Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 11:50   #3751
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
dobra Elve masz racje. po co zaznaczac, masz racje. zreszta w sumie, chyba juz sie nie interesujemy soba nawzajem, ja tam wierze,ze gdzies czeka na mnie ktos lepszy, no ale nie chce miec tego w domu, a sprzedac takie cos ciezko. nie wiem co z ta obraczka, bo tam zadnych grawerow nie ma, jest taka zwykla, a ja lubie srebro wiec chyba ja bede nosic zobacze
No to wywal to, hesus, jaki problem

Pogrubione - taaa, chyba

Stary 2011-04-17, 12:08   #3752
sensiblee
Zadomowienie

Hej

Muszę się wam pochwalić, minęło 2 dni od rozstania a ja w końcu się uśmiecham i nie dołuje mam taki świetny humor w końcu myślę pozytywnie, że młodziutka jestem i całe życie przede mną i przez faceta nie będe się dołować bo jeszcze nie jednego poznam Ciekawe, ile potrwa ten mój humor ale to dobry znak!
sensiblee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:17   #3753
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sensiblee Pokaż wiadomość
Hej

Muszę się wam pochwalić, minęło 2 dni od rozstania a ja w końcu się uśmiecham i nie dołuje mam taki świetny humor w końcu myślę pozytywnie, że młodziutka jestem i całe życie przede mną i przez faceta nie będe się dołować bo jeszcze nie jednego poznam Ciekawe, ile potrwa ten mój humor ale to dobry znak!
pewnie, że dobry mam nadzieję, że tak już zostanie. choć ja dopiero po ok tygodniu zrozumiałam, że to co się stało jest prawdą, że już nic się nie zmieni i już nigdy nie będzie go przy mnie. i wtedy dopiero się zaczęło... , ale wiadomo wszyscy przeżywają inaczej
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:19   #3754
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Hej

Mój dobry humor potrwa pewnie do wieczora, dopóki się nie położę do łóżka i będę co 5 minut patrzeć na telefon czy może napisał. Paranoja

dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:22   #3755
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Mój dobry humor potrwa pewnie do wieczora, dopóki się nie położę do łóżka i będę co 5 minut patrzeć na telefon czy może napisał. Paranoja
Hyhy, u mnie to ja zerwałam, nie chcę mieć z nim kontaktu, nie chcę żeby pisał itd itp, a na telefon też zezuję To jest dopiero paranoja
Stary 2011-04-17, 12:25   #3756
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Hyhy, u mnie to ja zerwałam, nie chcę mieć z nim kontaktu, nie chcę żeby pisał itd itp, a na telefon też zezuję To jest dopiero paranoja
Ja podświadomie wiem, że to dobrze, że nie pisze, a i tak dostaję zawału kiedy słyszę dźwięk esa. Cholera, tęsknie za nim ale kij z tym, za latem też tęsknię. W sumie chyba nawet za latem bardziej

Stary 2011-04-17, 12:28   #3757
sensiblee
Zadomowienie

Dla mnie najgorsze są ranki. Kiedy muszę wstać z łóżka Poza tym już dwa razy obudziłam się równo o 3.30 po tym jak mi się śnił... jak się budzę to juz nie wiem co jest prawdą, czy jestem z nim czy nie

A że napisze to się nawet nie łudzę. Dzisiaj z nim gadałam przez telefon, mówił że czuje ulge że sie rozstaliśmy i że może robić teraz wszystko na co ma ochotę ... i ja też poczułam ulgę. Na tygodniu mamy się spotkać, chcę z nim pogadać, ale napewno nie zobaczy mnie załamanej
Stary 2011-04-17, 12:30   #3758
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
dobra Elve masz racje. po co zaznaczac, masz racje. zreszta w sumie, chyba juz sie nie interesujemy soba nawzajem, ja tam wierze,ze gdzies czeka na mnie ktos lepszy, no ale nie chce miec tego w domu, a sprzedac takie cos ciezko. nie wiem co z ta obraczka, bo tam zadnych grawerow nie ma, jest taka zwykla, a ja lubie srebro wiec chyba ja bede nosic zobacze
Jak bez grawerka i nie wzbudza w Tobie żadnych emocji, to noś śmiało. Ja jak już odzyskam obrączke, którą dostałam od taty, a dałam kiedyś eksowi jak gdzieś tam wyjeżdzałam, to chyba nie bede umiała jej tak smiało nosić. Bo nie dość, że zrobił z niej "jajo" (podejrzewam, że od podnoszenia ciężarów) to jeszcze ją nosił... I to długo...

Właśnie sobie wspominałam nasz ostatni wspólny wyjazd. I wogóle nie wzbudziło to we mnie emocji...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-04-17 o 12:32
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:32   #3759
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj z nim gadałam przez telefon, mówił że czuje ulge że sie rozstaliśmy i że może robić teraz wszystko na co ma ochotę ... i ja też poczułam ulgę. Na tygodniu mamy się spotkać, chcę z nim pogadać, ale napewno nie zobaczy mnie załamanej
Kto zadzwonił Ty czy on?
Ja podobno też mam się z nim spotkać ale jeśli nie odezwie się sam to ja tego też nie mam zamiaru zrobić.

Stary 2011-04-17, 12:36   #3760
sensiblee
Zadomowienie

Cytat:
Kto zadzwonił Ty czy on?
Ja podobno też mam się z nim spotkać ale jeśli nie odezwie się sam to ja tego też nie mam zamiaru zrobić.
Napisałam do niego na gg nawiązując do jego opisu i on zadzwonił. I dobrze, ja też już nie będę do niego pisać pierwsza (ale to truudnee).
Stary 2011-04-17, 12:41   #3761
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisałam do niego na gg nawiązując do jego opisu i on zadzwonił. I dobrze, ja też już nie będę do niego pisać pierwsza (ale to truudnee).
Ja nie noszę telefonu ze sobą, już się przyjaciele wkurzają, że muszą dzwonić na stacjonarny. Ale i tak wiem, że mój eks pierwszy się nie odezwie.

Stary 2011-04-17, 12:43   #3762
sensiblee
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=HnPvyhN1hdo coś na poprawę humoru
Stary 2011-04-17, 12:45   #3763
pika87
Rozeznanie

Cytat:
na początku bedzie trudno ale jak przetrzymasz to nawet nie będziesz myślała o tym, żeby do niego pisać, czy dzwonić
Stary 2011-04-17, 12:46   #3764
dewastacja
Raczkowanie

Ja jak słucham tej piosenki to mi się sama buzia śmieje
http://www.youtube.com/watch?v=rHsNk8JJj_A

Stary 2011-04-17, 12:46   #3765
pika87
Rozeznanie

poparte własnym doświadczeniem
Stary 2011-04-17, 12:47   #3766
sensiblee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
na początku bedzie trudno ale jak przetrzymasz to nawet nie będziesz myślała o tym, żeby do niego pisać, czy dzwonić
Wiem, staram się. Skoro on ma siłę żeby się nie odzywać to ja też. Tylko ja chciałabym jeszcze jakoś walczyć o ten związek
Stary 2011-04-17, 13:06   #3767
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Skończ pitolenie o Szopenie
I tak nikt Ci tutaj nie uwierzy...
Oj tam, oj tam

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Śluby czystości można złożyć w dowolnym momencie
Dokładnie, znam księdza, który to i owo zrobił, a potem składał śluby...
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 13:11   #3768
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Przetypy!

1,20

Prawie 4 minuty patrzenia na tańczących facetó i japa mi sie cieszy. Niby takie nic, a cieszy.

Brałabym (prawie) wszystkich!

Cytat:
Ja jak słucham tej piosenki to mi się sama buzia śmieje
http://www.youtube.com/watch?v=rHsNk8JJj_A
Ja pierdziu...

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość

Dokładnie, znam księdza, który to i owo zrobił, a potem składał śluby...
A potem zwiał z zakonu, bo go już nadgarstki bolały... Tak tak, tez go znam!
Stary 2011-04-17, 13:22   #3769
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
A potem zwiał z zakonu, bo go już nadgarstki bolały... Tak tak, tez go znam!
Jak już to z seminarium Ale nadal tam jest i ma się świetnie
Stary 2011-04-17, 13:42   #3770
Burberry93
Raczkowanie

Hej dziewczyny mam do Was pytanie, mam nadzieje ,że pomożecie
Otóż jakiś czas temu rozstałam się z facetem. Byliśmy razem 2 lata. Jakiś czas temu (około roku) przesłałam mu dwa zdjęcia w staniku. Nie były jakieś bulwersujące, po prostu siedziałam w staniku. Na ogół zdjęcia dość ładne. Po 2,3 dniach od wysłania poprosiłam go, żeby je skasował...pomimo tego ,że mu ufałam bardzo źle się czułam ,że takie zdjęcia posiada. Zrobił to (podobno). Jakiś czas temu przypomniało mi się to i spytałam go czy ma te zdjęcia, twierdzi ,że nie ma ,a nawet jakby miał to nic z nimi nie zrobi.
Teraz się rozstaliśmy ,jego charakter się zmienił. Jest bardziej agresywny, boje się ,że może szukać jakiejś drogi dotknięcia mnie. Wątpie ,że tak się stanie ,ale jeśli ma te zdjęcia i opublikowałby je gdzieś to co mogę w takim wypadku zrobić? Wiem ,że może zdjecie w staniku to nie jest niewiadomo co ,ale nie jestem osobą która ma w zwyczaju publikować takie zdjęcia.

