Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 16:46   #901
DaKaro
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
My dzis naczynamy 29 tydzien
A Wy jakie plany na swieta ?
29 tydzień, to już nie przelewki.

Lecimy na Maltę w sobotę rano, tyle z planów, ale wolałabym być w domu z rodziną.
Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
i tak nie mam siły ani ochoty gadać z nimi bo już mnie wkurza się się wpraszają co chwilę a ja miałam inne plany na wieczór no ale jak zwykle z moich planów..

"Ty to byś najchętniej się w domu zamknęła żeby nikt nie przyjeżdżał!" no żesz!.... wkurzyłam się mówiąć delikatnie...
Nie przejmuj się, mój TŻ też często mówi, że najchętniej bym z domu nie wychodziła. Oni pon prostu nie rozumieją, że musimy trochę zwolnić, a obowiązków też mamy nie mało: praca dyplomowa, praca na cały etat, ciąża...można by tak wyliczać.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:53   #902
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Bożeee. ..czemu faceci są tak niedomyślni....za tą odzywkę to mu się należy..

Mój TŻ właśnie skończył malowanie pokoju, jak wyschnie to pokażę efekty Bierzemy się za skręcenie komody
no sa niedomyślni czasami, osły jedne..

pokaż pokaż bo ciekawa jestem

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej

Beata ja z kolei kisze się w domu od początku ciąży,i mam nadzieję,że dziś pojedziemy do bratanka tz na 6 urodziny. Mamy prezent-mały uwielbia dinozaury. I pewnie mnie znów wykiwa... Ja tylko lekarza widzę,i to wszystko. Zaczyna mnie dobijać,bo przed ciążą-byłam bardzo aktywną. A teraz du.pa
ja ostatnio więcej siedze poza domem niż w domu w czasie wolnym - tzn., soboty, niedziele i już mam dośc na dłuuugi czas, przegięcie w drugą stronę też jest nie do wytrzymania...

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:54   #903
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Lecimy na Maltę w sobotę rano, tyle z planów, ale wolałabym być w domu z rodziną.
Wow Malta fajnie nom ale ja w swieta jak Ty wolalabym z rodzinka spedzic

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:55   #904
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
no sa niedomyślni czasami, osły jedne..

pokaż pokaż bo ciekawa jestem
Jak wyschnie to wrzucę na razie ściany mokre to niezbyt pięknie
wsunęłam zapas pomarańczy i idę do tej komody bo TŻ się sam męczy

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 16:57   #905
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

sweet kurcze ja też nie widziałam twojego wózia możesz jeszcze raz dodać focie?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:03   #906
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
alkohol.... a co to jest??
już nie pamiętam jak to jest wypić jakieś %, nie miałam w ustach ani kropli od 3 lat
a tak lubiłam napić się wieczorem winka albo jakiegoś drineczka
Ja też nie pamiętam,
przed ciążą uwielbiałam hiszpańską Sangrię
Mój mąż zbiera rożne alkohole z całego świata,
gdziekolwiek jedziemy to zawsze musimy wziąć jakąś butelkę
dobrego alkoholu, już wszyscy znajomi wiedzą że jak do Nas przychodzą,to z czymś czego mój D nie ma
Potem bawi się w barmana i serwuje swoje drinki
No i dość sporo Nam się tego nazbierało
ale oczywiście facet nigdy nie myśli,
aby kurze pościerać on to by był nawet zadowolony,
jakby na butelkach win był taki stary kurz jak w winnicach
ale to w piwnicy może sobie zrobić, a nie w salonie

DeKaro lotów bez turbulencji życzę !
Oj zazdroszczę Ci zazdroszczę,
czemu Ja na to wcześniej nie wpadłam

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

O Boże, o Boże

http://sercezczekolady.blox.pl/2011/01/Krowka.html

Kto mi zrobi!!??

