![]() |
#3721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: targowiskowe dyskusje - plotki
Cytat:
![]() |
#3722 | |
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Misianko, jak tu zajrzysz - mogę i Ciebie prosić o jakąś interwencję? Co prawda wizażanka logowała się ostatnio pod koniec marca, ale mogłabym podać na priv jej numer gg tylko nie wiem czy zgodziłabyś się interweniować tą drogą.
Fake it till you make it! Zapraszam na wymiankę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795204 Edytowane przez rasta_banana Czas edycji: 2011-04-17 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem warto się przejechać te 100km czy nawet trochę więcej i zobaczyć minę krętaczki na nasz widok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3724 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
gg wykluczone, nie używam ![]() Która to panna? Ta opisywana Mania ... itd.? Opisz mi proszę w skrócie na PW sytuację ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Zakorzenienie
|
pomyłka
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51699903 Edytowane przez dziuniaax Czas edycji: 2011-04-20 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 93% pozyt.
|
Cytat:
nie wydaje ci sie, ja poza tym nie widze avatarow... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3728 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co jest z wizażem? Znowu jest stara wersja?
EDIT: Jednak stara wersja wróciła na dobre ![]() Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-04-22 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |
Zakorzenienie
|
Zniknęły wczorajsze posty i przekupki... Ja dostałam dziś wczorajsze wiadomości -.-
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i właśnie nie ma wczorajszych postów, a na dodatek czekałam na wiadomość na PW i nie wiem, czy też mogło ją usunąć mimo, że nie przeczytana? wczorajsze PW zarówno odebrane i wysłane mi przepadły... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 93% pozyt.
|
Cytat:
Na technicznym jest wszystko napisane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Zakorzenienie
|
Wejdźcie na techniczny tam wszystko jest wyjaśnione
![]() EDIT: Isiaczek mnie ubiegła. |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 |
Zakorzenienie
|
wczoraj tak pięknie uporządkowałąm wątek wymiankowy, usunęłam wszystkie wymienione rzeczy, posegregowałam ładnie pozostałe rzeczy, a teraz przywrócili poprzednią wersję...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
wrrrr a ja wczoraj kilka przekupek wystawiłam- od razu prywatne wiadomości skasowałam i teraz muszę szukać dziewczyn po wątkach ;/
#3737 |
kosmita jakiś normalnie
|
[1=7573f32a00df3aa23f07f56 dc385049758d6ab33_6578f43 26d8a4;26485038]kurczę, już myślałam że tylko mi wizaż szaleje heh...
![]() i właśnie nie ma wczorajszych postów, a na dodatek czekałam na wiadomość na PW i nie wiem, czy też mogło ją usunąć mimo, że nie przeczytana? wczorajsze PW zarówno odebrane i wysłane mi przepadły... ![]() mogło, mam info w mailu o wiadomości z 9.4 i jej w skrzynce nie ma ![]()
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
Kochane ja mam problem od rana, kiedy wchodzę w swój wątek jest ok,ale kiedy chce się "połączyć" z ostatnią stroną mojego wątku, wyskakuje mi Błędny Wątek. Macie podobne problemy?! Czy tylko mi coś wariuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=524840
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
tak, tak wiem.. ale w ogole nie chce mi się otworzyć wątek na ostatniej stronie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() proponuję odświeżyć stronę/przelogować się/wyczyścić cookies
![]() ![]() |
![]() |
#3742 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak wszystko się zgadza, z wczoraj nikim nie pisałam, dziś rano tez było ok, no i niestety teraz od 18 nie działa, ani wylogowywanie, ani ciasteczka nie pomagają, ale dziękuję, właśnie chciałam się dowiedzieć czy inni mogą wchodzić i mnie się coś spsuło czy to wizaż.
![]() Edytowane przez ldzlejdildz Czas edycji: 2011-04-22 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3743 |
Zakorzenienie
|
polecam strone poczty polskiej na ktorej mozna sprawdzic stan paczki http://sledzenie.poczta-polska.pl/
dziala niestety tylko na nr paczek - ale zawsze to cos moze nam duzoo powiedzic o niektorych paniach
#3744 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Zakorzenienie
|
Mam problem z transakcja na innym portalu, na S....
