|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i czemu żeś nie załatwiła korytarza, teraz całe wesele do bani ![]() Cytat:
Ale ja takie zdjęcia bardzo cenię, bo widać wszystkie emocje, taki prawdziwy reportaż to jest, a ile bierze tak z ciekawości?O, a znalazłaś coś ciekawego? Cytat:
A w ogóle to wczoraj obejrzałam X-factora i jestem zniesmaczona tym, że odwalili moją faworytkę Anię Kłys... Jaki ta dziewczyna ma głos, każdy jej dźwięk jest czysty jak łza, a oni ją wywalili...
|
|
#2492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Witajcie po długim i pracowitym weekendzie
![]() Ale tego naskrobałyście, już się zabieram za nadrabianie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Masz rację, muszę przelecieć więcej modeli ![]() Cytat:
![]() ![]() też o tym słyszałam, ale byłam przekonana, że to bujda. Niezła akcja |
|||
|
|
|
#2493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myślalam, że jestem tutaj najmłodsza ![]() Jesteśmy z okolic Kielc. Mamy już fotografa, w zasadzie fotografa i kamerzystę razem. To jest para, w czasie ślubu chłopak nagrywa a dziewczyna robi zdjęcia. Potem plener po ślubie robi już chłopak. Oboje bardzo sympatyczni, młodzi i mają dużo pomysłów ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że Tobie się udało
|
||
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do Wiednia jadę zastąpić ciocie, będę sprzątać w takich ładnych domach W sumie znam tych ludzi, ale potem nikogo w domu nie ma- bo wychodza do pracy, więc mam luuuuuuz i nikt nie patrzy na ręce...A stawka godzinna to nasze polskie 40zł więc jest różnica ![]() Zresztą ja kocham Wiedeń, więc to jest jedyny plus obok tej nieszczęsnej tęsknoty za TŻ... ale to dopiero na poczatku maja i pod koniec ![]() W czerwcu będę miała egzaminy więc może jeszcze uda mi się pojechać kilka razy w lipcu i sierpniu Zawsze to jakiś grosz wpadnie do ręki
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-04-18 o 10:42 |
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chatka ja też nie widzę potrzeby strojenia się ...i w innej sytuacji bym nie kupowała nic, ale sukienek to ja mam ze dwie, trzy ... z czego najbardziej nadaje się jedna ( ale jest trochę za codzienna ) muszę się przejść po świętach po lumpkach...może tam coś znajdę
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2498 | ||
|
Zadomowienie
|
Eh, niestety, wychodzi na to, ze weekendowe rozmowy kwalifikacyjne nie skonczyly sie dla mnie hapy endem, bo sie nie odezwali,wiec pewnie juz klamka zapadla ;/ Poki co zostaje mi ta nielubiana juz przeze mnie praca, choc nie powiem - bardzo dobrze platna. Ale wlasnie wybieram sie na kolejne interview, moze tam bede miala wiecej szczescia
A na 12ta do pracy, wiec do uslyszenia wieczorem! ![]() Cytat:
![]() Powodzenia! Daj znac jak poszlo ![]() Cytat:
![]() A co do fotografa / kamerzysty to fajnie, ze jestes zadowolona, ze sa kreatywni. Na pewno stworza cos ciekawego w takim razie
|
||
|
|
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek;-)
A my w sobotę podpisaliśmy już ostatecznie umowę z salą i jedzonkiem, tak wiec mamy już zapłacone zaliczki za fotografa, zespół i salę. Jeszcze tylko kamerzysta został, mam namiar na jednego ale nie ma strony internetowej. Ewentualnie gdyby jakiś inny się trafił to moglibyśmy zmienic zdanie. Czy któraś z Was ma jakiegoś godnego polecenia z mazowieckiego? |
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2501 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wklej później foty pisanek![]() Cytat:
Cytat:
za wszystkie podpisane umowy. Z kamerzystą niestety nie pomogę ![]() Wczoraj pojechaliśmy z TŻ karmić łabędzie. W prawdzie było już późno i troszkę ciemno, ale jak zauważyły, że rzucamy im chlebek od razu przypłynęły. Cudne ptaki. Nawet potrójne wdepnięcie w ich odchody nie zmieni mojego zdania. Pod koniec tygodnia znowu pojedziemy. Jakie to było romantyczne
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2502 |
|
Zadomowienie
|
Jej a mi dzisiaj zostało równe 10 miesięcy!!
|
|
|
|
#2503 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dodatkowy grosz zawsze się przyda, 40zł/h to świetna stawka ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o kupowanie kiecek, to mam taki system - łażę sobie latem po lumpkach, jak znajdę ciekawą kieckę - kupuję. Wtedy jak już mam jakąś okazję, to zamiast latać na łeb na szyję szukać sukienki, to mam zwykle kilka już kupionych do wyboru ![]() Cytat:
![]() Kamerzysty nie musisz ograniczać do mazowieckiego, teraz większość jeździ po całej Polsce, więc warto poszukać w innych miejscach, a Oni i tak dojadą ![]() Cytat:
gosza, blondyneczki też mi szkoda, moim zdaniem były obie najlepsze w tej grupie. Ten długowłosy to mi się od początku nie podobał, owszem ma niezły głos, ale zdecydowany przerost formy nad treścią i po prostu nie wzbudzają we mnie sympatii ludzie, którzy na siłę pchają swój styl aż do przesady. Kojarzy mi się z Michałem Wiśniewskim, a u mnie to bardzo negatywne skojarzenie ![]() Teraz jedyne, co mi w tym programie pozostaje to kibicować Dziewczynom - tym dwóm laseczkom, co razem śpiewają, są świetne
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-04-18 o 11:38 |
||||
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 7msc stuknie mi 21 ![]() Poszło dobrze wiecie to praktyki studenckie więc zakład mi nie płaci za to więc w to im graj jak jest darmowy pracownik. Ale w sumie to pojechałam do jednej piekarni (ze względu na mój kierunek musi to być zakład produkujący żwyność) okazało się że nie prowadzą produkcji. Zmartwiłam się bo jednak na moim zadupiu to ciężko taki zakład znaleźć. Ale pojechałam jeszcze do Puchaczowa do piekarni i babka się zgodziła. A nawet z rozmowy wywnioskowałam że nawet się nie będę musiała tam codziennie fatygować. Co dla mnie jest plusem bo sory co ja bym tam niby miała robić. Można pojechać z uczelni nad morze lub w góry w pensjonacie pracować. Niby fajnie darmowe wakacje ale... właśnie ale nad morzem podobno zapieprza się po 12 godzin za darmochę. Im to się opłaca bo w sezonie nie muszą zatrudniać ludzi. Ale ja dziękuję za coś takiego. No i będę "piekła bułeczki" a potem pójdę na egzamin i będzie problem ale to w październiku się będę martwić
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-04-18 o 11:35 |
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
od 7 na nogach ale nie miałam jak zajrzeć miałam załatwić tyle spraw a załatwiłam tylko jedną byłam z psami u weterynarza odrobaczanie itd... i pani(ona leczy maxa z 4 lata bardzo miła super babka uwielbia miętosić maxa więc nam się tam długo schodzi) i powiedziała że psy się polubią (bo mój max to jest wyjątkowy podobno tak dobrze wychowanego psa nie widziała nigdy podczas swojej pracy) że zachowanie maxa jest normalne a wręcz jest zadziwiająco spokojny... będzie na niego powarkiwał bo będzie chciał nika ustawić pod siebie więc to jest normalne. I powiedziała że bardziej odpowiedniego momentu na kupno psa by nie było jak teraz także mnie uspokoiła :P ważyłam malucha i waży 650grama mój drugi waży 5,65kg różnica
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka ja właśnie nie lubię kupować sukienek, ale teraz postanowiłam to zminić
ostatecznie pojdę w tym co mam... na pewno nie zamierzam kupować czegoś drogiego... myślę, że wyprawa po lumpkach to bardzo dobry pomysł ...obym tylko znalazła coś wartego uwagi ![]() planujecie jakieś dodatkowe atrakcje na weselu?? Bo ja chciałabym swoich goście zaskoczyć, dlatego nie zdradzamy rodzinie szczegółów co i jak robimy zamierzam zrobić "inne "dekoracje niż standardowe , ale chciałam coś fajnego jeszcze dodać...będzie trochę dzieci, więc na poprawiny dla dzieci będzie zabawa w szukanie skarbów ... myślalam o fonntannie czekoladowej, ale bylismy na targach slubnych i była fontanna , ale tak się z niej lało, że okropnie wyglądał stół ...nie mówiąc już o tym, że wszystko mogło sie pobrudzić ,... ale może to wina czekolady ?? Macie jakieś pomysły?
|
|
#2507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze taka piękna pogoda że mam ochotę polecieć do salonu przymierzyć kilka sukien
|
|
#2509 |
|
Zadomowienie
|
Teraz mam inny problem, niedawno się dowiedziałam że w czerwcu będę świadkować na slubie cywilnym i kompletnie nie mam pojecia co założę, poza tym nic nie ma w tych sklepach
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i są sporo tańsi niż u nas w okolicy gdzie zespoły biorą 4000-6000 ( a my 3500) a kamerzyści od 2000 tys w gorę ( a my mamy 1500 zł)
|
|
|
#2511 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() współczuję kochana bardzo i nie dziwie Ci sie że jesteś zła... ja rozumiem auto, ale Ty powinnaś być najważniejsza... jeszcze się jakiejś traumy nabawisz do jeżdżenia z TŻem przez to (ja tak miałam, mieliśmy stłuczkę z moim tatą z jego winy i od tego czasu boję się jeździć z przodu na miejscu pasażera i ogólnie jeździć z moim tatą mimo ze ogólnie jest dobrym kierowcą)reakcji teściowej też współczuję Cytat:
Cytat:
ale wszystkie mi sie podobają Cytat:
chyba najładniej w blondzie, ale ładnemu we wszystkim ładnie więc Cytat:
ona ma idealne warunki i ją wywalili a zostawili zmanierowanego faceto-kobietę ![]() Cytat:
![]() Piękna pogoda dziś i taka ma być w najbliższym czasie aż chce sie żyć ![]() Jakie u Was plany na Wielkanoc? Ja oczywiście jadę do rodziców, a za to moi teściowie wyjeżdżają w góry i TŻ sam zostaje, wiec moja mama zaprosiła go na cały pierwszy dzień świąt łącznie z uroczystym śniadaniem fajnie ![]() A tydzień później weekend majowy i jedziemy z TŻem do Pragi, tradycyjnie z okazji rocznicy )
|
|||||||
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że nie ubiorę na komunię balowej kiecy, ale też nie pójdę w dżinach. Wiem, że komunia to nie wesele, ale ranga tej uroczystości jest (jak dla mnie) bardzo duża i nie widzę nic zdrożnego w fakcie, że ktoś kupuje na tę okazję sukienkę. Sukienkę (elegancką) można potem wykorzystać na mnóstwo okazji. Tym bardziej jeśli ktoś zwyczajnie nie ma w czym iść Ja jednak założę sukienkę, którą kupiłam w zeszłym roku na wesele, a na drugi dzień (bo też nas kuzyn zaprasza) ubiorę spódnicę i jakąś bluzkę ![]() x factor - też byłam zawiedziona, że wywalili Anię. Ma cudny głos, w dodatku bardzo miło się na nią patrzy ![]() Michał - fajnie się go słucha, ale nie mogę na niego patrzeć Jego maniera bardzo mnie denerwuje.
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za tyle dobrych opinii :P
postanawiam pójść przymierzyć kilka innych fasonów i wtedy zdecyduję co i jak ![]() a co do świadkowania na cywilnym to nie mam zielonego pojęcia może dowiedz się jaką będzie miała suknię młoda czy zwykłą białą ślubną czy jakąś wieczorową żebyś wiedziała na czym stoisz
|
#2514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
idę w środę mam już dwa salony na oku
|
|
#2515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Superek ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
już niedługo, coraz bliżej...ale ten czas leci. Jak będziesz brała ślub, to ja sobie wtedy uświadomię, że jeszcze troszeczkę i sama będę stała na ślubnym kobiercu.
Cytat:
![]() Cytat:
A i jeszcze Nena pisałaś o głośnym ślubie w niedalekiej przyszłości. Kurka nawet zapomniałam o tym wydarzeniu. Pewnie gdzieś tam w necie zobaczę sobie kiecke Panny Młodej, ale nic poza tym.
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Haaa udało mi się wyciągnąć starszą moją z domu i lecimy na salony
na razie się szykuję
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o widzisz miejsce do rysowania dla dzieci to super sprawa ... tym bardziej, że zauwazylam, że spora część dzieci na weselach się po prostu nudzi ....marudzą rodzicom, przez co muszą się szybko zbierać ...a u mnie dzieci będzie ok 20 ...
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo fajowo to udanych łowów sukienkowych czekamy na relację---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- a ja lecę na uczelnię papap
|
|
#2520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A baletki, te 3 fajne, ale mi sie to bardziej jakieś zamszowe podobają Ja wierzę, że niektóre suknie sa tak dobrze uszyte, że nawet jak mają tren i sie go potem podepnie, to to ładnie wygląda Czytałam już tą historyjkę ślubną jagodziu suknia ma faktycznie full zdobienia, ale dodają tej sukni uroku. Wyszczupla cie ona w porównaniu do tej co pokazałaś druga suknię. Nie powiedziałabym, że to rozmiar 42 kindziula to co ten twój TŻ zrobił, że z jego winy wypadek był? co do teściowej, to współczuje, ona jest przeciwna waszemu związkowi? Nie fajnie.... A ja wzięłam przepis na mazurka od przyszłej teściowej i będę pierwszy raz w życiu robić mazurka więc mam stresa ![]() Dziewczynki, jutro z TŻ spotykamy się z naszym faworytem DJ Mamy nadzieje, że będziemy jeszcze bardziej do niego przekonani po spotkaniu i się w kocu zdecydujemy na cośNightButerfly jesteś strasznie podobna do takiej dziewczyny z moich okolic, która znam z widzenia. Masz sobowtóra
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

No w każdym razie mamy już plan - upieczemy mazurka i zrobimy pisanki. (Pokrótce: TŻ ma 4 braci, wszyscy żonaci, z tego jeden mieszka z mamą na wsi w jednym domu, dwóch w innych miejscach, a jeden z nami w Wawie w tym samym bloku. I z tego ostatniego żoną się właśnie umówiłam na wspólne pieczenie).

No i czemu żeś nie załatwiła korytarza, teraz całe wesele do bani 

Jaki ta dziewczyna ma głos, każdy jej dźwięk jest czysty jak łza, a oni ją wywalili...

wtedy będziesz umiała ocenić co Ci się w danej sukni podoba, a co nie i dlaczego....i jak komponowałaby się jej dana część z Twoją urodą i stylem... 

No i ładnemy we wszystkim ładnie ale ten fiolet przemawia do mnie najbardziej, bo sama kiedys o takim marzyłam

za wszystkie podpisane umowy.
18.08.2010 - zaręczyny

(ja tak miałam, mieliśmy stłuczkę z moim tatą z jego winy i od tego czasu boję się jeździć z przodu na miejscu pasażera i ogólnie jeździć z moim tatą mimo ze ogólnie jest dobrym kierowcą)
Jego maniera bardzo mnie denerwuje.