|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Wiesz co jest najgorsze? Kiedy kochasz kogoś bez wzajemności, a później okazuje się, że czuł to samo. Nawet znienawidzony mecz piłki nożnej, stanie się ciekawy, kiedy wiesz ze gdzieś na trybunach on siedzi i patrzy sie na to co Ty Udajesz że mnie nie widzisz. Udajesz że mnie nie słyszysz, Udajesz że nic dla ciebie nie znaczę, A tak naprawdę każda komórka twego ciała krzyczy o mnie. Ale co na to powiedzą twoi kumple ? Grasz chłopcze na zerwanych strunach kalecząc moje serce Jak kocha to wróci . - a co jeśli druga osoba pomyśli tak samo? Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
Pusto tu
![]() ' Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić Kiedy wchodzi ktoś nowy w twoje życie, część ciebie mówi: 'Nie jestem jeszcze gotowy'. Ale inna część mówi: 'Przekonaj ją do bycia z tobą na zawsze' '
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
poprostuAsiss - cudowna ![]() są i będą, one nie przepadną. my po prostu dorastamy i śmiejemy się z czasem z tych problemów. uśmiech to taka banalna rzecz, która sprawia, że wszyscy w okół zastanawiają się czy jest szczery i co go wywołuje. wzrok w podłogę jakby ten ruch miał zmienić uczucia innej osoby, jakby miał uczynić, że ta osoba przestanie patrzeć. który to już raz przegrana kryje się w wygranej? baw się do czasu kiedy się nie zakochasz. niczego nie mam pod kontrolą, jedyne czego jestem pewna to tlen w powietrzu, słowa, które są szczere to, to że nic nie wiem. och, uroczo błądzimy między trupami ludzi. minuta za minutą tak ucieka ktoś na kim ci zależy.
|
#2284 |
|
Raczkowanie
|
Licząc na to, że będzie kierował się miłością.
Był słonecznikiem w jej życiu, to o nim ciągle myślała. _________________________ ______________
|
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
/ Uncle Kracker - Smile ♥ /
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
tyle się nakradłam, że nawet nie umiem wymienić wszystkich, które zrabowałam. jesteście cudowne, dziewczyny.
so_steadfast, więcej, więcej, więcej. błagam o więcej. jeśli będziesz mi musiał kiedyś powiedzieć, że już mnie
nie kochasz, nie waż się powiedzieć tego, patrząc mi w oczy. boję się tego, co mogłabym zobaczyć w twoich. podobno każde zakochanie się kiedyś kończy. potem jest wielki koniec wszystkiego, lub rozpoczyna się miłość na całe życie. zastanawiałeś się kiedyś jak będzie z naszym zakochaniem? na początku zapomniałam jakie są w dotyku twoje dłonie. potem nie potrafiłam sobie przypomnieć tych iskierek w twoich oczach. zapomniałam też jak wygląda twój uśmiech. ale do tej pory pamiętam, jak drżał ci głos, gdy mówiłeś, że mnie kochasz. myślisz, że tak po prostu możesz odejść? wczoraj Pan Zrobię-Dla-Ciebie-Wszystko, a dzisiaj udajesz, że nigdy nic nie było? otóż nie, skarbie, nie możesz zniknąć z mojego życia tak po prostu. ja miałam plany, wielkie marzenia. nie możesz tego wszystkiego przekreślić w jednym momencie. do jasnej cholery, nie możesz! przytulisz mnie mocno i będziemy udawać, że jesteśmy szczęśliwi. przepraszam za to wyżej, ale coś ostatnio nawet myśli zebrać nie mogę.
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
"nie mów mi, ze już nic nie czujesz bo gdybym
ściągnęła koszulkę i pozwoliła ci odpiąć stanik byłbyś w siódmym niebie." |
|
|
|
#2289 |
|
Raczkowanie
|
Przesadzasz.
a może musnę Cię lekko dłonią? może spojrzę inaczej niż zwykle? może przytulę na pożegnanie, niby odruchowo? może zakochasz się we mnie?
- dowiedziałam się, że mnie zdradzasz. - przepraszam. wiem, wszystko zniszczyłem. - powiedziałam to z nadzieją, że zaprzeczysz. ...ale dla mnie jesteś ideałem. gdybym była choć odrobinę odważniejsza. gdybym podeszła i po prostu Cię przytuliła. przecież nie mam do stracenia nic, oprócz dumy. dlaczego udajemy, że się nie znamy? przecież tak wiele o sobie wiemy. powiedz, że mam zostać, a zostanę. mam nadzieję, że nie widać w moich oczach serduszek, gdy na Ciebie patrzę.
|
|
#2290 |
|
Rozeznanie
|
wszystko wraca oprócz Ciebie...
|
#2291 |
|
Rozeznanie
|
szkoda tylko, że moje serce i rozum, nie dogadują się tak, jak w reklamie tvp. lubię Twoje kolorowe sznurówki. tylko dopełniają Twój debilizm. tak, faktycznie, piękna ta Twoja dziewczyna, tylko szkoda że dziwka. co mnie w✂✂✂✂ia? słuchawki na uszach i nagle wszyscy Cię wołają. ta świadomość, że teraz inna dziewczyna wplata palce w Twoje brąz włosy rozpierdala mnie na cząstki elementarne. teraz podgrzewa, a za minutę studzi. harcore w duszy, w bani meksyk. jak mam już mieć z✂✂✂ane życie, to chociaż nie rób mi nadziei.. wcale Cię nie kocham, tak tylko cicho ✂✂✂✂✂✂✂ę farmazony pod nosem. wiem ile to jest 1 + 1 ale nie mam zielonego pojecia jaki jest wynik z dodania ciebie do mnie. a 8 dnia Bóg storzył Ciebie i powiedział : złam jej serce.
"odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram." /your blue eyes\ ![]() Edytowane przez Chers Czas edycji: 2011-04-17 o 19:19 |
|
|
|
#2292 |
|
Raczkowanie
|
Nie chciała mówić o Nim. Bała się, że usłyszą w niej bicie Jego serca.
Bóg wpisał mi Ciebie w DNA. Tak wiele ludzi mówi, że to co łączy nas jest niczym, My wiemy, że to co dzieli Nas jest niczym. Nie chce romansu rodem z książki, Jednak los śmiejąc mi się w twarz nie daje mi nic. Żadnego okruchu radości. Chcieli nas rozdzielić, Nie wiedzieć dlaczego pozwoliliśmy im na to. Nikt tak pięknie nie mówił, Że boi się uczuć. Często Twe oczy stawały się zimne, Nieobecne, Patrzą wszędzie tylko nie w moje, Tak jakby szukały schronienia, Miejsca gdzie mógłbyś się schować. Wyrzekam się tego. Każdego dnia spędzonego wyłącznie w Twoich ramionach, Każdej nocy, która była początkiem wspaniałego dnia, Wyrzekam się również tego, że kiedykolwiek Cię kochałam. Spleć palce z moimi palcami, Patrz w moje oczy, Mów o miłości. Jedyne czego chcą Oni to widok Ciebie na dnie. Ja w Twoich ramionach byłam nieistotnym dysonansem. Mówił Jej, że kocha inną, Nie pomyślał, że serce Jej nadal biło dla Niego. Ona uśmiechała się, życząc mu szczęścia. Choć dobrze wiedziała, że nikt nigdy nie pokocha go tak jak Ona. A płacz nie był już objawem bezsilności. Jedynie szczęścia. Nie czujesz tego, że to co opanowało Twoją duszę to zło. Oplotło ją w mocnym uścisku i nie opuści Cię już wcale. I jak głupia cieszyła się z tego co jej dawno zabrano. Wiedziała, że to bezsensu ale do Jej serca to nie docierało, Biło jak oszalałe. Ciągle Ciebie mało, A jesteś czymś więcej niż tlenem. Bo dziś nie ważne, że jesteś inteligentna, Dziś nie ważne czy masz coś w głowie tylko czy duże masz cycki.
Jestem niedorozwinięta - mam tylko jedną twarz dla ludzi. Edytowane przez _niebanalna Czas edycji: 2011-04-17 o 19:25 |
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
Znów cały dzień chodzę uśmiechnięta, tłumacząc wszystkim, że mam dobry humor. Nadchodzi wieczór i automatycznie nie wiem co ze sobą zrobić. Opieram się o ścianę i pozwalam łzom spływać po policzkach, liczę na to, że to pomoże. Liczę na to, że właśnie tego wieczoru, przestanę Cię kochać i po prostu zapomnę. '' na zawsze '' - pamiętasz ?
gdybyś teraz stanął przede mną, miałabym ogromny dylemat: dać ci w ryj, czy pocałować? Chciałabym usłyszeć kiedyś od Ciebie, że żałujesz... Że ✂✂✂✂a chociaż żałujesz... Niby na zewnątrz wszystko ok a w środku totalny roz✂✂✂✂✂✂✂, roz✂✂✂✂, rozgardiasz, bałagan, syf i chuj wie jeszcze jak to określić. Nigdy nie zobaczysz tego co ja widzę. Są chwile, które kocham i których nienawidzę.. "Mam jeden plan- brak planu, łapię chwilę, żyje tu, a nie gdzieś tam" przeszłość to taka suka, który uwielbia podstawiać nogi teraźniejszości. w życiowej ucieczce, w biegu za szczęściem. niektóre daty są naprawdę dziwne, na przykład 'na zawsze' trwa około 2 miesięcy. pogadamy jak ogarniesz definicje słów: 'miłość', 'zaangażowanie' i 'wierność'. Pogubione wątki, pogmatwane myśli, natrętne nadzieje. Nie jestem twarda, czasem proszę boga o łzy. kiedyś się uśmiechnę, jeszcze nie pora na takie szaleństwo .ostatnio to mi się nawet klnąć odechciało, ogarniasz ? Bądź moim sidem, ja będę twoją nensi, założę różową sukienkę i pobawimy się w dirty dancing. ![]() ![]() biegnij. nie odwracaj się. miłość wciąż Cię goni. uciekaj.!! Nie będę się uczyć! Chrzanie to ! Najwyżej zostanę tancerką Waka Waka w Afryce .- Lubię inteligentne kobiety. - Przeciwieństwa się przyciągają. ![]() |
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
dzień, tydzień, miesiąc - koniec tego czekania.
będzie dobrze, czas leczy rany, i inne farmazony, których mam już serdecznie dość. Ciebie nie ma - świat się nie zmienił, obietnice mężczyzn nie są nic warte. zraniłeś raz, wybaczyłam , obiecywałeś, że już nigdy, nigdy mnie nie zranisz, znowu dałam się nabrać, jak zwykle bezczelnie kłamałeś. + Ruda Gwiazdka, _niebanalna, Paralogiczna, avocadowa, uwielbiam <3 |
|
|
|
#2295 |
|
Raczkowanie
|
pamiętacie jeszcze ?
'a po sobie pozostawiłeś tylko, wielki ból promieniujący
od lewej części klatki piersiowej do samej duszy mam żyć ? dobrze, jeśli pokażesz jak. Chcesz wiedzieć co czuję? To powiedz jej żeby odeszła, dalej niż na wyciągnięcie ręki. kiedyś zrozumiesz jak bardzo Cię kochałam. Odpowiem Ci wielkim wiatrem, na tyle silnym że będziesz musiał przytrzymać kwiaty na moim grobie.
|
#2296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
' Myśli, których się nie zdradza, ciążą nam, zagnieżdżają się, paraliżują nas, nie dopuszczają nowych i w końcu zaczynają gnić. Staniesz się składem starych śmierdzących myśli, jeśli ich nie wypowiesz Zapominamy, że życie jest kruche, delikatne, że nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jak byśmy byli nieśmiertelni Czasem myślę,że wolałabym nie zrozumieć swojego błędu, gdy teraz nie dano mi szansy by go naprawić Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma swoją nazwę. Nazywamy je nadzieją Opcja: zaprzyjaźnij się z samym sobą jest idealna, a właściwie jedyna, żeby nie czuć się megasamotnym w życiu Głębokie są tylko uczucia, które się ukrywa. Stąd siła uczuć podłych Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma'
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
śmiejesz mi się w nos, chcesz mnie obcyganić jesteś wszak sprytnym złodziejem lekko ściszasz głos, lekko poprawiasz grzywkę gram w to jeszcze raz, zagram z tobą i zginę mam głowy zawroty daj mi jakiś znak jak mnie zapalisz wtedy zapłonę
|
#2298 |
|
Rozeznanie
|
Emanowała namiętnością skroploną winem,a pachniała jak Paryż.
nawet piekarnik jest łatwiejszy w obsłudze niż Ty. nawet płomień pod kuchenką gazową przypomina mi barwę twoich oczu. Mój przypadek medyczny ma nikłe szanse na skuteczność terapii. Twoje imię utkwiło w mojej karcie medycznej jako objaw zakochania. I to ty jesteś moim lekarstwem. To ty jesteś moją kuracją. Boli mnie to że chodź mogłabym Cie przytulić to nie mogę, nie mogę bo twoja chora duma na to nie pozwala. Zamykam ten rozdział najbardziej szczelnymi drzwiami, kluczem, który schowam na dno serca, po to by kiedyś przypominał mi to, jak kiedyś mocno czułam. i znowu gdy wchodzę na nk lub gg, pojawia się ta cholerna nadzieja, że on napisze. Podłącz się pod prąd i zrób spięcie, a potem wejdź na płot i zrób skok i nic więcej. Życie jest jak balonik on lata ale kiedyś pęka a ty nie jesteś w stanie zmienić losu tego balonika bo jest za późno. Pierwszy raz zobaczył łzy w moich oczach. wie, że też czasem płaczę. że cholernie łatwo może mnie zranić. że nie jestem twarda i wiecznie szczęsliwa. i cholernie cieszę się, że to wie. najgorsze jest gdy odtrącasz naprawdę fajnego faceta , któremu na Tobie zależy tylko dlatego , że w głowie siedzi Ci frajer , który Cię zranił. czasem brakuje mi tego i owego czasem tęsknię za takim Tobą jakiego udawałeś , brakuje mi nawet tego jak pięknie kłamałeś , ale nic nie jest w stanie zmienić tego , że zapach który kiedyś dawał ukojenie dzisiaj przyprawia o smutek . oduczyłeś mnie palić , nazywałeś mnie głupolem i łobuzem , przyzwyczaiłeś mnie do swojego oddechu na moim karku . zawsze poprawiałeś mi szalik i zapinałeś kurtkę po samą szyję , robiłeś najlepszą herbatę i zawsze miałeś przy sobie chusteczkę - dla mnie , a co najważniejsze zawsze przy mnie byłeś . a teraz odchodzisz czuję się jak sierota bez serca , rąk i nóg . jeden puzzel . tyle zabrakło w mojej układance . niby jeden , mały , nic nie znaczący element , a tak potrafił rozwalić wszystko co miałam , na co czekałam . jeden ruch i życie nie jest takie , jakie powinno być . słowo ' kocham ' można porównać , do latania samolotem podczas jego startu . Twoje serce przepełnia uczucie , którego nie jesteś w stanie opisać słowami . czujesz , że unosisz się nad ziemią . a Twoje ciało , jest jak w stanie nieważkości , po którym sporadycznie przechodzą dreszcze . a co byś zrobił gdybym zadzwoniła w samym środku nocy i powiedziała , że cholernie tęsknię , że nie daję rady ? Mam już dość wymyślania tysiąca powodów, przez które nie odpisałeś. Mam dość wszystkich interpretacji Twojego zachowania, dość myślenia o Tobie, mam *** dość wpadania na Ciebie w nieodpowiednich chwilach, dość zastanawiania się, czy napisałeś dlatego, że coś chciałeś, czy był to tylko pretekst rozpoczęcia rozmowy. Mam dość zgadywania, czy buziaki i serduszka na gg są czysto koleżeńskie. Mam dość tego, że nie potrafię skasować żadnej wiadomości od Ciebie, i dość tego, że czasem wracam do archiwum naszych nocnych rozmów... Mam *** dość zastanawiania się, czy kiedy mówisz mi coś miłego, traktujesz mnie jak koleżankę, czy kogoś więcej. I dość doszukiwania się dwuznaczności w Twoich wiadomościach, dość myślenia - czy to coś znaczy, czy ja sobie to *** wymyśliłam? Mam dość patrzenia na Ciebie i dość tego, że przez Twoje za✂✂✂iście piękne oczy nie mogę skupić się na lekcji i zasnąć w nocy... Dość. Dość. Dość! ***, dość wszystkich niejasności!
|
#2299 |
|
Rozeznanie
|
'Clothes are not required, for what we got planned
Ubrania nie są wymagane,do tego co mamy zaplanowane The candles are burnin', our bodies are yearnin Świece płoną, nasze ciała tęsknią Cause years passed and we're still here today. Bo rok minął a my nadal jesteśmy tu dziś.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
_niebanalna, wspaniała
__________ przyciąga mnie swoim wzrokiem, uwodzi zapachem, odpycha słowem pomimo tych wszystkich niezgodności z planami ułożonymi w dzieciństwie, mam jeszcze nadzieję na księcia i rumaka reggae do mnie woła, wciąga w swój bezpieczny i kolorowy świat, nie zawaham się postawić stopę za jej progiem jestem tchórzem, i nie zawaham się powiedzieć też, że nienawidzę się za to jesteś postacią mojej miłości a świeczkę nad grobem mi zapalisz, bo umarła moja dusza? mhm, nie wiedział co to miłość za to doskonale znał pojęcie nienawiść mój ból, owszem, można opisać w słowach kur*a, kur*a, kur*a, kur*a, kur*a, kur*a, kur*a... stałam tak gapiąc się w wodę, słońce grzało mocno, i właśnie wtedy nałożyłeś mi na nos różowe okulary był tak daleko, że nawet mój wzrok nie dał rady go dosięgnąć, był tak wysoko, że pewnie z jego punktu widzenia wyglądałam jak czarna mrówa, był tak odległy, że nawet samolotem nie dotarłabym do jego serca w tym życiu. lubił stawać na środku drogi i krzyczeć 'kocham ją kur*a, kocham!' zapukasz kiedyś do mych drzwi, otworzy moja mama, zapytasz 'jest?' odpowie 'nie dla ciebie' siedziałam tam w za dużych butach, słońce oślepiało mnie swoimi promieniami, Ty zarzuciłeś szarym słowem, 'musimy się rozstać' |
|
|
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
_untouched_ - milutko
![]() _________ Naucz się "kochać" a nie "loffciać" ! ''- Nadal jestes singlem? - Nie kur*wa , albumem muzycznym ''"wszyscy szukają swojej drugiej połówki, a mnie mama w całości urodziła" ![]() I chodzić tak po prostu za ręke po parku <3 To świat nas zmusza do buntu . Nie to żebym się skarżyła czy coś, ale w chuj mi ciężko. może i wyglądam spokojnie, ale w głowie zabijałam Cię już tysiące razy. Nieważne, co mówili. Byłeś ważniejszy od słów Zagubione skrzydełka, pognieciona aureolka... taki ze mnie aniołek [/I]''Dwa szczęścia są na świecie. Jedno małe - być szczęśliwym, drugie wielkie - uszczęśliwiać innych. ''[/I] ''W najmniej spodziewanym dniu skończę trzydzieści lat i uświadomię sobie, że jestem coraz mniej podobny do człowieka, jakim chciałem być, kiedy miałem lat piętnaście.'' „Moje Serce Krwawi czarną krwią, krwią która poznała prawdziwy ból.” "Życie? Życie to kilka wersów wiersza który przyprawia nas o ból głowy. Żeby było lepiej, trzeba samemu dopisać kolejne... " -Widziałeś szczęście ..? - No ... jak uciekało ... nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach. ![]() Ż ycie to nie bajka... Życie to nie sen...
Życie to historia, a my żyjemy w niej.. nie nie jestem smutna.. tylko tak jakos usmiech mi ucieka... |
|
|
|
#2302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kocham twoje oczy stęsknione,
twój uśmiech bezinteresowny. Każdy twoje słowo we mnie budzi się ze wschodem uczuć. Kryję w sobie każdy twój uśmiech, który rysuje w moich oczach nadzieję: P.S: Kocham cię
|
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
o kurczaki! pamięta mnie ktoś jeszcze?
![]() tyle się działo ostatnio, że nie miałam weny, czasu, okazji, chęci.. nie myśl sobie, że wstydzę się przy Tobie odzywać.. - nie, to nie tak. to strach, przed tym, że mogę palnąć jaką głupotę, głupotę o nieistniejących już nas. ja już do Ciebie nic. zależało obojgu. zależało Tobie, mnie nie. zależało mnie, Tobie nie.. teraz nie powinno nam zależeć obojgu.. więc do cholery - dlaczego nie mogę przestać o Tobie myśleć!? pieprznąć wspomnieniami tak jak szklanką.. tak, żeby nie wróciły w całości. cudowny zachód słońca i my. niby tak niewiele, a ile dla nas znaczy? najsłodsze dołeczki pod słońcem kiedy odczytałam Twojego sms-a 'siedzę, piję czekoladę i brakuje mi tu tylko CIEBIE' - znów uwierzyłam, że marzenia się spełniają. nie żebym się chwaliła.. - ale zazdroszczę sobie takiego chłopaka ![]() a teraz podejdę do Ciebie przy Twoich koleżankach i dam Ci buziaka! ot tak!
|
|
#2304 |
|
Raczkowanie
|
w całym swoim życiu miewałam różne koszmary. śniło mi się,
że ktoś mnie zabija, że ściga mnie psychopata, że umierają najbliższe mi osoby, że goni mnie okropny potwór. naprawdę, od cholery tego było. ale to po śnie, w którym mówiłeś mi, że odchodzisz, nie mogłam opanować szlochu przez bardzo długi czas.
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
z tobą w mojej głowie i moim sercu
na twojej dłoni, które krzyczy ‘złam mnie!’ waiting on some sign. /czekając na jakiś znak. moje sny nie są takie, jakie miały być i chyba przeżywam załamanie. nie zależy mi, jeśli tobie nie zależy, bo ja nie błyszczę, gdy ty nie błyszczysz. zaprowadź mnie z powrotem do swojego łóżka. możemy zalać ulice miłością albo światłem, albo ciepłem. czymkolwiek.
|
|
#2306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdarzyło się pójść nie tą drogą,
Podjąć złą decyzję, Wybrać niewłaściwego mężczyznę, Zaufać osobie, niegodnej zaufania. Jednak gdybym nie popełniła tych błędów nigdy nie dotarłabym do Ciebie. Z uśmiechem powitam Cię w moim żałosnym życiu. Gdybym wiedziała dokąd mam pójść gdy Ciebie nie będzie nie byłoby mnie przy Tobie. To nie jest skomplikowane. Może po prostu Ty nie posiadasz czegoś co powinno znajdować się w klatce piersiowej. Jesteś Ty i Ja. I cała reszta ludzi, którym nie podoba się nasza miłość. Podam Ci dłoń kiedy będziesz przy mnie, Pod warunkiem, że Ty zrobisz to samo gdy będę w zasięgu ręki. Zmienił w kolorowe chwile szarą rzeczywistość. Nie byłeś daleko, Stałeś tuż obok mnie. I choć mówiłeś, że kochasz Widziałam w Twoich źrenicach Jej twarz. I choćby powiedział, że go nie zraniłaś z szczerością w oczach, Nie wierz mu. Męska duma nie pozwoli mu na łzy. Ludzie bez serc.
|
|
#2307 | |
|
Rozeznanie
|
;)
Cytat:
I musisz w końcu uwierzyć, poczuć, a nie ciągle tylko powtarzać że się nam nie uda.
Zastanów się ; kochasz czy loffciasz? No właśnie.. cała ulica błyszczała uśmiechem tego typa <3 przyzwyczaj się do tego, że lubię Cię trochę bardziej niż powinnam. a potem tam mocno mnie przytul, powiem Ci jak mocno Cię kocham. |
|
|
|
|
#2308 |
|
Raczkowanie
|
Okradam :
_niebanalna agatka944 poprostuAsiss Niedostrzegana Ruda Gwiazdka rumuneczkaxd dolorees Chers smileandsweet14 " Nie jestem ładna, ale bystra tak... Jak Cię wezmę do domu to mama będzie zła! A może by tak zwiedzić dziś w nocy Paryż, Kiedyś zobaczyć Pragę? Boję się chłopców z Pragi... Miód do herbaty i serce w słowie Bezsenne noce mam przez Pana I przez te rzeczy, o których zapomniałam Czy mógłby Pan zostać ze mną do rana? Nikt nie wie lepiej od Ciebie czego chcesz Słodzić, pieprzyć, słono płacić Czuć w tym gorycz... Wszystko szkodzi w dużych ilościach Panu i Pani Oprócz cyjanku- on szkodzi w małych " _________________ Wdowa&Czesław Śpiewa-Zapomniałam
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#2309 |
|
Rozeznanie
|
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
MÓJ OBECNY ![]() Uwierzę w przyjaźń jeżeli na łożu śmierci DAMSKO-MĘSKĄ powiem Ci, że Cię nigdy nie kochałam. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
|
|
#2310 |
|
Rozeznanie
|
;)
nie zdawał sobie sprawy z tego, jak bardzo zranił ją słowami 'kocham ją' .
Usiądź wygodnie. Nastaw w głośnikach naszą piosenkę, dokładnie wiesz którą. Teraz zamknij oczy i wyobraź sobie nas. Razem. Tak jak zawsze kiedyś. Kiedy siedzimy razem na szkolnych schodach, kiedy idąc na kolejną lekcję trzymamy się za ręce. A teraz otwórz oczy. Czy Ty też poczułeś taki dziwny ucisk w brzuchu wywołany tęsknotą za tym wszystkim? Czy Ty też czujesz że nie możesz doczekać się jutro kiedy znów pójdziemy do szkoły żeby to przeżyć? ona go tak po prostu kochała. dusiła się. bez Niego nie mogła oddychać. przytul mnie. przytul mnie tak naprawdę mocno, a powiem Ci jak Cię kocham. jak mocno Cię kocham. leave me. please, just leave me alone. / zostaw mnie. proszę, zostaw mnie samą. Uwielbiam te noce, kiedy siedząc latem na podwórku myślę tylko o Tobie. a ona mimo tylu rozmów nie umiała wyobrazić sobie siebie bez niego . nierealny. właśnie tak określiłabym mój świat bez Ciebie. Edytowane przez lov ya Czas edycji: 2011-04-18 o 21:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

.
'