Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-15, 21:43   #3481
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Własnie dostałam @, 5.cykl czas zacząć . Jakoś mnie to nie zaskoczyło .

Goldika dobrze ze ci objawy wróciły
Oj biednabędę trzymać kciuki żeby w następnym cyklu się Wam udało
Zazdroszczę wakacji na IbizieMy w tym roku niewim czy znajdziemy czas żeby chociaż na działce wypocząć bo pewnie wyjazd odpadnie-tz wciąz na montażachinnym domki letniskowe stawia a sam czasu na wakacje nie ma
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 21:44   #3482
TheFall
Zadomowienie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011

Cytat:

Aguś i popatrz jak nam sie cykle rozmineły, jeszcze troche temu praktycznie razem testowałyśmy. Dzisiaj ty dostałas @ a ja powinnam dostac za jakiś tydzień. Ciężko trafić w TEN dzień
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 23:08   #3483
kaskaderka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatek23 Pokaż wiadomość
Haj dziewczynki
Jeżeli w środe mi powie, że muszą mnie pociąc jak do cesarki to chyba umre z rozpaczy ;(
Trzymam cały czas za Was kciuki. Wasz kwiatek
Hej kwiatuszku fajnie,że dałaś znać co u ciebie Miejmy nadzieje, że nie będą cię ciąć ale nawet jak gdyby to blizna po roku jest już prawie niewidoczna więc uszy do góry

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Ps. wyjdzie, że głupia jestem i panikara ale wróciły mi mdłości i znowu wszystko mi śmierdzi
No i super, wyciszyłaś się,stwierdzając co ma być co będzie i efekty już są nie zapeszając oczywiście

Trzymam kciuki za wszystkie testujące w ten wekeend, ostatni dzwonek na bobasy grudniowe Kolorowych i proroczych snów

kaskaderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 06:48   #3484
Olcia1821
Raczkowanie

Hej dziewczynki nie robiłam testu mimo że kupiłam w środę nawet 3 szt. Stresu i łez miałam przez ostatnie dni tyle,że zapomniałam o oczekiwaniu na @. Ale dzisiaj mi w bardzo dobitny sposób o sobie przypomniało. Dosłownie mnie zalało, jak chyba jeszcze nigdy. plusem jest to że w obliczu tego co się dzieje w okół mnie, @ nie spowodowała u mnie żadnego smutku.

A więc teraz już oficjalnie przenoszę się do odpoczywających i bardzo Was wszystkie wspierających. Powodzenia kochane i trzymam kciuki!

Michaił Afanasjewicz Bułhakow
Nareszcie jesteś!!

Ty i ja Kochanie
Olcia1821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 07:59   #3485
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milla_85 Pokaż wiadomość
cześć wszystkim, dziś rano poszłam na bete i wlaśnie przed chwilą odebrałam wyniki niestety negatywny wynik bety ;-((((((((( a mojej @ jak nie było tak nie ma .
Przykro mi ja na Twoim miejscu poszłabym do lekarza, bo skoro miałaś zazwyczaj regularne @ to może teraz świadczyć o jakiś zaburzeniach hormonalnych, no chyba że przezywasz jakiś silny stres bo to też może mieć wpływ na @. Głowa do góry

Cytat:
Haj dziewczynki

Goldika miło, że ktoś o mnie pamięta.
Jestem przekonana, że te leki, które przyjmuszesz na tokso to one spowodowały zanik objawów a z fasolką jest wszytsko ok.

Ja przełożyłam termin operacji z 5 maja na 16 maja bo mi się @ przesuneła i dostałabym około 7 maja.

U mnie ogólnie lipa. Dowiedziałam się, że będą mi mięsniaka usówać przez brzuch i mnie potną jak do cesrki ;( bo jest tak głęboko.

W środę umówiłam się na prywatną wizytę do swissmedu. Tam mają leprze urządzenia i mam nadzieje, że mi lekarz powie, że mogą to laparosopowo na przykład usunąć. Czyli zamiast rozcinać całe podbrzusze robią w brzuchu 3 małe dziury i przez nie wkładają narzędzi i kamerę.

Jeżeli w środe mi powie, że muszą mnie pociąc jak do cesarki to chyba umre z rozpaczy ;(

Trzymam cały czas za Was kciuki. Wasz kwiatek
Kwiatku powodzenia życzę i mam nadzieję że uda sie to jednak usunąć laparoskopowo

Cytat:

Aguś przykro mi

Ja wczoraj miałam wizytę u gina, wszystko jest ok mimo tego że mam plamienia.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 11:08   #3486
MONIKA1850
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
[/LEFT]

No może tak tylko żę dzis temperatura mi spadłai pomału zaczynam plamić ale tak jakoś inaczej,jakby jasno-pomarańczowozaw sze bylo jasno-czerwono na początku @,brzuch mnie też nie boli....zobaczymy czy się @ do wieczora rozkręci...ale coś czuję że tak.

A pozatym pogoda u mnie przepiękna!!!!Muszę lecieć srzątać i zrobic jakieś ciasto chyba,sama w weekend będe bo tz na montażu nad morzem heh
Stary 2011-04-16, 11:14   #3487
TheFall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olcia1821 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki nie robiłam testu mimo że kupiłam w środę nawet 3 szt. Stresu i łez miałam przez ostatnie dni tyle,że zapomniałam o oczekiwaniu na @. Ale dzisiaj mi w bardzo dobitny sposób o sobie przypomniało. Dosłownie mnie zalało, jak chyba jeszcze nigdy. plusem jest to że w obliczu tego co się dzieje w okół mnie, @ nie spowodowała u mnie żadnego smutku.

A więc teraz już oficjalnie przenoszę się do odpoczywających i bardzo Was wszystkie wspierających. Powodzenia kochane i trzymam kciuki!
Przykro mi z powodu Twojej sytuacji, wiem dlaczego ta @ Cię nie smuci, miałam podobnie. Jak wokół sytuacja nie jest najlepsza to i na dzieciaczka nie jest dobry moment.
Pisz nadal co u ciebie słychać
Stary 2011-04-16, 12:01   #3488
spioszka
Raczkowanie

@ rozkrecona na calego ;-(
Trzymam kciuki za wszystkie testujace;-)
Milego weekendu XXX

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 13:38   #3489
kism
Wtajemniczenie

Hej alamig Powodzenia w staraniach

Cytat:
Napisane przez Milla_85 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry wszystkim w ten brzydki dzień. Dziewczynki podjełam decyzję i jutro lub w poniedziałek wybiorę się na Betę,tak jak wczesniej pisałam spóźnia mi się @ 2tyg, to mój 2 cykl starań , teraz robiłam juz 2 testy i oba negatyw ostatni robiłam w piatek.Tragedija to ciągłe czekanie,trochę się denerwuję.
Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Pewnie, że w takiej sytuacji wizyta u lekarza jest jak najbardziej wskazana ale też nie ma co krzyczyć na dziewczynę, że 2 tyg. czeka, że nie pobiegła na betę wcześniej. Dobrze, że się nie nakręca jak większość staraczek
Milla, życzę powodzenia z wynikami badań i oby wszystko się wyjaśniło

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Wiem i boję się, że pewnie nie raz przeżyję takie rozczarowanie, ale jestem dobrej myśli
Czy któraś z Was ma może PCOS?
Niemało dziewczyn ma tu PCOS. Radzę poczytać trochę wątek od początku.

Cytat:
Napisane przez Tusia_90 Pokaż wiadomość
Zaczynam myśleć o założeniu własnej działalności. Jednak przerażają mnie papierki i księgowość i zastanawiam się czy zarobie na swój zus, podatki i materiały. Narazie robię rozeznanie, coś tam przez allegro raz na jakiś czas, 4 babki z mojej rodziny, sprzedają je swoim koleżankom, od tego miesiąca, zaczynam prowadzić wewnętrzną księgowość. Czyli czy stać mnie na zus i podatki i ile z tego mam na czystu, po odliczeniu materiałów. Ale się rozpisałam
Ech, mam podobnie, nieraz myślałam o własnej działalności, ale właśnie boję się tych papierów. Widzę, że dobrze podchodzisz do sprawy, warto dobrze wcześniej przekalkulować, jak to finansowo wyjdzie Życzę powodzenia

