Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 16:01   #4081
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
brzmi pysznie .. uwielbiam wszelkie sałatki z anansem ,
chyba zaraz skoczę po selerek i pora i zadziałam z Twoim przepisem .. mniam ..

a co do tematu sprzątania , to zazdroszczę Wam TŻtów sprzątajacych.. ja jeszcze nie mieszkam z moim, a już mi przeszkadza jego bałaganiarstwo aż się boję co będzie potem ...
w ciąży dość leniwa się zrobiłam, ale zawsze muszę mieć posprzątane, bo inaczej nie mogę się skupić na niczym
nie robię dużo , a zawsze jak ktoś do mnie przychodzi to tylko się zachwycają ''ale tu czysto!''

GRAZIN !!!!!!!!!! nie wklejaj tu takich rzeczy , bo na zawał padne .. obrzydlistwo, mam nadzieję, że nigdy w życiu żadnej z Nas nic takiego nie spotka !
no też mam taką nadzieje! bo te to takei najbardziej hardkorowe są....
Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
hehehehe... grazin Ty to się naprawdę nudzisz dzisiaj...

...ale rozstępy niczego sobie... mama nadzieję, że żadnej z Nas nie grozi aż taki stan...
no nudze nie da sie tego ukryc
nie wiem co ze sobą począć.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Aguś no mam nadzieje ze nie bede miala, na razie mam tylko na piersiach, ale jak zobacvzyłam tooooooo to sie zastanawiam czy to moje tgo w ogole rozstepy
Stary 2011-04-16, 16:03   #4082
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
no też mam taką nadzieje! bo te to takei najbardziej hardkorowe są....

no nudze nie da sie tego ukryc
nie wiem co ze sobą począć.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Aguś no mam nadzieje ze nie bede miala, na razie mam tylko na piersiach, ale jak zobacvzyłam tooooooo to sie zastanawiam czy to moje tgo w ogole rozstepy
kochana ja mam na calym bruzchu juz teraz rozstepy
a ak zachwalalam....

smaruje sie od 3 miesiaca
i co ???????? wielkie g.wno
teraz tro juz naqwet mustele kupilam
a moj brzuch ju tak wisi, ze nie dziwota, ze mam takie rozstepoy

dzisiaj brzuch znow przeszedl samego siebie
Stary 2011-04-16, 16:04   #4083
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

u mnie dalej sie nic niezmienia, coraz skurczybyk, aj zeby mnie zostawili w tym szpitalu, ide broncie ogarne, doprowadze sie do ladu i czekam na mezu i w droge!
mazianko, ja ostat. 2 dni mialam jak kamien w nocy brzuch..
Stary 2011-04-16, 16:05   #4084
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

agus, a to znam ją choc raz cos znam z Twojego pysznego kuchennego repertuaru
mega szybko się robi i jest faktycznie mniamusna, tyle ze w znanej przeze mnie wersji, jest ciut inaczej bo jajko, seler, kukurydza, szynka - nie drobiowa, ananas czasem dla zaostrzenia smaczku ten gruby szczypior od dymki.
Niestety nie mam składnikow a do sklepu mi sie nie chce, bom nadal przeżarta

the_sania
; no widzisz, musialam Ci przypomnieć jakiego masz obrotnego i sprytnego małża Jak to mówią "cudze chwalicie"
ale Ty litości nie masz dla swojego ! W szkole siedzi a tak go kusisz... Jeszcze przez Ciebie na wagary pojdzie

OMG.. szkola.. wiecie, ja w mojej już z 2 msc nie byłam.. a zloty co 2 tygodnie Nie chce mi sie.. nie wiem jak ją zaliczę

mazianka jak to nie pomoże to już nie wiem co mysleC! i nie strasz mnie, że celem wywołania porodu, też tak będę musiała zasuwac bo chyba szybciej ducha wyzionę aniżeli tyle naraz w 1 dniu zrobie !!
Dywan szorować szczotką... litości Szalona !!!
Czy Wy OBIE macie jakieś ponadludzkie siły ??
Zaczynam w to wierzyc

Grazin; koszmar !!!!!!!!!!!!!!
A ja sie caly czas zastanawialam jak wyglądają rozstepy.. nie wpadłam na pomysł, by w googlach szukac
No to jeszcze tego nie mam.. ciekawe kiedy mnie spotka.. ale może nigdy? Bo nigdy nie miałam płaskiego brzusia, więc moja skóra troszkę rozciągnieta
Ciekawe czy to ma wpływ