Aga genialna stronka!
Popatrz ona ma fajny pomysł na tort na chrzciny:
http://sercezczekolady.blox.pl/2010/...-chrzciny.html

Edytowane przez zanetaa88
Czas edycji: 2011-04-16 o 17:08
zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:03   #907
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, mój TŻ też często mówi, że najchętniej bym z domu nie wychodziła. Oni pon prostu nie rozumieją, że musimy trochę zwolnić, a obowiązków też mamy nie mało: praca dyplomowa, praca na cały etat, ciąża...można by tak wyliczać.
Jak bym mojego męża słyszała. Co weekend słyszę, że ja to bym tylko w domu siedziała. Ale uwierzcie mi po paru wypadach, gdzie wszyscy piją i potem zachowują się jak stado osłów mam dość. Większość naszych znajomych nie ma dzieci i nawet nie myśli o ciąży, więc skąd mają wiedzieć, że ja o 1 w nocy padam, że niektóre rzeczy już mnie nie bawią itp itd. Szczerze to mamy tylko jednych takich znajomych od serca, na których zawsze mogę liczyć i przy których czuję się ok. Reszta też jest fajna, ale im jeszcze pstro w głowie No a mojemu mężowi to odpowiada

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 17:27   #908
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
dzien dobry, witam sie w piekne poludnie
i zycze wszystkim duuzo sloneczka!

sygine - co to jest gzika???
dziubek - kto wie, to moze sie gdzies miniemy na spacerku, bo ma byc ladnie i ja z mezem i cora tez bede krazyc gdzies po gliwicach auto w naprawie wiec pozostaje nam pokrecic sie u siebie w okolicy czyli w centrum
Gzika to po prostu biały ser rozrobiony z odrobiną kwaśnej śmietany i cebulką Doprawiony solą i pieprzem do smaku Mniami
Stary 2011-04-16, 17:36   #909
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
a jak rzuciłam od niechcenia tż-towi że jak pojada to sfinalizujemy to czego wczoraj się nie doczekałam to on na to: "Ty to byś najchętniej się w domu zamknęła żeby nikt nie przyjeżdżał!" no żesz!.... wkurzyłam się mówiąć delikatnie...

już mi się odechciało całkiem.. poczułam się jakbym miała żebrać o odrobinę czułości... przykro mi się zrobiło po prostu...

ach ci faceci mój tez czasem tak palnie, czegoś nie zrozumie, a to boli

My też na święta znikamy. Jak najdalej od całej rodzinki. Wsiadamy w samochód i jedziemy w góry
Stary 2011-04-16, 18:01   #910
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

ach ci faceci mój tez czasem tak palnie, czegoś nie zrozumie, a to boli

My też na święta znikamy. Jak najdalej od całej rodzinki. Wsiadamy w samochód i jedziemy w góry
hej laski. wróciłam z uczelni, zjechana jak koń po westernie.
Brumek współczuje smierci przybranej babci, to przykre, ale niestety kiedyś musiało nastąpić.. zazdroszczę Wam tych wyjazdów w góry i na Maltę. Jak byłam w 3 m-cu i planowaliśmy sylwester w zakopcu i zapytałam ginki ti krzywiła się i powiedziała że lepiej nie.. i nigdzie nie byliśmy (a, w kazimierzu, sylwek spędzony na kwaterze).

Sweet ja bym brała zabawki, co będzie w lepszym stanie można wyparzyć

Zdołowana jestem..nerka dokucza, w domu syf na kółkach, przygotowania do świąt nie zaczęte i chyba oleje to, strych tonie w śmieciach, firanki nie wyprane, tarasy brudne aż czarne płytki.., pościel też nie wyprana, nie mam siły...

24 kwietnia czyli w swięta wypada nasza 1wsza rocznica ślubu- nie mam pomysłu na prezent, korci mnie zrobić tort, ale dwie lewe ręce do pieczenia...

Tżt wielce zapracowany. Jutro jedziemy kupić wózek, ciekawe czy się konkretnie zdecyduje na ten tako, jak zobaczyłam go na żywo to mam małe wątpliwości..

