|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
|
|
|
|
#4052 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- ja bym przy takiem łbie brała 6 |
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4054 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a może nie zjadłaś jednak tylko G schował? Cytat:
tylko potrzebowałabyś kogoś do maziania pędzlem, bo z tyłu ciężko by Ci było samejCytat:
kurdę, rili z tą urloponiemożnościa? nie wiedziałam, serio seriow takim razie popieram opinię Polly na biało że śfinia Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
spaghetti - makarony - nie na łono - ino na talerz u mnie
jakoś ta nie kcę nic dyndającego ze materiału |
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie walnę się na tygrysa- ze mnie taka tygrysica, ja z koziej d... trąba- albo nawet jeszcze gorzej Idę poszukać tej czekolady przeklętej- sw Antoni jest od tego?
|
|
#4057 | |
|
Nindżopesz
|
Gratuluję
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
rolet być mejbi ale za smutny i dywanik
2. rolet git - i sofy bardzo git a 3. to mój idealny wymarzony kolorystycznie i graficznie wzór na tapetę w stylu chillout - nie ma takiego stylu ale to tak do muzyki lounge i chillout mi pasuje dadaaaaaaaaaam ( bez napisu )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 15:08 |
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
ZNALAZŁAM!!!!!!!!!!!!
|
#4060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty się nie śmiej tylko tłumacz , bo po wpisaniu w google, wyświetlił się tylko wizaż, a dokładniej bar Cytat:
No właśnie takie, a tych karniszach to coś słyszałam, ale jakoś to sie nazywa konkretnie? Karnisz do nawlekania? Musi ![]() Że za mało schudłam?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4061 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
przykład ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4062 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Niereformowalna KOKIETA! A w awku elms'y z Południa? Cytat:
![]() Cytat:
No i tylko nauka pozostała, miszcz-pedagog nikomu nieznany, odszedł w zapomnienie ![]() Idź się obrzezać!!! Ty się śmiej, ale ja dzisiaj przez pół dnia przekonany byłem, że to już w tym roku organizujemy Euro, i sam się nawet dziwiłem "Jak to szybko zleciało... ciekawe tylko, czy zdążą ze stadionami?" Cytat:
![]() Cytat:
Miałem wizualizację z tymi pieczątkami - siedzi se Rejcz przy stoliku-profesjonalnego-fałszerza, noc, wszystko tonie w ciemności, a jedyne światło rzuca nocna lampka stojąca po Jej lewej stronie, gdy tymczasem Rejcz, z chytrym uśmiechem na ustach (no... jakby uśmiech na uszach mógł być ), pochylona nad szkłem powiększającym, wycina mikroskopijne literki w połówce ziemniaka, a wokół wala się pełno obierek Cytat:
Cytat:
![]() --- Dowborowa mnie wnożyczkowała dzisiaj. Prowadzi program "ogrodniczy" na Dwójce, i dzisiaj siała m.in. rzeżuchę, wielce podniecona, bo "Robię to po raz pierwszy w życiu!". Bez komantarza ![]() I Adam Gessler też mnie wku*wia, o!
|
|||||||
|
|
|
#4063 | ||
|
Zakorzenienie
|
wpadłam zarzucić historię o Nietoperzycach
myślę.. o włochach i myję okna, albo myję i myślę....... klikać czy nie klikać oto jest pytanie ![]() Dzięki za ściski nie znikam, nie załamuję się nie popadam w dolinę ,ani inny marazm idę ograniać ten przybytek który pomimo remontu znacznie posuniętego zaczyna mnie maksymalnie wkurffiać ![]() moje poczucie estetyki zostało zdeptane , a teraz te resztki co zostają są trute widokiem niedokończeń , kunożyczkirwa ![]() i teraz już tak będzie, będę się wnerwiać o wszystko ...... ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Mnie też wnerwia Dowborowa i Gessler.... ![]() I Ibisz I Kasia Cichłopek i wnerwia mnie PiS ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- i jeszcze Steven Segal mnie wnerwia ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- I Marzena Rogalska ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- I ycd ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- ech ludzie to dziwne som jednak
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-18 o 15:45 |
||
|
|
|
#4064 | ||
|
BAN stały
|
O! Też planujecie urlop?
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4066 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4067 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#4068 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad.2. tak, ze południa - bosz jak one na mnie wpływają kojąco ad.3 ![]() ad. 4 dobre ![]() mam uderzenie gorąca - toto juz menopauza? a muszeu nauczać - szeptem dziś ![]() Kameno - fane te meble nanuszkowe
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 16:11 |
|
|
|
|
#4070 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
wpatrywanie się weń wspomaga zahipnotyzowanie i wyciszenie
|
|
|
|
#4071 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4072 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Proszę o baty - zjadłam dziś kawałek sernika Tak właśnie wygląda moja dieta. Wsiadam dziś do metra, podchodzi do mnie jakiś facet: "Przepraszam, czy ty nie byłaś ostatnio na V.?" No byłam. No faktycznie, gadaliśmy chwilę. I jakoś się strasznie ucieszył tym cudnym zbiegiem okoliczności, och, jaki ten świat mały, no popatrz. I na kawę się chce umawiać. Super zbieg okoliczności, tylko szkoda, że facet nie ten, co bym chciała (z tej samej imprezy).Idę na koncert niedługo, z nadzieją, że mój limit przypadkowych spotkań na dziś nie został wyczerpany. ![]() Aaa najbardziej mnie bawią zawoalowane pytania "ile masz lat?", czyli na przykład "to kiedy kończysz studia?" Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-18 o 16:41 |
||
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie wiem, czego chcę- Scenta, o!
I mam 10 flakonów i 2 w drodze- dobrze jest. a celebryci jacy są żałośni- kojarza mi się z tym, oczym mówił mój profesor- że się projektuje kiepskie znaki firmowe- trudno, ale że to kupują- to jest dopiero żenujące. A ja kupuję Party i Show- i myslę sobie, czytając- salony im się z barem pomyliły- nie z naszym, oczywiście. ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() Wyczerpuje się szybko limit typu " wybuchła rura kanalizacyjna pod autobusem, w którym jechałam i pewien jegomość, który okazał się za✂✂✂istym muzykiem, widzianym na scenie, niosł mnie na barana, żebym się nie uwalała" ad.2 To już nie ma "wiecznych studentów"?
|
|
#4074 | ||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no niezzwrócą raczej-po to kazali zapłacic miesiąc wcześniej ![]() to wpisuje perfumy ![]() ofkors nie znam norweskiego-ale napisałam w CV ze podstawy- przedstawic sie ,zapytac o drogę ,godzinę, gadka o rodzinie , ale kazdy sie pytał skąd ten norweski, to ja ze sama sie uczyłam itd...i wszyscy ze szacun i fogle ze taki egzotik langłydż wrazenie robiło pozytywne w koncu i tak nikt nie jest w stanie sprawdzić na ile umiem ten jezyk ![]() Cytat:
ja bym pisała-fiński podstawy , podstawy to podstawy ![]() bo fiesz to jest tak-ze jak jest wolne to znaczy ze uczniowie nie muszą przychodzić-ale mogą ) to nauczyciele mają na nich czekać i byc gotowym zorganizować im zajęcia Cytat:
kurde nie wiem co-chi\yba nie pojedziemy Cytat:
kurde! ale ci zazdroszcze jak bylismy wtedy to juz nie zdązylismy Cytat:
nauczyciele nie moga brac urlopu-tzn ew, mogą bezpłatny jak sie dyro zgodzi-ale ofkors zapowiedzial ze zadnych urlopow na 2 maj nie ma ![]() Cytat:
o hesusie ![]() ja sie serio boję ![]() poczebuje koloru-znajdxcie mi-ino tani ![]() ![]() chcę-albo ciemny bląt, albo jasny brąs ale kokufa! niewpadajacy w rudosc! zimny, szarawy, nierudawy, tani i zmywalny (nie cierpie odrostów,najbardziej mi pasuja te do 20 myc )
|
|
|
#4075 | |||||
|
BAN stały
|
Mów mi "doktorze Freud"
![]() O! To też Cytat:
I ja! Ja też! Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Cytat:
No znajdźcie kolor dla Polly_ |
|||||
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzie mieszkam, czym się interesuja, ile mam lat itp I że: Olen työtön (jestem bezrobotna ). Tykkään matkustaa (lubieu podróżować) ja harrastan elokuvaa, musiikkia, mantiedetta ja hajuvestä. (interesuję się filmem, muzą, geografią i perfumamy )
|
|
#4077 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Polly - wyć nie musisz, w Narodowym te wystawy takie se som, wszystko za szybkami albo na podestach, ani pomacać ani nic, normalnie czujesz całą sobą jak panie muzealniczki stoją i pilnują.. fajnie byłoby np. móc usiąść sobie na takim krzesełku (może nie na oryginalnym, ale mogliby kopie zrobić) czy cóś..
I mało tego było.. Za każdym razem w Narodowym czuję pewien niedosyt.. Fajne za to były migawki z filmów z lat 60tych, Barei itp. bo normalnie nie zwraca się uwagi na wnętrza (przynajmniej ja za bardzo nie zwracam) a tu specjalnie podpisywali że w tle taka meblościanka albo taki fotel itp. i normalnie kosmos, jakie te wnętrza dizajnerskie w tych filmach.. I kubek sobie zanabyłam na pamiątkę
|
|
|
|
#4078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na studiach tyż odpytków nie lubiłam, chamskie to tyż uwazam ale faceci to matematycy , no jakoś lubią laske do odpowiedniej szufladki wrzucić - a moze po prostu sposób na zagaienie gadki, bez drugiego dna, przełamanie lodów neutralne - wiosna ![]() ![]() oj jak ja teraz sobie cenię takie odpytki ponad wszystko ( jak słysze raz na rok) jak mnie spytał koleś w knajpie co studiuje to myślałam ze go ucałuję - oczywiscie z udawanym luuuzem "jeszcze nic " potem dodałąm że juz nic bo wspólni znajomi itp Cytat:
![]() ![]() ad.ad.2 no juz coraz mniej, cooooraz mniej - ginacy gatune - służba wojskowa nie jest obowiązkowa Cytat:
ja znajdę, ja |
|||
|
|
|
#4079 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
tradycyjnie |
||
|
|
|
#4080 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o super to czekam na propozycje kolorów
![]() kameno-chetnie bym zobaczyłą chociaz tyle co dają ![]() w krakowie od dawna nie dzieje sie nic , dawniej nawet jak młoda była malutka to ciągle sie gdzies włóczyliśmy-bienalle architektury, grafiki, rysunki M anioła, wyst national geographic, kantor, wyspianski...a teraz nic normalnie nic co prawda muzeum podrynkowe otwarli-moze sieu wybiore na dniach
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

a równie dobry ja reszta na to jedno miejsce

6% czy 9%
tylko potrzebowałabyś kogoś do maziania pędzlem, bo z tyłu ciężko by Ci było samej

)

( sorry jaskre macie? ja tam nie wrzuciłam ani jednego łądnego zdjecia - mam jedno ładne ale tam fogle już nie wyglądam jak ja więce bez sensu)
a kiedyś live zobaczycie - radzeu pozdejmować soczewki