Pozdrawiam )
Stary 2011-04-17, 13:49   #3771
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cześć Dziewczynki
Wiecie, byłam wczoraj po kumpli na takiej jednej imprezie. Robiłam za kierowcę. I poznałam fajnego gościa (tak mi się przynajmniej wydaje). Tylko cholera mam wyrzuty sumienia. Czuję się tak, jakbym zdradzała, a przecież już nie mam kogo
Stary 2011-04-17, 13:53   #3772
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lallcia Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki
Wiecie, byłam wczoraj po kumpli na takiej jednej imprezie. Robiłam za kierowcę. I poznałam fajnego gościa (tak mi się przynajmniej wydaje). Tylko cholera mam wyrzuty sumienia. Czuję się tak, jakbym zdradzała, a przecież już nie mam kogo
powiedzialabym cos, co ostatnio caly czas powtarzam, ale sie powstrzymam, bo dostane bana za przeklinanie
ale parafrazujac 'miej bylego w dupce'

a mi tata nie pozwala jezdzic autem. twierdzi, ze nie umiem. za pierwszym razem zdalam, troche jezdzilam autkiem exexa i exa zreszta tez (ten ostatni twierdzil, ze ja go chce zabic i ze sie caly czas wymadrzam, oczywiscie mi zmienial biegi, bo przeciez ja nie umiem, a sam na poczatku jak zrobil prawko- ponad pol roku po mnie- jezdzil jak kaleka) ale bym sobie pojezdzila... ale wiecie- tatus ma nowy samochod, i caly czas wymysla jakies powody, zebym tylko nie mogla jezdzic- ostatnio stwierdzil, ze musi poprawic ustawienie reflektorow... tirarara...
ale jak jezdzilismy starym autkiem, gdzie byla krzywo kierownica ustawiona (wiecie, ta poprzeczka zamiast prosto, to tak mniej wiecej 10stopni odchylona od poziomu- to chyba z ustawienia osi kol wynikalo) to to nie przeszkadzalo, zebym jezdzila, mimo to, ze z przyzwyczajenia jak prostowalam kierownice to samochod zjezdzal w prawo hahaha

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-04-17 o 13:59
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 13:59   #3773
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cytat:
powiedzialabym cos, co ostatnio caly czas powtarzam, ale sie powstrzymam, bo dostane bana za przeklinanie
ale parafrazujac 'miej bylego w dupce'

a mi tata nie pozwala jezdzic autem. twierdzi, ze nie umiem. za pierwszym razem zdalam, troche jezdzilam autkiem exexa i exa zreszta tez (ten ostatni twierdzil, ze ja go chce zabic i ze sie caly czas wymadrzam, oczywiscie mi zmienial biegi, bo przeciez ja nie umiem, a sam na poczatku jak zrobil prawko- ponad pol roku po mnie- jezdzil jak kaleka) ale bym sobie pojezdzila... ale wiecie- tatus nowy samochod, i caly czas wymysla jakies powody, zebym tylko nie mogla jezdzic- ostatnio stwierdzil, ze musi poprawic ustawienie reflektorow... tirarara...
Wiem, że mam to olać wszystko, ale minął miesiąc dopiero, ale świadomość, że przez ostatnie 4,5 roku byłam z kimś, nie pomaga.

Million - mi mój kochany tatuś i brat też nie za bardzo pozwalają dotykać ich ukochanych samochodzików. Dlatego się zdenerwowalam i kupiłam sobie sama samochód. 1400 zł w gazie i nie mam już problemu Tylko mamusia na paliwko musi od czasu do czasu coś rzucić
Stary 2011-04-17, 14:03   #3774
Burberry93
Raczkowanie

ktoś mi odpowie?
Stary 2011-04-17, 14:16   #3775
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cytat:
Napisane przez Burberry93 Pokaż wiadomość
ktoś mi odpowie?
Szczerze, to nie bardzo wiem, co Ci odpowiedzieć. W tej sytuacji najlepiej by było, jakbyś pogadała z facetem. Jeśli ma te zdjęcia, to niech Ci je odda. Ja innego rozwiązania nie widzę.
Stary 2011-04-17, 14:16   #3776
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Burberry93 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam do Was pytanie, mam nadzieje ,że pomożecie
Otóż jakiś czas temu rozstałam się z facetem. Byliśmy razem 2 lata. Jakiś czas temu (około roku) przesłałam mu dwa zdjęcia w staniku. Nie były jakieś bulwersujące, po prostu siedziałam w staniku. Na ogół zdjęcia dość ładne. Po 2,3 dniach od wysłania poprosiłam go, żeby je skasował...pomimo tego ,że mu ufałam bardzo źle się czułam ,że takie zdjęcia posiada. Zrobił to (podobno). Jakiś czas temu przypomniało mi się to i spytałam go czy ma te zdjęcia, twierdzi ,że nie ma ,a nawet jakby miał to nic z nimi nie zrobi.
Teraz się rozstaliśmy ,jego charakter się zmienił. Jest bardziej agresywny, boje się ,że może szukać jakiejś drogi dotknięcia mnie. Wątpie ,że tak się stanie ,ale jeśli ma te zdjęcia i opublikowałby je gdzieś to co mogę w takim wypadku zrobić? Wiem ,że może zdjecie w staniku to nie jest niewiadomo co ,ale nie jestem osobą która ma w zwyczaju publikować takie zdjęcia.

Pozdrawiam )
Nie wiem, co bym zrobiła na Twoim miejscu. Ale na swoim odwdzieczylabym sie tym samym, a raczej nie zdjeciem dekoltu, dolnej partii ciała, bo takowe zdjęcia posiadam Jak chamstwo, to chamstwo...

Mój teraz posiał telefon, na którym miał moje zdjecie w staniku. Telefon ma jakiś obcy chłop. Eks zapiera sie, że usunal te foty. Mam nadzieje, ze nie kłamie!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-04-17 o 14:18
Stary 2011-04-17, 14:49   #3777
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
p

a mi tata nie pozwala jezdzic autem. twierdzi, ze nie umiem. za pierwszym razem zdalam, troche jezdzilam autkiem exexa i exa zreszta tez (ten ostatni twierdzil, ze ja go chce zabic i ze sie caly czas wymadrzam, oczywiscie mi zmienial biegi, bo przeciez ja nie umiem, a sam na poczatku jak zrobil prawko- ponad pol roku po mnie- jezdzil jak kaleka) ale bym sobie pojezdzila... ale wiecie- tatus ma nowy samochod, i caly czas wymysla jakies powody, zebym tylko nie mogla jezdzic- ostatnio stwierdzil, ze musi poprawic ustawienie reflektorow... tirarara...
ale jak jezdzilismy starym autkiem, gdzie byla krzywo kierownica ustawiona (wiecie, ta poprzeczka zamiast prosto, to tak mniej wiecej 10stopni odchylona od poziomu- to chyba z ustawienia osi kol wynikalo) to to nie przeszkadzalo, zebym jezdzila, mimo to, ze z przyzwyczajenia jak prostowalam kierownice to samochod zjezdzal w prawo hahaha
Jakbym miał nowe też bym nikomu nie dał pojeździć

Mam swoje, no ale z 99' więc nie chucham na nie aż tak mocno

PS. Ten demot tutaj pasuje http://demotywatory.pl/2962010/Zbyt-...iamy-przecinek

Edytowane przez Reggaenator
Czas edycji: 2011-04-17 o 14:56
Stary 2011-04-17, 15:03   #3778
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
nie lubie duzych liter wiem, wiem...
za to tez mozna dostac ostrzezenie tutaj?
Stary 2011-04-17, 15:06   #3779
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
nie lubie duzych liter wiem, wiem...
za to tez mozna dostac ostrzezenie tutaj?
Chodzi Ci o "PS"?
Stary 2011-04-17, 15:38   #3780
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Hahaha, "Get outta my way'' jest super!
Jeden mi się tam wyjątkowo podoba, całkiem w moim guście..

Lilek, też bym brała

A co do zakonu to nawet się interesowałam - nie trzeba być 'czystym' żeby zostać zakonnikiem/zakonnica/księdzem. Wystarczy bardzo żałować popełnionych grzechów :p

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-04-17 o 15:39
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości