Krakowianki po dziesięciokroć ;) - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 17:00   #3901
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
a mogłabyś mnie też tam wysłać ?

A po co Ci ja do tego? Na pocztę, do paki i jazda tylko jedzenia na jakieś 2 tygodnie zapakuj
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:29   #3902
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Będą mieli bardzo atrakcyjną ekipę techniczną
Haha

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
nie odzywaj się! co będziesz robić?

Kolega, który co roku "obsługuje" Orange się śmieje, że w ekipach dziewczyn nie ma, ale mówi, że mnie wkręci^^ Co będę robić nie mam pojęcia, ale mogę robić cokolwiek, byle móc się kręcić pod sceną, za sceną i kulisami

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 19:34   #3903
2016070953
Konto usunięte

a ja nie potrzebuję dobrych rad od SdC co by na moim miejscu zrobiła, w ogóle jak ktoś mi pisze co by zrobił na moim miejscu mnie wkurza bo każdy wie lepiej co mam robić, w co się ubierać, gdzie mieszkać, co mogłam studiować itp. Koniec tematu.

cholerko jak się udał konwent?
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 19:42   #3904
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
a ja nie potrzebuję dobrych rad od SdC co by na moim miejscu zrobiła, w ogóle jak ktoś mi pisze co by zrobił na moim miejscu mnie wkurza bo każdy wie lepiej co mam robić, w co się ubierać, gdzie mieszkać, co mogłam studiować itp. Koniec tematu.

cholerko jak się udał konwent?
Patrz niżej jestem zadowolona, i za rok też się nad tym będę zastanawiać pewnie

Cytat:
Suma sumarum, po odliczeniu wszystkich opłat i kosztów materiałów, jestem ok. 340zł do przodu. I bardzo mnie to cieszy ale sporo figurek i kolczyków mi zostało - w zasadzie zupełnie nie zeszły duże figurki. Więc mam Harrego Pottera, L'a, Gaarę...
Stary 2011-04-17, 20:01   #3905

Idę do kościoła, dawno nie byłam i mam ochotę dziś pójść.

Byłam tylko w dwóch muzeach, bo moje dziewczyny chcą rozłożyć emocje i przeżycia psychiczne na kilka razy. Odwiedziłam muzeum Wyspiańskiego i dom Mehoffera. To drugie było przepiękne Jeżeli jeszcze nie byłyście, to polecam bardzo gorąco!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:06   #3906
SdC
Zakorzenienie

hard, nie dałam Ci ani jednej rady poza tą, żebyś skorzystała ze sposobów na swój zły humor. EOT.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:23   #3907
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Hard, o swoich studiach to głównie Ty rzeczesz - że jesteś niezadowolona i mogłaś studiować co innego. Skoro wchodzisz tutaj i piszesz, co Ci leży na sercu, to odbieramy to w ten sposób, że potrzebujesz wsparcia i dobrej rady. Co w tym dziwnego? W sumie nie wiem, czego od nas oczekujesz wchodząc tu i pisząc o swoich emocjach, bo wszystko robimy źle. Jak Ci zaproponowano zwierzaka, to popełniono taki nietakt, że hooo. Czyli w takim razie co? Wnioskuję, że mamy zlewać to, co tu naskrobiesz? Bo i tak na d**ie marynie się znamy, jesteśmy złośliwe zołzy, bo nam się wszystkim układa, i jeszcze śmiemy Ci sprzedawać tandetne rady. Tylko w takim razie mam pytanie - po co sie tutaj wyżalasz ?

I nie, nie piszę tego dlatego, że jest moda na atak na twoją osobę, bo Cię lubię i uważam, że jesteś ogólnie sympatyczną dziewczyną, tylko po raz kolejny wałkowany jest ten sam temat i do niczego to prowadzi poza konfliktami..
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2011-04-17 o 20:26
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:29   #3908
kamakrk
Zadomowienie

Złamałam dziś mój szlaban na kupowanie kosmetyków... No ale na szczęście to nie był lakier do paznokci... Ale za to dwa cienie do powiek... Ale w zasadzie to takie kolory jakich jeszcze nie mam więc wybaczam sobie.

