|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O, a znalazłaś coś ciekawego? Cytat:
![]() A w ogóle to wczoraj obejrzałam X-factora i jestem zniesmaczona tym, że odwalili moją faworytkę Anię Kłys... ![]()
![]() |
#2492 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Witajcie po długim i pracowitym weekendzie
![]() Ale tego naskrobałyście, już się zabieram za nadrabianie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A myślalam, że jestem tutaj najmłodsza ![]() Jesteśmy z okolic Kielc. Mamy już fotografa, w zasadzie fotografa i kamerzystę razem. To jest para, w czasie ślubu chłopak nagrywa a dziewczyna robi zdjęcia. Potem plener po ślubie robi już chłopak. Oboje bardzo sympatyczni, młodzi i mają dużo pomysłów ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że Tobie się udało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do Wiednia jadę zastąpić ciocie, będę sprzątać w takich ładnych domach ![]() A stawka godzinna to nasze polskie 40zł więc jest różnica ![]() Zresztą ja kocham Wiedeń, więc to jest jedyny plus obok tej nieszczęsnej tęsknoty za TŻ... ale to dopiero na poczatku maja i pod koniec ![]() W czerwcu będę miała egzaminy więc może jeszcze uda mi się pojechać kilka razy w lipcu i sierpniu ![]() ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-04-18 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chatka ja też nie widzę potrzeby strojenia się ...i w innej sytuacji bym nie kupowała nic, ale sukienek to ja mam ze dwie, trzy ... z czego najbardziej nadaje się jedna ( ale jest trochę za codzienna ) muszę się przejść po świętach po lumpkach...może tam coś znajdę ![]()
![]() |
#2497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2498 | ||
Zadomowienie
|
Eh, niestety, wychodzi na to, ze weekendowe rozmowy kwalifikacyjne nie skonczyly sie dla mnie hapy endem, bo sie nie odezwali,wiec pewnie juz klamka zapadla ;/ Poki co zostaje mi ta nielubiana juz przeze mnie praca, choc nie powiem - bardzo dobrze platna. Ale wlasnie wybieram sie na kolejne interview, moze tam bede miala wiecej szczescia
![]() ![]() Cytat:
![]() Powodzenia! ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do fotografa / kamerzysty to fajnie, ze jestes zadowolona, ze sa kreatywni. Na pewno stworza cos ciekawego w takim razie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek;-)
A my w sobotę podpisaliśmy już ostatecznie umowę z salą i jedzonkiem, tak wiec mamy już zapłacone zaliczki za fotografa, zespół i salę. Jeszcze tylko kamerzysta został, mam namiar na jednego ale nie ma strony internetowej. Ewentualnie gdyby jakiś inny się trafił to moglibyśmy zmienic zdanie. Czy któraś z Was ma jakiegoś godnego polecenia z mazowieckiego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z kamerzystą niestety nie pomogę ![]() Wczoraj pojechaliśmy z TŻ karmić łabędzie. W prawdzie było już późno i troszkę ciemno, ale jak zauważyły, że rzucamy im chlebek od razu przypłynęły. Cudne ptaki. Nawet potrójne wdepnięcie w ich odchody nie zmieni mojego zdania. Pod koniec tygodnia znowu pojedziemy. Jakie to było romantyczne ![]()
![]() |
#2502 |
Zadomowienie
|
Jej a mi dzisiaj zostało równe 10 miesięcy!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kamerzysty nie musisz ograniczać do mazowieckiego, teraz większość jeździ po całej Polsce, więc warto poszukać w innych miejscach, a Oni i tak dojadą ![]() Cytat:
gosza, blondyneczki też mi szkoda, moim zdaniem były obie najlepsze w tej grupie. Ten długowłosy to mi się od początku nie podobał, owszem ma niezły głos, ale zdecydowany przerost formy nad treścią i po prostu nie wzbudzają we mnie sympatii ludzie, którzy na siłę pchają swój styl aż do przesady. Kojarzy mi się z Michałem Wiśniewskim, a u mnie to bardzo negatywne skojarzenie ![]() Teraz jedyne, co mi w tym programie pozostaje to kibicować Dziewczynom - tym dwóm laseczkom, co razem śpiewają, są świetne ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-04-18 o 10:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poszło dobrze ![]() ![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-18 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2506 |
Zakorzenienie
|
Chatka ja właśnie nie lubię kupować sukienek, ale teraz postanowiłam to zminić
![]() ![]() planujecie jakieś dodatkowe atrakcje na weselu?? Bo ja chciałabym swoich goście zaskoczyć, dlatego nie zdradzamy rodzinie szczegółów co i jak robimy ![]() będzie trochę dzieci, więc na poprawiny dla dzieci będzie zabawa w szukanie skarbów ... myślalam o fonntannie czekoladowej, ale bylismy na targach slubnych i była fontanna , ale tak się z niej lało, że okropnie wyglądał stół ...nie mówiąc już o tym, że wszystko mogło sie pobrudzić ,... ale może to wina czekolady ?? Macie jakieś pomysły?
#2507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze taka piękna pogoda że mam ochotę polecieć do salonu przymierzyć kilka sukien
![]() |
#2509 |
Zadomowienie
|
Teraz mam inny problem, niedawno się dowiedziałam że w czerwcu będę świadkować na slubie cywilnym i kompletnie nie mam pojecia co założę, poza tym nic nie ma w tych sklepach
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2511 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() współczuję kochana bardzo ![]() ![]() reakcji teściowej też współczuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Piękna pogoda dziś i taka ma być w najbliższym czasie ![]() ![]() Jakie u Was plany na Wielkanoc? Ja oczywiście jadę do rodziców, a za to moi teściowie wyjeżdżają w góry i TŻ sam zostaje, wiec moja mama zaprosiła go na cały pierwszy dzień świąt ![]() ![]() ![]() A tydzień później weekend majowy i jedziemy z TŻem do Pragi, tradycyjnie z okazji rocznicy ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że komunia to nie wesele, ale ranga tej uroczystości jest (jak dla mnie) bardzo duża i nie widzę nic zdrożnego w fakcie, że ktoś kupuje na tę okazję sukienkę. Sukienkę (elegancką) można potem wykorzystać na mnóstwo okazji. Tym bardziej jeśli ktoś zwyczajnie nie ma w czym iść ![]() ![]() x factor - też byłam zawiedziona, że wywalili Anię. Ma cudny głos, w dodatku bardzo miło się na nią patrzy ![]() Michał - fajnie się go słucha, ale nie mogę na niego patrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za tyle dobrych opinii :P
![]() ![]() a co do świadkowania na cywilnym to nie mam zielonego pojęcia może dowiedz się jaką będzie miała suknię młoda czy zwykłą białą ślubną czy jakąś wieczorową żebyś wiedziała na czym stoisz
![]() |
#2514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Superek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | ||
Zakorzenienie
|
już niedługo, coraz bliżej...ale ten czas leci. Jak będziesz brała ślub, to ja sobie wtedy uświadomię, że jeszcze troszeczkę i sama będę stała na ślubnym kobiercu.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A i jeszcze Nena pisałaś o głośnym ślubie w niedalekiej przyszłości. Kurka nawet zapomniałam o tym wydarzeniu. Pewnie gdzieś tam w necie zobaczę sobie kiecke Panny Młodej, ale nic poza tym.
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
Haaa udało mi się wyciągnąć starszą moją z domu i lecimy na salony
![]() ![]()
#2518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o widzisz miejsce do rysowania dla dzieci to super sprawa ![]()
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo fajowo to udanych łowów sukienkowych ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- a ja lecę na uczelnię papap ![]()
![]() |
#2520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A baletki, te 3 fajne, ale mi sie to bardziej jakieś zamszowe podobają Ja wierzę, że niektóre suknie sa tak dobrze uszyte, że nawet jak mają tren i sie go potem podepnie, to to ładnie wygląda Czytałam już tą historyjkę ślubną jagodziu suknia ma faktycznie full zdobienia, ale dodają tej sukni uroku. Wyszczupla cie ona w porównaniu do tej co pokazałaś druga suknię. Nie powiedziałabym, że to rozmiar 42 kindziula to co ten twój TŻ zrobił, że z jego winy wypadek był? co do teściowej, to współczuje, ona jest przeciwna waszemu związkowi? Nie fajnie.... A ja wzięłam przepis na mazurka od przyszłej teściowej i będę pierwszy raz w życiu robić mazurka więc mam stresa ![]() Dziewczynki, jutro z TŻ spotykamy się z naszym faworytem DJ ![]() NightButerfly jesteś strasznie podobna do takiej dziewczyny z moich okolic, która znam z widzenia. Masz sobowtóra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.