|
|
#1801 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 948
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
Cytat:
Mo¿e bêdê ju¿ wtedy po zdanym egzaminie i bêdê siê ¶mia³a z tego mojego dzisiejszego postu
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 324
|
No i nie zda³am
Ca³y dzieñ ryczê i nie umiem siê pogodziæ z tym faktem...Egzaminator wydawa³ siê ok, zaczyna³am jako jedna z ostatnich. Do pokazania mia³am p³yn hamulcowy i ¶wiat³a stopu. To zrobi³am bez problemu, pó¼niej ³uk te¿ ok. Na górce za pierwszym razem mi zgas³, mimo, ¿e nigdy nie mia³am z tym problemu, no ale e. mnie uspokoi³ i za drugim razem wysz³o. Wyjecha³am na miasto, e. wydawa³ proste polecenia, w prawo, w lewo. Mia³am zawracanie z wykorzystaniem wjazdu do bramy i zawracanie na rondzie. Raz te¿ musia³am wjechaæ na chodnik, bo karetka jecha³a. Ju¿ na samym pocz±tku zaznaczy³ mi b³±d przy zmianie pasów, bo stwierdzi³, ¿e jestem niezdecydowana (kurde jak mam byæ zdecydowana, kiedy jadê wolno, migam, ¿e chcê pas zmieniæ i nikt mnie nie chce pu¶ciæ...jak bym wyjecha³a to znowu by by³o wymuszenie), drugi b³±d - za ma³o dynamiczna jazda...wola³am jechaæ wolniej ale wszystko zauwa¿yæ po drodze. No a obla³am na.....parkowaniu prostopad³ym. Kaza³ mi siê wcisn±æ w mega w±skie miejsce pomiêdzy 2 auta. Wjecha³am a on spyta³ czy uwa¿am, ¿e jest ok, ja na to, ¿e nie bo Pan nie wysi±dzie. No to kaza³ mi zrobiæ korektê - zrobi³am. I on mówi: zaliczê Pani, jak Pani dobrze wyjedzie. Zaczê³am wyje¿d¿aæ i za bardzo trochê skrêci³am kierownic±, a tam na prawdê by³o ciasno i on mi po hamulcach, bo bym przytar³a auto obok i koniec egzaminu...pó¼niej mi pokazywa³ jak powinnam wyjechaæ, to sam siê nie¼le nagimnastykowa³, bo najpierw trzeba by³o lekko skrêciæ, pó¼niej trochê do ty³u, znowu lekko skrêciæ kierownicê...no masakra jaka¶...Ja tylko raz z tym chorym i. siê sama wcisnê³am w³a¶nie w takie miejsce i ochrzan dosta³am, ¿e sobie ¿ycie utrudniam, a pó¼niej ju¿ zawsze parkowa³am tylko tam gdzie by³o du¿o miejsca i zazwyczaj z jednej strony tylko sta³o auto... Jestem za³amana, bo mam ¶wiadomo¶æ, ¿e je¼dzi³am 40min. i ¿e gdybym wyjecha³a dobrze to bym mia³a zaliczony egzamin. Wszystkiego siê spodziewa³am, ale, ¿e nie zdam przez parkowanie to w ¿yciu...Nie wiem kiedy zbiorê siê w sobie, ¿eby spróbowaæ raz jeszcze, bo czujê siê jak totalny debil...
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko mnie boli...ale przynajmniej dzisiaj siê naje¼dzi³amfoxy, kurcze nie mia³am dzisiaj czasu, rano jak wstanê to zrobiê fotkê
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
sweet88
, ale nie mo¿esz siê za³amaæ i koniec p³akania! ³atwo siê mówi wiem... zobaczymy jaka ja tu do Was wrócê w poniedzia³ek bo te¿ mnie to czeka...![]() Tak jak piszesz sz³o Ci ¶wietnie a ¿e tak ciasne miejsce do parkowania Ci znalaz³ no có¿ po prostu pech no ale inne rzeczy tak jak piszesz posz³y Ci super! i zobaczysz kolejnym razem na pewno wszystko siê uda tylko proszê Ciê uszki do góry
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
sweet: szkoda
zapisa³a¶ siê na nastêpny egzamin?