Mój małż dopiero na cmentarz dojechal O nie !
A ja zadzwoniłam zapytac, czy już skonczyli myć... Szorowanie 3 grobów przed nim

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:09   #4085
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

aguś ale tak nagle Ci wyskoczyły>? duzo masz ?
mi sie wydaje ze rozstepy to genetyka i troche szczescia.... ja sie tylko oliwkuje i nie mam (póki co)

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
u mnie dalej sie nic niezmienia, coraz skurczybyk, aj zeby mnie zostawili w tym szpitalu, ide broncie ogarne, doprowadze sie do ladu i czekam na mezu i w droge!
powodzenia!!!!!!
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
mega szybko się robi i jest faktycznie mniamusna, tyle ze w znanej przeze mnie wersji, jest ciut inaczej bo jajko, seler, kukurydza, szynka - nie drobiowa, ananas czasem dla zaostrzenia smaczku ten gruby szczypior od dymki.

the_sania
; no widzisz, musialam Ci przypomnieć jakiego masz obrotnego i sprytnego małża Jak to mówią "cudze chwalicie"
ale Ty litości nie masz dla swojego ! W szkole siedzi a tak go kusisz... Jeszcze przez Ciebie na wagary pojdzie

OMG.. szkola.. wiecie, ja w mojej już z 2 msc nie byłam.. a zloty co 2 tygodnie Nie chce mi sie.. nie wiem jak ją zaliczę

mazianka jak to nie pomoże to już nie wiem co mysleC! i nie strasz mnie, że celem wywołania porodu, też tak będę musiała zasuwac bo chyba szybciej ducha wyzionę aniżeli tyle naraz w 1 dniu zrobie !!
Zaczynam w to wierzyc

A ja sie caly czas zastanawialam jak wyglądają rozstepy.. nie wpadłam na pomysł, by w googlach szukac
No to jeszcze tego nie mam.. ciekawe kiedy mnie spotka.. ale może nigdy? Bo nigdy nie miałam płaskiego brzusia, więc moja skóra troszkę rozciągnieta
Ciekawe czy to ma wpływ

A ja zadzwoniłam zapytac, czy już skonczyli myć... Szorowanie 3 grobów przed nim
ja w tym semestrze tez nie byłam jeszcze w szkole mialam dwa zjazdy albo trzy, koljeny jest w terminie mojego porodyu wiec wątpię;P no i poza tym to juiz ostatni semestr a ja zapomniałam o pracy mgr kompetnie
ja brzuch mialam zawsze płaski, nawet jak tyłam to mi dupka rosła ewentualnie boczki ale brzuch płaski'

współczuje tego mycia grobów masakra to jest.
Stary 2011-04-16, 16:12   #4086
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
nie deneerwuj sie
Cytat:

the_sania

Zaczynam w to wierzyc

Ciekawe czy to ma wpływ

to sie ciesze
Cytat:
aguś ale tak nagle Ci wyskoczyły>? duzo masz ?
mi sie wydaje ze rozstepy to genetyka i troche szczescia.... ja sie tylko oliwkuje i nie mam (póki co)

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

powodzenia!!!!!!

ja w tym semestrze tez nie byłam jeszcze w szkole mialam dwa zjazdy albo trzy, koljeny jest w terminie mojego porodyu wiec wątpię;P no i poza tym to juiz ostatni semestr a ja zapomniałam o pracy mgr kompetnie
ja brzuch mialam zawsze płaski, nawet jak tyłam to mi dupka rosła ewentualnie boczki ale brzuch płaski'

współczuje tego mycia grobów masakra to jest.
kochana duzo
na boczkach tez mam
na udach, na zgieciach kolan
na piersiach

tak genetyka, moja mama i siostra mialy strasznie duzo
duzo mniej ode mnie, no ale ile te kremy mysle pomogly
a reszta no coz
\zawsze moglo byc gorzej
Stary 2011-04-16, 16:13   #4087
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:

a to wieczorkiem się wybierasz dopiero ?? o której ?

