|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Cytat:
ale z drugiej strony nie ma co sie przejmowac - moze wlasnie pokazcie wyzszosc nad nimi i napiszcie z imienia i nazwiska i w tyłku ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Kiedys bylo lepiej w tej kwestii, nie pisalo sie w ogole imienia i nazwiska, tylko jakis tam wierszyk, a i tak przychodzil ten kto ma przyjsc i tyle
|
|
#4772 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia no chamskie, chamskie.
Mój wujek jak zapraszał mnie z Tż na swoje wesele-byliśmy wtedy razem mniej niż rok i dzieciakami byliśmy w sumie-jakoś potrafił się dopytać o jego imię i nazwisko i tak tez wpisał na zaproszeniu i winietkach dla mnie to normalne, ze zapraszając na ślub będę się starała dowiedzieć jak się nazywają osoby towarzyszące moich gości ale jak ktoś do mnie po chamsku to też bym po chamsku sie zahcowała
|
#4773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No nic, nie zamierzam się tym przejmować więcej. Nie ma sensu psuć sobie weekendu
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
Otóż to!!
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My obskoczyliśmy z TŻ chyba już 4 wesela (tylko żeby pogrzebu nie było ![]() ) i tylko na jednym ja nie miałam imiennego zaproszenia (to było wesele jego kolegi z zespołu, więc jakoś tak strasznie nie poczułam się urażona tym akurat, bo jakichś super kontaktów nie mieliśmy)
|
|
|
#4776 |
|
Wtajemniczenie
|
zimno mi coś
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
PIONA! Mi też
dlatego się przykryłam kocykiem, albo raczej zawinęłam się w niego i siedzę jak taki naleśnik przed kompem Tak w ogóle całkiem produktywny wieczór, trochę licencjata spłodziłam
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a tak to ide sobie do miesnego i prosze o jakies serduszka, zoladki, watrobke(takie tanie podroby) a jak mama swieto to dostaja kurczaka akurat nie mam wybrednych kociakow wiec i zupa im smakuje kotek sam da do zrozumienia czym go kaarmic tylko mleczka krowiego kotom nie dawac, bo rozwolnienia dostaja i moga sie odwodnic, a wtedy juz jest problem przynajmniej moje tak maja po mleku no i raczej nie wskazane jest mleko dla kotow(wbrew pozorom )a co do kwestii zaproszen to sie nie wypowiadam, bo w sumie narazie w niewielkim stopniu mnie to dotyczy...
|
|
|
|
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
Mutny to piona
też właśnie po koc poszłam i się owinęłam oo no to super ze coś tam naskrobałaś![]() Santom yhym rozumiem Tż podejrzewam będzie dawał wszystkiego po trochu, ale jak suche/saszetki to absolutnie nie Whiskas ani Kite-kat bo tyle sie naczytałam o tych karmach że hoho tez jestem zdania ze jak juz suche to porządnea jak Twoje zupki nawet jedzą to faktycznie wybredne nie są o mleku właśnie ostatnio czytałam, że ani kotkom ani psiakom sie nie powinno podawać bo nie przyswajają dziękuje za wyczerpująca odpowiedź
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam ,ze tz zwracal uwage na to ,ze nie bylo jego na zaproszeniu z imienia i nazwiska tylko os.towarzyszaca ,a jak bylismy z jego strony na weselach to jedno bylo gdzie ja bylam starsza no to oczywiscie moje imie i nazwisko bylo ,a z drugiego wesela bylam tylko os,towarzyszaca a na winietce bylam z imienia i nazwiska wymieniona
![]() Wiecie co przypomnialo mi sie jak ostatnio tz mowil,ze tesciowa cos sie czepiala do mojego psa mowi do tz" co oni maja tyle siersci w domu ,bo nie moglam nawet twojego polara do pralki wrzucic ,bo bym se ja zepsula" .Tz sie zawsze z moim psem tarza po podlodze bawi ,ale bez przesady nie ma on az tyle siersci ,zeby nie moc normalnie potem bluzy wyprac w pralce bez jaj.Zabrzmialo to tak jakbysmy zyliw jakim niechlujstwie i jakbym nie sprzatala
|
#4782 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście żartuję ![]() a tak serio to przesadza ta Twoja teściowa Z tego co, zauważyłam to zawsze ma jakieś problemy
|
|
|
#4784 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia nie przejmuj się-widocznie teściowa nie lubi zwierząt i dlatego taka uprzedzona..przecież to normalne ze piesek się leni-ale nie przesadzajmy-nie wypada mu ta sierść garściami
![]() Isabelle gorąca dziewczyna ojj jak z kręgosłupem to współczuję...moze to tylko jakiś nerwoból?
|
#4785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
prosze |
||
|
|
|
#4786 |
|
Zadomowienie
|
Kinia, niezła ta teściowa
![]() Idę spać. Dobranoc
|
#4787 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Uwielbiam te smaki przez @. Naszło mnie na groszek zielony. ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Kasia.diet jak psinka się ma? |
||
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co wzielam sie i wyszorowalam dywan ,zeby miec juz w glowy,tata wstal i sie pyta dziewczyno nie masz kiedy tego robic tylko w nocy
![]() Wiecie ta moja tesciowa to jest dwulicowa kobieta tak to ciucia kolo mnie przyjaciolki we mnie szuka ,bo i na kawe mnie zaprasza i 2 razy mnie poprosila czy bym z nia nie poszla do miasta i nie doradzila ,bo chciala sobie jakies ciuchy kupic ,a za moimi plecami potrafi obgadywac ,ze szok.Ewidentnie jest zazdrosna o tz ,fakt maz jej zmarl pare lat temu ,ale taka jest kolej rzeczy ,ze dzieci sie wychowuje dla innej kobiety /innego mezczyzny ,a ona widac tego nie potrafi zaakceptowac.Ostatnio poruszyla temat mieszkania ,ze ona nie wynajmie nikomu pokoju ,nie bedzie z nikim obcym mieszkac,no to niech se meiszka sama w 6pokojach ,2lazienkach,tylko,ze my nie bedziemy w stanie dwoch domow utrzymywac,a tak ktos by sie dokladal do rachunkow i my bysmy wtedy automatycznie mniej musieli dokladac do tego domu. Dziewczyny jutro ta umowe podpisujemy ,a ja nawet nie wiem jakie haczyki nas moga spotkac przy takiej umowie:/
|
#4789 |
|
Konto usunięte
|
Kinia współczuję. Najgorsze są takie dwulicowe osoby, bo nie wiesz czego się spodziewać.
CO do sali to nie wiem na co uważać, ale na pewno możliwości zmiany ceny. Teraz wszystko tak skacze, żeby czasem nie wyszła nie wiadomo jaka kwota. D. mi dziś powiedział co Jego ojciec nowego wymyślił. Uznał, że on sprzeda swój dom i działkę, kupi wujowi mieszkanie, wyburzy jego rudere i w tym miejscu zbuduje nowy dom. Wszystko, żeby nie zostać samemu, wszystko... Edytowane przez 201606201204 Czas edycji: 2011-04-16 o 00:01 |
|
|
|
#4790 |
|
Wtajemniczenie
|
Santom
jutro jeszcze rano na targ jadę-ze zwierzakami tam stoją to moze tam jakiegoś kotka wypatrzę![]() Marlena dobranoc ![]() Isabelle ojj...takie bóle kręgosłupa są najgorsze jak promieniują...;/ dobrze, ze tabletka pomaga Kinia no szalona jesteś-teraz dywan szorować co do teściowej to mam nadzieję, że w końcu przejrzy na oczy i zrozumie, że 2mieszkań nie utrzymacie... a może wyjściem by było sprzedać to duże i kupić jakieś małe tylko dla niej-mniejsze opłaty by może były albo ma nadzieję, ze zamieszkacie z nią![]() co do haczyków to ja się niestety nie znam wiec nie pomogę
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
isabelle a twoj tz ma tate tylko??
PAczek ona sie nie wyprpwadzi do zadnego mieszkanai ,cale zycie w domu mieszkala.a my docelowo i tak tam mieszkac nie bedziemy ,kiedys za X lat bedziemy sie budowac a ten dom pojdzie na sprzedaz,a mieszkanie na wynajem.
|
#4792 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój D. ma oboje rodziców, ale ojciec to jest baaaardzo leniwy i on ma jeden cel w tym. Jak D. się wyprowadzi, to kto będzie wszystko w domu robil? |
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Ta z tej swojej emerytury takiego wielkiego domu w zyciu by nie dala rady utrzymac,a ten dom jest prawnie tz ,wiec to w jego interesie lezy utrzymanie go tak naprawde.
Kurde nie chcce mi sie spac i wlosy umylam ,wiec musze czekac az troche podeschna.
|
#4794 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia no to ciężka sprawa-mogłaby faktycznie komuś te pokoje wynająć, pieniążki by były, a dwa nie była by taka samotna, zawsze by ktoś mógł pomóc w zakupach itd...
Isabelle no to faktycznie leniwy...
|
#4795 |
|
Konto usunięte
|
I będzie Was stać na utrzymanie tego wszystkiego?
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
No dlatego chcemy ja namowic,zeby komus wynajela ze 2 pokoje.A mieszkanie bedziemy z moim tata utrzymywac.Pisalam wam o tej sytuacji z tym mieszkaniem i domem.
|
#4797 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia no pamiętam, pamiętam coś
ehh...co zrobić
|
#4798 |
|
Konto usunięte
|
No ja pamiętam, ale myślałam, że ona po prostu nie chce wypuścić syna, ale tak to będzie sama utrzymywać. W sumie najlepiej jakby Twojemu tacie i mamcie Tżta kupić kawalerki, a z reszty pieniędzy Wy sobie mieszkanie.
---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Niestety sama dobrze, wiem, że rodzice potrafią być utrapieniem dla swoich dzieci. |
|
|
|
#4799 |
|
Wtajemniczenie
|
taki juz los dzieci-musimy sie zmagać z oczekiwaniami, wymaganiami i kaprysami rodziców
![]() to sie w głowie nie mieści...: http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,1...wiadomosc.html moja mama wczoraj widziała urywek rozmowy córki jednej z osób, które zginęły i tez wypowiadała się, że nic sie nie zgadza ponieważ jej ojciec miał wcześniej operacje i zostały mu wycięte jakieś narządy wewnętrzne-natomiast w wynikach sekcji-wszystko jest na miejscu...
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-16 o 00:46 |
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
No coz jakies rozwiazanie trzeba znalezc.
Dobra ja uciekam ,bo sie dzis zasiedzialam Dobranoc dziewczyny![]() eh jutro klamka zapadnie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

ale z drugiej strony nie ma co sie przejmowac - moze wlasnie pokazcie wyzszosc nad nimi i napiszcie z imienia i nazwiska i w tyłku 

dla mnie to normalne, ze zapraszając na ślub będę się starała dowiedzieć jak się nazywają osoby towarzyszące moich gości
ale jak ktoś do mnie po chamsku to też bym po chamsku sie zahcowała

.Tz sie zawsze z moim psem tarza po podlodze bawi ,ale bez przesady nie ma on az tyle siersci ,zeby nie moc normalnie potem bluzy wyprac w pralce bez jaj.Zabrzmialo to tak jakbysmy zyliw jakim niechlujstwie i jakbym nie sprzatala