|
|
#3901 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
A po co Ci ja do tego? Na pocztę, do paki i jazda tylko jedzenia na jakieś 2 tygodnie zapakuj |
|
|
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
![]() Kolega, który co roku "obsługuje" Orange się śmieje, że w ekipach dziewczyn nie ma, ale mówi, że mnie wkręci^^ Co będę robić nie mam pojęcia, ale mogę robić cokolwiek, byle móc się kręcić pod sceną, za sceną i kulisami
|
#3903 |
|
Konto usunięte
|
a ja nie potrzebuję dobrych rad od SdC co by na moim miejscu zrobiła, w ogóle jak ktoś mi pisze co by zrobił na moim miejscu mnie wkurza bo każdy wie lepiej co mam robić, w co się ubierać, gdzie mieszkać, co mogłam studiować itp. Koniec tematu.
cholerko jak się udał konwent? |
|
|
|
#3904 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
jestem zadowolona, i za rok też się nad tym będę zastanawiać pewnie |
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Idę do kościoła, dawno nie byłam i mam ochotę dziś pójść.
Byłam tylko w dwóch muzeach, bo moje dziewczyny chcą rozłożyć emocje i przeżycia psychiczne na kilka razy. Odwiedziłam muzeum Wyspiańskiego i dom Mehoffera. To drugie było przepiękne |
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
hard, nie dałam Ci ani jednej rady poza tą, żebyś skorzystała ze sposobów na swój zły humor. EOT.
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie, nie piszę tego dlatego, że jest moda na atak na twoją osobę, bo Cię lubię i uważam, że jesteś ogólnie sympatyczną dziewczyną, tylko po raz kolejny wałkowany jest ten sam temat i do niczego to prowadzi poza konfliktami..
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-04-17 o 20:26 |
|
|
|
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
Złamałam dziś mój szlaban na kupowanie kosmetyków... No ale na szczęście to nie był lakier do paznokci... Ale za to dwa cienie do powiek... Ale w zasadzie to takie kolory jakich jeszcze nie mam więc wybaczam sobie.
Ale za to teraz mój zakaz będzie szerszy. NIE KUPUJĘ NIC DO 1 LIPCA! |
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile czekałyście na pędzle eco tools? Ja zamówiłam i zapłaciłam 3 tygodnie temu, dziś mi wysłali maila z prośbą o ocenę produktów, a paczki ani widu ani słychu...
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Podejść do okna i oglądać Księżyc, bo piękny jest!
Księżyc, księżyc... Jakie to dziwne słowo. Księżyc. Hm. |
|
|
|
#3911 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Zamawiałam dwa razy i raz czekałam 2 tygodnie, a raz 14 dni roboczych. Z czego za pierwszym razem musiałam podpisywać odbiór, a za drugim listonosz wcisnął mi pakę do ręki bez podpisywania. o.O
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także spokojnie.
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
W maju mam podwójną komunię. Prawdopodobnie wydłużę sobie pobyt w domu do niemożliwości i na tę uroczystość do Radomia pojadę. Bardzo się cieszę, bo spotkam pewnie trochę rodziny, którą lubię.
Ale oczywiście zastanawiam się nad prezentami. I gdy dwa lata temu wybierałam prezent dla kuzynki, było prosto, bo wiedziałam, że ucieszy się ze wszystkiego, a z czego ucieszy się jeszcze bardziej ![]() A tutaj mój daleki siostrzeniec i daleka siostrzenica - po pierwsze, nie wiem, co. Po drugie, wydaje mi się, że te dzieci mają wszystko i są, delikatnie mówiąc, cholernie rozpieszczone
|
|
|
|
#3914 |
|
Matka Smoka
|
Cholerko - kupiłam jednak blachy na muffinki. Takie małe na 6szt. kosztują w Karfurze 9,90zł. Mam dwie.
|
|
|
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
Ja ostatnio kupowałam w Auchan i za taką teflonową na 12 szt. zapłaciłam chyba 13,99pln.
|
|
|
|
#3916 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
wiesz, że jak kiedyś byłam, to te blachy były za 40zł? ![]() A, edit, jednak nie to było w Kauflandzie.Ostatnio w kerfurze za to kupiłam sobie 4 talerze na wagę, w 3 różnych wzorach kwadratowy biały i czerwony, i takie okrągłe, żółto-czarno-białe. Fajnie, bo są tanie (nawet w Ikei są droższe sporo), a potrzebowałam tylko po jednym, bo to w zasadzie to zdjęć
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-04-17 o 21:58 |
|
|
|
|
#3917 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
No, ale i tak nie najdrożej kupiłam. akurat w Karfur w ogóle do tej pory muffinkowych nie było.
|
|
|
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myślałam nad kolczykami złotymi żeby miała pamiątkę jakąś (ja mam biżuterię którą dostałam na komunię do teraz).Co kupiłaś kuzynce 2 lata temu? Ehm.... jak myślicie, napisać do modki że uważam że mi się punkt nie należy?
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-17 o 22:05 |
||
|
|
|
#3919 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A urlop na żądanie chyba jest zawsze, jeśli masz etat, bo tako rzecze prawo pracy. Chyba, że masz umowę o dzieło albo zlecenie, wtedy ci nie przysługuje. A jeśli cię wezwą z urlopu, to muszą ci go potem przyznać raz jeszcze w całości, bo masz zagwarentowane prawnie ileśtam dni ciągłego wypoczynku. Jak się nie stosują, to możesz na nich po cichu nasłać PIPę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na meczu były kobiety? ![]() Cytat:
Jako gastroseksualistka zwykle dochodzę jeszcze przed końcem przepisu Cytat:
może bym jakiś breloczek + kolczyki ogarnęła dla niej
|
|||||
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babka ma 3 kierunki studiów (biologia, chemia, i chyba fil. germanska), i chcieli ją raz z jednej firmy zwolnić - postraszyła pipem, kontrolami itp., więc nie zwolnili. Potem za jakiś czas zwolniła się sama, ale od tego czasu nikt nie chce jej zatrudnić - jak dzwonią po referencje to w firmie uprzedzają że jest problematyczna i upierdliwa... A to było 5 lat temu... Znowu jak nie wpisze tego w cv to wyjdzie na to że nie pracowała nigdzie i ma zero doświadczenia, więc też źle
|
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiedziałam, że szukasz...
Za szybko piszecie i nie mogę wszystkiego nadrobić...
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w Sosnowcu obejrzeć wystawę prac Alfonsa Muchy
|
|
#3923 |
|
Matka Smoka
|
blair - za co punkt?
|
|
|
|
#3924 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz wyobrażam sobie czytającą "Nad Niemnem" z wypiekami emocji na twarzy...Ej, nie wiem, czy tam były gimnazjalistki, ale na stoisku jak usłyszałam "ma PANI talent" to myślałam, że się popłaczę ![]() Będę, na przykład jutro idę do Skaczącego Po Stołach o 15
|
|||
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso - ogólne naruszenie regulaminu, chociaż akurat w tym poście który mi zacytowała nie wiem czego się czepli
w wątku o kosmetykach elfa, stwierdziłam że napiszę do elfa us że pomagają niemcom w ponownym wyzyskiwaniu polaków, wspomniałam o prossmanowskim zachowaniu i rasizmie
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-17 o 22:24 |
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz ich właściwie nie zdejmuje Zastanawiam się nad książkami. Tylko boję się, że być może będą już mieli wybraną przeze mnie pozycję, ale może spróbuję coś wybrać mniej popularnego albo coś. I mówię tu o jakichś fajnych wydaniach książek. Grubych, w twardej oprawie. Nie mam teraz też za dużo pieniędzy, więc może złożę się z siostrą i damy prezent od nas obu. |
|
|
|
|
#3927 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam nad tym żeby jej kupić 2-3 części przygód Tomka, ale wątpię żeby ją wciągło ![]() Właśnie o takiej biżuterii jak mówisz myślę - i na teraz, i za jakiś czas 'Nad Niemnem' przeczytałam w 2h, przerzucajac kartki do dialogów
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-17 o 22:33 |
|
|
|
|
#3930 | |
|
Rozeznanie
|
ja zawsze syryjskie
takie rudo-białe ![]() Cytat:
i też miałam doła, cały weekend w pracy... W sumie miałam na myśli potrawy a nie ciasta tworzę własną tradycję świąteczną i mam pustki w glowie![]() Na razie wymyśliłam, że w ramach babki zrobię muffinki o takie: http://www.kwestiasmaku.com/desery/b...i/przepis.html tylko bez mascarpone, a zamiast tego polewa z białej czekolady i płatki migdałów, chyba że znajdę ozdóbki świąteczne i myślę, żeby dać cukier brązowy,a le w sumie może za mocny?[/QUOTE]też nie mam pomysłu na świąteczne ciasta...
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-04-17 o 23:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

?

co będziesz robić?
ale sporo figurek i kolczyków mi zostało - w zasadzie zupełnie nie zeszły duże figurki. Więc mam Harrego Pottera, L'a, Gaarę...

wiesz, że jak kiedyś byłam, to te blachy były za 40zł?
A urlop na żądanie chyba jest zawsze, jeśli masz etat, bo tako rzecze prawo pracy. Chyba, że masz umowę o dzieło albo zlecenie, wtedy ci nie przysługuje. A jeśli cię wezwą z urlopu, to muszą ci go potem przyznać raz jeszcze w całości, bo masz zagwarentowane prawnie ileśtam dni ciągłego wypoczynku. Jak się nie stosują, to możesz na nich po cichu nasłać PIPę 
Za szybko piszecie i nie mogę wszystkiego nadrobić...