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:15   #4088
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
seler wyborny w sloiczku - taki w paseczki
szynka drobiowa
ananas w puszcze
jajka gotowane
przyprawa curry
por

zalewam sosem z majonezu i soku z ananasa i obficie przyprawiam curry, uwielbiam ta salatke

przepis kiedys tesciowa dostala od szwagierki
mniam Ja dzisiaj jadłam pizzę z ananasem. Chyba od 4 lat nie jadłam innej. Ananas obowiązkowy !!

Cytat:
dziewczyny aż się wystraszyłam
1. najgorsze
2. .....
3. .....

kurde to wygląda jak nacinane nożem
Bo będę płakać Takich jak te pierwsze to w życiu nie widziałam.

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:16   #4089
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

moja mama nie miala a 29 kg przytyła. to jedynie genetyka.
na szczedscie rozstepy bledną po czasie wiec nie ma tak źłe nasze ciał zmieni sie p0o ciązy i musimy to zaakceptować.
Stary 2011-04-16, 16:18   #4090
Renessme1985
Rozeznanie

grazin ja też za chwilę z nudów zdechnę... też już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić...

daisy ja też jeszcze muszę skończyć to, co zaczęłam, czyli podyplomowe studia.... ale taaaaaaaaaaaaaak mi się nie chce... do 15 maja muszę oddać pracę, a potem w czerwcu obrona... ale te studia to już nie wiem po co sobie wymyśliłam... chyba, żeby się teraz wkurzać na siebie...
... i też powinnam być na zajęciach dzisiaj, ale mam autko u lakiernika i nie mam jak dojechać bo komunikacja miejska to już nie dla mnie,w tym baloniastym stanie --> dobra wymówka, co nie??

... ale tak w ogóle to masakra bez samochodu jest... My tak generalnie mamy dwa z małżem, ale akurat ten starszy sprzedaliśmy w czwartek, bo chcemy wymienić na nowszy i drugi akurat też w czwartek poszedł do lakiernika, bo mieliśmy jakieś zadrapania i miał Nam dzisiaj oddać albo w poniedziałek... no i nie zadzwonił i ja się teraz czuje jak bez ręki jakaś ubezwłasnowolniona czy co... już wymyśliłam milion pięćset sto dziewięćset miejsc, gdzie bym mogła pojechać i co pozałatwiać chociaż jakby był samochód, to pewnie i tak by mi się nie chciało hehe... ale przynajmniej miałabym tą świadomość, że MOGĘ hehe... głupie co nie...

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Kwiatecek : kciuki:

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:20   #4091
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

A my zrobiliśmy sobie przerwę w sprzątaniu i pojechaliśmy do Mc'a na lody z polewą karmelową
Mieliśmy w planie umyć jeszcze auto na myjni ręcznej, ale okazało się, że chyba co 20 kierowca w naszym mieście miał te same plany i musieliśmy zrezygnować, aby nie stać w gigantycznej kolejce.
TŻ wieczorem jeszcze raz podjedzie, bo na szczęście myjnia całodobowa
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:27   #4092
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

ide spać
Stary 2011-04-16, 16:33   #4093
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny aż się wystraszyłam
1. najgorsze
2. .....
3. .....

kurde to wygląda jak nacinane nożem
OMG

Cytat:
Zaczynam w to wierzyc
Daisuś jak bedziesz juz tak zdesperowana jak my,to i siły znajdziesz.
hihi
ale ja tez z reguły jak Agus na tyłku nie posiedze,mój Tz tez i Jula taka sama,pewnie Gabriel tez adhd bedzie miał hhihi.

uff kurze poscierałam i nie mam pomysła co by tu jeszcze.....

a ponoc wody jak odchodzą to najczesciej w nocy lub po nocy,jak kobieta zrelaksowana,wiec jak mi dzisiaj w nocy nie odejdą to nic juz wiecej nie robie i sie poobijam dla kontrastu

Kwiatecku trzymam kciuki,zacznij wreszcie rozsypanke pls.

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:39   #4094
Siasiek
Zadomowienie

Hejka
Jestem już z Wami
Pisałam pierwszego posta rano ale komp mi się wyłączył i już drugi raz nie miałam siły, niestety.

Dziękuję Wam bardzo, bardzo za wsparcie i te wszystkie słowa otuchy to był dla mnie najgorszy tydzień w życiu.
Tyle nerwów co miałam... ehh szkoda opowiadać.