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 650
|
Cytat:
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
sweet proszê Ciê nie przejmuj siê tym parkowaniem. Jak sama zauwa¿y³a¶ sam egzaminator musia³ siê nagimnastykowaæ. ON! z ilu¶ tam letnim sta¿em za kierownic±! a Ty co masz powiedzieæ?
g³owa do góry ![]() ja dzisiaj prze¿y³am ma³y zawa³ serca. Wyje¿d¿aj±c z gara¿u mia³am wra¿enie ¿e za moment przytrê samochód na wysoko¶ci drzwi (dos³ownie 1-1,5 cm mnie dzieli³o). No ale powoli, powoli i da³am radê. Uf robi³am to na bezdechu a pó¼niej serce wali³o mi jak szalone. Pó¼niej wraca³am ju¿ do domu i zaparkowa³am ko³o osiedlowego sklepiku na zatoczce dla autobusów gdzie s± miejsca parkingowe dla zwyk³ych samochodów. Wyjecha³am, pó¼niej migam w lewo ( droga na któr± chcia³am wyjechaæ jest po ³uku) ust±pi³am temu z prawej patrzê z lewej nie ma nikogo wyje¼d¿am a tu chop..jednak z lewej nadje¿d¿a³ samochód! oczywi¶cie znowu serce skoczy³o mi do gard³a ale pocisnê³am z gazem i uda³o mi siê uciec. Wesz³am do domu i siê pytaj± co ja taka blada wróci³am
|
|
|
|
#1808 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia jak ja Ci zazdroszczê tego zapa³u do gotowania
|
|
|
|
#1810 |
|
Rozeznanie
|
Lubie gotowac ( zreszta widac po mnie
mam kopiec kreta w lodowce chcecie? z brzoskwiniami.
|
#1811 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
Nie¶mia³o do³±czam siê do tego w±tku
Egzamin czeka mnie w czwartek o 17, a na sam± my¶l o WORDzie skrêca mnie w brzuchu. Dzisiaj jak przechodzi³am ko³o o¶rodka i zobaczy³am tych ludzi, którzy czekali jak na ¶ciêcie to a¿ mi siê s³abo zrobi³o... Kurs zakoñczy³am 5 kwietnia, wiêc we wtorek stukn± 3 tygodnie. Jutro poje¿d¿ê z tat± po osiedlu, przypomnê sobie parkowania i górkê, bo niestety nie mam czasu wykupiæ jazd Mam nadziejê, ¿e dam radê.
|
|
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja poproszê ma³y kawa³eczek ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
bêdziemy trzymaæ kciuki
|
||
|
|
|
#1813 |
|
Rozeznanie
|
A my za dokladnie 2 tygodnie idziemy na wesele.
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 650
|
Cytat:
Ja tez uwielbiam jesc!!! ale choc jem za dwoch to za nic nie moge przytyc, jeszcze nigdy w zyciu nie wazylam 50kg Mam po mamie taka przemiane materii i koniec kropka. Kolezanki mowia,ze tylko pozazdroscic,kiedy ja bym chciala nabrac troszke kobiecych ksztaltow ![]() Do szkoly zawsze mialam 4 bulki + smakolyk+picie+ kasa na sklepik szkolny normalnie zarcie ze mnie paruje
|
|
|
#1816 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
sweet88
Wiecie co nie wiem co mam dzi¶ z sob± zrobiæ?! Tak bardzo czujê ¿e to ju¿ jutro. Nie wiem czy mam dalej siê uczyæ, rozwi±zywaæ testy, powtarzaæ sobie wszystko czy ju¿ to po prostu olaæ Bojê siê jak byk
|
#1818 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Spêdzi³am wczoraj pó³ dnia w ³ó¿ku z potwornym bólem g³owy. Tyle tabletek przeciwbólowych chyba siê jeszcze nigdy nie najad³am.
sweet88 ![]() Parkowanie to loteria. Poæwiczysz na nastêpnych jazdach i zdasz egzamin Co do tej dynamiki. No niby prawda, ¿e chce siê mieæ kontrolê nad wszystkim, ale naprawdê nie radzê je¼dziæ wolno na egzaminie, bo to równie¿ zagra¿a ruchu drogowemu, a egzaminatorzy s± na to ciêci. A tak od siebie... wiesz jak ja bym chcia³a nie zdaæ egzaminu z powodu parkowania, a nie tych g³upich b³êdów, które zrobi³am?! ![]() Cytat:
![]() Witaj TrueLook Ekspresowy ten kurs W jakim mie¶cie zdajesz?Cytat:
|
||
|
|
|
#1819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
g³upi± teori± któr± naprawdê sumienne sobie æwiczy³am siê martwiê.![]() do tego nasila siê mój katar i kaszel zjad³am ju¿ ca³y gripex max i po pój¶ciu do apteki i po tym jak powiedzia³am ¿e chcê co¶ mocniejszego us³ysza³am "LEKARZ"
|
|
#1820 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Prawda jest taka, ¿e naprawdê trafi³am na wyrozumia³ego egzaminatora, bo gdyby by³ upierdliwy, to obla³by mnie o wiele wcze¶niej za b³êdy, które robi³am w trakcie...on na wiele rzeczy przymyka³ oko.
|
|
#1821 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1822 | |||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() -id¼ spaæ. -nie. Przecie¿ nie mogê oblaæ na teorii! ![]() I tak siedzia³am pó³ nocy ![]() Cytat:
A dzisiaj nie mogê chodziæ. Za³atwi³am sobie wczoraj gdzie¶ kolano i teraz kulejê... |
|||||||
|
|
|
#1823 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I by mnie chyba zat³uk³ haha ![]() Cytat:
co¶ to narobi³a co? ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- aha jedno pytanie dziewczyny. Je¶li bêdê mieæ do omówienia ¶wiat³a stop. Mam poprosiæ E o to aby wcisn±³ hamulec tak? a ja mam i¶æ do ty³u je sprawdziæ i pokazaæ?
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
![]() Jedni prosz± E o wci¶niêcie, inni o sprawdzenie. Ja np. sprawdza³am, czê¶æ moich znajomych wciska³a
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
aha czyli generalnie nie wiadomo i mo¿na tak i tak zrobiæ
|
#1827 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 834
|
Cytat:
Innym razem kaza³ mi wcisn±æ i sam sprawdzi³. Tak¿e ró¿nie bywa. |
|
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
ok, dziêkujê - czyli wyjdzie to w praniu
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Dobra dziewczynku uciekam bo zaczynam siê niepotrzebnie nakrêcaæ ![]() B±dzcie ze mn± jutro duchowo, wpadnê pó¼niej zdaæ relacjê
|
#1829 |
|
Rozeznanie
|
Foxy a sprawdzalas tarczyce, moze to od niej masz cos z przemiana materii. Eroll mam jeszcze kopiec, zaraz wysle golebia
|
#1830 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
![]() Haha, czekam
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

Widocznie dzisiaj byl TEN dzien i mowi sie trudno.
)
Mo¿e bêdê ju¿ wtedy po zdanym egzaminie i bêdê siê ¶mia³a z tego mojego dzisiejszego postu 
Ca³y dzieñ ryczê i nie umiem siê pogodziæ z tym faktem...
wszystko mnie boli...ale przynajmniej dzisiaj siê naje¼dzi³am
, ale nie mo¿esz siê za³amaæ i koniec p³akania! ³atwo siê mówi wiem... zobaczymy jaka ja tu do Was wrócê w poniedzia³ek bo te¿ mnie to czeka...
-> 66 -> 65,5 -> 64 -> 63 -> 62-> 61-> 60 -> 59,5
zapisa³a¶ siê na nastêpny egzamin?

Tak bardzo czujê ¿e to ju¿ jutro. Nie wiem czy mam dalej siê uczyæ, rozwi±zywaæ testy, powtarzaæ sobie wszystko czy ju¿ to po prostu olaæ