Cytat:
U mnie ogólnie lipa. Dowiedziałam się, że będą mi mięsniaka usówać przez brzuch i mnie potną jak do cesrki ;( bo jest tak głęboko.
(...)
kwiatku, nie umieraj z rozpaczy Powiem Ci, że znam niejedną mamę, której po ciąży zostały rozstępy (w tym ja ) i blizna po cesarce, ale mówią jak jeden mąż, że warto je mieć, bo bez tego nie miałyby swoich ukochanych maleństw Jakkolwiek będzie przeprowadzona Twoja operacja, pamiętaj, że przybliża Cię ona do Twojej upragnionej fasolki

Dziewczynki, życzę "hurtem" zdrowia dla wszystkich zafasolkowanych i II staraczkom

Ja zaczynam wyglądać na @ i niedługo poproszę o wpisanie mnie na listę staraczek
kism jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:24   #3490
Norniczka
Rozeznanie

Już nie jestem w ciąży. Dzisiaj zrobiłam test i już jest negatywny. Okres rozkręcił się na całego. Dzwoniłam do lekarki do której miałam jutro pójść i wszystko jej opisałam. Powiedziała mi że jutro nie mam przyjeżdżać, dopiero jak mi się krwawienie skończy bo trzeba sprawdzić czy macica się sama dokładnie oczyściła a dopóki mam krwawienie to ona się właśnie oczyszcza i wizyta nic nie pomoże. A przyjmuje dopiero za 2 tygodnie, więc sobie daruje bo za 2.5 tyg będę w Polsce i się wybiorę do mojego zaufanego ginekologa. Stwierdziłam że musze sobie zrobić krótką przerwe od staranek bo jestem jakaś taka zmęczona tym ciągłym myśleniem o dzidziusiu...
Więc narazie Was opuszczam Kochane ale trzymam za wszystkie kciuki i o ile czas mi pozwoli będę Was podczytywać.
Stary 2011-04-16, 16:55   #3491
Flowerbombka
Zadomowienie

Norniczka bardzo mi przykro, byłam w takiej samej sytuacji w styczniu (gdzieś na początku tego wątku nawet o tym pisałam).
Kilka testów pozytywnych, objawy tez były a tu okres i to nawet w terminie,a jak się skończył to już testy negatywne. Według lekarza zarodek po prostu się nie zagnieździł i ponoć tak się zdarza bardzo często, zwłaszcza w 1 ciąży. Wiem, ze to nie jest zbyt pocieszające. Ja pocieszyłam się tym że wogóle zaszłam a mam PCOS. Następnym razem na pewno donosimy od początku do końca.
Ja na trochę sobie odpuściłam starania, ale w tym miesiącu znów zaczynam.
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:23   #3492
MONIKA1850
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Norniczka Pokaż wiadomość
Już nie jestem w ciąży. Dzisiaj zrobiłam test i już jest negatywny. Okres rozkręcił się na całego. Dzwoniłam do lekarki do której miałam jutro pójść i wszystko jej opisałam. Powiedziała mi że jutro nie mam przyjeżdżać, dopiero jak mi się krwawienie skończy bo trzeba sprawdzić czy macica się sama dokładnie oczyściła a dopóki mam krwawienie to ona się właśnie oczyszcza i wizyta nic nie pomoże. A przyjmuje dopiero za 2 tygodnie, więc sobie daruje bo za 2.5 tyg będę w Polsce i się wybiorę do mojego zaufanego ginekologa. Stwierdziłam że musze sobie zrobić krótką przerwe od staranek bo jestem jakaś taka zmęczona tym ciągłym myśleniem o dzidziusiu...
Więc narazie Was opuszczam Kochane ale trzymam za wszystkie kciuki i o ile czas mi pozwoli będę Was podczytywać.
Biednanie wiem co Ci powiedzieć-tak mi przykro.....
Odpocznij,dojdź do siebie a my będziemy czekać na wieści d Ciebie

Ja juz też nie wiem co jest grane....rano plamiłam ale tylko ociupinkę,teraz cisza
@ miał być wczoraj a nadal nie ma.
Stary 2011-04-16, 17:29   #3493
TheFall
Zadomowienie

