|
|
#3751 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
Pogrubione - taaa, chyba ![]()
|
|
|
#3752 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Muszę się wam pochwalić, minęło 2 dni od rozstania a ja w końcu się uśmiecham i nie dołuje mam taki świetny humor w końcu myślę pozytywnie, że młodziutka jestem i całe życie przede mną i przez faceta nie będe się dołować bo jeszcze nie jednego poznam Ciekawe, ile potrwa ten mój humor ale to dobry znak!
|
|
|
|
#3753 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że tak już zostanie. choć ja dopiero po ok tygodniu zrozumiałam, że to co się stało jest prawdą, że już nic się nie zmieni i już nigdy nie będzie go przy mnie. i wtedy dopiero się zaczęło... , ale wiadomo wszyscy przeżywają inaczej
|
|
|
|
|
#3754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3755 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
To jest dopiero paranoja
|
|
|
#3756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie najgorsze są ranki. Kiedy muszę wstać z łóżka
Poza tym już dwa razy obudziłam się równo o 3.30 po tym jak mi się śnił... jak się budzę to juz nie wiem co jest prawdą, czy jestem z nim czy nie A że napisze to się nawet nie łudzę. Dzisiaj z nim gadałam przez telefon, mówił że czuje ulge że sie rozstaliśmy i że może robić teraz wszystko na co ma ochotę ... i ja też poczułam ulgę. Na tygodniu mamy się spotkać, chcę z nim pogadać, ale napewno nie zobaczy mnie załamanej
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie sobie wspominałam nasz ostatni wspólny wyjazd. I wogóle nie wzbudziło to we mnie emocji...
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-17 o 12:32 |
|
|
|
|
#3759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja podobno też mam się z nim spotkać ale jeśli nie odezwie się sam to ja tego też nie mam zamiaru zrobić.
|
|
#3760 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam do niego na gg nawiązując do jego opisu i on zadzwonił. I dobrze, ja też już nie będę do niego pisać pierwsza (ale to truudnee).
|
|
|
|
#3761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ale i tak wiem, że mój eks pierwszy się nie odezwie.
|
|
#3762 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=HnPvyhN1hdo coś na poprawę humoru
|
|
|
|
#3763 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3764 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak słucham tej piosenki to mi się sama buzia śmieje
http://www.youtube.com/watch?v=rHsNk8JJj_A
|
#3765 |
|
Rozeznanie
|
poparte własnym doświadczeniem
|
|
|
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1,20 Prawie 4 minuty patrzenia na tańczących facetó i japa mi sie cieszy. Niby takie nic, a cieszy. Brałabym (prawie) wszystkich! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3769 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny mam do Was pytanie, mam nadzieje ,że pomożecie
![]() Otóż jakiś czas temu rozstałam się z facetem. Byliśmy razem 2 lata. Jakiś czas temu (około roku) przesłałam mu dwa zdjęcia w staniku. Nie były jakieś bulwersujące, po prostu siedziałam w staniku. Na ogół zdjęcia dość ładne. Po 2,3 dniach od wysłania poprosiłam go, żeby je skasował...pomimo tego ,że mu ufałam bardzo źle się czułam ,że takie zdjęcia posiada. Zrobił to (podobno). Jakiś czas temu przypomniało mi się to i spytałam go czy ma te zdjęcia, twierdzi ,że nie ma ,a nawet jakby miał to nic z nimi nie zrobi. Teraz się rozstaliśmy ,jego charakter się zmienił. Jest bardziej agresywny, boje się ,że może szukać jakiejś drogi dotknięcia mnie. Wątpie ,że tak się stanie ,ale jeśli ma te zdjęcia i opublikowałby je gdzieś to co mogę w takim wypadku zrobić? Wiem ,że może zdjecie w staniku to nie jest niewiadomo co ,ale nie jestem osobą która ma w zwyczaju publikować takie zdjęcia. Pozdrawiam )
|
|
#3771 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Wiecie, byłam wczoraj po kumpli na takiej jednej imprezie. Robiłam za kierowcę. I poznałam fajnego gościa (tak mi się przynajmniej wydaje). Tylko cholera mam wyrzuty sumienia. Czuję się tak, jakbym zdradzała, a przecież już nie mam kogo
|
#3772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale parafrazujac 'miej bylego w dupce' a mi tata nie pozwala jezdzic autem. twierdzi, ze nie umiem. za pierwszym razem zdalam, troche jezdzilam autkiem exexa i exa zreszta tez (ten ostatni twierdzil, ze ja go chce zabic i ze sie caly czas wymadrzam, oczywiscie mi zmienial biegi, bo przeciez ja nie umiem, a sam na poczatku jak zrobil prawko- ponad pol roku po mnie- jezdzil jak kaleka) ale bym sobie pojezdzila... ale wiecie- tatus ma nowy samochod, i caly czas wymysla jakies powody, zebym tylko nie mogla jezdzic- ostatnio stwierdzil, ze musi poprawic ustawienie reflektorow... tirarara... ![]() ale jak jezdzilismy starym autkiem, gdzie byla krzywo kierownica ustawiona (wiecie, ta poprzeczka zamiast prosto, to tak mniej wiecej 10stopni odchylona od poziomu- to chyba z ustawienia osi kol wynikalo) to to nie przeszkadzalo, zebym jezdzila, mimo to, ze z przyzwyczajenia jak prostowalam kierownice to samochod zjezdzal w prawo hahaha
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-04-17 o 13:59 |
|
|
|
|
#3773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Million - mi mój kochany tatuś i brat też nie za bardzo pozwalają dotykać ich ukochanych samochodzików. Dlatego się zdenerwowalam i kupiłam sobie sama samochód. 1400 zł w gazie i nie mam już problemu Tylko mamusia na paliwko musi od czasu do czasu coś rzucić
|
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
ktoś mi odpowie?
|
|
#3775 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze, to nie bardzo wiem, co Ci odpowiedzieć. W tej sytuacji najlepiej by było, jakbyś pogadała z facetem. Jeśli ma te zdjęcia, to niech Ci je odda. Ja innego rozwiązania nie widzę.
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chamstwo, to chamstwo... Mój teraz posiał telefon, na którym miał moje zdjecie w staniku. Telefon ma jakiś obcy chłop. Eks zapiera sie, że usunal te foty. Mam nadzieje, ze nie kłamie!
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-17 o 14:18 |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam swoje, no ale z 99' więc nie chucham na nie aż tak mocno ![]() PS. Ten demot tutaj pasuje http://demotywatory.pl/2962010/Zbyt-...iamy-przecinek Edytowane przez Reggaenator Czas edycji: 2011-04-17 o 14:56 |
|
|
|
|
#3778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem, wiem...za to tez mozna dostac ostrzezenie tutaj?
|
|
#3779 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, "Get outta my way'' jest super!
Jeden mi się tam wyjątkowo podoba, całkiem w moim guście.. Lilek, też bym brała ![]() A co do zakonu to nawet się interesowałam - nie trzeba być 'czystym' żeby zostać zakonnikiem/zakonnica/księdzem. Wystarczy bardzo żałować popełnionych grzechów :p
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-04-17 o 15:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

masz racje. po co zaznaczac, masz racje. zreszta w sumie, chyba juz sie nie interesujemy soba nawzajem, ja tam wierze,ze gdzies czeka na mnie ktos lepszy, no ale nie chce miec tego w domu, a sprzedac takie cos ciezko. nie wiem co z ta obraczka, bo tam zadnych grawerow nie ma, jest taka zwykla, a ja lubie srebro wiec chyba ja bede nosic

mam taki świetny humor