|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
))Ja mieszkam w Irlandii i wiem,co pobyt w obcym kraju moze zrobic z naszych rodakow. Mam znajoma, przy ktorej ani 1 zlego slowa na Irysow nie moge powiedziec, w domu ma flagi irlandzkie, mapy Irlandii, tv tylko irlandzka, a Polska i Polakami zupelnie gardzi. I ciagle powtarza, ze Irlandczycy to wspaniali ludzie To przykre, ze rodzina, a tak sie zachowuja. Olac ich. ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- zapomnialam dodac, ze ta znajoma osoba twierdzi, ze powinnismy szanowac Irlandczykow, bo jestesmy u nich, oni nam daja wszystko i duzo im zawdzieczamy. az mnie to wkur...., Gdzie sie podziala duma narodowa... ![]()
|
|
#2642 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
|
|
#2643 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wspaniale![]() Cytat:
Cytat:
no własnie.. ja takiego czegos nie rozumiem. kompletnie. okej mieszka sie wobcym panstwie ale nadal jest sie obywatelem Polski.. nie lbie takiej gadki a tez czesto ja słysze jak tylko ktos przyjezdza na swieta albo coś.... to i ja sie pokaze, zaczełam od tygodnia to wielkich zmian nie bedzie, za jakies 10 lat pokaze sie znów ![]() >>brzydal<< (to jest przekierowanie do strony bo mnie szukaja czasem na forach po adresie fbl i GG wiec bezposrednio nie podaje )
|
|
|
#2644 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cześć Wytrwaluszki!!!
Ale miałam zaległości, wstyd i hańba !!! Wstałam dzisiaj i oczom nie wierzyłam stojąc na wadze...weszłam jeszze raz i jeszcze i jeszcze...65kg. I myślę sobie, że chyba mną moje kochane otręby trochę ruszyły , pisałam juz, że z konieczności musiałam podwoić dawkę , z racji wyjazdów 2 bułki zamiast 1 i ... nie wiem co pomogło ale pomogło )Cytat:
), ja również jeśli chodzi o ruch to jest ciężko ze względu na siedzącą pracę, ale jak jest tylko coś w domu lub na działce do zrobienia to korzystam pełnymi garściami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś założyłam spodnie, do których się odchudzałam i tak sobie myślę, że skoro do celu pozostało mi ok. 5kg. to niedługo będą za duże )
|
||||
|
|
|
#2645 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć babeczki moje kochane
![]() U mnie wzrościk, dziś 68.1, ale to na własne życzenie ![]() Będę grzeczna już! Wczoraj u mnie w domku mecz+domówka+karaoke do 4 rano. 3,5h snu i na 12 godzin do pracy ![]() Zaraz się chyba prześpię na biurku ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() Też już bym chciała 65 |
|
|
|
|
#2646 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was. Gratuluje spadków
![]() u mnie dzis przekroczona magiczna cyfra 20
|
#2647 |
|
Raczkowanie
|
Coś mi się jeszcze przypomniało, narobiłyście mi kiedyś smaku śledziami z Lidla, wczoraj jakieś kupiłam , chodziło Wam o te słodzone sacharynianem? Rolmopsy Nautica? Mam nadzieję, ze chodzi o te bo już sobie ochoty narobiłam i planowałam jutro do śniadanka.
|
|
|
|
#2648 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Teraz zakladam ze to juz moje ostatnie podejscie wkoncu do 3 razy sztuka Ale wiesz kochana to tylko moje skromne zdanie, mysle ze moze jakas silownia by Cie poratowala? Jakies zwiekszenie ruchu, chyba ze juz cwiczysz? Albo moze to kwestia jedzenia caly czas tych samych produktow? Ze swojego doswiadczenia moge poradzic tylko tyle ze lepiej zrobic wszytsko co sie da niz zmieni sie tryb, bo ja sama zmienilam 3 razy i pozniej to juz wogole nie moglam ruszyc z miejsca i wymieklam i byla dupa blada |
||
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
Witam niedzielnie, Paati89 oraz Karmeelek gratulacje, zachęciłyście mnie do zrobienia dzisiaj pomiarów i tak:
udo: -6 cm jest 55biodra: -6cm jest 101 pas: -6cm jest 72 hehe same szóstki złooo zrobiłam również przegląd szafy i zmieściłam się w moje białe spodnie, które ostatnio miałam na sobie na 1 roku studiów czyli 4 lata temu no prawie 5
Edytowane przez patty010 Czas edycji: 2011-04-17 o 10:01 |
|
|
|
#2650 | |||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pięknie dziewczyny! Cytat:
![]() Chodzi o to, że na pierwszym zdjęciu Karmeelek ma 5 kg. mniej niż przed rozpoczęciem Dukana. Czyli zaczęła dietę 5 kg. większa niż na fotce. Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2011-04-17 o 10:08 |
|||
|
|
|
#2651 |
|
Podróżniczka
|
Hej
![]() witam poweekendowo i pochorobowo no nic wracam teraz grzecznie do dietki, bo przez to ze lezalam w lozku mialam pustki w lodówce to ta dietka kiepsko wygladala...do tego leki i tabletki do ssania z cukrem...ale nic....wracam na dobra droge od dzis zumba eeee zumba aaaa
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 |
|
404 Not Found
|
|
|
|
|
#2653 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez bym chciala 65 Waga pokazala dzisiaj 71,6 to 800g od wczoraj
|
||
|
|
|
#2654 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Rozeznanie
|
Babeczki kochane - jeszcze jedno pytanie - jak zrobic owsianke z otrebow?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2656 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba musisz go trochę pooszukiwać i może faktycznie zmienić tryb?Wczoraj byliśmy na urodzinach siostrzeńca. Dzięki dzieciom mogłam oszukać, że zjadłam kotleta z ziemniakami. Przyjechałam przed przyprawieniem surówki, więc poprosiłam o odłożenie dla mnie. A ze stołu zjadłam kilka plasterków wędliny (wieprzowej, ale trudno), trochę śledzi nie w oleju, ale na pewno w zalewie był cukier oraz przegryzałam pomidory i ogórki. Bratowa zrobiła pyszną herbatę z syropem malinowym i plastrami pomarańczy - oddałam mężowi. Lodami też podzielili się mąż i córki. Za tydzień kolejne wyzwanie świąteczne u rodziców i trudniejsze u teściów. Teściowa, jak byłam w ciąży, to kazała mi jeść za dziesięcioro (sic!) A możecie doradzić coś na obiad PW, bo wczoraj kupione udka nie nadają się do spożycia. Mam w lodówce pieczonego fileta, trochę wątróbki, pieczarki i ogórki ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2657 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich dukających.
Jestem nowa na forum, ale Forum podglądam od części 18-tej co mi bardzo pomogło. Postanowiłam sie odchudzić, bo zaczynam mieć problemy z nogami a po trójce dzieci i nadprogramowych kilogramach coraz częściej zaczynały mi dokuczać (chodzi o opuchnięte kostki, żylaki i pękające pajączki na łydkach). Po urodzeniu trzeciego dziecka mój lekarz przepisał mi tablekti po których przytyłam 10 kg w 6 miesięcy, co mi wcale nie pomogło. I tak od 23 lutego się odchudzam. Zrobiłam test francuski i wyszło tak: wzrost 176cm , waga początkowa 93 kg do zrzucenia 19kg. na dzien dzisiejszy waga jest 86kg -7kg (było juz 85,5 ale jest @ więc jest wzrost). Mam nadzieję, że z Wami będzie mi się łatwiej dukało i nie polegnę na finiszu. pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki |
|
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
Cytat na dziś: "Sok z kiszonej kapusty najlepszym przyjacielem Dukanki" lub jak kto woli ostatnią deską ratunku
|
#2659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tempo chudnięcia bardzo dobre, ok. 4 kg na miesiąc Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie moje Dukaneczki |
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
witam.
pojawiam się tu po raz któryś, ale tym razem może wytrzymam dłużej ![]() dziś zaczynam, mam 3 dni fazy uderzeniowej, a później już będzie z górki, prawda? ![]() ![]() szukam przepisów, bo jakoś nie wiem od czego dobrze zacząć, aby się nie zniechęcić monotonią. moje obawy to tęsknota za owocami, ale mam dużą motywację, więc wierzę że z Waszą pomocą dam radę )
|
|
|
|
#2661 | |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane
NAGRZESZYŁAM Przez wczorajszy dzień zjadłam duzo normalnych rzeczy i słodkości.. ehh już od dziś nie grzeszę.Obiecuję ![]() Gratuluje Wam kochane za te wasze spadki! Jesteście Boskie! ![]() Super wyglądacie laski! Naprawdę! ![]() A ja głupia sie obżarłam ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Pewnie, że dasz radę i poleci z górki ![]() Co do przepisów to zajrzyj na pierwszą strone wątku do przepisowni, polecam też blog Mrs. Dukanowej
|
|
#2662 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za Baty. Nalezały się, oj należały
![]() Dukam dalej ze skuloną głową
|
|
#2664 |
|
Rozeznanie
|
Moje wlosy sa w coraz gorszej kondycji i nic im nie pomaga, dlatego postanowilam zrezygnowac z trybu 5/5 i jesc ciągle jak w dniach PW
Moze to troszke polepszy kondycje moich wlosow. Waga na pewno bedzie spadac duuzo wolniej ale nie chce zostac lysa calkiem |
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie
mam I faze, 3 dni, czy później jak przejdę na II fazę mogę PW i PP mieć zamiennie na 3 dni? 3/3?? czy muszę 5/5?? |
|
|
|
#2666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to chyba umarłabym z głodu, gdybym tylko czekała na odpowiedź, co mogę zrobić z wypisanych wcześniej produktów ![]() Zrobiłam sobie pieczarki faszerowane |
|
|
|
|
#2667 |
|
Raczkowanie
|
Wracam z podkulonym ogonem ale przyznam szczerze, że już mam dosyć;/ Grzeszyłam wczoraj grzesze i dzisiaj..
Waga spada mi bardzo powoli (ponad miesiąc 3 kg) a jeszcze dzisiaj zadzowniłamoja bratowa i powiedziała, że ona na udezreniówce przez 5 dni 4 kg zrzuciął (to więcej niż ja przez miesiąc). Buuu.... ale mam doła. A tu już koniec kwietnia i sukienkę na ślub muszę iśc szukać;/ Niech mnie ktos wybatorzy i mocno potrząśnie |
|
|
|
#2668 |
|
Zadomowienie
|
ja tez baty, dzis zapomniałam o dukaniu, tylko ze ... ja bede musiała zrezygnowac z tej diety ze wzgledu na zdrowie ;(
mam okropne zaparcia z któym isobie nie radze wiec musze jesc wszystko, jutro jeszcze ide do lekarza, obawiam sie ze czeka mnie szpital...
|
|
#2669 |
|
Podróżniczka
|
Ja wciełam właśnie 4 kotleciki mielone
![]() Dziewczyny...nie poddawać się i nie grzeszyc ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Voici...a przed dieta miałaś problemy? |
|
|
|
#2670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

))

wspaniale

no nic wracam teraz grzecznie do dietki, bo przez to ze lezalam w lozku mialam pustki w lodówce to ta dietka kiepsko wygladala...do tego leki i tabletki do ssania z cukrem...ale nic....wracam na dobra droge od dzis