|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Dziękuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Takie coś opowiadać przed Dobranocką. ![]() Ja pewnie też nie. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za bardzo sie wsciekalam kladac sie z czystym dywanem a wstajac z brudnym i tak codziennie trzeba go czyscic ale nie w taki sposob,choc czasem nadal mam go ochote wywalice tam dzieci napewno tego nie czytaja a na to odp w klubie
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
jakich trocin?
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wywal ![]() Miałam na mysli Nas,że przed spaniem takie horrory opowiadasz ![]() Byłam w Klubie,czytałam.
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
mamy krolika
ktory lubi je rozwalac wokol klatki i jak wychodzi z niej to tez wszedzie jest tego pelno sianka podobnie ale trociny bardziej sie roznosza![]() Cytat:
wlasnie go wypralam i wysprzatalam kroliczkowi do wieczora bedzie czysto
|
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj jak szykowałam i pakowałam obiad dla męża.Pod przykrywką pudełka do zywności od wewnątrz,nakleilam kartke samoprzylepną z liścikiem miłosnym ,teraz czekam aż zadzwoni i co powie
|
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() slodkie ![]() napisz potem czy mu sie podobalo
|
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje,wprawdzie nie robie takich rzeczy często No,ale postanowiłam to zmienić. No widzisz,też masz super że mąż Ci takie liściiki pisze i zostawia. ![]() A teraz nieapropo liścików miłosnych,tylko o bardzo miłym hm geście? Ja pamiętam,jak któregoś dnia się obudziłam,wstałam i popatrzyłam na zeszyt bo był otwarty,a tam pisało:kochanie pojechalem na zakupy,nie chciałem cię budzić.Kocham cię kochanie. ![]() Nadal to mam napisane w zeszycie ![]() Napisze później co mi powiedział,jaka była jego reakcja
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-15 o 13:45 |
|
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis maz poszedl 2h pozniej do pracy i napisal:"poszedłem myszko zaplacic oc, zaraz wroce kocham Cie ***" w weekend przewaznie pisze, ze jest przy autku lub w sklepie ja mu za to czasem przyjde do pracy z czyms pysznym i jak jestem na zakupach to kupie mu drobiazg a i ostatnio dostalam bukiecik rozrzadko ale tez mu czasem napisze wieczorem, ze ma jedzonko w lodowce ale to tylko czasem tez moglabym robic cos czesciej![]() i co rano dostaje dlugiegooooo smsa o tym jak mam o siebie dbac, zjesc sniadanko, odpoczywac itd kocham to
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super,że się o takich miłych gestach czyta. ![]() Noi jak najbardziej takie czyny popieram |
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuu,to chciałabyś aby było zimno. To oby tak było. ![]() Lada chwila powinnam wiedzieć,jaka była reakcja męża na karteczke z liścikiem.Właśnie czekam na telefon od niego. Tylko mam nadzieje,że zanim włozył do mikrofali zajrzał do środka,bo inaczej to mu się odklei i wleci do obiadu ![]() Ha,już wiem. Zaraz Wam napisze,tylko ide zjeść ![]() No zadzwonił mąż i powiedział:dziękuje kochanie za pyszny obiadek i liścik miłosny. I tu zaczyna opowiadać,że poszedł na przerwe otwiera pudełko z obiadek a tam liścik cytuje:zaskoczyłaś mnie wiesz?? ![]() Podsumowując,niedość że smakował mu obiad,jak zawsze zresztą toi bardzo się ucieszył i był zaskoczony z liściku.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-15 o 18:17 |
|
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#614 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gdy swojego czasu kopciliśmy papierosy, to każde z nas pisało romantyczne tekściki na klapce paczki. A od zawsze piszemy do siebie notki. Ja swoje wkładam mu do portfela, a mąż zostawia swoje oparte o czajnik. Mam takich czułych notek, listów (ba! nawet wierszyków) i kartek ze 3 pudła i nie widać byśmy przestali. A czasami nawet krótki scenariusz co będzie kiedy wróci z pracy pod warunkiem że będzie "grzecznym chłopcem" hi..hi..hi..Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A teraz spadam. Czas nadrobić wczorajsze bo inaczej to się nigdy nie wygramolę z tego "bałaganu". Do klubu zaglądnę wieczorkiem. Miłego dnia kobietki! Weekend się zaczyna |
|||||
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre ![]() fajnie masz moje sie zniszczyly ale mam stare listy od meza(wtedy chlopaka) jak wyjechal za granice i mialam tez wiersz od niego ale musialabym poszukac dobrze tez powinnam miec jakies osobne pudelko na to poddalas mi na to pomysl dziekujewtedy bedzie chcial zlowic nastepna wielka rybe jak ma ich duzo to lowi i wypuszcza i tak ciagle![]() ale mam ochote na kebaba zawsze o tej porze(lub pozniej) robie sie glodna![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- wspomnialam tylko mezowi o tym i wlasnie zamawia, kocham go jeszcze bardziej w takich sytuacjach ale i tak mam juz zepsuty humor tym co pisalam w klubie
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Mój niestety romantyczny nie jest. Jedyne co mam to listy z czasów jak był w wojsku i to sobie przechowuję w pudełeczku, jeszcze wtedy na każdą miesięcznicę przesyłał mi takie słodziutkie kartki z wierszykami. Listonosz miał ubaw....
Na karteczki nie mamy czasu bo kurde żyjemy tka strasznie szybko i w biegu, ja wstaję przed szóstą robię kawkę przygotowuję córce ubranie bo moja gwiazda najchętniej już chodziłaby z bosymi nogami i w podkoszulkach przygotowuję sie do pracy i jak wychodzę to robię małżonowi pobudkę. W pracy kołchoz rzadko kiedy mam czas żeby do niego zadzwonić, w domu to w sumie wszyscy razem jesteśmy późnym wieczorem, jak ja siedzę dłużej w pracy to on w domu, jak on dłużej to ja. Tak życie leci... Całkiem niedawno sobie pomyślałam dopiero co się poznaliśmy a tu już 14 lat minęło... |
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
despa,taka pamiątka jak listy to bardzo fajna sprawa.Po upływie własnie tych ileś tam lat,wracasz czytasz,wspominasz.Miło
![]() To nieźle zarobieni jesteście,ale cóż jak to się mówi życie..
|
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrze![]() Cytat:
![]() witam wypralam(3 razy pralam bo pachniala mi szafa![]()
|
||
|
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Mam pomysł co następny razem zrobić. ![]() Cytat:
w szafie.Można znaleść tam skarby.A tak na poważnie,to fajno że sukienka znaleziona przypadła ci do gustu.Też tak mam |
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu nie za bardzo , wzielam ja z domu nawet nie wiem po co, myslalam, ze moze w lecie bedzie na codzien musialam troche wyrzucic(tzn oddac na szmaty do auta i jak ja teraz ubralam to jest swietna![]() super, zdradzisz jaki ?
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednym słowem robiłaś wiosenne porządki ![]() Jasne,że zdradze. Napisze Wam później w klubie. ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Musze wyjść do sklepu,ale mam leniaaaaaaaaa. ![]() Za dwie godziny mąż wraca. |
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra mi juz nie odda a tam zawsze byla masaaaa ciuchow, caly strych itd nawet spioszki by sie znalazly kiedys troche wyrzucili a reszty napewno nie dostane![]() wiec po tym miesiacu nie bylo tam porzadku od razu wyrzucilam te rzeczy w ktorych nie chodze bo brakuje mi miejsca na moje nowe![]() mi sie marza takie butki od tamtego roku jak mierzylam to przewaznie byly ciut za duze, doslownie odrobinke
|
|
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra wychodze,jak wróce to Ci eve na posta odpisze.
![]() Na corvi,tego długaśnegoo posta również. ]No jestem już ![]() Cytat:
) A widzisz,śpioszki by się przydały ![]() Aaa,rozumiem nie miałaś dostepu do szafy. Też musze zrobić porządek w szafie,chociaż jakiś czas temu zrobiłam.No,ale wiosna przyszła,zimowe ciuchy mam zamiar pochować,zostawić wiosenno-letnie. Ktoregoś dnia obydwoje robiliśmy porzadki w szafie,mąż powywalał swoje ,ja swoje i zrobiło się miejsce na nowe ciuchy ![]() To jaki rozmiar butów nosisz? ![]() A i jeszcze coś,póki pamiętam. ![]() Kiedy motylek jedzie na te wesele,to miało być dzisiaj czy kiedy bo nie pamietam?? Noi karoo dawno tu nie było i nie pisała. bo dziewczyny m.in despa,Paula,Telka,nixie,widać tu u nas czasami.Tzn piszą w miare możliwości.Pewnie ktoś mi umknąl,ale jak znajde to wywołam do tablicy ![]() Jak znajde więcej czasu zrobie liste naszych mężatkowych plotkar co by żadna mi tzn nam nie ukmneła.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-16 o 19:36 |
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Zapłaciłam OC w MTU, bo najtaniej. Tym razem nie brałam całego pakietu z AC. Mam nadzieję, że nic złego się nie stanie.
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatni weekend maja ![]() weekend spedzamy prawie caly czas na dworze, niedługo sie zwijam do mamy bo ma ogród i zmęczę psa
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosze 35, male 35 dzis widzialam takie sliczne butki w sportowych butkach za to mam 36 i nie mam problemow ale zeby dostac cos na obcasie to musze sie nachodzic i chcialabym z czyms wokol kostki bo sam paseczek np z tylu nic nie daje bo mam taka cienka noge i tej kosci czy co to z tylu tak nie ma i nie ma na czym sie zatrzymac mam nadzieje, ze zrozumialas to co napisalam za to kupilam zobie sukieneczke i czuje, ze @ sie zbliza![]() agusiowata nam najtaniej wychodzilo w axa a mamy duzy silnik(v8 3,6) |
|
|
|
|
#628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiąże się z wydatkiem,aleee można kupować zaś nowe rzeczy.Otóż chodzi mi o kupno nowej dużej szafy ![]() To faktycznie masz małą nóżke. Tak zrozumialam o co Ci chodzi,to faktycznie masz nielada problem z kupnem butów.UU zbliża się czerwona wiedzma,uuuu ![]() Cytat:
![]() No super,że spędasz weekend prawie caly czas na dworze.Korzystajcie z ładnej pogody,piesek się wybiega za wszystkie czasy pewnie co ![]() Cytat:
![]() Nie,nie stanie się wypluj te słowo. ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- A tak poza tym-postami to dzień dobry.Witam Was w tym słonecznym dniu,oby jak najdłużej.Trzeba coś przekąsić i jechać na zakupy.
|
|||
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety i dobija mnie to czasem... a takie ladne butki ostatnio widuje ale nie poddam sie musze jakies znalezc do moich letnich sukieneczek i na malym obcasie![]() i dobrze, mogla by juz przyjsc ostatnio duzo mi sie spoznilo i mile widziana byla by poprawa
|
|
|
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
No to może ja też dołącze do Was?
![]() Jestem meżatka od 2 L i 2 miesiecy a czy szcześliwą..? są momenty radosne i takie kiedy najchetniej uciekłabym jak najdalej i zostawiła to wszystko..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

i czasem mam dosc tych trocin
, my mamy 3 dywaniki
ale to dlatego, ze nie chce sie meczyc dla jednodniowego efektu
Takie coś opowiadać przed Dobranocką.

za bardzo sie wsciekalam kladac sie z czystym dywanem a wstajac z brudnym
sianka podobnie ale trociny bardziej sie roznosza

To oby tak było.
Tylko taką pijam
Swoją drogą,ale masz fajnie vel dobrze
zawsze o tej porze(lub pozniej) robie sie glodna