Ale za to teraz mój zakaz będzie szerszy. NIE KUPUJĘ NIC DO 1 LIPCA!

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 20:51   #3909
blair witch
Zakorzenienie

Dziewczyny, ile czekałyście na pędzle eco tools? Ja zamówiłam i zapłaciłam 3 tygodnie temu, dziś mi wysłali maila z prośbą o ocenę produktów, a paczki ani widu ani słychu...
Stary 2011-04-17, 20:56   #3910

Podejść do okna i oglądać Księżyc, bo piękny jest!

Księżyc, księżyc... Jakie to dziwne słowo. Księżyc. Hm.
Stary 2011-04-17, 21:02   #3911
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile czekałyście na pędzle eco tools? Ja zamówiłam i zapłaciłam 3 tygodnie temu, dziś mi wysłali maila z prośbą o ocenę produktów, a paczki ani widu ani słychu...
Zamawiałam dwa razy i raz czekałam 2 tygodnie, a raz 14 dni roboczych. Z czego za pierwszym razem musiałam podpisywać odbiór, a za drugim listonosz wcisnął mi pakę do ręki bez podpisywania. o.O

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 21:15   #3912
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekałam dłuuugo także spokojnie.

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 21:35   #3913

W maju mam podwójną komunię. Prawdopodobnie wydłużę sobie pobyt w domu do niemożliwości i na tę uroczystość do Radomia pojadę. Bardzo się cieszę, bo spotkam pewnie trochę rodziny, którą lubię.
Ale oczywiście zastanawiam się nad prezentami. I gdy dwa lata temu wybierałam prezent dla kuzynki, było prosto, bo wiedziałam, że ucieszy się ze wszystkiego, a z czego ucieszy się jeszcze bardziej
A tutaj mój daleki siostrzeniec i daleka siostrzenica - po pierwsze, nie wiem, co. Po drugie, wydaje mi się, że te dzieci mają wszystko i są, delikatnie mówiąc, cholernie rozpieszczone
Stary 2011-04-17, 21:35   #3914
Ineso
Matka Smoka

Cholerko - kupiłam jednak blachy na muffinki. Takie małe na 6szt. kosztują w Karfurze 9,90zł. Mam dwie.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 21:39   #3915
kamakrk
Zadomowienie

Ja ostatnio kupowałam w Auchan i za taką teflonową na 12 szt. zapłaciłam chyba 13,99pln.

Stary 2011-04-17, 21:52   #3916
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Cholerko - kupiłam jednak blachy na muffinki. Takie małe na 6szt. kosztują w Karfurze 9,90zł. Mam dwie.
wiesz, że jak kiedyś byłam, to te blachy były za 40zł? Dostałam info, że są po 12.90 takie na 12 gniazd, pojechałam, i były tylko na 6 za 40zł, coś im się chyba pomyliło

A, edit, jednak nie to było w Kauflandzie.

Ostatnio w kerfurze za to kupiłam sobie 4 talerze na wagę, w 3 różnych wzorach kwadratowy biały i czerwony, i takie okrągłe, żółto-czarno-białe. Fajnie, bo są tanie (nawet w Ikei są droższe sporo), a potrzebowałam tylko po jednym, bo to w zasadzie to zdjęć

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2011-04-17 o 21:58
Stary 2011-04-17, 22:04   #3917
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupowałam w Auchan i za taką teflonową na 12 szt. zapłaciłam chyba 13,99pln.
Teraz mówisz
No, ale i tak nie najdrożej kupiłam.
Cytat:

A, edit, jednak nie to było w Kauflandzie.
akurat w Karfur w ogóle do tej pory muffinkowych nie było.
Stary 2011-04-17, 22:04   #3918
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Zamawiałam dwa razy i raz czekałam 2 tygodnie, a raz 14 dni roboczych. Z czego za pierwszym razem musiałam podpisywać odbiór, a za drugim listonosz wcisnął mi pakę do ręki bez podpisywania. o.O
Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ja czekałam dłuuugo także spokojnie.
Ufff, bo się już boję - mam złe doświadczenia z pocztą jeśli chodzi o przesyłki z zagranicy bez potwierdzenia odbioru

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
W maju mam podwójną komunię. Prawdopodobnie wydłużę sobie pobyt w domu do niemożliwości i na tę uroczystość do Radomia pojadę. Bardzo się cieszę, bo spotkam pewnie trochę rodziny, którą lubię.
Ale oczywiście zastanawiam się nad prezentami. I gdy dwa lata temu wybierałam prezent dla kuzynki, było prosto, bo wiedziałam, że ucieszy się ze wszystkiego, a z czego ucieszy się jeszcze bardziej
A tutaj mój daleki siostrzeniec i daleka siostrzenica - po pierwsze, nie wiem, co. Po drugie, wydaje mi się, że te dzieci mają wszystko i są, delikatnie mówiąc, cholernie rozpieszczone
Ja mam pojedynczą, kuzynki, i nie mam pojęcia co kupić... Uwielbia Hane Montane i Miley, ale takie rzeczy chyba odpadają Myślałam nad kolczykami złotymi żeby miała pamiątkę jakąś (ja mam biżuterię którą dostałam na komunię do teraz).
Co kupiłaś kuzynce 2 lata temu?

Ehm.... jak myślicie, napisać do modki że uważam że mi się punkt nie należy?

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2011-04-17 o 22:05
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:05   #3919
rejected_darling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Nie wstecz. Zle się czułam wieczorem po powrocie z pracy, wiec mogłam wziać zwolnienie na dzień kolejny - zreszta jakbym poszła wieczorem do lekarza to też by wypisał zwolnienie od dnia następnego. U mnie w pracy nie ma czegoś takiego jak urlop na żadanie, czasami masz zaplanowane wolne dużo wczesniej a mogą Cię wezwać do pracy.
Aaaaa to już kum A urlop na żądanie chyba jest zawsze, jeśli masz etat, bo tako rzecze prawo pracy. Chyba, że masz umowę o dzieło albo zlecenie, wtedy ci nie przysługuje. A jeśli cię wezwą z urlopu, to muszą ci go potem przyznać raz jeszcze w całości, bo masz zagwarentowane prawnie ileśtam dni ciągłego wypoczynku. Jak się nie stosują, to możesz na nich po cichu nasłać PIPę

Cytat:
Baby, jadę na ten konwent. Trzymajcie kciuki, bo coś czuję w kościach porażkę
Własnie jechałam wczoraj bladym świtem robić szkolenia i widziałam te tłumy gimnazjalistek z krawatach w szachownicę i o różowych pasemkach, zasuwających z walizkami na kółkach w stronę przeciwną...

Cytat:
Haha, tak sądziłam miałam identyko. To jest po prostu tak nudne, że się tego NIE DA uczyć!
Odnoszę wrażenie, że jestem jedyną osobą, która lubiła rozwój 2

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Polska wygrała!!!
Na meczu były kobiety?

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Kupiliśmy wczoraj z TŻ blender i zajadamy się koktajlami Macie jakieś przepisy?
http://www.1st-milkshake-n-smoothie-recipes.com/
Jako gastroseksualistka zwykle dochodzę jeszcze przed końcem przepisu