Kupilam buty, zaplacilam malutko, 65zl, dziewczyna podczas dogadywania transkacji odpisywala blyskwiacznie, kontakt rewelacyjny... Kasa byla u niej na koncie w srode i w srode rano miala wyslac priorytetem, wiec spodziewalam sie paczki w piatek, nie doszla, no ale ok, przed swietami pewnie jest duzo paczek, chociaz opoznien w innych przesylkach nie zauwazylam....Najgorsze jest to, ze teraz dojdzie dopiero we wtorek, bo w pon z tego co wiem poczta nie pracuje, ale nie robilabym paniki, gdyby nie to, ze laska sie loguje, a jak pisze do niej, zeby zeskanowala dowod nadania, to bezczelnie nie odp, pisalam juz kilka razy, zero kontaktu, probowalam tez na maila.... Tyle dobrego, ze kupilam te buty od niej jednoczesnie na 2 portalach, na s****e i na all, na S ma 55 pozytywow i 3 negatywy, a na all same pozytywne, takze nic nie wzbudzalo moich podejrzen...Szukam jednak sposobu na skontaktowanie sie z nia, wiem, ze moge napisac na all, ale po pierwsze nie wiem, czy nie jest za wczesnie, no bo teoretycznie paczka moze jeszcze dojsc, tylko chodzi mi o ten brak kontaktu, a po drugie oni podejmuja jakies kroki dopiero jesli zglosi sie sprawe na policje, tak ? Mam jeszcze jedno pytanie, poniewaz mam jej dane do przelewu, wiem, ze jest z Tczewa i probowalam znalezc ja na n-k albo na facebooku i postraszyc, ze napisze do jej znajomych, jesli okaze sie, ze butow dalej nie ma, ale nie moge jej znalezc, chyba nie ma konta, wiec moje pytanie, czy ktoras z Was mieszka w Tczewie ? Podam na PW imie i nazwisko tej laski, moze akurat ktoras ja zna.... ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- a i zeby nie bylo - ja rozumiem, sa swieta, ludzie spedzaja je z rodzina itd...ale ja ostatnia wiadomosc od niej dostalam w czwartek, w tym czasie pisalam i maile i wiadomosci a widze, ze ona sie loguje na S, na all, ze dodaje nowe przedmioty itd...na to ma czas, a odp na glupia wiadomosc nie i w sumie to wzbudza moje podejrzenia, jesli jej nie znajde na jakims portalu i butow nie wysle, to chyba porozsylam losowe wiadomosci do osob z tczewa o tym, co laska wyprawia, moze jak jej narobie wstydu, to sie obudzi
#3747 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co, szczerze mówiąc i ja bym na jej miejscu nie odpisała
![]() Są święta, pewnie jest zaganiana. Przecież to raptem kilka dni i średnio rozumiem to że tak szybko szukasz jej na portalach i straszysz ![]() Poza tym rozumiem takie dobijanie się po tygodniu, dwóch, ale nie po 4-5 dniach ![]() Spokojnie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
wiesz ja wiem, ze minelo malo czasu, ale chodzi o to, ze ona loguje sie, dodaje nowe przedmioty, na sprzedaz, normalnie jest online - na to tez trzeba miec czas, a ja pisze w waznej sprawie - potrzebuje tych butow szybko, a ona nie raczy mi odp, wystarczyloby zeskanowac dowod nadania, to serio zajmuje krocej niz wystawienie czegos na all, mnie irytuje to lekcewazenie i juz, tym bardziej, ze jakos jak dogadywalysmy kupno, to odp po sekundzie.
i nie, ja nie mam zamiaru wypisywac teraz do ludzi, ale jestem wobec niej podejrzliwa i wiem, jak to moze sie skonczyc
#3749 |
Zakorzenienie
|
Ja bym poczekała. Jestem w stanie ją trochę zrozumieć. Sama teraz jestem pod wpływem rozleniwienia świątecznego, więc pewnie nie chciałoby mi się robić zdjęć potwierdzeń, tłumaczyć itp. Poczekałabym do wtorku i wtedy przy dalszym olewaniu zaczęła szukać innych rozwiązań.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Zakorzenienie
|
no widzisz moze ja jestem po prostu taka 'niewyrozumiala'...
ale mam takie podejscie, ze jak cos sprzedaje i wiem w dodatku, ze druga strona sie niecierpliwi - a pisalam jej o tym, to jak ktos pyta, to ja odpowiadam, bo skoro sie decyduje na transkacje, to musze miec czas. i sorry, wystarczyloby, ze przepisalaby numer nadania i tyle, to nie zajmuje wiele, poza tym ma juz negatywy, a one tez dzialaja na wyobraznie ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- no zreszta wiem, ze nia mam wyjscia, musze czekac do wtorku, po prostu tak awaryjnie pytalam o ten Tczew, bo cos mi w tej sytuacji nie pasuje i tyle
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.