|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zlituj się mój książę drogi i z pierścieniem padnij pod nogi! cz. 35
Gratuluję spotkania
Widzę, że się działo
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
chcemy focie, chcemy focie!
zdrzemne się godzinkę bo ledwo widzę na oczy, a potem biorę się za sprzątanie |
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Carmi, no odeśpij, porządnie się napracowałaś, należy Ci się a focie będą na Ciebie czekać na poczcie.
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, w wysłanych macie kilka słit foci ze zlotu
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyszło super, tak świeżutko wyglądasz w jaśniejszych. Absolutnie Ci zabraniam nakładać coś ciemniejszego dziś jeździłam prawie cały dzień, ćwiczyłam też parkowanie - tata zabrał na taki plac koło naszej działki swój samochód, ja pojechałam autem mamy i sobie parkowałam na różne sposoby. Minęłam też policję ale mnie nie zatrzymali za nic jak jutro nie zdam na prezent na mamy imieniny to jadę zdawać do Kalisza bo tam niby nie nagrywają i jest luźniej idę oglądać foty
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, o ktorej jutro masz?????????
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- a dzisiaj mam 111 dni do slubu
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
o 8
![]() dziewczyny wyglądają super, szkoda że nie pojechałam może się uda w sierpniu do Katowic
|
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, akurat będę wtedy wychodzić na autobus więc trzymam mocno kciuki! Daj znać koniecznie jak poszło!
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :pros i:
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
za wszystkie potrzebujące ![]() I ja też poproszę, ale dopiero o 13 Coś dziś nie mogłam się wziąć do nauki i jakoś tak się boję jutra...
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Pokłóciłam się z loverem
nie odzywam się do niego O!!
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
O co poszło?
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poszła wtedy gdzie indziej i dostała ;PWłaśnie wróciłam z mega spacerku. Byliśmy z Tż i psem na rynku, Wawelu
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
O to, że jest "najmądrzejszy". Bo od jakiegoś czasu ma problemy z ciśnieniem w takim sensie, że ma normalne, a raz na jakiś czas ma skok i to taki porzadny + uderzenie gorąca + poty go oblewają w jednej chwili. Kilka razy mu mówiłam, żeby poszedł do lekarza i powiedział tak jak mi. To poszedł w chwili tego właśnie wysokiego ciśnienia i stwierdził, że ma wysokie ciśnienie- dostał tabletki na nadciśnienie (już pomijam to, że bez żadnych badań). Wziął jak miał normalne i twierdzi, że się źle czuje. No ale gadaj z takim, stwierdził, że będzie brał jak mu ciśnienie skoczy... Przecież to jego zdrowie, nie będę się kłócić, że powinien iść do innego lekarza... Każde jego informacje o nagłym skoku ciśnienia traktowałam jako informację i tylko pisałam, żeby się nie denerwował. A dzisiaj przegiął. Dostałam smsa że NIE WIE co się dzieje, bo miał nagły skok ciśnienia na 160/100 i objawy takie jak zwykle i nie wie od czego to. Zadzwoniłam i taka rozmowa:
ja: ty masz hormony tarczycy w porządku? on: nie wiem, kiedyś jak badałem to miałem w porządku a co? ja: bo ponoć jak z nimi coś jest nie tak to mogą być takie jazdy on: nie no, jak badałem to wszystko było ok ja: a kiedy badałeś? on: parę lat temu ( )ja: to sobie zbadaj on: nie, to z przemęczenia i z nerwów [tu już tonem "wiem wszystko najlepiej"] ja: no to się nie denerwuj i po sprawie on: no jak mam się nie denerwować?! ja: nie krzycz na mnie; mówię ci tylko od czego to MOŻE być, a skoro nie miałeś takich badań i tak naprawdę leki ci nie pomagają to chyba nie ma problemu, żeby to zbadać prawda? on: a co to ma w ogóle do rzeczy?! czy ty nie rozumiesz że ja się dobrze czułem, dopóki się nie zdenerwowałem w piątek? a byłem w dodatku przemęczony ja: to się ✂✂✂✂a wyśpij i się nie denerwuj to będziesz zdrowy on: ale o co ty się wkurzasz? wysłuchałem cię.. ja: i masz to w dupie on: nie mam tego w dupie, ale nie jesteś lekarzem więc nie wiesz co mi jest. Jutro idę do lekarza (psychologa) to się dowiem co mi jest Nie wytrzymałam i mu powiedziałam, żeby w takim razie nie zarzucał mnie SMSami, że się denerwuje, że nie wie co się z nim dzieje skoro sam doskonale potrafi się zdiagnozować i uważa lekarza (jedynego u którego był) za nieomylną istotę. Kurde, czy to taki problem wysłuchać, zastanowić się i np. jak będzie u lekarza to spytać czy możliwe, że ma coś nie halo z hormonami? Nie, ale trzeba się wydzierać, bo on jest przemęczony i zdenerwowany. To niech ✂✂✂✂a pije litrami meliskę i da mi spokój ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- edit: owszem, nie jestem lekarzem, ale kurde no, człowiek ma styczność z różnymi przypadkami. Po mojej mamie wiem, że jak zaczynały jej się problemy z ciśnieniem, to najpierw dostała skierowanie na badania poziomu hormonów tarczycy, potem jakieś inne badania i w końcu leki. A jak dostaję takiego SMSa to się denerwuję bo 160/100- 120 nie jest raczej normalne i zwyczajnie się martwię. To ja dziękuję bardzo się denerwować bo ten idiota uważa, że lekarz wie wszystko. edit2: dobrze, że się w porę ugryzłam w język bo bym mu powiedziała, że do lekarza mi daleko, ale przynajmniej od niego jestem mądrzejsza... Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-04-17 o 19:44 |
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam identycznie ze swoim. Ma ogromne problemy z żołądkiem i jelitami, bardzo często go boli, ale do lekarza nie pójdzie, bo to od stresu. Podobnie z migrenami i zatokami. Ale jak boli to ja musze wysłuchiwać. Także rozumiem Cie doskonale. Mam takie sytuacje kilka razy w tygodniu. |
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Olu, a jak on sobie radzi z tymi skokami ciśnienia ? Tata mnie gdy nie zabierze akurat leków ratuje się jedzeniem czosnku, Żydki to na wszystko biorą i pomaga
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeej dziewczyny, jakie ja dzisiaj cuda na zajęciach tworzyłam
Robiliśmy decoupage i już teraz wiem, że się w to wciągnę - strasznie mi się podoba i już wiem co z czym tam się je oprócz tego dekorowaliśmy takie jajka ze styropianu kolorowymi wstążkami i stwierdziłam, że to jest aż nieprzyzwoicie proste do zrobienia a wygląda super no i na koniec zrobiłam kielich z drutu masakra - nie wiedziałam, że takie coś można zrobić *_*UWIELBIAM MOJE STUDIA |
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś jak u mnie był, dałam mu w kanapce (matko, jaka jestem przebiegła Albo hasło "bo neurolog mi powiedział że zawroty głowy mogą być od kręgosłupa". Ja "ok, ale serce to nie kręgosłup". On "ale ja to sobie tak łączę". Więc w dupie go mam. Nie odzywam się. Będzie chciał rozmawiać- zadzwoni. A jak nie to nie. Na razie chyba ma focha. |
|
|
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
Carmi napisz mi proszę jak się nazywa ta Twoja kawiarka
musze ją mieć!!![]() foty super
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa no właśnie bierze tabletkę, z tych, które miał przepisane na nadciśnienie... tylko cholera no, szlag mnie trafia, bo powszechnie wiadomo, że lepiej zapobiegać niż leczyć i jeśli rzeczywiście ma coś nie halo z hormonami to trzeba to wyregulować a nie głupie tabletki brać.
Tym bardziej, że po tabletkach się źle czuje (co nie jest dziwne, bo potrafi zeżreć 3 naraz). Rain a masz jakieś zdjęcie? bo brzmi... kosmicznie jak to jajko wstążką udekorować?
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olka tacy już są faceci szkoda nerwów na uświadamianie ich![]() ja co jakiś czas mówię Tż żeby się za siebie wziął bo niebawem przez nadwagę będzie miał m.in. problemy z sercem ![]() Zaraz luknę na zdjęcia ze zlotu
|
|
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie z trójkącików wstążki?
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że szkoda nerwów i postanowiłam już nie uświadamiać, ale mnie to denerwuje, bo skoro nie chce pomocy/ rady to po co mnie denerwuje? Ja akurat jestem taka, że się przejmuję problemami zdrowotnymi. W końcu to nie jest sraczka tylko coś z sercem... |
|
|
|
|
#537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle dostaliśmy do oglądania taką książkę z dekorowaniem jajek na Wielkanoc i były np. pisanki udekorowane muliną - takie krążki ciasno zwiniętych nitek przyklejone do skorupki - efekt zabójczy - chyba zrobię... ostatecznie jestem bezrobotna i mam dużo czasu Zdjęcia będą, ale nie wiem czy dziś, bo muszę jeszcze napisać artykuł na jutro i to jest moim priorytetem na wieczór z reszt ą chyba w słońcu ładniejsze fotki by były niż w sztucznym świetle...---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
jak robiłam to stwierdziłam, że latem zaczynam produkować bombki tą techniką ![]() Studiuję podyplomowo florystykę
|
||
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama w zeszłym roku kupiła fajny zestaw do robienia pisanek. Kolorowa farba- np. czerwony, zielony, niebieski i chyba żółty (wszystkie tak delikatnie metaliczne). I do tego coś takiego jak folia aluminiowa. Na jeszcze mokre od farby jajko przyczepiało się tą folię i jakimś nożykiem można było zrobić jakiś wzorek, albo tak po prostu gdzieniegdzie "przerysować". Potem tą folijkę się odklejało. I było kolorowe jajeczko w srebrne ciapki albo wzorki. Ciekawie to wyglądało
|
|
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robiłam juz wiele takich ozdóbek, bo i mama i babcia zajmują się robótkami ręcznymi, więc i ja wyssałam je z mlekiem :P A od kilku lat mama chodzi na kółko rękodzielnicze i tam właśnie robią takie różne ozdoby. Także ja przerobiłam już przeróżne techniki. Jakby co, to służę radą ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

a focie będą na Ciebie czekać na poczcie.

Tylko te co z lampa byly robione wydaja sie ciemniejsze
13.03.2008

Frezi, Kama, Med i Kawa - bez zmian. dalej tak samo fantastyczne.

za wszystkie potrzebujące 

Ale widać, że spotkanie udane