|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Hej Laseczki!!!
![]() Widzę, że ndz mija w nieco dramatycznych tematach.... Cytat:
![]() Skoro tramwaj walnął od strony TŻta, widocznie od razu wyszedł z założenia, że Tobie nic nie jest, skoro on sam czuł się OK...I dlatego zaczął martwić się o samochód, na którym już skupił się na dobre. Przykro mi, że do tego doszło i że tak to wyglądało... Osobiście nie wyobrażam sobie takiej sytuacji z własnym TŻem.... Mielismy w zeszlym roku male OTARCIE w UK z innym samochodem, ale to bylo z winy tamtej kobity, nie Nas, no i walnęła w moją stronę auta, więc TŻ od razu wyskoczył do mnie czy nic mi nie jest.... a z samochodem nic wielkiego się nie stało... Rozumiem zapał mężczyzn do samochodów i wartość danego auta dla jego właściciela...o czym pisała już Dotk4, wiadomo, że każdy samochód sporo nas kosztuje pieniędzy i czasu, bo trzeba o niego dbać....ale....nie wiem czy Twój TŻ zdaje sobie sprawę z hierarchii wartości w jego życiu??? No zdecydowanie Cię rozumiem, Twoją reakcję i przemyślenia.... zdecydowanie czeka Was poważna rozmowa... I rzeczywiście, jest tak, jak już pisała Kicia, że tok myślenia facetów rzadko jest taki jak my byśmy chciały....albo taki jaki jest nasz własny tok myślenia.... Myślę, że Twój TŻ nawet nie zdaje sobie sprawy z tego co czułaś/jesz.... Dlatego trzeba pogadać. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jaka to góra roboty Cię czeka przed świętami wielkanocnymi, Kochana? Co masz w planach? My choćbyśmy nawet nie chcieli jeszcze myśleć o świętach, to się nie da, bo już Nam przyszła kartka z Polski ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja osbiście, jeśli już kupuję jakąś kiecke, to musi być rokloszowana, bo mam obsesję na punkcie moich dosyć klockowatych łydek i źle się czuję w takich ołówkowych. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
mi się podobają 2 i 3
druga bo lubię takie kokardy choć kupiłam na allegro sukienkę któa na zdjęciu miała zawiązaną a przyszła rozwiązana i przez to sukienka trochę straciła urok i teraz noszę taki piasek do niej zamiast tego paska z kokardą numer 3 bo jest tak ciekawe uszyta ale jak zwykle ![]() a mój TŻ jak zwykle zrobił sobie wagary i nie idzie na jeden wykład i wraca do mnie ![]() ![]() ![]()
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a buziaki ![]()
![]() |
#2437 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pierwszą właśnie wybrałam po pierwsze ze względu na kolor, bo myślałam o granacie, bo chcę założyć taką delikatną kolię z pereł i kolczyczki perełki... ładnie by się to komponowało...a że to maj, to akcent wiosenny- jakiś sweterek żółty ![]() ![]() Po drugie na styl bandażowaty, który nieco modeluje syletkę, a mojej pupie przydałoby się przytrzymanie ![]() Z nogami mam podobny problem.... ALE Ty go masz, bo śmigasz po górach, więc pewnie masz klockowate, ale za to jak fajnie umięśnione ![]() Cytat:
![]() A ta trzecia ma już tak ozdobiony ten dekolt, że w sumie gdybym tą wybrała to nie wiem czy zakładać by do niej te perełki..... ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | ||||||
Podróżniczka
|
Dzień dobry po południu! Właśnie wróciłam do żywych. Normalnie dostałam @ i brzuch to mnie tak @$#%%^%&^% że ło! A na dodatek mam żołądkowe rewolucje i ledwo siedze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem w PL. W Szkocji siedziałam od czasu ukończenia pierwszego kierunku studiów. W sumie prawie 4 lata. Wróciłam niecałe 3 lata temu teoretycznie już na stałe, choć jak tak dalej będzie w PL z pracą to nie wykluczam ponownego wyjazdu. A ty teraz jesteś w Polsce czy w Irlandii pomieszkujesz ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ładna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No ja myślę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-04-17 o 14:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
obczajcie jak perfidnie doklejona suknia do modelki
![]() ![]() ![]() http://moda.allegro.pl/flower-charm-...556951886.html tu bardziej to widac
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-17 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
Paulinka witaj w kraju! i rozkoszuj się pobytem
![]() kindziulindzia strasznie wam współczuję tego wypadku, sama trzy lata temu skasowałam (totalnie) swoje piękne autko i teraz muszę gówienkiem jeździć ![]() ![]() bahari mam nadzieję, że uda ci się szybko znaleźć wymarzoną pracę, dobrze, że wziełas sprawy w swoje ręce i pozakladałaś sobie profile, oby teraz poszło z górki. Co do mazurka to lepiej przynieś i niech ma się zmarnować (co i tak pewnie się nie stanie) niż masz czuć się w stylu "na gotowe przyszła". Ja na drugi dzień świąt BN do mojego Tż przyniosłam chlebek orzechowy domowej roboty i zrobił on furorę i nawet po kolacji goście go jedli z samym masełkiem ![]() NightButterfluVIP mi się najbardziej trzecia podoba, bardzo elegancka...kurcze sama szukam czegos na czerwcowe wesele brata i podoba mi się cała masa sukienek z asosa, ale one zazwyczaj krótkie są...normalnie bym się tym nie przejmowała, ale na tym weselu będzie cała moja rodzina i chcę uniknąć złośliwych komentarzy ![]() a wogóle dziewczyny, bo jakoś ten temat jeszcze nie był tu poruszany, ciekawi was jak to będzie z ślubem Księcia Williama??, strasznie jestem ciekawa jaką suknię będzie miała Kate, może ich slub dostarczy nam nowych inspiracji.. a oto moje pazurki na dziś (odkryłam matujący lakier do paznokci i się zakochałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ha! Ja też mam tak, że jak mam @ to przeważnie chce mi się też... ![]() ![]() A ogólnie cierpię na zatwardzenie ![]() ![]() ![]() Bierz tabletkę na ból? Wzięłaś już? Przez te Nasze gusta, mogłybyśmy się spokojnie RAZEM wybrać na poszukiwania sukni ![]() No ja już w Irl siedzę 3 lata. W przyszłym roq ślub, więc nie wiem czy po będziemy wracać tutaj jeszcze na czas remontu mieszkania w Krk, czy już zjedziemy do Pl.... zobaczymy, ale 4 i poł roku na pewno tu spędzimy, może dobijemy do 5 lat. Nie wiem, czas pokaże, Pl mnie jakoś nie kusi pracją, bo jej brak....., ale za to studiami barrrdzo, bo tam mam szerszy wachlarz możliwości, kierunków, które lubię..... Nie wiedziałam, że warto jest wracać do Szkocji... Słyszałam, że tam jest jeszcze cieniej z pracą niż w Irl, teraz. W jakiej branży pracowałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostro ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem tylko ciekawa sukni ale to jedyna rzecz w tym całym ślubie która mnie fascynuje ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
ale popatrz na dekolt i szyję jakoś tak nie naturalnie ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- a i palec wskazujący jej prawej ręki
![]() |
#2448 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie mega dużo widziałam sukienek mini, lub takich zupełnie do ziemi, a to nie widzi mi się na komunię zupełnie.....dlatego zaczęłam szukać poza Polską i Irlandią ![]() Ok, to już 3 głosy na sukienkę nr 3 ![]() ![]() Taaaak, tak, tak!!! Ja bardzo czekam na ten ślub!!!!! Widziałam nawet na necie gdzieś projekty sukni-propozycje- od maaaasy znanych i cenionych projektantów dla Kate!!!! Głównie szkice, wiadomo, ale dziewczyna ma w czym wybierać ![]() Kolor paznokci zupełnie nie dla mnie.... nie za młoda jesteś na taki kolor? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2451 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A paznokcie masz sliczne! Moje sa bardzo lamliwe i juz nie wiem jak mam im pomagac, bo chyba wszystkiego probowalam ![]() A czym sie dokladnie zajmujesz jesli moge spytac? Bo juz jestes po aplikacji chyba, tak? Czy nie, bo juz nie wiem co od kogo slyszalam ![]() Edytowane przez D0tk4 Czas edycji: 2011-04-17 o 15:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem na aplikacji sędziowskiej i jednoczesnie pierwszym eksperymentalnym rocznikiem według nowych zasad (z comiesięcznymi zjazdami w krajowej szkole sądownictwa w krakowie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2454 | ||
Rozeznanie
|
No ja sobie NIGDZIE nie wyobrażam TEGO koloru
![]() ![]() Do sądu, tak jak już pisałaś ostatnio, french czy jakieś delikatne pastelowe kolorki...może też perłowa biel...no i przezroczysty. Cytat:
![]() Stronka a'la ebay, tylko, że z Chin... ![]() Sprawdzona ogólnie, bo TŻ już zamawiał kilka pierdół stamtąd. Ale wiadomo, jak wszędzie, trzeba najpierw "prześwietlić" sprzedawcę i jego komentarze, opinie... ![]() Aaaa zapomniałabym Ci powiedzieć!!!! Rozmawiałam z TŻ o tym daniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kontaktów Teściowa-Synowa-TŻ widzę, że dość typowo u Was... wręcz książkowo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Rozeznanie
|
Dobra, Dziewczyny, a co tam, niech będzie.....
![]() We wszystkich (lub większości) możliwych wersjach kolorystycznych moich włosów... Witam ![]() Edytowane przez NightButterflyVIP Czas edycji: 2011-04-18 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
no trudno...w końcu jestem jedną ze starszych na tym wątku
![]() moim skromnym zdaniem w blondzie Ci lepiej, ale tak czy siak, śliczna z Ciebie dziewczyna, zresztą nie dziwne, w końcu jesteś na TYM wątku ![]() Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-17 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | ||||
Podróżniczka
|
Night, wreszcie się pokazałaś
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W Szkocji została moja koleżanka, z którą mam dobry kontakt. Namawia mnie do powrotu bo twierdzi, że z pracą nie jest tak najgorzej. Część polaków, która miała wyjechać to wyjechała i wakaty się zwolniły. Zresztą z doświadczeniem, językiem i referencjami nie byłoby mi chyba aż tak trudno. Na początku pracowałam praktycznie gdzie się dało, ale to chyba każdy tak zaczyna. Potem pracowałam w Centrum konferencyjnym jako supervisor przy organizacji koncertów. A na koniec dostałam pracę w dużej korporacji spedycyjnej, byłam odpowiedzialna przede wszystkim za kontakty z klientami, oraz dodatkowo za nadzór nad listami przewozowymi. Pracę zostawiłam ze względu na wyścig szczurów i wróciłam do PL. A ty co w Irl porabiasz ? Cytat:
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-04-17 o 15:56 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- lecę z psami na dwór ![]() ![]()
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
NightButterfly jak to się mówi ładnemu we wszystkim ładnie.
Śliczna jesteś ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.