|
|
#4201 | ||
|
never say no to panda
|
Dot.: Scent Bar XXVI
ja tam głosuję, żeby Polly z papugą namalować
takie luźne krakersiaste skojarzenia Cytat:
bo we mnie budzą się mordercze instynkty przy takich tekstach Cytat:
i z czarnych włosów z czerwonymi pasemkami wyszły szaro-bure z rudawymi :/ czy zna ktoś siakąś farbę o wytrzymałości amoniakowych paletek? bo tylko te mi nie schodzą z pierwszym myciem :/
|
|
|
#4202 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o fuuuuu ![]() jak spod cycow widac częśc podcycną to to jusz jest łopleśne
|
|
|
#4203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ki diabeł? to jakieś sezonowe czy jak? ![]() biedaku ![]() mi ta nieszczęsna czwórka na szczynście przy jedzeniu nie boli - bo do żucia za daleko od trzonowców, a do siekania też nie sięga, schowana za me wystające kły Cytat:
mailem to napisał cffaniak, to go moja ręka sprawiedliwości nie sięgła ![]() i fogóle dużo wywalone, to jezd obleśne ![]() mowiłam jusz, ze dla mnie fogóle golizna łobcych przypadkowych osób jezd obleśna? cheba mówiłam...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 22:38 |
||
|
|
|
#4204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na jakie włosy? mocno "przefarbowane" czy "swoje" ![]() to co ja mam kuśwa kupić
|
|
#4205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Polly nie ze papugą, i nie z rybikami Gryszardzie Polly głaskająca czule panele, Polly z metrówką, Polly z lupą ..... i flaszką ofokrs.... np Wenge albo coś
|
|
#4207 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oesu-jak ja tego alfa parcha znajdeu
|
|
|
#4209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przypomniało mi się te słynne sieciuniowe foto z panną młodą
|
|||
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4211 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
farbowane od 17 r.ż. (z dwiema 0,5-1 rocznymi przerwami na "odrastanie") przejszłam przez czernie wszelakie, w tym fryzjerskie, a dodatkowo fryzjerskie pomarańcze, czerwienie, wiśnie, śliwki i miedzie :/ niestety nic mi się nie trzyma, poza paletkami, które wyżerają mi włosy uokropecznie bezamoniakowe trochę lepsze, ale też do 1-2 mycia, potem kolor staje się coraz bardziej szarawy :/ dupiaste straszliwie mam kudły
|
|
|
#4212 | |
|
BAN stały
|
A u mnie grzeją, jakby do końca sezonu całe zapasy wyngla spożytkować chcieli
![]() Cytat:
No nie wiem... może przez to, że to takie ekscentryczne? ![]() Mówisz? Ja się nie znam ![]() Ja chyba za mocno szczotą walę
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.zumi.pl |
|
|
|
|
#4215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaaa rybiki są zajepiście ekscentryczne
![]() walisz szczotą ale fco czym![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ftóry to podton ? dobrze mysleu czy nie? mnie kiedyś fryzjerka mówiła coś o tym zę jedyna na końcu to chłodniejszy czy jakos tak Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 22:44 |
|
|
|
|
#4218 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
I z puszką groszku! Taaak! Pójdźmy w stronę Łorhola! ![]() Ale zachowując ostrożność sapera, bo jedna sekunda za wiele, i się w środku kostki jeziorko utworzy Cytat:
|
||
|
|
|
#4219 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale jak kcialam tabelke z kolorkami alfaparcha-nie ficeu takiej na ktorej cos fidac
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałać linczyła - gramy w podaj dalej ![]() oesu oesu jakaż to juz późna godzina - zasiedziałąm sie - łobrazka chiba nie będzie dziś - idę się ukąpać Winterko Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 22:49 |
|
|
|
|
#4221 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
-z lupą wpatrujaca sie w panele czy sie wzorek schodzi
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to powaxować? mi uratowało kudły, ale wespół z odstawieniem farb wszelakich ![]() jo chyba tysz jak siedzę w domu, to myłam 3 razy dziennie, ostatnio pastą do dziąseł i co? i A jak się teraz będę cackać i pieścić z głaskanien ząbków czubkiem szczoteczki, to znów będą pełne dziur I tak mnie bez przerwy bolą, to teraz już fogóle zgłupieję
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 22:52 |
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Np. w 9.31 - ton to 3, podton to 1 (bląt w tonie złotym i podtonie popielatym, czyli złoty bląt lekko spopielały)
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-18 o 22:49 |
|
|
|
#4224 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
i tu problem się pojawia, bo farbuf nie mogę odstawić, jako że spod czarnej farby wyłazi mój naturalny wyblakły kolor szaro-brązowy (właściwie teraz to już ciemny blond )a z torbą na łbie ciężko wzbudzać zaufanie wśród pacjentów
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-18 o 22:54 |
|
|
|
|
#4227 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
8.21 mi sie podoba , ale 2 odznacza odcien irysowy a ja nie fiem co to znaczy i sieu bojeu
|
|
|
#4228 | |||
|
Zakorzenienie
|
ależ dlaczemu?
przeja jestem wporzo![]() yhy yhy yhy Cytat:
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
waxy, olejek rycynowy itp. - mi to pomagało nawet jeszcze jak farbę paćkałam na kłaki
![]() Cytat:
chyba, że na oddziale psychiatrycznym dla baardzoe nieśmiałych socjofobów ![]() edit: jakie zaufanie? jakich pacjentów? przeca na chirurgii to Ty i tak będziesz zaczepkowana, a oni na stole sztywni. Uśpieni znaczy sieu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-18 o 22:55 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

ki diabeł? to jakieś sezonowe czy jak? 

Przypomniało mi się te słynne sieciuniowe foto z panną młodą 

Wszyscy tylko psykotypapugirybkipipkich omiki, a taki rybik... taki rybik to jest zwierzę na miarę naszych czasów