwitanie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-15 o 23:07 |
|||
|
|
|
#3548 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bosze jakie to jest straszne
, a ten początek to normalnie jak eurowizja w latach 80 tych
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Spooro - prosiłam o niecytowanie
![]() Nie wiem, czy przekwitanie, czy problemy z sobą Od czasu do czasu mam takie klimaty odkąd pamiętam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3550 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ej serio..czemu mi sie to z Abbą kojarzy?
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja szalałam m. in. za Darkthrone i Immortalami Łza się w oku kręci
|
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no piosenka ma już chyba z kilkanaście lat... oj tam, cicho, grunt że jest jezusek i pióra fruwają a tu mój ulubiony ich kawałek - koniecznie ta włąśnie wersja live ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8VgLK...el_video_title
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-15 o 23:09 |
|
|
|
|
#3553 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik-trza było bez słowa poleciec do szafy i w✂✂✂✂✂✂✂ić do wanny płaszcz w którym aktualnie chodzi
![]() , ciekawe co by zrobiła ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- a ja szalałam za Limbonic Art, Isengard, Forgotten Woods nom za nirvaną tesz..ale to było tak dawno ze jusz nie pamietam
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3555 |
|
never say no to panda
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzix....
Dlaczemu sweter nie może leżeć na krześle? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik wybacz umkło mi ostatnie zdanie
Już się za to karzę - > ![]() Edit zrobiłam i jeszcze raz
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3559 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bo ma być porządek Zero luzu. Wszystko poukładane i na miejscu. Od razu! Chyba nie muszę pisać, że mam te zasady w lekkim poważaniu![]() Cytat:
Nie chciałam cytowania, bo nie wiem, czy nie zredaguję tego posta![]()
||
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Red wyluzuj trochę ze sprzątaniem lepiej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() litości, ludzie, kiedy to było... ![]() w liceum to ja techno i manieczek słuchałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-15 o 23:14 |
|
|
|
|
#3563 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
raczej ledwo 7 lat ma
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
I Emperor...
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Ale do dziś nie wiem, co jest przyczyną tej obsesji
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Swoją drogą poziom hormonów tez nie od rzeczy byłoby zbadac.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-15 o 23:15 |
|
|
|
|
#3567 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A brudne ciuchy też wkłada do pralki złożone...?
|
|
|
|
|
#3569 |
|
grozi wypollizowaniem
|
na szyfo ficialam ficialam
limbonic art także, a jakze
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko - leczy się od kilku lat na tarczycę. Ale takie akcje urządzała już jak miałam kilka lat. Od kilku lat ja się nie daję się sprowokować i szantażować. Choć nie powiem,że mnie te jej ekscesy nie wpieniają
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

)

. Swoją drogą poziom hormonów tez nie od rzeczy byłoby zbadac.