Cytat:
Flowerbombka ma dużo racji, ja miałam także dokładnie taką samą sytuację, to bardzo częste i macica oczyszcza się całkowicie zazwyczaj. A to sprawia, że szybciej można znowu zacząć starania.
Daj sobie trochę czasu i nie rezygnuj na długie miesiące z dzidziusia
Stary 2011-04-16, 17:38   #3494
thedomi
Przyczajenie

czesc dziewczyny
mam nadzieje ze nie przeszkodze w dyskusji
tez staralam sie o dziecko w tym roku
5 dni mi sie spoznia@
dzisiaj zrobilamm dwa testy na jednym druga gruba kreska wyszla po okolo 20 minutach a na nastepnjym taka slabiutka ze ledwo widac ale byla od razu . co o tym myslicie??
czy komus sie tak zdarzylo ze mial dwie kreski a to nie byla ciaza
thedomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:40   #3495
goldika
Zakorzenienie

Norniczko bardzo mi przykro

A ja dostałam dziwnego śluzu... mętno-biały grudkowaty.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:57   #3496
MONIKA1850
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thedomi Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
5 dni mi sie spoznia@
dzisiaj zrobilamm dwa testy na jednym druga gruba kreska wyszla po okolo 20 minutach a na nastepnjym taka slabiutka ze ledwo widac ale byla od razu . co o tym myslicie??
Moim zdaniem testy nie mylą się w tę stronęa jeśli juz to bardzo rzadko,a Tobie oba wyszły pozytywne więc moje gratulacje

Cytat:
Norniczko bardzo mi przykro

A ja dostałam dziwnego śluzu... mętno-biały grudkowaty.
?????
Stary 2011-04-16, 18:04   #3497
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
czesc dziewczyny
5 dni mi sie spoznia@
To może znaczyć, że jesteś w ciąży Może dla pewności zrób trzeci test? Trzymam kciuki
Stary 2011-04-16, 18:55   #3498
MONIKA1850
Zakorzenienie

Wiecie co ,cieszy mnie fakt że jestescie tu takie miłe,napisałam na ginekologii na watku o objawach ciążowych to wiecie jaka dostałam odpowiedź?????Ze piszę jak małolaty w dziale "seks" chyba chodziło o to że napisałam żartobliwie że "...zrobiliśmy"TO" bez zabezpieczenia..."Jak inni potrafia skutecznie wkurzyć
Oby ta panna nie przekonała się jeszcze jaki mam cięty jęzor i niewyparzoną gębę
Stary 2011-04-16, 20:04   #3499
kwiatek23
Rozeznanie

GG do kwiatek23

Cytat:
czesc dziewczyny
5 dni mi sie spoznia@
Witam.

Mi test wyszedł pozytywny chociaż nie byłam w ciąży. Jeden mocny a kilka innych słaba 2 kreska. Beta w ten sam dzień <0,01 myślałam, że umre z rozpaczy tym bardziej, że testy były robione 14 lutego.
W załączniku zdjęcie.

PRZYCZYNA fałszywie pozytywnego testu? mięśniak macicy ;(
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie202.jpg (31,7 KB, 23 załadowań)

"Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal

http://enpr.pl/1508/47129

Edytowane przez kwiatek23
Czas edycji: 2011-04-16 o 21:27
kwiatek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 22:33   #3500
DolinaNocy
Rozeznanie

Cześć
Mogę do Was dołączyć?
Również staramy się w tym roku z mężem o maluszka W sumie od niedawna, bo dopiero ( dla mnie to "aż" ) drugi cykl minął. No i wczoraj dostałam @ Wiem, że nie powinnam się "nakręcać", ale ciężko tak jakoś nie myśleć o tym.
Stary 2011-04-17, 10:21   #3501
Natalala4
Raczkowanie

Cytat:
Spioszka tak jak pisałam dla mnie liczą się takie szczere odpowiedzi. Potrzebuję konkretów prócz pozytywnej energii
No cóż, no to przykro mi. Ja wyraziłam się szczerze o tym co ja myślę. Jeśli odebrałaś to jako nieszczere to już nic na to nie poradzę. Wiem po sobie jaki psychika może mieć wpływ na ciało dlatego napisałam szczerzez z własnych doswiadczeń. Ale każdy ma prawo do swojego zdania.

[/QUOTE]
kwiatku, nie umieraj z rozpaczy Powiem Ci, że znam niejedną mamę, której po ciąży zostały rozstępy (w tym ja ) i blizna po cesarce, ale mówią jak jeden mąż, że warto je mieć, bo bez tego nie miałyby swoich ukochanych maleństw Jakkolwiek będzie przeprowadzona Twoja operacja, pamiętaj, że przybliża Cię ona do Twojej upragnionej fasolki
[/QUOTE]

(Kurcze jak to robicie że wstawiacie kilka cytatów w jednej wiadomosci?)

Kwiacior - przyłaczma się wiadomo ze lepiej laparoskopowo bo szybszy powrót do formy ale finalnie jakkolwiek Cię zoperuja to jest to krok do przodu do bejbika!!!! I tak trzymać!

Ja we wtorek jade z siostrą na pobranie wycinków i łyżeczkowanie szyjki po fatalnym wyniku cytologii. Siorka załamana... A ja sie zastanawiam czy to moze być genetyczne... choć ja mam wyniki cyt dobre ale jestm młodsza.

Dziewczyny teraz opisze Wam cos nietypowego co mnie bardzo niepokoi. Generalnie poza tarczycą walcze jeszcze z hiperprolaktynemią (mam kilkanaście razy większy poziom prolaktyny niż powinnam) Pówód - stres. ale odkąd się leczyłam było wszystko ok. I nagle wczoraj zauważyłam.... wyciek jakby mleka z jednej piersi taki jak właśnie przy zbyt wysokiej prolaktynie. (Dodam, ze prolaktyna wzrasta w ciąży ale chyba w drugiej połowie??? i jest odpowiedzialna za produkcję mleka). Ale było tego bardzo mało - dosłownie kilka kropel ale jakoś inaczej czuję tą pierś jakby mnie troszke pobolewa sutek.
A wczoraj dwa razi sie popłakałam tżowi z naprawde mega błachego powodu... aż sam zażartował ze chyba faktycznie w ciazy jestem...
Ale mi sie wydaje że to nie możliwe bo w samą owu nie było przytulanka.
Zastanawiam się czy to moze być przez stres? Ostatnie dwa tygodnie pracowałam na mega podwyższonych obrotach i się stresowałam bo nie mogłam się wyrobić i miałam nieprzyjeności w pracy.

Jak chodzi o faze cyklu to od 13.04 biore luteine i powinnam ją brać do 22.04

WITAJ DOLINA NOCY!
Natalala4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:33   #3502
goldika
Zakorzenienie

Natalala4 nie chodziło mi, że inne wypowiedzi są nieszczere. Źle to ujęłam w takim razie. chodziło mi o to, że chciałabym poznać też gorsze strony tego co się ze mną dzieje. Nie pamiętam co dokładnie Ty napisałaś ale po prostu chciałam poznać oba scenariusze: dobry i zły.

Dolina Nocy podaj imię i wiek to dopiszę Cię do listy
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:39   #3503
kaja_so
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Natalala4 Pokaż wiadomość
Dziewczyny teraz opisze Wam cos nietypowego co mnie bardzo niepokoi. Generalnie poza tarczycą walcze jeszcze z hiperprolaktynemią (mam kilkanaście razy większy poziom prolaktyny niż powinnam) Pówód - stres. ale odkąd się leczyłam było wszystko ok. I nagle wczoraj zauważyłam.... wyciek jakby mleka z jednej piersi taki jak właśnie przy zbyt wysokiej prolaktynie. (Dodam, ze prolaktyna wzrasta w ciąży ale chyba w drugiej połowie??? i jest odpowiedzialna za produkcję mleka). Ale było tego bardzo mało - dosłownie kilka kropel ale jakoś inaczej czuję tą pierś jakby mnie troszke pobolewa sutek.
A wczoraj dwa razi sie popłakałam tżowi z naprawde mega błachego powodu... aż sam zażartował ze chyba faktycznie w ciazy jestem...
Ale mi sie wydaje że to nie możliwe bo w samą owu nie było przytulanka.
Zastanawiam się czy to moze być przez stres? Ostatnie dwa tygodnie pracowałam na mega podwyższonych obrotach i się stresowałam bo nie mogłam się wyrobić i miałam nieprzyjeności w pracy.

Jak chodzi o faze cyklu to od 13.04 biore luteine i powinnam ją brać do 22.04

WITAJ DOLINA NOCY!
No niestety mam tak samo. Też mam mlekotok pomimo, że od dwóch m-cy jadę na bromergonie, dwie tabletki na noc. Nie wiem co o tym myśleć , ąle pewnie to przez stres( piszę prace licencjacką, terminy gonią, trzeba zrobić badania do pracy). I tez jade na lutce, jutro mam statni dzień brania, więc pojutrze, najdalej w środę @ się pokaże. Staram się 7 cykl, dla jednych niedługo, dla mnie cholernie długo, ty bardziej, ze obie moje poprzednie ciaze były od pierwszego podejścia.

I podobnie do Olci i Kaskaderki kończę na chwilę obecną starania, być może uda sie jeszcze jeden cykl popróbować, ale nic pewnego.

Goldiko jesteś naprawdę silna kobietą, podziwiam. Mam nadzieję, ze wszytko sie uda i będziesz się cieszyć ślicznym i zdrowym maleństwem.
kaja_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:41   #3504
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Natalala4 Pokaż wiadomość
(Kurcze jak to robicie że wstawiacie kilka cytatów w jednej wiadomosci?)

WITAJ DOLINA NOCY!

Jeśli chodzi o cytowanie wielu wiadomości to przy każdej osobie masz takie ikonki jak cytuj, taka kartka w cudzysłowiu(e?) i odp. To przy każdej osobie, której tekst chcesz zacytować musisz wcisnąć tą właśnie kartkę, żeby się zaznaczyła na pomarańczowo i na sam koniec już odpowiedz

Mam nadzieję, że pomogłam tym "opisem", bo z doborem odpowiednich słów ciężko

Cytat:
Dolina Nocy podaj imię i wiek to dopiszę Cię do listy
Agata, lat 27 (jeszcze chwilkę choć rocznikowo już 28 )

Edytowane przez DolinaNocy
Czas edycji: 2011-04-17 o 11:43
DolinaNocy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 14:09   #3505
Natalala4
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaja_so Pokaż wiadomość
No niestety mam tak samo. Też mam mlekotok pomimo, że od dwóch m-cy jadę na bromergonie, dwie tabletki na noc. Nie wiem co o tym myśleć , ąle pewnie to przez stres( piszę prace licencjacką, terminy gonią, trzeba zrobić badania do pracy). I tez jade na lutce, jutro mam statni dzień brania, więc pojutrze, najdalej w środę @ się pokaże. Staram się 7 cykl, dla jednych niedługo, dla mnie cholernie długo, ty bardziej, ze obie moje poprzednie ciaze były od pierwszego podejścia.
Hmmm czyli raczej szanse na to ze to od ciaży są znikome a już miałam takie myśli...

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o cytowanie wielu wiadomości to przy każdej osobie masz takie ikonki jak cytuj, taka kartka w cudzysłowiu(e?) i odp. To przy każdej osobie, której tekst chcesz zacytować musisz wcisnąć tą właśnie kartkę, żeby się zaznaczyła na pomarańczowo i na sam koniec już odpowiedz

Mam nadzieję, że pomogłam tym "opisem", bo z doborem odpowiednich słów ciężko
Baaardzo pomogłaś! dziękuję!!! na dowód ten post!
Natalala4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 16:01   #3506
kaskaderka
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Olcia1821 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
@ rozkrecona na calego ;-(
Trzymam kciuki za wszystkie testujace;-)
Milego weekendu XXX
Cytat:
Już nie jestem w ciąży. Dzisiaj zrobiłam test i już jest negatywny. Okres rozkręcił się na całego.
Przykro mi dziewczyny

Cytat:
Napisane przez MONIKA1850 Pokaż wiadomość
Ja juz też nie wiem co jest grane....rano plamiłam ale tylko ociupinkę,teraz cisza
@ miał być wczoraj a nadal nie ma.
Czekamy kochana co tam u ciebie

Cytat:
czesc dziewczyny
tez staralam sie o dziecko
Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Cześć
Mogę do Was dołączyć?
Również staramy się w tym roku z mężem o maluszka
Witamy na naszym przyjaznym forum i życzymy jak najszybszego przeniesienia się na mamusiny wątek

Cytat:
Natalala4 nie chodziło mi, że inne wypowiedzi są nieszczere. Źle to ujęłam w takim razie. chodziło mi o to, że chciałabym poznać też gorsze strony tego co się ze mną dzieje. Nie pamiętam co dokładnie Ty napisałaś ale po prostu chciałam poznać oba scenariusze: dobry i zły.
Dziewczyny - spokojnie - każda chce pomóc słowami na swój sposób i nie zawsze może to wychodzi więc nie boczcie się na siebie emocje na naszym wątku są i będą, nie bójmy się odzywać

Stary 2011-04-17, 16:10   #3507
MONIKA1850
Zakorzenienie

kaskaderka u mnie cisza tzn.@ nie ma ani najwyraźniej się na niego nie zanosidziś rano zauważyłam na papierze po podtarciu takie niteczki krwi cieniutkie i tylko rano teraz cisza....sama już nie wiem co myslećjutro testuję,może coś się okaże.
Stary 2011-04-17, 16:45   #3508
kaskaderka
Rozeznanie

ach ta wkurzająca niepewność... ja się czułam jakby se ktoś ze mnie jaja robił - nie podobało mi się to Teścik kupiony i kusi? Normalnie co m-c emocje takie jak gra w oczko na kase

Mi za to zepsuł się nastrój dzisiaj, bo kupiłam nową farbę do włosówi w ramach oszczędności i nie trafiłam z kolorem - miał wyjść gołębi bląd a wyszedł brudny ala siwy i teraz albo kupić inna farbę... tylko jaką Farbuje któraś z was sama włoski na bląd? macie jakąś sprawdzoną farbę? bo sama nie mam doświadczenia w tej kwestii a spalone już miałam i już prawie po roku ich sie pozbyłam Wiem, że off topic robie ale w końcu możemy o wszystkim pogadać i się wyżalic nie tylko o owulacjach Pomożecie?

Edytowane przez kaskaderka
Czas edycji: 2011-04-17 o 16:46
Stary 2011-04-17, 17:45   #3509
aga_bre
Rozeznanie

Cześć dziewczyny. Chwilkę mnie nie było o tutaj tyle się wydarzyło rzeczy tych dobrych (goldika widzę, że twarda z Ciebie sztuka i trzymam za Cię kciuki) i tych gorszych - wredna małpa z czerwonym

Co tutaj dzisiaj strasznie cicho, chyba wszyscy na spacerkach. My z Tż byliśmy oglądać dzisiaj nasze mieszkanko .

kaskaderka ja niestety nie pomogę bo ja czarna jestem. Co do offa to ja nie mam nic przeciwko z drugiej strony uważam, że na nasze starania wpływa cała masa różnych spraw (praca, rodzina, nastawienie psychiczne, podejście itd.) więc u nas raczej nie ma czegoś takiego jak off ponieważ to wszystko składa się na ten temat.
Stary 2011-04-17, 18:32   #3510
MONIKA1850
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaskaderka Pokaż wiadomość
ach ta wkurzająca niepewność... ja się czułam jakby se ktoś ze mnie jaja robił - nie podobało mi się to Teścik kupiony i kusi? Normalnie co m-c emocje takie jak gra w oczko na kase

Mi za to zepsuł się nastrój dzisiaj, bo kupiłam nową farbę do włosówi w ramach oszczędności i nie trafiłam z kolorem - miał wyjść gołębi bląd a wyszedł brudny ala siwy i teraz albo kupić inna farbę... tylko jaką Farbuje któraś z was sama włoski na bląd? macie jakąś sprawdzoną farbę? bo sama nie mam doświadczenia w tej kwestii a spalone już miałam i już prawie po roku ich sie pozbyłam Wiem, że off topic robie ale w końcu możemy o wszystkim pogadać i się wyżalic nie tylko o owulacjach Pomożecie?
Kurcze,nie pomogę ci bo aktualnie schodzę z bardzo ciemnego brązu(rawie czarnego)na blond,ale pasemkami,we czwartek idę znowu,ale chodzę do salonu bo po swoich cudowaniach na włosach omal się ich nie pozbyłam

A ten wątek jest o to aby pisać o wszystkim,chyba non stop nie będziemy opisywac swojego samopoczuciacho ciaż i tak to robimy,przeciez można pogadać o innych sprawach nie

Ja dostaję plamienia ale dziwne to bo @ zaczyna się u mnie tak od razu na czerwono,a tu taki bledziutki różDziś mój 32dc.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości