|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię minerałki, palety z cieniami i inne różności
Oddam za jakies minerałki - nie bedę wybredna
![]() Przypominam, że to miniaturka tuszu. Mam rozświetlacze z EDM - Wet Sand i Viki Radiant Creation |
|
|
|
|
#123 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Własnie miniatury szukam
na testowanie ![]() Bardzo chetnie przygarnełabym próbeczke Wet Sand i jesli byłaby mozliwosc probke najjasniejszego podkladu z EDM jaki masz, tych intensive, najjasniejszy neutralny ![]() Jeśli masz ochote oddam wszystkie moje minerałki bo lezą bez sensu u mnie, a ja chetnie sie zaopiekuje jeszcze jedną miniaturką tuszu ![]() Chyba ze widzisz u mnie cos jeszcze. |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jedna fąjna rzecz, ale na allegro - perfumki Brytfanki I tak sie nad nimi zastanawiam, ale z moich rzeczy raczej nie uzbiera się na wymiankę na te perfumy. |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
|
Cytat:
mój bład heheAle na tusz i rozswietlacz jestem chetna nadal
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
Hej zainteresowały mnie u Ciebie:
mgiełka Little Black Dress, kredki 2,4; podkłady EDM Light (intensive z LL), Olive Fair (intensive z LL), Morning Concealer i Sweet Almond czy znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? Zapraszam |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
kochana ja jestem chetna na inglota i cien sephora =- pisalam na pw, co za nie chcesz?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Mogłabym oddać za pół Biga Olive Fair:
Well Being 1 gram - Cień Everyday Minerals Anna Karenina – pół słoiczka samplowego, ok. 0,5g - Cień Everyday Minerals Plane View – słoiczek samplowy, 1 g, raz przetestowany - cień Rhea Seashell – jasno różowy opalizujący, ok. 1g w słoiczku |
|
|
|
|
#130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) Miniaturkę tuszu Clinique 2) Miniaturkę tuszu EA - którą ?? 3) Próbkę Wet Sand - ile gram ?? Które minerałki za to oddasz?? ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
1) EDM spora odsypka Champan (zdjęcie) 2) MEOW Munchkin 3 Naughty Siamese Pampered Puss ubytek testowy - niestety nie wiem, czy mój kolor 3) Chloe Intense ok 0.5ml 4) Kenzo Flower 6ml 5) Ciocolatto Mon Amour 2ml ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
Aktualne, czy nie, bo je dla Ciebie zarezerwowałam. ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
![]() W grę wchodzą wszystkie kolorki oprócz różowego (lubie tylko ciemnoróżowy taki jak Rock Anthem), czarnego i ciemnoszarego. Uwielbiam turkusowy, morski, fioletowy i najróżniejsze odcienie zieleni i brązu
|
||||
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Cieszę się, że coś u mnie znalazłaś.
W sumie, to ja także brałabym EDMy w ciemno Nigdy nie używałam tej firmy, wydaje mi się, że te kolory by pasowały, chociaż na próbę, ale jeszcze przejrzę swatche.
|
|
|
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
jestem bardzo chętna na paletę Pupy - nie wiem, która to?
i bell, z joko zrezygnuję - chyba, że są to te połyskliwe cienie w typie serii chocolate?
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie z bajek znalazłam książkę : ' O krasnoludkach i sierotce Marysi' M. Konopnickiej. a poza watkiem też mam jakieś pół podkładu Rimmel Stay Matte Rimmel'a odcien 201.
podoba mi sie jeszcze oprocz tuszy to : 4)Podkład EDM Sweet Almond sampel 1g - raz maźniety 5)Korektor EDM Morning sampel 1 g - raz użyty 6)Puder rozświetlający EDM Viki's Radiant Creation sampel 1g - raz użyty
|
|
#134 |
|
|
Z miniaturel EL, interesowałby mnie Ilusionist, co do odsypki rozswietlacza to na prawde pórbeczka, jakies 3gr
![]() Z moich minerałów to co widac na fotce mam, moge oddac wszystko bo mi to zbęde. Jeśli masz jakis inny pomysł na wymianę to pisz (w sensie cos innego bys chciala). Ewentualnie mozemy sie wymienic za samego Clinique. Tak od siebie nie wiem co Ci moge zaproponować. |
|
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisalam Ci mniej więcej jakie cienie wklejałam do palety. To nie są gotowe palety testerowe (poza paletą Scarlett), tylko cienie wypiekane różnych firm, które powyjmowałam z orginalnych opakowań i powklejałam do palet. Z Joko są to cienie z serii mineralnej. ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() Jutro popatrzę co masz ciekawego. Masz coś jeszcze poza wątkiem? |
||
|
|
|
|
#136 |
|
BAN stały
|
przepraszam kochana, mam ostatnio pelno spraw na glowie i trochę zakręcona jestem, powiem Ci na czym mi najbardziej zalezy:
paletka inglot cień sephora https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1301785572 - ta paletka lub fiolety i granat z tej palety https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1301785572 - ta paleta lub same fiolety ![]() częśc probeczek prawdopodobnie poleci do innej wizażanki bodaj meow zostaje, ale książeczki są jak najbardziej aktualne, Andersena mam dwie wersje, jedna grubsza bez ilustracji, w twardej oprawie, druga rowniez w twardej oprawie cieńsza ale bogato ilustrowana |
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
interesowałyby mnie:6)Avon Precision Glimmer w kolorze beżowym - zużycie do 50% - mozna zdj?czy to cien?
Tusze: 1)Double Wear Estee Lauder miniaturka 2,8 ml - użyta max 2 razy 3)Ilusionist Estee Lauder miniaturka 4 ml - użyta max 2 razy 4)Super Extend Avon - nowy użyty max 2 razy-na obudowie ślady ząbków ![]() - kiedy tusze były otwarte?? 4)Podwójna kredka z Oriflame w kolorze Tom&Jerry - zużycie ok. 60% tu zdjęcie : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=385)Niebieska kredka z Oriflame |
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem w końcu, czy pasuje Ci wymiana ze mną, czy nie. |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
hej
moż coś za Naturelle z Yves Rocher raz użyte ?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
W Twoich wątkach nic nie znalazłam, ale masz może coś poza wątkami?
|
|
|
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu jest zdjęcie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=40 avon kupiłam niedawno (w styczniu albo w lutym), pozostałe tusze kupiłam w grudniu, ale po otworzeniu trzymałam je w lodówce ![]() U Ciebie jeszcze wypatrzyłam: 1) LAVERA próbka mleczka SPF 20 dla dzici 2) lucy finishing powder OCS 1/2 sampla 3) Lucy Minerals odsypka glow blush na wypróbowanie 4) krem z kwasami Glyco -A nowy 5) Lucy Minerals bronzer healthy-próbka ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- U Ciebie znalazłam:
---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- U mnie: 1) paletka inglot 2) cień sephora https://wizaz.pl/forum/attachment.php? 3) attachmentid=3866765&d=13 01785572 - ta paletka lub fiolety i granat z tej palety 4) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1301785572 - ta paleta lub same fiolety ![]() U Ciebie znalazłam:
---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-04-23 o 01:33 |
||
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
hej hej
no doszłam do tego, że jednak możemy się wymienić, może te kolorki mi podpasują. A odsypki to chciałabym tak mniej więcej po połowie. Jak to widzisz? kolory kredek, 2,4 spisałam ze zdjęcia z nadgarstkiem Pozdrawiam |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
sampel pudru Hide a Pore Medium N0-Scar krem z masy perłowej próbka 5 ml nieotworzona z plombą mgiełka Avon Little Black Dress Korektor EDM Morning sampel 1 g - raz użyty
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
:d
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Paletka magnetyczna z cieniami Inglot - zdjęci ??
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, ale ja muszę zrezygnować z tej wymianki, nie dla mnie EDM
![]() Przepraszam za zawracanie głowy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

na testowanie 
mój bład hehe