Wczoraj po wyjściu, oczywiście nie obyło się bez problemów.
Nie chcieli mnie wypuścić bo straszny bałagan mieli ze wszystkim...
Dopiero po "głośniejszej" interwencji mojego Tżta wyszliśmy koło 15 godziny.

A w domu, tak jak pisałam, zastałam taki cudny porządek...
Próbowałam to ogarnąć ale po chwili z tej bezradności wpadłam w ryk i wyłam. Chyba musiałam odreagować.
Ja tego wszystkiego to jeszcze z tydzień nie dam rady posprzątać.

Będę starała się ogarniać też wątek ale mam dużo zaległości i u Was, i w domu i ze wszystkimi innymi sprawami, na które coraz mniej sił.

Jeszcze raz buziole dla Was : cmok::c mok:

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:45   #4095
mazianka81
Rozeznanie

Siasiu
Dobrze,ze juz w domciu,bedzie dobrze,dasz rade,najwazniejsze,ze wszystko w porzadku .
Ja tez czasem mam tak ze pekam i wyje,zeby odreagowac,trzymaj sie kochana.

3660g i 57cm szczescia
Stary 2011-04-16, 16:48   #4096
amarcia
Wtajemniczenie

Witaj znów Siasieczku
Najlepiej w domciu i w znajomym gronie na pewnym forum czekałyśmy
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:50   #4097
enchantresss
Rozeznanie

Siasiek jak dobrze , że już w domku
oby następnym razem odwiedziny w szpitalu były dopiero na poród !

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-16, 16:52   #4098
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Siasiek, witaj

Najważniejsze, że w domu jesteś i czujesz się ok.
Porządek zdążycie zrobić
Do świąt jeszcze tydzień
Fajnie, że jesteś
Stary 2011-04-16, 16:53   #4099
Zytus
Rozeznanie

Siasiek, witaj z powrotem

Ja dzisiaj od rana do roboty sie wzielam, tzn najpierw wizaz a pozniej kurze, odkurzanie, mycie podłog i padam. Dzis wieczorkiem chyba czyszczenie fug sobie daruje (bo od dwoch dni siadam na godzinke i czyszcze, moze do porodu skoncze).
Musze sie pochwlaic jaka zdolna jestem, ogólnie to ze garnki mnie nie lubią to juz kiedys pisalam, ale dzis postanowilam w miedzyczasie zrobic ciacho. Znalazlam kiedys przepis w necie na cos prostego, a'la biszkopt który podobno zawsze wychodzi (czytajac opinie chyba nie znalazlam nikogo lomu by nie wyszlo), juz nawet raz robilam to ciacho i faktycznie wyszlo, wiec postanowilam jeszcze raz zrobic i tu zonk!!
Wyszlo w srodku surowe!!
Normalnie jestem zdolna, czyz nie
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:54   #4100
gusiagatko
Zakorzenienie

Siasiek Jesteś Super

Dobrze, że jesteś już domku
Jak się czujesz?? Wyryczeć to się chyba każda z nas czasem musi.

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:55   #4101
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Grazin, spac ?? niiiee Z nami tu bądź
co bedziesz w nocy robiła
Serio, bledna ??
Ja tez jeszcze nie mam, ale czytam, ze wielu Naszym Dziewczynkom pod koniec wychodzą i liczę sie z tym, że i mnie to "wyróżnienie" dostąpi choc jedno już mam-cukier więc może wystarczy już tego "szczescia"
A Twoja mami zgubila pozniej te nadprogramowe kg ??

Renessme, nie zdychaj Kochana, bo ja zdechnę z Toba!
Tez juz nie wiem co mam ze sobą zrobić.
Chciałam pozmywac, ale patelnia ciężka i wziełam ją do ręki i pusciłam.. do szału mnie te nadgarstki doprowadzaja
Moje studia to też podyplomówka i podobnie jak Ty do maja mam oddać część teoretyczna.. a poki co zebrałam się i napisałam spis tresci hihi
Wysłałam do mojego promotora (którego na oczy nie widzialam) tłumacząc się gęsto, że jestem na L-4, w ósmym miesiacu u proszę o umozliwienie kontaktowanie via mail.. poki co tydzień minał i odpowiedzi nei dostałam
A o czym piszesz ??
Ja sobie wymysliłam zarządzanie zasobami ludzkimi...Może Ty tez To coś razem sklecimy
O kurcze, wspołczuje braku chwilowego deficytu czterech kółek.
Ja Cie rozumiem co sobie wyobrazasz bo mam dokladnie identycznie
Jak małża auto było teraz na wiosennej wymianie olejów itp i jezdził moim to siedzac w domu miałam 100 pomysłów na minutę, dokąd mogłabym jechac
A kiedy odbieracie samochodzik od poprawek lakierniczych?
Wymówka? GENIALNA !!!!!!!!!!!!!!! Przeciez obie wiemy, że gdybys miala autko to byś pojechała

anulinka, lody z karmelem
Wiesz co, chyba ładna pogoda spowodowała, ze Wszyscy chcą autka myc.
W krk to samo, małż dopiero na 3 myjni znalazł nie za dużą kolejke.
Do tego święta się zbliżają, więc każdy robi myju myju

mazianka, i tak nic nie zmienia dla mnie faktu, że jestes Pracuś
Wiesz, ja rownież słyszałam, że ponoć najczęściej wody odchodzą nocą.. więc moze to już bedzie dzis.... Po takim wycisku.. kurde, musi zadziałac !!
Tylko Kochana, jesli dojdzie już co do czego w nocy, to nei zapomnij dać nam znac

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:57   #4102
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
mniam Ja dzisiaj jadłam pizzę z ananasem. Chyba od 4 lat nie jadłam innej. Ananas obowiązkowy !!

Bo będę płakać Takich jak te pierwsze to w życiu nie widziałam.
ja tez kocham hawajska
z szyneczka i ananasem a maz mi mowi, ze kebaba by zjadl

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Hejka
Jestem już z Wami
Pisałam pierwszego posta rano ale komp mi się wyłączył i już drugi raz nie miałam siły, niestety.

Dziękuję Wam bardzo, bardzo za wsparcie i te wszystkie słowa otuchy to był dla mnie najgorszy tydzień w życiu.
Tyle nerwów co miałam... ehh szkoda opowiadać.

Wczoraj po wyjściu, oczywiście nie obyło się bez problemów.
Nie chcieli mnie wypuścić bo straszny bałagan mieli ze wszystkim...
Dopiero po "głośniejszej" interwencji mojego Tżta wyszliśmy koło 15 godziny.

A w domu, tak jak pisałam, zastałam taki cudny porządek...
Próbowałam to ogarnąć ale po chwili z tej bezradności wpadłam w ryk i wyłam. Chyba musiałam odreagować.
Ja tego wszystkiego to jeszcze z tydzień nie dam rady posprzątać.

Będę starała się ogarniać też wątek ale mam dużo zaległości i u Was, i w domu i ze wszystkimi innymi sprawami, na które coraz mniej sił.

Jeszcze raz buziole dla Was : cmok::c mok:
super, ze juz w domku, najwazniejsze, ze jest okej
Stary 2011-04-16, 16:59   #4103
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Musze sie pochwlaic jaka zdolna jestem, ogólnie to ze garnki mnie nie lubią to juz kiedys pisalam, ale dzis postanowilam w miedzyczasie zrobic ciacho. Znalazlam kiedys przepis w necie na cos prostego, a'la biszkopt który podobno zawsze wychodzi (czytajac opinie chyba nie znalazlam nikogo lomu by nie wyszlo), juz nawet raz robilam to ciacho i faktycznie wyszlo, wiec postanowilam jeszcze raz zrobic i tu zonk!!
Wyszlo w srodku surowe!!
Normalnie jestem zdolna, czyz nie
pocieszę Cię. Miałam w planach zrobić sałatkę agusiową z ananasem, ale nie chciało mi się iść po składniki do sklepu, a miałam straszną ochotę na jakąś sałatkę i postanowiłam 'zrobię z tego co mam' .. i wyszła taka mdła, bez smaku, że się porzygać można normalnie
zdolniachy ..

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-16, 16:59   #4104
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

mazianka, mojej bratowej odeszły wody, jak pojechała maluchem ze swoją mamą na zakupy ( po wyjątkowo dziurawej drodze ).
Jeszcze tego samego dnia urodziła
Stary 2011-04-16, 17:01   #4105
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz, ja rownież słyszałam, że ponoć najczęściej wody odchodzą nocą.. więc moze to już bedzie dzis.... Po takim wycisku.. kurde, musi zadziałac !!
Tylko Kochana, jesli dojdzie już co do czego w nocy, to nei zapomnij dać nam znac
to ja razem z mazianką

kurcze jak sie nie ruszy to ja nie wiem, naprawde zaczne wierzyc, ze urodze za 2 tygodnie - tak mi tesc caly czas zarty przygrywa
Stary 2011-04-16, 17:03   #4106
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
W sumie mały co wizytę (przez ostatnie 3 wizyty) jest 700g cięższy, czyli co 4tyg, więc jesli tak dalej pójdzie to za 2 tyg powinien być o 350g większy więć 3750g mniej więcej, więc to chyba jeszcze nie tragedia.
Tragedia? Kochana ja bym chciala takie dziecko urodzic. Moje w 29 tyg wazy 1600g czyli tyle ile powinno w 31 tyg a wedlug siatki centylowej, ktora dostalam ze szpitala przy takiej wadze dziecko powinno sie urodzic z waga ponad 4500g. Nie wiem jak ja takie dziecko urodze a lekarka o cc w razie czego nawet nie wspomniala. Przez 4 tyg dziecko przybralo 900g wiec chyba nie masz sie co martwic duzym dzieckiem.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:05   #4107
Siasiek
Zadomowienie

Dzięki

Tak, niby to tylko sprzątanie ale po tygodniu nieobecności w kuchni na parapecie urosła mi brązowa rzodkiewka szok dla mnie niesamowity.

No i chłopcy postanowili zrobić mi niespodziankę w postaci nowych kolorów w moim pokoju. W całym mieszkaniu mam 2 centymetrową warstwę kurzu bo sufit musieli wyrównać

Moje dziecko nie odstępuje mnie na krok wszystko ze mną robi tak więc teraz będzie to co on do Was napisze :

din'[pppppppphp880fmmmmmmmmmmm m9bbhsx89wogggotma

No teraz znów ja
Miał chłopak uciechę.
Muszę zaraz wracać do sprzątania.

Odstawiam już wszystkie leki i może ten drugi za niedługo będzie już z nami Chociaż ma jeszcze czas

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:08   #4108
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
pocieszę Cię. Miałam w planach zrobić sałatkę agusiową z ananasem, ale nie chciało mi się iść po składniki do sklepu, a miałam straszną ochotę na jakąś sałatkę i postanowiłam 'zrobię z tego co mam' .. i wyszła taka mdła, bez smaku, że się porzygać można normalnie
zdolniachy ..
No wlasnie teraz pomyslalam o tej salatce, bo popatrzylam i wszytkie skladniki mam, tylko jakby mi nie wyszla, to chyba za duzo niewypałów jak na jeden dzien by bylo
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:08   #4109
matallewar
Zakorzenienie

moniqac Będzie dobrze
Poza tym... Ty masz 36,6 dziś, ja 35,4 i mój Edzik kilka dni temu już ważył 3200g Więc wagowo podobnie
Tylko, że mój gin chce mnie widzieć dopiero 6 maja

ddaaiissyy Jestem, jestem. Próbuję nadrabiać
Wczoraj tylko podczytywałam - brak czasu.
A dziś rano musiałam zawieźć tż do szpitala - dokładniej opisałam w klubie, ale nie jest wesoło Nawet bardzo niewesoło

JanuszAgnieszka za dobre wieści

Siasiek Super, że jesteś w domu

Ja całe szczęście opuchlizny nie mam, ale za to nowe rozstępy się pojawiły na moim brzuchu. Cały czas mnie swędzi Smaruję i smaruję i nic.

A poza tym idę walić głową w ścianę. Nie chcę rodzić sama. Nie będę rodzić sama. NIE I JUŻ!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:10   #4110
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:
mam Twój nr , w razie W zrobie Ci pobudke
Zartuje

teraz juz leze i własnie zjadłam gofra z bita smietanka ,brzoskwiniami i polewą toffi mmmmmm pycha był,
Oficjalnie sie u nas sezon turystyczny zaczął i wreszcie wszytskie kramy pomału sie otwierają.

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
mazianka, mojej bratowej odeszły wody, jak pojechała maluchem ze swoją mamą na zakupy ( po wyjątkowo dziurawej drodze ).
Jeszcze tego samego dnia urodziła
ojjj,a ja kurde malucha nimam:hahaha :

3660g i 57cm szczescia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości