DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-18, 09:41   #3241
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

ja na dzis mam salatke gyros aj juz mi sie jej chce ale poczekam na 12na obiadek

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 09:43   #3242
wykrasana
Szara Eminencja

Witam znad owsianki U mnie dziś słoncznie, szkoda, że weekend taki nie był

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
ej,ale ja tak żartowałam, bo mi mówiłyście, że 3 faza czeka:P wstydzę się w samej bieliźnie...
Aaa... szkoda Nie no żartuję. Rozumiem, że wstydzisz się w bieliźnie, dużo mamy podglądaczy na wątku co sie nie odzywają Hehe

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
to moze chodzi o takie , widziałam je w tesco np

Kupiłam je wczoraj w kauflandzie razem z 2 opakowaniami mleka w proszku

Mój 3 000 post I jestem zakorzeniona

Edytowane przez wykrasana
Czas edycji: 2011-04-18 o 09:44
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 09:49   #3243
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Pandzia wyślij mi troszkę gyrosa

ja znowu tortille na obiadek zjem, zaczęła mnie już troszkę irytować
Stary 2011-04-18, 09:54   #3244
wykrasana
Szara Eminencja

Ja też chce gyrosa

izuulkaa, a piłaś cole free z lidla? Mi bardziej smakuje od coli zero
Stary 2011-04-18, 09:59   #3245
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Ja też chce gyrosa

piłam i jest taka... średnia
ale nie jest zła, tylko że do lidla mam daleko, w drodze z uczelni i nie chce mi się targać tego przez całe miasto

piję dużo herbatek, zielone i owocowe, to TŻ jest nadmiernie zakochany w coli
Stary 2011-04-18, 10:26   #3246
asia_bydgoszcz
Raczkowanie

GG do asia_bydgoszcz

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
jesz i pijesz tyle ile trzeba ? 5 dzień uderzeniówki to już chyba koniec czy jeszcze nie ?
to za ten chleb ! nie wolno, nie wolno !
Wg testu wyszło mi, że powinnam I fazę mieć 7 dni. Piję bardzo dużo, jak pisałam wcześniej strasznie mnie suszy Jem, jem, tzn. najadam się. np. wczoraj serek a'la grani z biedronki 2,5%, 2 kromki "tostowego" z piersią gotowaną i ogórkiem, grilowany kawałek łososia, a na kolację duuuży kawał dorsza z mikrofali (mam takie woreczki, z nich wychodzi jakby na parze było gotowane), aha no i ten chleb Więc chyba nie jest mało...

P.S. TŻ zakomunikował mi wczoraj, że jak mi cycki spadną, to mam zbierać na silikony teraz mam E/F
Stary 2011-04-18, 10:31   #3247
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

faceci mają jakąś obsesję na punkcie cycków
mój marudzi, że są mniejsze i że mają nie chudnąć
niestety tak się nie da !
ale są mniej jędrne już zakupiłam balsam i smaruję, może choć trochę pomoże

7 dni ? to długo bardzo... ja przy 110kg miałam mieć 6 a zrobiłam 5 dni, jakoś tak się poukładało, leci woda więc nie chciałam być zbyt długo na uderzeniówce, boję się zastojów i wzrostów ogromnych
Stary 2011-04-18, 10:52   #3248
popolka
BAN stały

Cytat:

7 dni ? to długo bardzo... ja przy 110kg miałam mieć 6 a zrobiłam 5 dni, jakoś tak się poukładało, leci woda więc nie chciałam być zbyt długo na uderzeniówce, boję się zastojów i wzrostów ogromnych
haha u mnie jest odwrotnie to ja szaleje i prawie rycze tż, że strasznie zmalały a tż mowi że dla niego zawsze beda idealne i mu sie podobaja a nie chce słyszeć o operacji
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 11:11   #3249
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
okrutnie nie chce mi się nic, no cóż... byle do środy wytrwać i już będzie dobrze !
u mnie 'byle do wtorku po południu' bo w środę wykłady więc już bez napięcia będzie

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
witam chudzinki

chciałam się pochwalić spadków część druga, dziś -,040 kg , czyli zgubiłam już całą nadwyżkę i jeszcze dodatkowo -0,20 kg , więc znów moja motywacja poszła do góry.

a co do śledzi to ja uwielbiam z cebulką, jabłuszkiem (na razie nie mogę bo FII), albo z ogóreczkiem korniszonym i z jogurtem (zamiast śmietany). Na zachcianki i na P może być .
za spadki
śledzika z ogórkiem i jogurtem wypróbuję bedzie coś na P bo tak to tylko na PW robiłam sałatkę...

Cytat:
Napisane przez asia_bydgoszcz Pokaż wiadomość
Witam słonecznie
Spowiedź: wczoraj zjadłam kromkę chrupkiego pieczywa z biedronki z sezamem

Mam pytanie, dziś jest 5 dzień I fazy i czuje się fatalnie, jakbym zaraz miała zemdleć, na nic nie mam siły, dziś mam wolne chciałam posprzątać, upiec coś dukanowego, z synem muszę do lekarza a tu d... słabość mnie ogarania, mam nadzieję, że jak dojdą warzywka to będzie lepiej...

-2 kg
za chleb należy się
może czas dołączyć warzywka? lepiej za krótką uderzeniówkę zrobić niż się męczyć...
ale może to przejściowe - tak się zdarza wielu osobom zanim organizm załapie że ma skąd innąd czerpać energię

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
hej. Mam w rodzinie lekarza i wczoraj dzwonila do mnie i pytala jak sie czuje na diecie, bo u niej w szpitalu lezy pare dziewczyn na nefrologii po białkowej kazała mieć przy sobie puszke coca coli (zwyklej) ze jak zrobi sie slabo zeby cukier podniesc wystarczy pare lykow. Pisze Wam bo zblizaja sie upały i róznie to bywa.
a zapobiegawczo PIJMY ile się da, do 'obsikania' i jedzmy DUŻO WARZYW żeby nic się nie działo jak czuję niedobory cukru zbliżające się to jem więcej nabiału bo ma więcej węgli niż mięsko i nie czuję słabości... pamiętam z jakiegoś innego forum że jak ktoś zasłabnie to żeby łyżeczkę miodu zjeść - ponoć dukan tak mówił a że trudno to nosić to można nosić kostkę cukru, cukierka - jak cukrzycy
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 11:49   #3250
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

kupilam wode gorska natura beauty gruszka, aloes melisa słodzone słodzikiem pyyychaaa ale 2,99zł za butle

Stary 2011-04-18, 11:59   #3251
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też chce gyrosa

mi też ona smakuje bardzo bardziej tylko cola light, ale 5 zł za butelke, więc wolę z lidla za 2 zł:P
Cytat:

mój ma fioła na punkcie pupy:P może dlatego,że pupę mam okrągłą, a cycki...cóż, małe idę robić chinszczyznę i za półtorej godz w trasę!!!!!!!
Stary 2011-04-18, 12:06   #3252
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

a ja kiedys na punkcie cycków zawsze musiały być uwidocznione zawsze a teraz jakoś mi to lotto może się zestarzalam. Jej ja juz mam 27lat

Stary 2011-04-18, 12:37   #3253
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
kupilam wode gorska natura beauty gruszka, aloes melisa słodzone słodzikiem pyyychaaa ale 2,99zł za butle
kto to produkuje i gdzie to dostałaś? gruszka mniam

nie mam dziś obiadku w pracy - wiec wchłonęłam pstrąga wędzonego, a teraz dojadam wieśniakiem na słodko - chyba mnie pogięło

Edytowane przez basia_ww
Czas edycji: 2011-04-18 o 12:39
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:37   #3254
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Dziewczynki!!!

Dziś 58,80kg!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
No takiej niespodzianki, to ja się nie spodziewałam!!!! JUPI!!!!!!!
Myślałam, że może będzie 58,999, a tutaj proszę!

Teraz mam naszykowaną jajeczniczkę na szynce z indyka, a do tego pomidorki z cebulką i serkiem wiejskim. Jak spałaszuję, to wpadnę na dłużej

BUZIA!!!!

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:43   #3255
karolinusienka
Zakorzenienie

duk duk
przepraszam za nieobecnosc, ale cieplo sie zrobilo, wiec wiecej czasu spedzam poza domkiem do tego przygotowania slubne wiec wiecie jak to jest
waga nawet ok lekki zastoj znowu zaliczylam, ale mam nadzieje, ze teraz juz bedzie spadeczek nie wazylam sie od srody az jestem w szoku, ze tyle wytrzyma lam
na sniadanie byla jajecznica na parze plus ogorek i pomidor
na II sniadanko: pieczywo dukanowskie z bia lym serkiem, lososiem, ogorkiem kiszonym i cebulka
obiad: miesko i warzywka
podwieczorek: ciacho
kolacja: jakies miesko
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 12:58   #3256
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
duk duk
o kto to się znalazł

ja zjadłam chinszczyzne, zrobiłam sałatkę z kurczakiem w pudełko i kabanosiki z biedronki wezmę (wiem,tłuste) i w drogę do Łodzi! do jutra
Stary 2011-04-18, 13:10   #3257
julitaw
Raczkowanie

GG do julitaw

Dziewczyny,,
Ale jestem dumna z siebie: jupi:
Od rozpoczecia diety (czyli czwartku), schudlam 2.6kg, choc w calej fazie uderzeniowej mialam schudnac 2.2kg.
Zostaly mi jeszcze 3 dni, wiec zobaczymy jak bedzie.

Troche jestem znudzona juz tylko tymi bialkami, a warzywka to mi sie juz po nocy zaczynaja snic, chlip

TZ mowi, ze dam rade, ale on po prostu kochany chlop jest i nie wie, jak bardzo mnie kusi. Powiedzial nawet ze w ramach wspierania mnie, nie bedzie w domu zadnych produktow, ktorych nie moge jesc, zebym o 11 w nocy nie blagala go o kanapke z zoltym serem albo pizze...

Mam nadzieje ze wytrzymam...

Mam do Was pytanko: czy to tylko pierwsze dni sa takie trudne. Piszecie o tym, ze biegacie, plywacie i jezdzicie na rowerach, a mi sie w glowie kotluje i czuje sie slabo silna

Mam nadzieje, ze to tylko chiwlowe, bo chicalam wspomoc diete cwiczeniami, ale na razie oprocz zalecanego spaceru i obowiazkow domowych, nie jestem w stanie nic wiecej z siebie wykrzesac. I wieczorami jest mi strasznie zimno, choc przy 19 stopniach w domu, normalnie nie byloby mi zimno. Czy to normale????

Inna kwestia jest wybor schematu na druga faze: co bardziej polecacie - 2/2 czy 5/5? Ktora wedlug Was jest efektywniejsza???

P.S.
Na razie popijam sobie dosc czesto czerwona herbatke, zeby wspomoc przemiane materii. Czy w II fazie to sie nieco poprawia, bo wiem, ze nie mozna tego typu herbatek pic za dlugo zeby nie rozleniwic jelit
Stary 2011-04-18, 13:26   #3258
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Wczoraj wieczorem zmobilizowałam się i upiekłam lasagne
Sosik z mięsa mielonego + pomidory z puszki, a zamiast płatów makaronowych dałam cukinię Pachniało bosko, zobaczymy jak będzie smakowało

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
możemy! w książkach ich nie ma bo francuzi ich nie jedzą najlepiej takie w occie w słoikach z biedronki bo w zalewie nie ma cukru tylko subst. słodząca
a te śledzie jadasz same czy coś z nich robisz? bo ja też śledziożerna i szukam na nie pomysłów bo jednak takie same to za dużo octu na mój biedny żołądek zawsze jadłam kupne sałatki a teraz nie można :/
SUPER!!! Dziś lecę kupić śledziki w Biedronce! Dzięki za cynk, metalku
A ja mogę jeść same, ale jest też pyszna sałatka na kwaśno - śledzie, grzybki marynowane i cebulka, wszystko drobno posiekać, wymieszać. PYCHA!!!! Zrobię sobie taką na święta

mroziq, tchnienie, dzięki za śledziową odp.

basia_ww - gratuluję spadku!!! Oooo, muszę wypróbować Twój przepis

Agus - widzisz, bo dukanowe forum rządzi, radzi i nigdy Cię nie zdradzi!!!

agusia_1 - witamy ponownie ! proszę nas tu nie zaniedbywać i dzielić się spadeczkami
Co do suplementów na odchudzanie, to ja też jestem ciekawa opinii naszych dukanek.......

Cytat:
Napisane przez asia_bydgoszcz Pokaż wiadomość
Witam słonecznie
Spowiedź: wczoraj zjadłam kromkę chrupkiego pieczywa z biedronki z sezamem
Mam pytanie, dziś jest 5 dzień I fazy i czuje się fatalnie, jakbym zaraz miała zemdleć, na nic nie mam siły, dziś mam wolne chciałam posprzątać, upiec coś dukanowego, z synem muszę do lekarza a tu d... słabość mnie ogarania, mam nadzieję, że jak dojdą warzywka to będzie lepiej...
-2 kg
Mi się wydaje, że 7 dni to zdecydowanie za dużo..... Faza uderzeniowa jest najcięższa, przynajmniej dla mnie była, w sensie samopoczucia....
Za chlebek bić nie będę Dobrze, że zaprzestałaś na jednej kromce Grzeszyć nie warto, bo łatwo potem o wzrosty i zastoje

wykrasana - Oooo, brawka

Cytat:
piłam i jest taka... średnia
ale nie jest zła, tylko że do lidla mam daleko, w drodze z uczelni i nie chce mi się targać tego przez całe miasto
piję dużo herbatek, zielone i owocowe, to TŻ jest nadmiernie zakochany w coli
Kochana, a piłaś colę zero z Biedronki?? albo ich colę light?? Są naprawdę dobre, zwłaszcza zero.

karolinusienka - zaglądać tu do nas, prosimy, częściej

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

julitaw - BRAWO!
Kochanie, ja osobiście czułam się na uderzeniówce fatalnie. Dlatego też papcio Dukan zaleca, by wręcz ten okres przeleżeć w domu.
Mnie też bywa zimno, nawet przy 22st. w domku, ale może czujesz się tak nie tylko z powodu diety, ale z ogólnego zmęczenia codziennymi obowiązkami?? hm??
Siły wrócą, gdy włączysz warzywka i wtedy pomyśl o ćwiczeniach.
Dukan pisze, że niezastąpioną i najprostszą formą aktywności jest spacer , a ćwiczenia najlepiej robić rano, przed śniadaniem, gdyż wtedy najbardziej efektywnie atakujemy nasz znienawidzony celulit
Osobiście, dla mnie 5/5 był zbyt trudny. Moja sąsiadka z kolei była z takiego tryby b. zadowolona. Ja idę 1/1, jest dla mnie najlepszy

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg

Edytowane przez dominic_sz
Czas edycji: 2011-04-18 o 13:30
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:27   #3259
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Cytat:
Napisane przez julitaw Pokaż wiadomość
Dziewczyny,,
Od rozpoczecia diety (czyli czwartku), schudlam 2.6kg, choc w calej fazie uderzeniowej mialam schudnac 2.2kg.

Troche jestem znudzona juz tylko tymi bialkami, a warzywka to mi sie juz po nocy zaczynaja snic, chlip

TZ mowi, ze dam rade, ale on po prostu kochany chlop jest i nie wie, jak bardzo mnie kusi. Powiedzial nawet ze w ramach wspierania mnie, nie bedzie w domu zadnych produktow, ktorych nie moge jesc, zebym o 11 w nocy nie blagala go o kanapke z zoltym serem albo pizze...

Mam do Was pytanko: czy to tylko pierwsze dni sa takie trudne. Piszecie o tym, ze biegacie, plywacie i jezdzicie na rowerach, a mi sie w glowie kotluje i czuje sie slabo silna

Mam nadzieje, ze to tylko chiwlowe, bo chicalam wspomoc diete cwiczeniami, ale na razie oprocz zalecanego spaceru i obowiazkow domowych, nie jestem w stanie nic wiecej z siebie wykrzesac. I wieczorami jest mi strasznie zimno, choc przy 19 stopniach w domu, normalnie nie byloby mi zimno. Czy to normale????

Inna kwestia jest wybor schematu na druga faze: co bardziej polecacie - 2/2 czy 5/5? Ktora wedlug Was jest efektywniejsza???

P.S.
Na razie popijam sobie dosc czesto czerwona herbatke, zeby wspomoc przemiane materii. Czy w II fazie to sie nieco poprawia, bo wiem, ze nie mozna tego typu herbatek pic za dlugo zeby nie rozleniwic jelit
kochana nie masz co się martwić
ja na początku też dość dziwnie się czułam, na dodatek ciągle jadłam i bez przerwy byłam głodna
teraz jest już rewelacja u mnie ten dziwny okres trwał 3 dni

jestem 3/3 i bardzo z tego zadowolona nie zdążę zatęsknić za warzywami a już są spowrotem i nie nudzą mnie dni P
________
wybór należy do Ciebie i wydaje mi się, że każdy tryb jest dobry, zależy czy wytrzymasz 5 dni na białkach samych
Stary 2011-04-18, 13:27   #3260
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
karolinusienka - zaglądać tu do nas, prosimy, częściej
Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
o kto to się znalazł
ja was podgladam, tylko nie mam czasu na nadrabianie i zazwyczaj nie jestem w temacie obiecuje, ze po slubie bede zagladac czesciej, bo narazie po prostu sie nie wyrabiam z czasem....praca, przygotowania, szkolenia, gotowanie na bloga itp - zabiera mi caly wolny moj czas ehhh ale po slubie juz bede miala wiecej czasu, wiec na pewno bede z Wami siedziec
narazie niemilosciernie sie nudze na szkoleniu nigdy nie bylam na tak nudnym szkoleniu jeszcze 2,5h
Stary 2011-04-18, 13:39   #3261
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny,,

P.S.
uderzeniówka to ciężki moment dla organizmu - jak się przestawi na spalanie zapasów i jak dodasz warzywka będzie lepiej wtedy pomyślisz o aktywności, i jelita też zaczną lepiej pracować
ale masz kochanego TŻa - należą mu się za wspieranie ciebie

Cytat:
ja was podgladam, tylko nie mam czasu na nadrabianie i zazwyczaj nie jestem w temacie obiecuje, ze po slubie bede zagladac czesciej, bo narazie po prostu sie nie wyrabiam z czasem....praca, przygotowania, szkolenia, gotowanie na bloga itp - zabiera mi caly wolny moj czas ehhh ale po slubie juz bede miala wiecej czasu, wiec na pewno bede z Wami siedziec
narazie niemilosciernie sie nudze na szkoleniu nigdy nie bylam na tak nudnym szkoleniu jeszcze 2,5h
życzymy udanych przygotowań - trzymam kciuki żeby wszystko szło pomyślnie i czekamy na twój powrót do nas na pełen etat
trzymaj się na tym szkoleniu!
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:39   #3262
julitaw
Raczkowanie

GG do julitaw

dominic_sz, izuulkaa,metal_fish,

Dzieki dziewczyny.Wiem, ze to sama woda ze mnie schodzi, ale i tak milo lechcze moja proznosc
.

Ja wlasciwie nie jestem glodna wcale. Wieczorem troche mnie meczy, bo zawsze bylam taki bardziej niejadek do poludnia, a obzartuch poznym wieczorem.

Z tymi porannymi cwiczeniami rano, to jest maly problem. Mam plyte Tracy Anderson, ale jej programy sa strasznie dlugie: ponad godzina jeden, a sa trzy rozne.
Wiem ze sa rozne inne zestawy cwiczen, ale ona proponuje takie, ktore (choc trudne) robia z Ciebie mala filigranowa osobke.
Moze bez przesady, ze jej sie to uda ze mna, ale cwiczylam kiedys aerobik, base i tae-kno-do w tym samym czasie i zamiast chudnac, zaczelam sie robic coraz bardziej nabita. To ja tak nie chce..
Poza tym, troche ze mnie spioch, wiec jak pomysle o tak wczesnym wstawaniu, zeby pocwiczyc przed praca, to mi sie ciezko na sercu robi... Musze przemyslec temat.

Poza tym musze byc wtedy sama w domu, bo o cwiczeniach przy TZ to mowy nie...zeby widzial jak mi sie te waly skrecaja (brrr). To dla niejednego bylby dobry powod do rozwodu
Niestety, to jeszcze bardziej zaweza moj wybor. Tylko weekend mam calkiem dla siebie, bo biedaczek niestety musi pracowac w weekendy, a ja nie. Ale teoretycznie powinno sie cwiczyc codziennie

Edytowane przez julitaw
Czas edycji: 2011-04-18 o 13:43
julitaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:41   #3263
Lacturia
Wtajemniczenie

GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

ja również przepraszam za nieobecność, ale ialam szalone dni :P
i troche pogrzeszylam, ale na szczescie waga nie wzrosla.

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 13:44   #3264
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
uderzeniówka to ciężki moment dla organizmu - jak się przestawi na spalanie zapasów i jak dodasz warzywka będzie lepiej wtedy pomyślisz o aktywności, i jelita też zaczną lepiej pracować
ale masz kochanego TŻa - należą mu się za wspieranie ciebie

życzymy udanych przygotowań - trzymam kciuki żeby wszystko szło pomyślnie i czekamy na twój powrót do nas na pełen etat
trzymaj się na tym szkoleniu!
dzi eki
Stary 2011-04-18, 14:00   #3265
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
duk duk
przepraszam za nieobecnosc, ale cieplo sie zrobilo, wiec wiecej czasu spedzam poza domkiem do tego przygotowania slubne wiec wiecie jak to jest
waga nawet ok lekki zastoj znowu zaliczylam, ale mam nadzieje, ze teraz juz bedzie spadeczek nie wazylam sie od srody az jestem w szoku, ze tyle wytrzyma lam
na sniadanie byla jajecznica na parze plus ogorek i pomidor
na II sniadanko: pieczywo dukanowskie z bia lym serkiem, lososiem, ogorkiem kiszonym i cebulka
obiad: miesko i warzywka
podwieczorek: ciacho
kolacja: jakies miesko
Witaj Już myslałam, że zapomniałaś o nas

Cytat:
Dziewczyny,,

P.S.

Ja pamiętam początki diety, było mi strasznie zimno, na uderzeniwóce żadnego sportu nie uprawiałam co najwyżej schodzenie po schodach po jedzenie A teraz śmigam na fitnes i czuje sie rewelacja, także kochana musisz przez te kilka dni przejść jak każda z nas

Cytat:
Dziewczynki!!!

Teraz mam naszykowaną jajeczniczkę na szynce z indyka, a do tego pomidorki z cebulką i serkiem wiejskim. Jak spałaszuję, to wpadnę na dłużej

BUZIA!!!!
Gratki za 58
Stary 2011-04-18, 14:13   #3266
julitaw
Raczkowanie

GG do julitaw

Cytat:
cyckami się nie martwimy !

moje jakoś oklapły okrutnie, zawsze były takie fajne, jędrne i sterczące... a teraz lipa

ale smaruję nabytkiem dokupię ten z eveline i będzie bosko

zawsze miałam problem z kupnem stanika, bo na mój rozmiar ( nie powiem ile bo nie wiem ) zawsze były takie zwykłe... a masa takich ślicznotek powystawiana, ale rozmiary maleńkie
także nie ma tego złego
Ja to sie juz nie moge doczekac, az chociaz troche zmaleja. Bo jeszcze troche, to w militarnym bede musiala spadochrony kupowac

Chcialam sobie kupic niedawno ladna koszulke nozna, ale w skelepie byly rozmiary tylko na jakies lale (rozmiary 8-12), apotem to juz tylko znienawidzona bawelna. No prosze Was. Rozmiar 8 to mialam ostatni raz w wieku lat 10, ale trudno zeby czlowiekowi file w tym wieku chodzily po glowie.

Mozna znalezc cwiczenia ujedrniajace biust:
http://www.youtube.com/watch?v=05227cMk_1M
http://www.youtube.com/watch?v=13nzeoYG3Bw

to drugie, to dla tych bardziej wysportowanych (ja bym sobie chyba zeby wybila)

http://www.✂✂✂✂✂✂✂/filmy/cwiczenia_dla_ciebie/sexy_piersi,1488.html

P.S. Tylko zamiast nozyczek jest fit kropka pl
Cos chyba ze strona nie tak, bo czytalam w postach ze komus tez nozyczki sie wkleily

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Witaj Już myslałam, że zapomniałaś o nas

Ja pamiętam początki diety, było mi strasznie zimno, na uderzeniwóce żadnego sportu nie uprawiałam co najwyżej schodzenie po schodach po jedzenie A teraz śmigam na fitnes i czuje sie rewelacja, także kochana musisz przez te kilka dni przejść jak każda z nas

Gratki za 58
Troche mnie to pocieszylo, ze nie tylko ja sie tak czuje. Dzieki

Pomyslalm sobie, ze skoro mnie branie prysznica nawet meczy, to chyba jestem jakims szczegolnym przypadkiem. Plan byl taki, zeby zaczac od razu z cwiczeniami, ale po prostu nie dam rady.
Wczorajsze porzadki mnie tak wykonczyly, ze niedosc ze robilam 3 przerwy w trakcie, to jeszcze usnelam na filmie wieczorem i tyle mnie bylo.

Byle do czwartku

Edytowane przez julitaw
Czas edycji: 2011-04-18 o 14:10
julitaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:20   #3267
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cześć dziewuszki!
Ja dziś miałam mieć Dni P, ale kurcze weszłam do osiedlowego sklepu luknęłam na mrozonki dla Tż i w sumie wyszłam z warzywkami mixem i podsmażyłam mięsko mielone, dodałam te warzywa, przecier pomidorowy i zioła i wyszedł obiad PW no ale cooo tam

Dziś w pracy nudy, na jutro mam zapisaną klientkę na mikrodermabrazję diamentową a cholera jasna dziś mi sprzętu do salonu nie dowieźli
Co ja jej jutro powiem chyba że zaproponuje kwasy ale nie wiem czy się zgodzi mimo,że działanie podobne to po kwasach buzia się łuszczy czego uniknąć można po mikro... wrrr ale jestem zła
!

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:31   #3268
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki!!!

BUZIA!!!!
Gratulacje
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:54   #3269
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

ja chyba napisze do super linii zeby moja metamorfoze wrzucili do gazety buhahaha

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

http://www.chudniesz-✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/1144/dorota-rak1

musicie to zobaczyc

Stary 2011-04-18, 14:58   #3270
julitaw
Raczkowanie

GG do julitaw

Cytat:
julitaw - BRAWO!
Kochanie, ja osobiście czułam się na uderzeniówce fatalnie. Dlatego też papcio Dukan zaleca, by wręcz ten okres przeleżeć w domu.
Mnie też bywa zimno, nawet przy 22st. w domku, ale może czujesz się tak nie tylko z powodu diety, ale z ogólnego zmęczenia codziennymi obowiązkami?? hm??
Siły wrócą, gdy włączysz warzywka i wtedy pomyśl o ćwiczeniach.
Dukan pisze, że niezastąpioną i najprostszą formą aktywności jest spacer , a ćwiczenia najlepiej robić rano, przed śniadaniem, gdyż wtedy najbardziej efektywnie atakujemy nasz znienawidzony celulit
Osobiście, dla mnie 5/5 był zbyt trudny. Moja sąsiadka z kolei była z takiego tryby b. zadowolona. Ja idę 1/1, jest dla mnie najlepszy
Pracy nie mam specjalnie przemeczajacej i zawsze czulam sie dobrze. Faktem jest, ze zazwyczaj pilam znacznie wiecej kawy niz teraz (cus mi ostatnio nie smakuje) i od momentu zmiany czasu, po prostu nie moge sie obudzic. Mam nadzieje, ze jak zaczne jesc warzywa, to troche mi wigoru wroci

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości