|
|
#4081 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() ![]() Poka! ![]() R u siur? Zdajesz sobie sprawę, jakie brzemię spadnie na Twe wątłe ramiona?
|
|
|
|
|
#4082 |
|
grozi wypollizowaniem
|
byłam dzis w galeri na zakupach-nic nie kupiłam
ponieważ:-nie ma płaszczy dla dzieci ![]() -nie ma sukienek dla dzieci (nie plazowe,tylko imprezowe) -nie ma sukienek na mnie-tzn nawet znalazłam kilka fajnych w pretty girl (polecam,zwłaszcza jak ktos jest proporcjonalnie zbudowany ) ładne i tanie rzeczy tam mają, ale prawie wszystkie były z dopasowanym dołem-niestety mój kuper ledwo wlozł z 34 (wlozł ale nie fyglondau topsze) , a w 36 wlazł miarowo,ale do górnej cześci mogłam se jeszcze drógą swoja gorno czesc wsadzic , kuerde no.....a wziełam 4 sukienki do mierzenia to juz o czyms swiadczy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-18 o 17:43 |
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no taka mi się nie zdarzyła
![]() MAJU!!! Gucio mówi po fińsku- przed chcialą przyszedł do mnie i patrząc mi w oczy powiedział poważnie "vesuudaa"
|
#4084 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pozatym wkokufila mnie baba w rekids-chcialam mlodej kostium komp kupic i pytam babsztyla czy mozna zwrocic a ona do mnie- mymh -co zapewne miało w kultularnym języku znaczyc ze nie-wiec kulturalnie ✂✂✂✂✂✂✂nełam kostiumem w miejsce gdzie nie lezał i se poszłam
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
nom
a żebyś gramatykę widział - rdzenie rzeczowników, zamiany spółgłosek, 15 przypadków i każdy z inną końcówką ![]() ten fajny żakiet z all poszedł wczoraj za 2ipół stówy. Zrobiłam przegląd szaf i dobrze, że nie kupiłam, bo mam 5 żakietów goth/steampunk. A i tak noszę z 3 razy w roku, bo na niedzieleu woleu mientkie sweterki ![]() Melk Na mnie jeśli już ktoś zwróci uwage, to zffykle w wieku matuzalemowym ![]() Cytat:
moja krew ![]() (choc tego słowa nawet słownik gugle nie znajduje )Mam odsłoniętą szyjkę zęba jutro jadę do skier chyba, to pobiegnę po elmexa ![]() Sypieu się na starość
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 17:51 |
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem absolutnym bałwanem- chcąc rozmiękczyć masło, wsadziłam je do piekarnika i zapomniałam- zmieniło się w kałużę- na szczęście w miseczce, więc wsadziłam je do zamrazarki i zapomniałam- i znów jest kamienne- aktualnie siedzi w piekarniku 100 stopni znów
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4088 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#4089 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
polecam Adent Sensitive Polleny-Ewy - 5zł, a w niczym od Elmexa nie odbiega (przynajmniej w działaniu)
|
|
|
#4090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4091 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fucktycznie co do wieku sie nie wypowiadam bo wiem jak bardzo moze on byc bez znaczenia ![]() Polly - na moje oko zimny ale nazwa sugeruje co inne - pozostają profesjonalne - na allu wychodzi tanio ten drugi wydrukować i łazić po sklepie z próbkom - nie szartujeu - mnie się ten kolor podobie najbardziej ze wszystkich kiedys ja jeszcze nie wiedziałam ze go mieć nie mogeu bo nie wychodzi należycie i nie nadaje sie do reszty - czyli twarzy - to taki kciałąm i zaden inny - miałam nawet we zakładkach ale ja myslałam Polly ze Ty takie włosy masz właśnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 18:22 |
|
|
|
|
#4093 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Red ![]() Cytat:
a mi w dolnej prawej ![]() fuaśnie, Pando, bo Cieu nie mogeu na fb złapać - jedziesz na COB? ![]() heesu, kryzys mam edit: dzie ten kunies śffiata, no nie kcę kolejnych 25 lat się ryćkać z naczynkami, zatokami, zembami, hormonami i chooooj wie co jeszcze wylezie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 18:21 |
||
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 18:22 |
|
|
|
|
#4096 |
|
never say no to panda
|
no my byśmy chcieli, ale jest problem z kwaterą :/
|
|
#4097 |
|
BAN stały
|
ano właśnie
![]() zresztą mi się nawet nie chce teraz zawierać jakichś randomowych znajomości, i tak zaraz wyjeżdżam na długo. spadam na bozię astronautę. chociaż, jeśli wierzyć fejsbukowi, mój obiekt namber łan już ma towarzystwo na tę okazję. damskie. niebrzydkie. |
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
myslisz?
![]() bo od razu rzucił się na spaghetti Cytat:
powazna sprawa POLLY- jaki masz stosunek do hippisów? coś wspólnego? odraza? Całkowita obojętność?
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4101 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nic wspolnego, raczej obojetny , choc z sympatią patrze na pewną babcie hipiskę lat 70 kilka ktora pomyka czasem po osiedlu ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------
|
|
|
#4102 |
|
Nindżopesz
|
Kameno, wyślę pocztą bom trochę nieczasowa
![]() Cichoooo, mendo jedna ![]() Poka, poka obiekta. |
|
|
|
#4103 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecko, dwa lata temu... ![]() W mię też zawsze wgapiają się tylko stare zboki - takie po 40-50 lat, dinożarły z tych siermiężnych czasów prl-u, kiedy chłopy się śliniły na cycate i dupiaste baby na traktorze ![]() A te młodsiejsze, wychowane na kapitalistycznych, hamerykańskiej modzie na chude płaskodupia, to nawet nie spojrzą ![]() ![]()
Wybiera się ktoś 26.04 na Children of Bodom i Ensiferum? ![]() Aha, jeszcze cionsza osłabia zymby - moja siora miała zawsze mocne, zdrowe zęby, a ostatnio jej normalnie trzonowiec pękł na pół - dentystka powiedziała, że się od cionszy osłabił z moimi fatalnymi zembamy never cionszy ![]() To nie fair! Moja siora jest szczupła i zdrowa, a ja mam wszystkie choroby po obojgu rodziców: słabe zymby i hormony po mam, naczynka, gruby kałdun, zatoki i ciągłe schorzenia laryngologiczne po dad... Czujeu sieu jak ten wypierdek de Vito z "bliźniaków", pełen śmieci po rodzicach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 18:43 |
|||
|
|
|
#4105 |
|
Nindżopesz
|
Maja, sory ale
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, a glany?
|
#4108 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maja-ale w stolicy jest w wooooj noclegów
![]() , hosteli w wooooj mosze ten w ktorym ja bylam? chyba ze to na jusz ma byc to moze byc kiepsko ![]() a moze wam red wynajmie
|
|
#4109 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No ba ![]() Cytat:
Chociaż jak się dobrze perfum obwącha to można i na haju po nich prawie być
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#4110 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale co glany? glany biere wszystkie jakie dajom byleby były czarne ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- maja-znalazłam wam hostel ![]() ![]() w 12 osobowym okoju miejsce kosztuje 39 zeta w dodatku prawie w samym centrumie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

). Tykkään matkustaa (lubieu podróżować) ja harrastan elokuvaa, musiikkia, mantiedetta ja hajuvestä. (interesuję się filmem, muzą, geografią i perfumamy
)

Zdajesz sobie sprawę, jakie brzemię spadnie na Twe wątłe ramiona? 
) ładne i tanie rzeczy tam mają, ale prawie wszystkie były z dopasowanym dołem-niestety mój kuper ledwo wlozł z 34 (wlozł ale nie fyglondau topsze) , a w 36 wlazł miarowo,ale do górnej cześci mogłam se jeszcze drógą swoja gorno czesc wsadzic 

fucktycznie 
a mi w dolnej prawej 
na traktorze ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)