|
|
#3991 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dax miała ten napis na pół głównej strony Co jest? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
O co chodzi z tym Coastalem? Przecież było chyba powiedziane, że ze względu na przesunięcie i koszty przesyłki jesli ktoś chce zamawiać to ma to zgłosić, jak nie to anulowane. W końuc nie każdy czeka 3 miesiące na coś czego potrzebuje. Poza tym SdC ogarnęła świetnie sprawę z pigmentami
|
|
#3992 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak psiak? Już po zabiegu czy jeszcze trwa? Cytat:
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-04-18 o 15:03 |
||
|
|
|
#3993 |
|
Konto usunięte
|
a ja z karierą poczekam do lata
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A psiak nie wiem, sądzę, że jeszcze trwa, bo dopiero na 14:00 go zawieźli rodzice do weterynarza i dopiero będą mieli go odebrać później. A ja siedzę w pracy do 16:00. O jedno się modlę - żeby się obudził z narkozy...
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
założyłam wątek spotkaniowy w klubie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
gg, przekazanie Tobie czegoś od ecrulo to chyba najłatwiej przeze mnie
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam bo już ponad 500 sprzedanych i nie wiem jak to będzie z dostępnością zajęć
|
|
|
|
#3998 |
|
Matka Smoka
|
Shir - bedziesz w domu za pół godz.? Mogę wpaść po herbaty?
|
|
|
|
#3999 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a szkolenia - robiliśmy teraz akcję weekendową "Student w środowisku pracy", więc zalegałam w instytucie między 9 rano a 21 w sb i między 9.30 a 17 w ndz, sama radość... :P Cytat:
Cytat:
ale ja tam tylko gościnnieCytat:
<przepraszam, ponosi mnie czasem wyobraźnia >
|
||||
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Będę
|
#4001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co prawda moja mama chyba padłaby na zawał jakby wiedziała że ja w wielki czwartek chcę pić piwo ale mnie to nie przeszkadza ![]() uciekam na zajęcia. miłego popołudnia
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-04-18 o 16:01 |
||
|
|
|
#4002 |
|
Zadomowienie
|
Można zawsze wybrać kompromis w postaci soczku i zapiekanki...
|
|
|
|
#4003 |
|
moderatorka też wizażanka
|
6xm
Ja już kupiłam Dla mnie to oszczędność 120 zł No i namówiłam dwóch współlokatorów, jeszcze nad współlokatorką pracuję
|
|
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale skoro z winy moich dwóch pigmentów całe zamówienie ma być anulowane, to ogłaszam wszem i wobec publicznie że je wezmę w takim razie, nie będę wam rozpierdzielać zamówienia Ineso - ta drogeria daleko i się umawiać trzeba na godziny w konkretne dni, a akurat teraz te co oni mają podane do odbiorów to miałam pracujące Gg - możliwe że elf doszedł, w skrzynce znalazłam awizo, będę o 18 szła odebrać na pocztę, jeśli będziesz w pobliżu to możemy się spiknąć Myślę że to elf bo niczego innego nie zamawiałam, a pędzle ecotools dziś przyniosła babeczka z inpostu ![]() Trust - daj znać jak z psiakiem Co do tej psiny którą znalazłam - rodzice koleżanki go zatrzymali No a że koleżanka uruchomiła szukanie domu dla Kumpla zanim jej tata się zdecydował że zostanie, to odezwała się telewizja - no ale z adopcją po ptakach, więc wypytali o tego sparaliżowanego (weterynarki które organizowały adopcję kumpla im o nim opowiedziały) - i właśnie organizują mu wózek inwalidzki Edt: Feeri sobie ze mną leci w kulki. Przesyłka ekonomiczna nadana 21 marca dotarła do nich... 5 kwietnia. Nikt nie wysłał mi prośby o numer konta (który notabene podawałam w zgłoszeniu reklamacyjnym!), dzwoniłam 1,5 tyg temu zeby się dowiedzieć co i jak, to musiałam numer konta wysłać, i 8 kwietnia numer wysłałam. Przelewu nie ma do dziś, a babka mi odpisała 'dział księgowości dostał numer Pani konta 11 kwietnia, prosimy o cierpliwość'
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-04-18 o 16:18 |
||
|
|
|
#4005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda tylko, że jest albo na fitness albo na siłownię bo może bym czasem zaglądnęła na jakiś rowerek
|
|
#4006 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Więc kupuj i zaglądaj |
|
|
|
|
#4007 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
chciałabym, żeby ktoś (Hiper) jasno napisał, czy zamówienie będzie czy nie, a jeśli tak, to czego nam brakuje do szcześcia ![]() a co do tego o co pytałaś - muszę czekać do jakiegoś sierpnia-września, no najwcześniej lipca, żeby się dowiedzieć czy moje życie będzie takie jak do tej pory czy mi się ciut posypie.... ![]() Cytat:
![]() w ogóle przyczaiłam że obok mnie jest klub fitness, ale niestety to tylko fitness bez siłowni i to w takiej cenie, że... ![]() Cytat:
![]() osobowość też jest nielogiczna, ale miałam fajną prowadzącą na ćwiczeniach a tej obecnej (jakiejś na Cz.) jakoś nie trawię... ![]() co do picia itd - ja mam do wyboru spotkać się ze znajomymi w Wielki Piątek albo Lany Poniedziałek...
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
No tak
Ale tam wybiorę fitness więc na siłownię nie będe mogła wejśćCytat:
|
|
#4009 |
|
Matka Smoka
|
blair - a kiedy Ty zamawiałaś Feeri i dlaczego ja o tym nic nie wiem?
![]() Bardzo podoba mi się pakowanie ziela przez Skworcu Melka - Twoja łyzeczka jest u Shir. Shir - dostałam parę próbek filtrów w aptece, i to od pani nie od pana ![]() Uwaga, uwaga - czy ktoś ma koło siebie (Shir Ty się nie liczysz ) aptekę Higieya?W tej chwili mają promocję tego leku za 16zł, plus do tego gratis balsam antycellulit za darmo (ważny do maja). http://www.aptekadodomu.pl/product-p...-30-tabl-.html Gdyby ktoś mi kupił nawet dwie sztuki to będę dźwięczna Piszę się też na układ - ja biorę piguły, Ty bierzesz smarowidło
|
|
|
|
#4010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4011 | ||||
|
Konto usunięte
|
Co tu się znów dzieje dziewczyny? Dlaczego ostatnio jak wchodzę na wątek to same kłótnie? Nie wiem czy to kwestia przypadku czy te kłótnie trwają nieprzerwanie od jakiegoś czasu.
Muszę zabrać stanowisko w kliku sprawach. Po kolei. Cytat:
Cytat:
Ja na dzielenie pigmentów zgody nie dałam i wyłącznie moją winą jest to, że o tym nie powiedziałam wcześniej. Stwierdziłam, że skoro zawaliłam to jakoś to ogarnę. Natomiast w trakcie ogarniania wyszło, że jest to po prostu dla mnie nie do zrobienia. Zaraz wyjśnię dlaczego. W wirze wątku nic nie rzuciłam, a poprosiłam o pomoc kogoś, wyjaśniając, że ogarnąć tego w stanie sama nie jestem. Tym bardziej nic od nikogo nie oczekiwałam, ponieważ od jakiegoś czasu nie da się tu od większości osób nic oczekiwać. Masz rację, organizowałam wcześniej wiele zamówień, brałam wiele razy udział w zamówieniu i nie było problemów. Już wyjaśniam czemu. Cytat:
Cytat:
Nie chciałam tego pisać, ponieważ myślałam, że jakoś bez tego się obędzie ale widać muszę być szczera do bólu. Kwestia pigmentów wynikła z tego powodu, że jak wiecie od jakiegoś czasu loguję się na wizaż poprzez proxy, co niestety uniemożliwia mi klikanie w linki. Każdy pojedynczy link muszę skopiować 2 razy (do notatnika i dopiero do przeglądarki), żeby móc otworzyć go. W przypadku pędzli było mi znacznie łatwiej, ponieważ po pierwsze miałam podkładkę w formie uncensored, a po drugie linki były widoczne, więc mogłam sobie tylko wpisywać w przeglądarkę końcówki i bez problemu sklecić zamówienie. Dlatego też droga Ineso wcześniej takich problemów nie było. W przypadku pigmentów są one podlinkowane w wyraz co berdzo utrudnia mi odnalezienie się w tym. Dlatego prosiłam o pomoc. Pigmenty Blair nie są aż takim kłopotem, ponieważ jak nikt się nie znajdzie to ostatecznie ja mogę je wziąć. Natomiast szokuje mnie w Was ostatnio Wasza roszczeniowa postawa do wszystkiego. I już nie chodzi o zamówienia, o zakupy, a o relacje. Dlatego tak rzadko ostatnio tu zaglądam (oczywiście poza totalnym brakiem czasu). Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc ogarnąć pigmenty? |
||||
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast logować się przez proxy, zainstaluj tora... Można klikać w linki bez problemu, i za każdym razem daje inne ip. Ba, wystarczy w jeden przycisk kliknac i daje inne ip niz byloNiezbyt chlubny jest ze względu na to do czego się go zwykle używa, ale wchodzenie na fora jest ok
![]() Jak już napisałam wyżej - jeżeli przez moje pigmenty jest taki problem, to je biorę. Ineso - kiedyś kiedyś w marcu (chyba na początku) jak w feeri była darmowa wysyłka. Przyszła jedna wielka kiszka którą im odesłałam Jakość materiału i faktura - okropna Idę na pocztę, trzymta kciuki żeby to elf był
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Z psiakiem wszystko w porządku!
|
#4014 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26439868]
Natomiast szokuje mnie w Was ostatnio Wasza roszczeniowa postawa do wszystkiego. I już nie chodzi o zamówienia, o zakupy, a o relacje. Dlatego tak rzadko ostatnio tu zaglądam (oczywiście poza totalnym brakiem czasu). [/QUOTE] Ja się na takich technicznych sprawam nie znam, nie wpadlabym na to, że masz taki problem no bo skąd ? Btw, nie sądzę żebyśmy miały jakąś mega roszczeniową postawę. Pytania o Coastal padały rzadko i nigdy nikt źle się nie wyrażał. Aż wpadła Neciak z oskarżeniami pod naszym adresem. Bo wszystko nasza wina. A przy całej sympatii - skoro jako jedyna wiedziała, co jest grane, to mogła się zgłosić do pomocy. Tak samo bierze udział, jak i my. Ale to nasz obowiązek i nasza wina, bo JAK ZWYKLE. Dziękuję. ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-04-18 o 17:55 |
|
|
|
#4016 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do roszczeniowej postawy to ja nie mówię tu i teraz. Mówię ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca jak tu zaglądałam. Po prostu chyba nas się tu jakoś tak namnożyło i ten wątek przestał być w takim "ścisłym gronie" prowadzony ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Ale tu nikt niczemu nie jest winny! I nikt z nas nie ma obowiązku wobec nikogo tak na prawdę. Wszystko to nasza dobra wola. I to w tym jest najfajniejsze
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam parę CV, miło będzie, jak się ktokolwiek odezwie
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Super
Właśnie się biorę za dzielenie elfa
|
#4019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zresztą myślę, ze to fajne miejsce na spotkania Wizazanek, mogę zarezerwować najlepszy stolik, atmosfera fajna, zimne piwko jest,
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-04-18 o 18:40 |
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się cieszę
Gula z gardła już praktycznie znikła
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

to chyba wszystko 
Co tam, że dzisiaj się dowiem o moim wspaniale napisanym kolosie (
no bo skąd ?
)