|
|
#3811 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
Jeśli jednak koniecznie chcesz stacjonarnie - można zrobić większą próbkę w fiolce po aromatach do ciast na przykład. Tylko trzeba taką fiolkę wcześniej dobrze wymyć, wyparzyć i wysuszyć. Koreczek też. A czego chcesz tę próbkę robić? Bo jeśli to coś dostępnego, to może lepiej niech ta osoba pójdzie do Sephory i poprosi o zrobienie próbki? edit: Buteleczki na perfumy: małe i większe można też dostać w rozlewniach podrób alternatywnych, choć oni zwykle niechętnie sprzedają puste buteleczki. A jeśli sprzedają, to zdzierają na cenie.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2011-04-17 o 00:07 |
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3813 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
No nie mogę,muszę iść spać ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
Po prostu miękkie balkonetki wybieraj,2/3 moich staników to właśnie takie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#3814 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Winterko - co to są balkonetki?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gong Li... |
|||
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za rady.
Mam fiolki po olejkach do ciasta,zaraz je wygotuję. Ale na allegro też się rozejrzę. Potrzebuję zrobić odlewkę jednej wizażance w ramach naszej wymianki. ![]() Nawet nie wpadłam na pomysł,żeby w polskiej Sephorze prosić kiedykolwiek o próbkę. Pewnie dają strasznie małe pojemności.
|
|
|
|
#3818 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Małe balkony
A tak szczerze to znasz Freye?Balkonetka to np Pollyanna,Arabelka,Jolie itp itd Czyli w miarę wysoki mostek i miseczka idąca po sporym łuku,dosyć zabudowana
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Winter - już wiem jak wyglądają
Dzięki
|
|
|
#3820 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Na krakowskim zlocie na którym byłam jej nie było, więc dopiero byśmy sie poznały
![]() Yyyyy, znając Twoje kanibalskie zapędy zaczynam się bać. Przez ten mniam Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3822 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Odświeżyłam strone-jest 8 888 wizażanek zalogowanych
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbek - wiem, o co chodzi. Dałaś czadu
Ja tam nie widziałam nic obraźliwego i zasługującego na bana. Wywaliłaś co miałaś do wywalenia w konkretnych i mocnych słowach
|
|
|
#3825 | |||
|
Zakorzenienie
|
no i gdzie te trópki..... mieli już być......
![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
no bo mnie tak wnożyczkowały niektóre rzężenia że
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nawet nikt nie zauważył ,że mnie też nie będzie a bym kciała ![]() ![]() narobiłam znów pobieżnie i ideu się myc i spać bo padam centralnie na ryj
|
|
|
|
|
#3827 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Będę je zmieniać na każdą rundę tej walki Nie no,odbija mi,bo tęsknię za Florcią ![]() idę zmywać minerałki z gęby
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mi się ten Uliel podoba
Ma taki bezczelny wyraz twarzy![]()
|
|
|
#3831 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dobra,zmywam makijaż,czeszę rzęsy (Rejcz to żaluzja dla Ciebie ),nakładam antyzmarcha Vesenki i lulu ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Oprócz antyzmarcha postanowiłam nałożyć też Cerkoderm 30 na stopy Mało brakowało,a by mi się kremy pomerdały Ciekawe,jaki byłby efekt na twarzy dobranoc
|
|
|
|
#3832 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam taki od przedwczoraj, że w śrobku tylko 1/4 to cyc- nazywa się Two Sizes Bigger- czy jakoś tak. W każdym razie wygląda, jakbym miała duże B i jak go włożyłam, przysięgam "poczułam"- i zarejestrowałam parę pożądliwych spojrzeń - na protezy się głupki napalili ![]() Cytat:
![]() Słuchajcie!!!! Skończyłam obrazek- jutro w świetle dziennym sfotografuję i wklejam koło południa No i jeszcze przed chwilą miałam bardzo miłe zdarzenie- kiedy wracałam ze spaceru z psami, zobaczyłam do ściany na klatce przyczepioną następującą kartkę : kartka.jpg I dla Teziaka życzenia przed snem- żeby Mu się białko nie ścięło Cytat:
Cytat:
Natomiast strasznie się cieszę, że Sabb zaczęła bywać!!! I niech tak zostanie- amen.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-04-17 o 02:03 |
|||||
|
|
|
#3833 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umiem, umiem ---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:57 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#3834 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
przeczytałam: jest mamą
![]() ---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
fuckt
A panom najwyraźniej poszło w inne części ![]() Cytat:
Cytat:
A kartka przemiła ![]() Kurna, mam tak zawalony nos, że zachrapałam chupoa na amen. Musiał wstać o 4 rano, bo tego piłowania ponoć nie szło wytrzymać ![]() A ja wyglądam czarownie. Jedno oko tak mi zaropiało,że nie mogłam go rano otworzyć. Ciekawe czy to objaw oczyszczania się oka czy raczej zapalenie spojówek się przyplątało do kompletu ![]()
|
|
#3836 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
kur dwa
![]() Cytat:
2. mięciutka Cytat:
1. ![]() 2. 3. dopadło mnie to samo na gardlo-rurze - nie mówie i ból jak sam skurczysyn - coś tam siedzi mówie wam - oceniam po bólu i łechtaniu że Criters - pamiętacie Critersów ?jutro powtórka z rozrywki ze tez doprawdy kosmos sie sprzysiągł przeciwko nam Ewusi i mnie - ze akurat nikt nie ma nic lepszego do roboty 30tego we całej Polsce ![]() ![]() ( dobra juz dobra rosuuuumiem - jestem dorosła i jzu nie marudzę, idę se kupić prezent dla teściowej) ciao amigos! ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- ta'jest Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-17 o 09:03 |
||||||||||
|
|
|
#3837 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czas coś zjeść.Co mata na śniadanko? Ja skromnie jogurcik z otrębami
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
ja kaszkę nestle i jajecznicę - bo tylko to na ciepło przejdzie mi przez tak bolące gardło
no jeszcze glut siemieniowy na podwieczore przewiduje oraz zupę krem z groszku na obiad plus rozciapkane kremowe risotto - nie mam pomysłu na ciepło śliska kolację
|
|
|
|
#3839 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wlazłam na wagę-schudłam dalszy kg,a nie żałowałam sobie ostatnio jedzonka.Może mam tasiemca
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

A może jakies inne sposoby,nie musi być z atomizerem.Może jakieś fiolki?W czym bezpiecznie można zrobić odlewkę?

Pewnie dają strasznie małe pojemności.

Bella jest na forumie i tak żem zagrożona bom zwymyślałam wizażanki od jarmarcznych handlar
Ja tam nie widziałam nic obraźliwego i zasługującego na bana. Wywaliłaś co miałaś do wywalenia w konkretnych i mocnych słowach
)

- brak słów