|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Psy
Ja podawałam mojemu poprzedniemu psu essentiale forte i świetnie się sprawdził bez żadnej diety.
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie znam się na wynikach
|
|
|
|
#363 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam heatile forte dla psow i tez niby ma pomoc. Jesli ta dieta mialaby pomoc, to wole ją tryzmac choć przez jakiś czas. Wazne by mala miala lepszy wynik
![]() Ponadto przyznam ze ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu ta mokra RC sprawia jej wiele przyjemnosci przy jedzeniu Ale ponawiam pytanko, jakby ktoś mial doswiadczenia z RC Hepatic to proszę o wypowiedź
|
#364 |
|
Wtajemniczenie
|
I po wizycie i szczepieniu
,poza tym zdrowy i waży już 15 kilo![]() Kazała nam czyścić mu uszy szczerze się przyznam że nie wiedziałam że trzeba to robić![]() ,zakupiłam specjalny płyn który rozpuszcza i ułatwia wydobywanie tego dziadostwa![]() madzius90 pytałam o to siemie tak jak pisałaś to na lepsze trawienie Mam tyle tych preperatów witaminowych dla niego że hoho zbankrutuje :coje st:mandarynkka86 ja też niestety nie pomogę ,dla suni dużo zdrówka i żeby się te wyniki poprawiły!
Edytowane przez Enaffi Czas edycji: 2011-04-13 o 21:13 |
|
|
|
#365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odnosnie preparatów witainowych, pamietaj zeby nie przecholowac z nimi, bo wtedy efekt odwrotny do zamierzonego
|
|
#366 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
rok temu przypałętał się do nas owczarek niemiecki (suka), widąc, że był bity itp. Od tamtego czasu zrobiłam z nim duży postęp (już wcześniej miałam jeszcze innego psa) w kwestii wychowania i przekonania, że człowiek nie zrobi mu już krzywdy. Jednak pozostał jeden problem. Gdy założę jej obrożę to się kładzie i tak leży z miną męczennika, a potem momentalnie z niej wychodzi. Przerabiane były różne obroże i szelki. Za każdym razem wychodziła. Ktoś miał kiedyś podobny problem? |
|
|
|
#367 |
|
Zadomowienie
|
połzacisk dobrze dobrany powinien załatwić problem
|
|
#368 |
|
Raczkowanie
|
Eh, a ja byłam dzisiaj z moją sunią u weta, bo kuleje od czterech dni.
Okazało się, że rzepka jej przeskoczyła i ją to boli bardzo. Dostała trzy końskie dawki zastrzyków wielką igłą, ale ona mądra i dzielna jest i nawet nie pisnęła, tylko się mocno przytuliła. No i taki preparat ma brać codziennie. Jak za dwa tygodnie się nie poprawi, to operacja
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny poradźcie gdzie moglabym kupić takie koszyki na rower dla psiaka?
Zeby wozic go z soba? na allegro patrzylam ale jakies takie nizbyt są. A co myslicie o takim? http://allegro.pl/show_item.php?item...82any.#gallery Bo sama nie wiem jaki bylby najlepszy, a chce zeby male czuly sie w miare komfortowo.
|
#370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo fajny ![]() Ja mam zwykły koszyk, do którego wkładam tylko kocyk i wieszam na kierownicy. Ale my jeździmy od święta, ostatnio rok temu. Nie pamiętam, gdzie go kupiliśmy, ale mamy go już z 7 lat, jak nie lepiej, i wygląda bardzo ładnie.
|
|
#371 |
|
Rozeznanie
|
No ja duzo z mezem jezdze. Codziennie po godzince, szkoda nam maluchy wtedy zostawiac, to czasem do plecaka je pakujemy, ale niewygodnie tam maja;/
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
omamo, mój pies by mnie chyba zabił wzrokiem jakbym go spróbowała przewieźć na rowerze w koszu czy innym plecaku. już nie mówiąc o tym że po pierwszym wyboju by z całej siły próbował wybrać wolność ;p
|
|
|
|
#373 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Byłam wczoraj z moimi psiakami w parku, ale radość
) to dzisiaj też się wybierzemy Macie jakieś fotki psów na dworze ? Uwielbiam takie oglądać
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2011-04-17 o 06:25 |
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
my też byliśmy w parku
ale sobie pobiegaliśmy
|
#375 |
|
|
A ja byłam o 12.
He, he. Pięknie świeciło słońce, to pomyślałam, że porobię psom fotki. Nie za bardzo lubią pozować, więc jak tylko usłyszały charakterystyczny 'klik' po zrobieniu foty, od razu się zrywały i 'chodu'
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2011-04-17 o 06:23 |
|
|
|
#376 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mimo, ze modele nie chcieli pozować
|
|
|
|
|
#377 |
|
Wtajemniczenie
|
E tam
jak dla mnie idealne , uwielbiam nie ustawiane fotki w ruchu ![]() ![]()
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
super zdjęcia
moja sunia dzisiaj na spacerze wleciała do rowu, była cała z błota
|
|
#379 |
|
|
Mój Majlo próbował się w czymś wytarzać ( w czymś na oko niewidocznym, ale widocznie musiało mieć interesujący zapach) , ale powstrzymałam go przed tym
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj niezle zmęczylam psa, az nie mial sił iść po schodach
dzis mam nadzieję tez tak bedzie.niemile sytuacje mialam wczoraj, ludzie są naparwde wredni
|
#381 |
|
Przyczajenie
|
hej, jestem nowa w tym wątku i od razu wrzucę fotkę Amiego na dworzu
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
ale jęzor
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
hehe chlodzi dupcie w jacuzzi
|
|
|
|
#384 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajna fota Widać, że labki kochają wodę ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Czy widząć, że suka ma problem próbowałas przyzwyczajac ją do obroży? Czy próbowałaś, aby kojarzyła obrożę z czymś miłym? Mi się wydaje, że mozna spróbować z psem popracować. Najpierw dawać smakołyki jak tylko leży przy obroży grzecznie, potam zmniejszać odległość, potem założyć luźna na chwilkę i tak dalej aż do momentu jak w domu będzie chodziła w niej spokojnie. Próbowałaś już tak? Moi zdaniem wszystkie obroże zaciskowe czy inne kolczatki (nie daj boże!) pogłębią tylko stres suki. Jeśli to nie pomoże to może skontaktuj się z behawiorystą.
|
|
#385 | |
|
|
Cytat:
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
szukam fajnej smyczy i obroży, cos mam na oku już, ale moze na wystawie upoluje cos lepszego
|
#387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my dzis zgubilysmy smycz nad odra. bardzo mi przez to przykro, bo to byla super smycz. mloda odkad wyrosla z pierwszej parcianej obrozki, to chodzi na rogzie. chcialam dokupic sama smycz, ale juz takiej nigdzie nie ma (wiec szybko kupilismy mlodej nowy komplecik http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-...aint-Patch/413 http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-...urf-Saint/1359 wczesniejszy miala duzo ladniejszy. moj TZ nie zgodzil sie na nic bardziej kobiecego )))a mialam chec na jakis rozowy ))w kazdym razie polecam rogz-fajne wzornictwo, super jakosc. a dlaczego zgubilysmy smycz? )
|
|
|
|
|
#388 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
u nas to Borys zasnął w samochodzie w drodze powrotnej taki umordowany ,bojowy dzień woda,las.....zwiedził dzisiaj kawał świata![]() Jak dotąd nie spotkaliśmy się z niemiłą reakcją na nasz widok Ale wiem jak tylko Borys dorośnie to się zacznie, teraz to słodka mała psinka ![]() Wstawiam zdjęcie Bora z nową zabawką całkowicie na jej punkcie oszalał lapinne fajna smyczka ja też już sie zastanawiam nad zmianą Śliczna psinka ,świetne foty
Edytowane przez Enaffi Czas edycji: 2011-04-17 o 21:45 |
||
|
|
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki powiedzcie, czy mogę malej dac krople DICORTINEFF do oczek?
Od rana ma takie zaropiale. W oczkach po spaniu zbiera się jej taki brzydki hmmm "śluz" , musze jej go wacikiem wyciagac... Nie wiem czy moge bez konsultacji z wetem jej to dac. Na razie walczę solą fizjologiczną, ale nie wiem czy coś da... ratunku ![]() enaffi -rozwala mnie ten Twoj owczarek. jest taki slodki, ze po prostu kazde jego zdjęcia zwala mnie z nog Te jego rozkosmane włosięta. Sweet
Edytowane przez mandarynkka86 Czas edycji: 2011-04-17 o 23:17 |
|
|
|
#390 |
|
Przyczajenie
|
Ja bym nic nie dawała, Ami czasami mial takie babole w oku, ze dziwilam sie jak to mu sie miesci w oku-przeszlo mu samo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

,poza tym zdrowy i waży już 15 kilo
szczerze się przyznam że nie wiedziałam że trzeba to robić
,dla suni dużo zdrówka i żeby się te wyniki poprawiły!

mimo, ze modele nie chcieli pozować