|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
zależy jai kcesz efekt
ja tej Mielcarzowej a jak kcesz chłodne zimne odcienie - nie złote pszenice - to ja sie nie wypowiadam bo tu stąpam jak po cienkim lodzie - nie orientuje sieu co daje jaki efekt |
|
|
|
#3992 | ||
|
Zakorzenienie
|
skont wiesz że kce na Mielcarzową
![]() Rejcz... zerknij na palete so color i zerknij na mój obecny ( w albumie ) kolor i podpowiedz co może dać podobny efekt
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-18 o 10:28 |
||
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb
![]() Co sieu dzieje? |
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
ale tak naprawdę to aj bym uderzyłą w systemy sposoby relaksacji Rozterkowe - nie znam się na szczegółach ale ja wierzę że na nasze emocje wpływa to co sie robi ciału z ciałem
tylko jak to zrobić dobrze to juz sztuka do naumiania - ale chyba warto |
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już?
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nei jest ot porelaksuje - to jest jakiś sposób ujścia emocji nie wiem nie znma się ale mozna też isc do lekarza moja Mama poszła - tylko trza zaufać - znać specjalistę - wygadac się i posłuchać co poradzi/ zleci - a można tez radzic sobie na własną rękę - no takie życie - średnio mamy wyjście inne jak to niż brać na klate każdemu pomaga co inksze |
|
|
|
|
#4002 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sie w✂✂✂✂iłam małz mi dzwoni ze 2 maja jednak idzie do roboty (do szkoły przypominam, uczniowie maja wolne ofkors) a my juz mamy wyjazd opłacony
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- skarbiatko-co sie dzieje?
|
|
#4003 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Że co?
![]() A ja myślałam, że ja się tego od Ciebie nauczyłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To po co brzydkie zdjęcia wrzucasz? Wrzuć teraz jakieś ładne Jedyne co mogę stwierdzić, to, to, że chyba lepiej Ci w blondzie jasnym, czyli te foty w okularach, pod drzwiami, tyłem (no chyba, że to takie światło i wszędzie jest taki blond ). Rejcz poważnie, super wyglądasz ![]() Weź se od niej jedną rękę ![]() Taaa wiem nieśmieszne Hmm niech się Wizaż zastanowi ![]() A niech stracę, zgoda ![]() 2012 Cytat:
Ucisk w żołądku
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale...Cio się dzieje? Przytulić jesce ras? ![]() Cytat:
Cię też przytulę ![]() Jak coś to ja mogę jechać z Wami
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4005 |
|
grozi wypollizowaniem
|
spo-ale to wyjazd spartański-do schroniska pod spiworki
![]() ![]() myślicie ze dobrze jest wpisac do CV zainteresowanie-perfumy??? ![]() jak bym pisała perfumy niszowe to pewnie by sie wszyscy pytali o co cho ![]() stwierdiłma ze dobrze miec cos dziwnego w CV-ostatnim razem jak szukałam roboty to mialam wpisany jezyk norweski-i wszyscy byli zainteresowani o co cho i w sumie tylko o to sie ytali
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-18 o 11:28 |
|
|
|
#4006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
też bym się przeraziła Cytat:
po co idzie jak uczniów nie będzie?dobry słońce świecia ja kombinuję czym lecieć do Włoch i gdzie spać żeby zmieścić się łącznie z jedzeniem i życiem tam w 2 tys/os nie ma jak wyzwania
|
||||
|
|
|
#4007 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Rzekłabym, że moja krew. Eeekstraa... Ouda mi spadajom Ino się problem z dietą objawił a mianowicie podejrzewam refluks i będę odstawiać mleko, jourty i teściowa radzi też banany. Umrę z głodu
|
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4009 |
|
grozi wypollizowaniem
|
teraz w szkołach są takie przepisy ze dzien wolny dla uczniow nie jest dniem wolnym dla nauczycieli
, aczkolwiek dyro ma ilestam dni do rozdysponowania jako wolne od pracy-no i akurat zarzadził tak ze 2 maja nie jest wolny (suosliwa sfinia) ![]() załoze sie ze wolny bedzie np 5 maj ni w piz..ni w oko ![]() ![]() dopise se perfumy )
|
|
#4010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kochana, to ja jestem zaprawiona, kilka lat z rzędu pod namioty jeździłam
Śpiworek mi niegroźny Ale jak nie pojedziecie to Wam nie zwrócą kasy raczej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może by se podstawy japońskiego wpisać i nauczyć się paru zwrotów ![]() Cytat:
Samolotem ![]() W ogóle kupiłam sobie dziś czarne rajstopy żakardowe Przyszłam do domu, przymierzyłam i założyłam czarną spódnicę, żeby zobaczyć jak to wygląda i hmmm - spódnica troszeńkę luźniejsza w dooopie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-18 o 11:44 |
|||
|
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skarb - postaram sie obluczyc ale ja z blondami radziąłm sie Ciebie - i ja blondowo nic nie potrafieu - wszystko mi nie wyszło i ino teraz Fryzjer - sama se włosów nie tykam - ale powiem Ci gdzieś mi sie podobiła sakramencko ( oć ja Cie rzadko widziałam, niech inni sieu wypowiedzo) jak siedzisz z profila masz z letka pofalowane chyba postopniowane baaardzo jasne włosy i prosiłąm Cię wtedy o zblizenie na naszyjnik - ubiór był z dekoltem i cheba czarny Spooro- wklejałam brzydkie "zależana tarta marchewka z jabłkiem" włosy po to coby inni uwierzyli jak mi sie nie udały wtedy one, bynajmniej nie żeby się kwalić, to tak jakby wkleić grube udo na dowód narzekań wiem ze mi rdzawości nie pasują - mam na to niezbite dowody, zresztą on wyszedł przypadkiem taki - i załuję jednocześnie bo nie jestem fanem blondu a ino łon mi został Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 12:34 |
||
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Skarbuś
Cytat:
A czy w znajomości języków mogę sobie wpisać podstawy fińskiego? podstawy znam, ale nie mam żadnego papióra ze szkoły. A może w zainteresowaniach tylko? Ale wtedy zginie między geografia, perfumamy, architekturą, archeologią i całą resztą
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
gorzej jak trafisz na kogoś obcykanego po kokardkę w tym - no ale wszak to nie konkurs - pasja ist pasja
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 12:34 |
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Mam ochotę na coś szalonego!
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja frienda tak miałą ( i na karmieniu nie za duzo białaka bo wyrobiłą skazę białkową synkowi, przy córce zluzowała i wsio git) ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- sakrbek - typy kolorów dla Ciebie widzeu 9G dla siebie kcem 8G ( ale Tyś w mieszaniu fareb wprawna to pokombinuj) http://allegro.pl/loreal-matrix-soco...465569396.html |
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak obcykany, to tym lepiej - duże prawdopodobieństwo, że siedzi na wi, albo blogi wizażanek zna ![]() prawdziwy pasjonat zwykle z chęcią powita kogoś innego z równie powalonymi zainteresowaniami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 12:43 |
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a równie dobry ja reszta na to jedno miejscei być tu mondry |
|
|
|
|
#4018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę? ![]() bardziej chodzi o to którą tanią linią ![]() Cytat:
mam też wpisane w zainteresowanie literaturę i kulturę starożytną, ale to że zajmowałam się tym prze 5 lat też nie znaczy ze nie mnie z tego nie zagnie mogę się interesować czymś bardziej a czymś mniej z tego zakresu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję za ściski wszystkim
![]() Rejcz a on nie za żółty ja mam teraz takie jakby 8G no niby kombinowałam i było ok , przynajmniej na początku, niby L'oreal i Matrix to ta sama firma , to cheba podobnie z nimi trzeba... ![]() hem hem hem z czym by zmieszać żółtka żeby było git ![]() i jaki oxydant 6% czy 9% 509G mnie się podoba ![]() i Mokka 10 MM ![]() i 10N i 9 AV ![]() Polly i co zrobicie w długim łikendem w związku z zaistniałą sytuacją
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

i zerknij na mój obecny ( w albumie
) kolor i podpowiedz co może dać podobny efekt

( sorry jaskre macie? ja tam nie wrzuciłam ani jednego łądnego zdjecia - mam jedno ładne ale tam fogle już nie wyglądam jak ja więce bez sensu)
a kiedyś live zobaczycie - radzeu pozdejmować soczewki
To po co brzydkie zdjęcia wrzucasz? 

Ale...

a równie dobry ja reszta na to jedno miejsce