Cytat:
Robiłam, ale chociaż wiele osób nad nimi piszczało, to nie znalazły amatora zaraz porobię zdjęcia i wrzucę na stronę.
Ej, a będziesz może przed jajkami jeszcze w instytucie, najlepiej wyposażona w te zabawki? Muszę ogarnąć prezent dla siostry i doznałam olśnienia przy twoim sweeney toddzie może bym jakiś breloczek + kolczyki ogarnęła dla niej
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:09   #3920
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rejected_darling Pokaż wiadomość
Aaaaa to już kum A urlop na żądanie chyba jest zawsze, jeśli masz etat, bo tako rzecze prawo pracy. Chyba, że masz umowę o dzieło albo zlecenie, wtedy ci nie przysługuje. A jeśli cię wezwą z urlopu, to muszą ci go potem przyznać raz jeszcze w całości, bo masz zagwarentowane prawnie ileśtam dni ciągłego wypoczynku. Jak się nie stosują, to możesz na nich po cichu nasłać PIPę
Ogólnie to nie radzę nigdy straszyć pracodawcy pipem, bo się smrodek ciągnie uhuhuhuhuhu.... Moja sąsiadka jest przykładem Babka ma 3 kierunki studiów (biologia, chemia, i chyba fil. germanska), i chcieli ją raz z jednej firmy zwolnić - postraszyła pipem, kontrolami itp., więc nie zwolnili. Potem za jakiś czas zwolniła się sama, ale od tego czasu nikt nie chce jej zatrudnić - jak dzwonią po referencje to w firmie uprzedzają że jest problematyczna i upierdliwa... A to było 5 lat temu... Znowu jak nie wpisze tego w cv to wyjdzie na to że nie pracowała nigdzie i ma zero doświadczenia, więc też źle
Stary 2011-04-17, 22:15   #3921
kamakrk
Zadomowienie

Cytat:
Teraz mówisz
Nie wiedziałam, że szukasz... Za szybko piszecie i nie mogę wszystkiego nadrobić...

Stary 2011-04-17, 22:15   #3922
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Branża w której pracuje Mistrzyni rządzi się swoimi własnymi prawami

Byłam dzisiaj w Sosnowcu obejrzeć wystawę prac Alfonsa Muchy

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 22:15   #3923
Ineso
Matka Smoka

blair - za co punkt?
Stary 2011-04-17, 22:21   #3924
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Teraz mówisz
No, ale i tak nie najdrożej kupiłam.

akurat w Karfur w ogóle do tej pory muffinkowych nie było.
Kurde, pojechałabym do Auchana i kupiła kuzynce, ale jak znam świat, to jak dojadę to już nie będzie

Cytat:

Ehm.... jak myślicie, napisać do modki że uważam że mi się punkt nie należy?
Najlepiej w ogóle, bo oberwiesz jeszcze za podważanie kompetencji modów, i bleble.

Cytat:

Własnie jechałam wczoraj bladym świtem robić szkolenia i widziałam te tłumy gimnazjalistek z krawatach w szachownicę i o różowych pasemkach, zasuwających z walizkami na kółkach w stronę przeciwną...

Odnoszę wrażenie, że jestem jedyną osobą, która lubiła rozwój 2

Ej, a będziesz może przed jajkami jeszcze w instytucie, najlepiej wyposażona w te zabawki? Muszę ogarnąć prezent dla siostry i doznałam olśnienia przy twoim sweeney toddzie może bym jakiś breloczek + kolczyki ogarnęła dla niej
Ooomg, lubiłaś rozwój 2? Ty dewiantko! Teraz wyobrażam sobie czytającą "Nad Niemnem" z wypiekami emocji na twarzy...

Ej, nie wiem, czy tam były gimnazjalistki, ale na stoisku jak usłyszałam "ma PANI talent" to myślałam, że się popłaczę

Będę, na przykład jutro idę do Skaczącego Po Stołach o 15
Stary 2011-04-17, 22:22   #3925
blair witch
Zakorzenienie

Ineso - ogólne naruszenie regulaminu, chociaż akurat w tym poście który mi zacytowała nie wiem czego się czepli w wątku o kosmetykach elfa, stwierdziłam że napiszę do elfa us że pomagają niemcom w ponownym wyzyskiwaniu polaków, wspomniałam o prossmanowskim zachowaniu i rasizmie

Czas edycji: 2011-04-17 o 22:24
Stary 2011-04-17, 22:25   #3926

Cytat:
Ja mam pojedynczą, kuzynki, i nie mam pojęcia co kupić... Uwielbia Hane Montane i Miley, ale takie rzeczy chyba odpadają Myślałam nad kolczykami złotymi żeby miała pamiątkę jakąś (ja mam biżuterię którą dostałam na komunię do teraz).
Co kupiłaś kuzynce 2 lata temu?
Kupiłam komplet: srebrne kolczyki i łańcuszek z zawieszką. Wybrałam takie, żeby mogła chodzić teraz, ale też za kilka lat, gdy będzie nastolatką, a może nawet i później. Nie chciałam wydać dużo pieniędzy, ale też kupić coś byle jakiego.
Teraz ich właściwie nie zdejmuje

Zastanawiam się nad książkami. Tylko boję się, że być może będą już mieli wybraną przeze mnie pozycję, ale może spróbuję coś wybrać mniej popularnego albo coś. I mówię tu o jakichś fajnych wydaniach książek. Grubych, w twardej oprawie. Nie mam teraz też za dużo pieniędzy, więc może złożę się z siostrą i damy prezent od nas obu.
Stary 2011-04-17, 22:29   #3927
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Teraz wyobrażam sobie czytającą "Nad Niemnem" z wypiekami emocji na twarzy...
Stary 2011-04-17, 22:29   #3928

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj w Sosnowcu obejrzeć wystawę prac Alfonsa Muchy
Też muszę ją obejrzeć, dopóki jeszcze jest w Polsce - kocham Muchę! Nie wiesz, do kiedy będzie dostępna?
Stary 2011-04-17, 22:30   #3929
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Kupiłam komplet: srebrne kolczyki i łańcuszek z zawieszką. Wybrałam takie, żeby mogła chodzić teraz, ale też za kilka lat, gdy będzie nastolatką, a może nawet i później. Nie chciałam wydać dużo pieniędzy, ale też kupić coś byle jakiego.
Teraz ich właściwie nie zdejmuje

Zastanawiam się nad książkami. Tylko boję się, że być może będą już mieli wybraną przeze mnie pozycję, ale może spróbuję coś wybrać mniej popularnego albo coś. I mówię tu o jakichś fajnych wydaniach książek. Grubych, w twardej oprawie. Nie mam teraz też za dużo pieniędzy, więc może złożę się z siostrą i damy prezent od nas obu.
Moja niestety czyta tylko komiksy Myślałam nad tym żeby jej kupić 2-3 części przygód Tomka, ale wątpię żeby ją wciągło

Właśnie o takiej biżuterii jak mówisz myślę - i na teraz, i za jakiś czas

'Nad Niemnem' przeczytałam w 2h, przerzucajac kartki do dialogów

Czas edycji: 2011-04-17 o 22:33
Stary 2011-04-17, 23:06   #3930
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość

A jakiego masz? Ja zawsze dżungarskie
ja zawsze syryjskie takie rudo-białe

Cytat:
Adres strony internetowej jest taki, jak na mnie wołają w realu, zaczyna się na r, a kończy na ynn kropka peel.

Mazurka chciałam zrobić czekoladowo-chałwowego...i u mnie się robi takiego pysznego mazurka na ziemniakach, ale on to chyba nie jest taki prawdziwy mazurek ale to przepis mojego dziadka, i go uwielbiam.
a masz jakiś pomysł na przywieszkę do kluczy/telefonu dla maniaka samochodów? facet jest bezgranicznie zakochany w swoim BMW więc może coś z tym związane? logo?

i

Cytat:
Ja też

Ehhh jest tak fajnie, a ja w pracy... Ja i mój dół
też miałam doła, cały weekend w pracy...

W sumie miałam na myśli potrawy a nie ciasta tworzę własną tradycję świąteczną i mam pustki w glowie
Na razie wymyśliłam, że w ramach babki zrobię muffinki o takie: http://www.kwestiasmaku.com/desery/b...i/przepis.html tylko bez mascarpone, a zamiast tego polewa z białej czekolady i płatki migdałów, chyba że znajdę ozdóbki świąteczne i myślę, żeby dać cukier brązowy,a le w sumie może za mocny?[/QUOTE]

też nie mam pomysłu na świąteczne ciasta...

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

Edytowane przez MyLastHope
Czas edycji: 2011-04-17 o 23:07
MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości