|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
|
|
|
|
#4172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pamiętam czy tu podawałaś okołową kwotę jaką zarabiasz, jak był temat na temat zarobków, ale jeśli firma ma tak wysokie zyski, to na pewno powinnaś dostawać większe podwyżki, no chyba, że już zarabiasz bardzo dużo (a Ty chcesz bardzo, bardzo dużo, a oni nie chcą tyle dać) ![]() Cytat:
![]() Ta Twój 'auto'portret też będzie robiła, tak, że lepiej zmień avka Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic ich nie zakrywa, nic minerały włażą do kraterów, wszystko włazi - nauczyłam sie z tym żyć - ale moja cera z bliska wygląda jak księżyc - nawet po peelingach chemicznych u derma nie kce wyglądać inaczej - załuję zem nie kłamczuch, też bym kciała zeby to byłą nieprawda no ale jest jak jest inaczej nie będzie ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Alfaparf - mam ich salon na przeciwko okna - niestety szmaty zrobiły mi żółtko kurze na chowie ściółkowym an głowie - i tam nie chadzam jusz - ale ogólnie do czasu katastrofy dobra firma - a ich szampon i odżywka jak nawilżają - miałam gratisy |
|
|
|
|
#4174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łatffo powiedzieć od podstawówki byłam wyzywana i przezywana przez chłopaków i dziewczyny z klasy, za głęboko mam te kompleksy wbite ![]() Cytat:
jako 13-14 latka, to się jeszcze za facetamy nie oglądałam (od daffna mam wrażenie, żem opóźniona w rozffoju emocjonalnym )jak tak kiedyś na coś powiedziałąm, to kolega do mnie "może dziecka zapragniesz jak masz takie odczucia?" ![]() A Polly, to namalować z wilkiem (z norweska Varg )a to już wiem, czemu nie rozumiem myślałam,że Ty taka posunięta w nauce języka byłaś ![]() A mój ulubiony to (i już znam na pamięć i umiem se ponucić) Painavi mieleni kuin kaikki maa. Vaipuu jo eloni sammalten taa. Ikihonkain siimekseen yksin nyt jään. Menneet on linnut sen, lehvät vain nään. Sulkeutuu maailma kerran ihmisen eestä. Laulunsa viimeinen taivaisiin soi. Syömmeni kyyneleet kuin kastetta ois. Mukana tuulen ne kulkeutuu pois.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 21:59 |
||
|
|
|
#4175 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde-no ale jak sie ma jakies CV to chyba troche widac co kto robił i czemu chce wiecej ? powiedzcie ze tak ![]() w starej firmie o tyle dobrze zrobiłam ze se zadbałam o CV ![]() nie dałam sie wepchnąc do robienia jakiejs kichy tylko waliłam do szefa ze chce robic to i to ![]() Cytat:
ale to sie paserstwo nazywa
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie deja vu- bo przegaoiłam i już tylko widziałam 2 posty na ten temat?
ide
|
#4177 |
|
grozi wypollizowaniem
|
łojesu maja...chyba serio powoli sie rozwijasz
![]() (jak mialam 12 lat to sie pierwszy raz całowałam )
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadnij ftóry mnie zrobiły 9.21 |
|
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Zemść się na nich teraz ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Boże, już od kilku dni chce się spytać i zapominam - nawet w ciągu ostatniej godziny się chciałam spytać i też zapomniałam Rejcz czy Ty mieszkasz w domku? Tzn no domu nie bloku?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4180 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tylko nie wilka
-wilk mnie traumaczy
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
No bo ja jestem hardkorem
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-18 o 22:08 |
||
|
|
|
#4184 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gupieje
|
|
|
#4185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to w wieku 16 lat na pierwszą dyskotekę pojechałam I nie podobało mię się po studniówce pojechałam znóff i dopiero wtedy imprezowanie zaczęło mnie się podobieć ![]() tłumaczę se, że nie są godni mojego zachodu jak i te wszystkie chuopy, na które tyle złorzeczę wylewając stare żale - niech mnie teraz wszyscy cmokną w ![]() Idę spać, bo mnie zimno telepie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 22:12 |
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
w tej chwili we bloku
powoli powoli ideu w stronę domku rodzinnego - ale na razie zamieszka tam mój kuzyn z żoną ( po tym weselu 30tego) oraz dziadkowie jusz tam zamieszkują - kuzyn przeniesie sie do włąsnego domu a ja pomyśleu co dalej - nad dziadkiem ( mimo osobnego wejscia i klatki schodowej ) mieszkać nie będe bo zbyt cenię sobie moje zdrowie psychiczne - starych ludzi sie nie zmieni - on jest kochany ale no niestety trudny ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
jusz wiem czym ves handluje ( żart)
|
|
|
|
|
#4188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Posunięta to ja co najwyżej wiekowo jestem ![]() Cytat:
Gorzej z własną firmą. Założyć łatwo, gorzej ze zleceniami
|
|
#4189 |
|
grozi wypollizowaniem
|
maja-ale jestes usprawiedliwiona-przypomnialam sobie ze Ty na kolonie nie jeździłaś
![]() , co do syskotek to ja nie chodziłam wcale
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4191 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no 9.33 to faktycznie żółtek kurdęł ciekawe czy one wszystkie wychodzą ok ![]() Cytat:
No może aż tak się nie poświęcaj Aniele bo może pszytko pachnieć na tej poczcie ![]() nie szkodzi nic ![]() oesu tak żeście mnie zakręciły z tymi farbami , znów pół dnia oglądałam Matrixa a teraz se otworzyłam Artego i Alfaparf jestem okrrropnie neizdecydowana a;e to przez te liczne porażki domowe i fryzjerowe
|
|
#4192 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w dodatku majac wlasna firme trzeba robic nieciekawe rzeczy ![]() bo do ciekawych trzeba miec kase i zespół i doswiadczenia (w sensie juz cos zrobione swoją firmą)
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecajmy sobie: nigdy więcej
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
ba ile to już razy - ale ja lubię ciepłe tony ino takie ciepłe naturalnie lub jasne ciepłę - bez żółtka - jak kurde przenica
żadne ruskie złoto czerwone - no nic przed weselem fryzjerka juz zabookowana wiec nie klikam jeszcze nic ale kto wie kto wie |
|
|
|
#4196 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A hajuweźtociasto to perfumeria Ja przykładowo A wiesz, że jakiś czas później naszła mnie ta sama rozkminka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podobno takie twarde masło należy nakryć gorącą, wyparzoną miseczką, a po paru minut można już śmigać. Opowiadaj! ![]() Cytat:
Cytat:
--- A ja bym Polly z rybikiem namalował
|
|||||||
|
|
|
#4197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ryzyk fizyk, jak nie wyjdzie, to se szczelę Matrixa, albo zgolę to, co zostało a'la Ripley ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4198 |
|
grozi wypollizowaniem
|
tera ja sie zamięszałam
czyli naturalne,popielate, kasztanowo-popielate (jakos nie czuje jaki to efekt) czy piaskowe
|
|
#4199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to to! o to to! takim łazienkowym ![]() ale dlaczemu
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

, ale som tyż tacy co na początek wybiorą kogos z niższymi oczekiwaniami - ot bywa różnie - a szkoda - powinien być trend zwyzkowy

Nie przejmuj się.

Zemść się na nich teraz

Ale jutro dotrę, chobym się miała zesrać 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)