Beata wyluzuj z tą robotą. Idę poleżakować. Padam.

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-04-16 o 18:02
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:16   #911
SweetAngel1984
Zadomowienie

maz juz wrocil ale odrazu z drzwi poszedl montowac pólki w kuchni...potem dopiero stwierdzil ze zje.........boiad........ no chyba teraz to juz kolacje...............i potem jeszcze musi odpicowac bryke Igora

wiec.........samotnosci ciąg dalszy brumek - thx

aga - jak u mnie na polówkowym Igor zmieni sięw dziewczynke to też będzie Zuzia choc ma mnadziej ze pozostanie Igorem

aania - mi tez sie to zdaża

jacieeeee - taki nasz los matek polek (czasem odnosze wrazenie ze z tej samotnosci cos mi sie w łeb robi )

youyou
- a wezme a co

blondynkapoznań
- zaraz cos wykombinuję

patik - biorę

DaKaro, jacieeeee - tak....faceci.........pot rafia tylko narzekac nigdy nie maja wyczucia sa egoistyczni i nieodpowiedzialni......ja ostatnio stwierdzilam ze przygotowuje sie na dwojke dzieci w domu....jedno w osobie meza juz mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg quinny.jpg (15,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg quin.jpg (15,5 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-16 o 18:24
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 18:25   #912
sygine
Zadomowienie

Ale mam lenia Dopiero przed godziną skończyłam sprzątać i muszę iść sobie papcie kupić, bo mi się rozwaliły, a najchętniej bym się położyła spać... Sezon grillowy możemy już zacząć, bo umyłam dzisiaj wszystkie krzesła i stół ogrodowy, a P. postawił baldachim, ale za to teraz padam z nóg... W ogóle to mi się lewe biodro jakoś poluzowało i boli jak chodzę
Wy tu piszecie, że nie macie ochoty na wyjścia, a ja właśnie dzisiaj chciałam mężusia wyciągnąć do knajpy na imprezę "Nine Inch Nails Night", bo dawno nigdzie nie byliśmy, ale chyba nic z tego nie wyjdzie P. nie chce iść, bo mówi że się boi że ktoś mnie może w ścisku w brzuch uderzyć i może lepiej nie ryzykować... Ech a tak chciałam póki jeszcze chodzenie nie sprawia mi trudności...
Stary 2011-04-16, 18:36   #913
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Tżt wielce zapracowany. Jutro jedziemy kupić wózek, ciekawe czy się konkretnie zdecyduje na ten tako, jak zobaczyłam go na żywo to mam małe wątpliwości..

A dlaczego małe wątpliwości ? Ja tez zastanawiam sie konkretnie nad tym wozkiem, ogladalam go w sklepie , jezdzilam i zrobil na mnie dobre wrazenie podziel sie swoimi spostrzezeniami prosze

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:02   #914
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Jak bym mojego męża słyszała. Co weekend słyszę, że ja to bym tylko w domu siedziała. Ale uwierzcie mi po paru wypadach, gdzie wszyscy piją i potem zachowują się jak stado osłów mam dość. Większość naszych znajomych nie ma dzieci i nawet nie myśli o ciąży, więc skąd mają wiedzieć, że ja o 1 w nocy padam, że niektóre rzeczy już mnie nie bawią itp itd. Szczerze to mamy tylko jednych takich znajomych od serca, na których zawsze mogę liczyć i przy których czuję się ok. Reszta też jest fajna, ale im jeszcze pstro w głowie No a mojemu mężowi to odpowiada
No właśnie. Kilka tygodni temu męża kumple wyszli od nas z domu o 3.30 nad ranem i dziwili się, że ja chcę do łóżka iść o 1 nad ranem...
Cytat:
Zdołowana jestem..nerka dokucza, w domu syf na kółkach, przygotowania do świąt nie zaczęte i chyba oleje to, strych tonie w śmieciach, firanki nie wyprane, tarasy brudne aż czarne płytki.., pościel też nie wyprana, nie mam siły...
nie martw się sprzątaniem, zdrowie najważniejsze.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:03   #915
zanetaa88
Zakorzenienie

Ja już po grillu,
ale mam ochotę na ciasto francuskie z bitą śmietana!

Sweet jaki to jest kolor wózeczka? złoty? No to Igor furę już ma

Pati biszkopt możesz kupić,
krem do tortów możesz kupić, wystarczy robić wg instrukcji,
a tort możesz przyozdobić np owocami

Stary 2011-04-16, 19:08   #916
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja dzisiaj dzięń na uczelni spędziłam, nadrabaiłam Was trochę na wykładach, więc teraz miałam mniej

Dzisiejsza noc niestety nie należała do najlepszych, twardniał mi brzuszek i nie mogłam jakoś spać z wyprostowanymi nogami bo ciągło strasznie, Mały też szalał, miałam co godzinę pobudkę... Ale kiedy ran wstałam było już ok i na uczelni też nie narzekałam.

Brumek gratuluję 6 m-ca To już tylko 3 przed Tobą
I strasznie mi przykro z powodu "Dziadka"

Beata
My z mężem akurat się tak dobraliśmy, że jak on nie ma na coś ochoty to ja też, ogólnie lubimy bardzo spędzać czas sami z sobą, gdzieś sobie jechać sami bez celu, spontanicznie. A teraz kiedy jestem w ciąży jak ktoś chce do nas wpaśćalbo ktoś nas zaprasza to mąż zawsze mówi, że to wszystko zależy od tego jak się ja będę czuła i nie raz poprostu odmawiamy

Lilka 29tc Jak to leci

Mi też się Zuzia bardzo podoba, gdyby byla dziewczynka napewno nadalibyśmy jej takie właśnie imię.

My w święta na śniadanko do moich rodziców a na obiad do teściów, a reszta świąt jest "nasza"

Nie pamiętam co komu jeszcze miałam odpisać

Aha Brumek koleżanka na uczelni opowiadała, że jej siostra wymiotowała całą ciążę i lekarz polecił jej pić podgrzaną coca colę i podobno pomogło. Od razu pomyślałam o Tobie, więc piszę
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:11   #917
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja już po grillu,
ale mam ochotę na ciasto francuskie z bitą śmietana!

Sweet jaki to jest kolor wózeczka? złoty? No to Igor furę już ma

Pati biszkopt możesz kupić,
krem do tortów możesz kupić, wystarczy robić wg instrukcji,
a tort możesz przyozdobić np owocami
nic mi nei mow ja do tej pory grilla nei mialam bo woda ciagle na dzialce stoi...moze po swietach sie wybierzemy i zagrillujemy......

kocham ciasto francuskie

siakis taki złoto - zielony
Stary 2011-04-16, 19:11   #918
jacieeeee
Wtajemniczenie

Zabrałam się za malowanie paznokci, potem mam zamiar zrobić sobie maseczkę i wziąć relaksującą kąpiel. Może pomoże na poprawę nastroju. TŻ dzwonił z pracy, ale rozmowa się nie kleiła. Wróci z pracy, to na pewno siądzie przez telewizorem bo dziś jakiś ważny mecz. Plany były, że obejrzymy go razem, ale chyba wyląduję z książką w łóżku.

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-04-16, 19:13   #919
Bartessa
BAN stały

Cytat:
ja też miałam bardzo pracowity dzien od rana:
poprałam pościel, rozwiesiłam, poznosiłam suche ciuchy ze strychu, posprzątałam w domu, ugotowałam obiad - zalewajkę z koperkiem bo to szybkie + dla mnie jarzynki duszone z cukinia , poodkurzałam dokładnie dwa autka + w jednym założyłam pokrowce bo jeszcze w zimie były zdjętę do prania a nie miał kto założyć, i teraz umieram chyba przecholowałam...

jeszcze czeka mnie cała fura rzeczy do poskładania i ułożenia w szafie plus prasowanie ale nie dam czy dam już radę, do tego na wieczór zapowiedział się brat tż-ta z rodzinką i mam 3 blachy pizzy zrobić, zdążyć się wykapać, ogarnąć pokój po prasowaniu wszystkiego.. ech..

a na dodatek tż mnie wkurzył i odechciało mi się wszytskiego... dajcie mi kopa zebym się zebrała jakoś za reszte roboty..
OJ ja tez dzis pracowity dzien, umylam 3 okna, poprasowalam firany, mąż po parapecie skakal
wyczyscilam jasny skorzany naroznik i pufy - 2 godziny mi to zajelo, ale teraz jest sliczny
ogolnie posprzątalam goscinny w kazdym kąciku, nawet rowki w lawie patyczkami do uszu czyscilam jak pedantka. No i lazienke wymylam od stop do glow.
No i chalupe ogarnełam tak ogolnie jak codzien.
Męza zagnalam jeszcze do wyprania auta, musial piorącym odkurzaczem tapicerke wyprac bo to tego troche sily trzeba, ale nie protestowal o dziwo w sumie i tak chcemy auto sprzedac i zmienic na cos większego, jakies kombi i przyjezdzają oglądac takze wrazenie bedzie lepsze
Moj synek za to dzis caly dzien na dworze siedzial, umorusany jak maly piesek, teraz siedzi juz wykąpany pod kocem i bajki ogląda ale oczy same się zamykają

W poniedzialek musze się wziąsc i dywany poprac tez chociaz nie wiem czy nie lepiej zaplacic niz sama się mam męczyc. Za czyszczenie dywanó i tapczanów ( w sumie 4 godziny pracy ) u kolezanki babka profesjonalnym sprzetem wziela niecale 50 zl.
No i balkon najchetniej to keszera bym wziela i wyczyscila... plytki przez zime tak pozachodzily ze musze je szorowac i to konkretnie...

Cytat:
Ja też nie pamiętam,
przed ciążą uwielbiałam hiszpańską Sangrię
Mój mąż zbiera rożne alkohole z całego świata,
gdziekolwiek jedziemy to zawsze musimy wziąć jakąś butelkę
dobrego alkoholu, już wszyscy znajomi wiedzą że jak do Nas przychodzą,to z czymś czego mój D nie ma
Potem bawi się w barmana i serwuje swoje drinki
No i dość sporo Nam się tego nazbierało
ale oczywiście facet nigdy nie myśli,
aby kurze pościerać on to by był nawet zadowolony,
jakby na butelkach win był taki stary kurz jak w winnicach
ale to w piwnicy może sobie zrobić, a nie w salonie

DeKaro lotów bez turbulencji życzę !
Oj zazdroszczę Ci zazdroszczę,
czemu Ja na to wcześniej nie wpadłam

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

O Boże, o Boże

http://sercezczekolady.blox.pl/2011/01/Krowka.html

Kto mi zrobi!!??

Aga genialna stronka!
Popatrz ona ma fajny pomysł na tort na chrzciny:
http://sercezczekolady.blox.pl/2010/...-chrzciny.html
Ja zrobie !! Ale wyglada pysznie ta krowka, bede robic w swieta

A tort tez zajefajny
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:15   #920
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
My z mężem akurat się tak dobraliśmy, że jak on nie ma na coś ochoty to ja też, ogólnie lubimy bardzo spędzać czas sami z sobą, gdzieś sobie jechać sami bez celu, spontanicznie. A teraz kiedy jestem w ciąży jak ktoś chce do nas wpaśćalbo ktoś nas zaprasza to mąż zawsze mówi, że to wszystko zależy od tego jak się ja będę czuła i nie raz poprostu odmawiamy
Toż to skarb nie mąż

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-04-16, 19:19   #921
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Toż to skarb nie mąż
zgadzam sięa tak apropo tej maseczki to dobry pomysl moze ija sie skusze
Stary 2011-04-16, 19:26   #922
nerola
BAN stały

U mnie dzis kolejny cieżki dzień.
Od rana co chwilę ktoś przyjeżdza,ja na podwórku pilnowałam dzieciaczków a teraz mam za swoje-boli,kłuje i skurcze.
Za to przyjaciółka pranie znosi z podwórka i herbatkę zrobiła.JUa padłąm,
Krystian od 9 na podwórku(nawet tam jdli śniadanie,obiad) i padł już i chrapie.

Babonik i MKeszsares ale napiszę w watku jak już wszystko będę wiedzieć bo na razie "istnieję" ale w pon. rano mam do odebrania w gminie papiery,z tym do księgowej,do skarbówki kupić ksiażke i najważniejsze-ustalić wysokość składki bo krucho i ciężko.

Brumek współczuję

Bartessa i co>Miał Twój przekichane przez arbuza?
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:29   #923
zanetaa88
Zakorzenienie

Bartessa normalnie mi już taka ślinka cieknie,
że zaraz zwariuje.
Napisałam już do męża czy był by wstanie mi kupić
coś słodkiego, bo zwariuje !
Ta strona jest cudowna!
Takie przepisy

Sweet a u mnie już co weekend grill odpalany,
bo teść to maniak grillowania
Kupiliśmy mu taki zestaw do grillowania
z którym się nie rozstaje
Chodź do mnie na grilla

Stary 2011-04-16, 19:38   #924
Vaniliova11
Zadomowienie

Brumek przykro mi bardzo
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:45   #925
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
U mnie dzis kolejny cieżki dzień.
Od rana co chwilę ktoś przyjeżdza,ja na podwórku pilnowałam dzieciaczków a teraz mam za swoje-boli,kłuje i skurcze.
Za to przyjaciółka pranie znosi z podwórka i herbatkę zrobiła.JUa padłąm,
Krystian od 9 na podwórku(nawet tam jdli śniadanie,obiad) i padł już i chrapie.

Babonik i MKeszsares ale napiszę w watku jak już wszystko będę wiedzieć bo na razie "istnieję" ale w pon. rano mam do odebrania w gminie papiery,z tym do księgowej,do skarbówki kupić ksiażke i najważniejsze-ustalić wysokość składki bo krucho i ciężko.

Brumek współczuję

Bartessa i co>Miał Twój przekichane przez arbuza?

ma juz ma powiedziane ze jutro razno jak pojedziemy na zakupy to pierwsza biedronka ale sie wkurze jak nie bedzie

to ty uwazaj na siebie kobitko przeciez wiesz ze nie mozesz lekcewazyc sie w takim stanie.
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:48   #926
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
A dlaczego małe wątpliwości ? Ja tez zastanawiam sie konkretnie nad tym wozkiem, ogladalam go w sklepie , jezdzilam i zrobil na mnie dobre wrazenie podziel sie swoimi spostrzezeniami prosze
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale ten mechanizm za pomocą którego wypina się gondolę i wpina spacerówkę itp to takie byle jakie plastiki, które mogą się szybko wyłamać ( takie czerwone "jopki"), i jedyne to mi sie nie widzi. Niby często się nie wymienia gondoli na spacerówki, ale jak będziemy gdzieś jeździć to przy składaniu wózka do bagażnika trzeba ściągać. Niby wózek ma rok gwarancji..
Stary 2011-04-16, 19:51   #927
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Bartessa normalnie mi już taka ślinka cieknie,
że zaraz zwariuje.
Napisałam już do męża czy był by wstanie mi kupić
coś słodkiego, bo zwariuje !
Ta strona jest cudowna!
Takie przepisy

Sweet a u mnie już co weekend grill odpalany,
bo teść to maniak grillowania
Kupiliśmy mu taki zestaw do grillowania
z którym się nie rozstaje
Chodź do mnie na grilla
Uwielbiam grille
Gardło mnie boli cały dzień Dzień minął jak zwykle szybko...idę zaraz sie kąpac i jest film wpadka o 20 na tvn, to może sobie obejrzę.
Mąż w pracy na nocce...wiec całe łóżeczko moje
Mój pies dzisiaj mało nie wyzionął ducha, bo spotka swojego kumpla i tak szalał, że potem mało mi w domu nie zemdlał, potem znowu poszliśmy na spacer i ZNOWU spotkaliśmy kumplesia, myślałam, ze będę go musiała nieśc-nie ma umiaru w zabawie
Policzyłam dzisiaj wszystkie bodziaki, pomierzyłam, spisałam, no i starczy-oczywiście trzeba dokupic jeszcze jakies rzeczy, ale z grubsza mam
Zamówiłam wczoraj na all sukienkę na wesele, gruszke do noska, butelkę ze smoczkiem i smoczkiem uspokajającym, zestaw do pielęgnacji pazurków i chyba coś jeszcze ale juz nie pamietam Spadam, bo i tak się nie wyrobie na film
Miłego wieczorku.Pa.Pa.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 19:55   #928
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale ten mechanizm za pomocą którego wypina się gondolę i wpina spacerówkę itp to takie byle jakie plastiki, które mogą się szybko wyłamać ( takie czerwone "jopki"), i jedyne to mi sie nie widzi. Niby często się nie wymienia gondoli na spacerówki, ale jak będziemy gdzieś jeździć to przy składaniu wózka do bagażnika trzeba ściągać. Niby wózek ma rok gwarancji..

Patik Ja takie coś mam przy Tako,
wózek kupiłam używany i nic się nie dzieje,
naprawdę sprawnie chodzi
a nawet jak weźmiesz nowy to zawsze masz gwarancje,
ale jak Ci to nie pójdzie to pójdzie coś innego,
lecz myślę że to raczej jest robione solidnie

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Oliwia pokaż sukieneczkę ?

Stary 2011-04-16, 20:04   #929
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Zamówiłam wczoraj na all sukienkę na wesele, gruszke do noska, butelkę ze smoczkiem i smoczkiem uspokajającym, zestaw do pielęgnacji pazurków i chyba coś jeszcze ale juz nie pamietam Spadam, bo i tak się nie wyrobie na film
Miłego wieczorku.Pa.Pa.
Pokaż, pokaż sukieneczkę Też oglądam ten film. Kiedyś już go widziałam, ale ja mam tak, że obejrzę coś a za miesiąc nie pamiętam o co chodziło

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-04-16, 20:05   #930
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Patik Ja takie coś mam przy Tako,
wózek kupiłam używany i nic się nie dzieje,
naprawdę sprawnie chodzi
a nawet jak weźmiesz nowy to zawsze masz gwarancje,
ale jak Ci to nie pójdzie to pójdzie coś innego,
lecz myślę że to raczej jest robione solidnie

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Oliwia pokaż sukieneczkę ?
Prześpię się jeszcze z tym tematem, tzt musi zobaczyć swoim okiem co o tym myśli. Jestem taka zmęczona a siedzi u nas tzta kolega, dawno się nie widzieli bo on w Płocku mieszka i rodziców ma obok nas,ale tak przylazł " na jana", ledwo mu kawę zrobiłam taka zmęczona jestem, chcę już spać. Mam nadzieje ze szybko pójdzie bo nawet nie mam kiedy z tztem pogadać po całych dniach, jak nie gówno to sraczka

Oliweczka
pokaż sukienkę bo też mam wesele i muszę kupić na maj.

Ela napisała na lubelskim wątku ze leży ciągle w szpitalu i narazie nie urodziła, pozostanie w nim do rozwiązania.

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-04-16 o 20:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości