Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 15:30   #631
Karinio
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

No wróciliśmy z zakupów.Typowy żarciowych. Zaniedługo obiad trzeba zrobić,a potem mamy zamiar iść na spacer Łaadna dziś pogoda,słonecznie,ciepło bo 23-24 stopnie Aczkolwiek widać,też ciemne chmury Mam nadzieje,że nie będzie padać.

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
No to może ja też dołącze do Was?

Jestem meżatka od 2 L i 2 miesiecy a czy szcześliwą..? są momenty radosne i takie kiedy najchetniej uciekłabym jak najdalej i zostawiła to wszystko..
Żadne może,dołączaj do Nas i czuj się tu swobodnie Witam kolejną nową mężatke.

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
w tym mieszkaniu mam juz 3 szafy nie zmiesci sie nastepna
niestety i dobija mnie to czasem... a takie ladne butki ostatnio widuje ale nie poddam sie musze jakies znalezc do moich letnich sukieneczek i na malym obcasie
i dobrze, mogla by juz przyjsc ostatnio duzo mi sie spoznilo i mile widziana byla by poprawa
Aha,no to kupno szafy odpada,bo macie ich sztuk 3
UU,szkoda szkoda ale trzymam kciuki za znalezienie butków na twa stopke. A i za przyjście @ też kciukam. [COLOR="Silver"]

Obiados wstawiony,czekamy A zanim zaliczyliśmy chwilową drzemke

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-17 o 15:32
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:03   #632
motylek1007
Zakorzenienie

dopiero wrocilismy, kazdy padniety

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:59   #633
Karinio
Zakorzenienie

Jestem ponownie na chwile. Obiad zjedzony,odpoczywamy oglądając Top Gear i jak się skończy idziemy na spacer

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
dopiero wrocilismy, kazdy padniety
To super A i zapomniałam,ostatnio widziałam Luisa,ale poszłam po aparat by pstryknąć mu fote,jak wróciłam to sąsiadka zagoniła do domu,bo szła na tyły kosić trawe.
Stary 2011-04-17, 18:03   #634
motylek1007
Zakorzenienie

normalnie jak pomyśle ze jutro do roboty to.....

moze kiedys fotki sie doczekam

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-17, 21:25   #635
Karinio
Zakorzenienie

To fakt,czasami miewam dni że nie lubie poniedziałku. Tydzień od nowa,zresztą coś niewysypiam się ostatnio za dobrze
No pewnie,że się doczekasz zdjęcia.Mam nadzieje,ze wkońcu mi się uda je zrobić.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-17 o 21:29
Stary 2011-04-18, 09:28   #636
motylek1007
Zakorzenienie

czuję dziś zakwasy

do mnie nie dociera ze za chwile są swieta, jakoś mam na to olew i nawet specjalnie nic nie szykuję

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-18, 09:46   #637
Legionistka23
Zakorzenienie

Dzien dobry

oj tego, że świeta siezbilzają też jakoś nie czuje..muszę jeszcze okna umyc.. nawet większych porządków nie robiłam..

Motylek a od czego masz takie zakwasy..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 10:44   #638
motylek1007
Zakorzenienie

chyba od tego wczorajszego spaceru

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-18, 11:36   #639
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Jestem ponownie na chwile. Obiad zjedzony,odpoczywamy oglądając Top Gear i jak się skończy idziemy na spacer

To super A i zapomniałam,ostatnio widziałam Luisa,ale poszłam po aparat by pstryknąć mu fote,jak wróciłam to sąsiadka zagoniła do domu,bo szła na tyły kosić trawe.
dziekuje za kciuki
moge sie pochwalic, ze wczoraj tez bylam na bardzo dlugimmmm sparecku wczesniej ogladnelismy 2 filmy, potem ogladalismy ptaszki(nawet nakarmilismy je) a po spacerku zjedlismy lody dzis tez idziemy na spacerek

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
chyba od tego wczorajszego spaceru
to chyba musial byc dlugiii
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 14:05   #640
Karinio
Zakorzenienie

Bry

To eve zaliczyliście za Nas spacer. My wkońcu nie poszliśmy,bo zaczął się nasz ulubiony program wczoraj i stwierdziliśmy że zostajemy w domu.W dodatku głowa nas lekko pobolewała,pewnie na zmiane pogody Nie chyba tylko raczej,bo słońca brak,jest pochmurno.
Prosze bardzo,za kciuki.Do usług

motylku,zakwasy masz. To sobie nieźle wczoraj musieliście dać tym spacerem w kość.

Cytat:
do mnie nie dociera ze za chwile są swieta, jakoś mam na to olew i nawet specjalnie nic nie szykuję
Cytat:
oj tego, że świeta siezbilzają też jakoś nie czuje..muszę jeszcze okna umyc.. nawet większych porządków nie robiłam..
Wiecie to moja kumpela,mówiła tak,no jakoś nie mam ochoty na święta,chyba nie pójdzie ze święconką do Kościoła.No,ale z tego co widziałam przyozdobiła światecznie mieszkanie,nakupowała świateczne produkty typu,jakieś jaja z czekolady,barwnik do jaj,jakiś koszyczek na pisanki. [COLOR="Silver"]

No nic zmykam,piękna pogoda trzeba to wykorzystać.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-04-18 o 14:24
Stary 2011-04-18, 14:56   #641
Corvette
Zadomowienie

Dzień Dobry Wszystkim

Cytat:
ja mam naklejone na szafe kolo lozka albo na stole
dobre
fajnie masz moje sie zniszczyly ale mam stare listy od meza(wtedy chlopaka) jak wyjechal za granice i mialam tez wiersz od niego ale musialabym poszukac dobrze tez powinnam miec jakies osobne pudelko na to poddalas mi na to pomysl dziekuje
wtedy bedzie chcial zlowic nastepna wielka rybe jak ma ich duzo to lowi i wypuszcza i tak ciagle
ale mam ochote na kebaba zawsze o tej porze(lub pozniej) robie sie glodna
--Cieszę się że na coś-------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

wspomnialam tylko mezowi o tym i wlasnie zamawia, kocham go jeszcze bardziej w takich sytuacjach ale i tak mam juz zepsuty humor tym co pisalam w klubie
Szkoda że tamte zostały zalane, ale masz nowe, więc dobre i to. Cieszę się że na coś się przydałam
Jak tam ryby? Były? Brały?

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Mój niestety romantyczny nie jest. Jedyne co mam to listy z czasów jak był w wojsku i to sobie przechowuję w pudełeczku, jeszcze wtedy na każdą miesięcznicę przesyłał mi takie słodziutkie kartki z wierszykami. Listonosz miał ubaw....

Na karteczki nie mamy czasu bo kurde żyjemy tka strasznie szybko i w biegu, ja wstaję przed szóstą robię kawkę przygotowuję córce ubranie bo moja gwiazda najchętniej już chodziłaby z bosymi nogami i w podkoszulkach przygotowuję sie do pracy i jak wychodzę to robię małżonowi pobudkę. W pracy kołchoz rzadko kiedy mam czas żeby do niego zadzwonić, w domu to w sumie wszyscy razem jesteśmy późnym wieczorem, jak ja siedzę dłużej w pracy to on w domu, jak on dłużej to ja. Tak życie leci... Całkiem niedawno sobie pomyślałam dopiero co się poznaliśmy a tu już 14 lat minęło...
No to też fajnie, gdzieś tam w środku siedzi jednak romantyk. A tak swoją drogą, wiadomo że życie i obowiązki lecą nieco w biegu, ale czasami trzeba odetchnąć. Napisanie karteczki zabiera mnież niż minutkę, ale frajda trwa znacznie dlużej

Cytat:
, sprzatajac w szafie znalazlam nowa sukienke esprit ktora dostalam chyba jak bylam w gimnazjum wypralam(3 razy pralam bo pachniala mi szafa), przymierzylam rano i moge skromnie powiedziec, ze ladnie mi w niej chyba musialam do niej dorosnac bo kiedys mi sie nie podobala strasznie
No widzisz, to taka nieoczekiwana niespodzianka, od razu się chumor poprawia, a gdy pasuje, to jeszcze lepiej

Cytat:
No to może ja też dołącze do Was?
Jestem meżatka od 2 L i 2 miesiecy a czy szcześliwą..? są momenty radosne i takie kiedy najchetniej uciekłabym jak najdalej i zostawiła to wszystko..
Witaj, witaj. Co do tych "momentów"....za jakieś 15 lat "przyzwyczaisz" się Oczywiście żartuję. Dodam tylko "nie daj się" i tyle. Nad bycie szczęśliwą trzeba troszeczku popracować

Cytat:

Żadne może,dołączaj do Nas i czuj się tu swobodnie Witam kolejną nową mężatke.
A ja miałam napisać że najpierw musiały by wykonać z 20 pompek, 50 przysiadów...na koniec "baczność, spocznij, pierdnij, odpocznij"...no i że obyło by się bez strzyżenia włosów ja jerzyka...Ech, uprzedziłaś mnie, to nici z tego

Aha,no to kupno szafy odpada,bo macie ich sztuk 3
UU,szkoda szkoda ale trzymam kciuki za znalezienie butków na twa stopke. A i za przyjście @ też kciukam.

[COLOR="Silver"]Ja też, ale żeby kciuki trzymać za @

Obiados wstawiony,czekamy A zanim zaliczyliśmy chwilową drzemke
Cytat:
czuję dziś zakwasy

Ja bym chciała takich "zakwasów" Zimno jak diabli...wczoraj posypało śniegiem i gradem...Dzisiaj nie wiele lepiej
Ja odstępuję z "szeregu", dzień jak każdy inny. Choinka jeszcze robi na mnie wrażenie, ale cała reszta...

Cytat:
Dzien dobry

Motylek a od czego masz takie zakwasy..?
Nie martw się, zdążysz
(przepraszam...tak mnie to jakoś ujęło)

Cytat:
Bry
To eve zaliczyliście za Nas spacer. My wkońcu nie poszliśmy,bo zaczął się nasz ulubiony program wczoraj i stwierdziliśmy że zostajemy w domu.W dodatku głowa nas lekko pobolewała,pewnie na zmiane pogody Nie chyba tylko raczej,bo słońca brak,jest pochmurno.

motylku,zakwasy masz. To sobie nieźle wczoraj musieliście dać tym spacerem w kość.
Hi..hi..hi..

Wiecie to moja kumpela,mówiła tak,no jakoś nie mam ochoty na święta,chyba nie pójdzie ze święconką do Kościoła.No,ale z tego co widziałam przyozdobiła światecznie mieszkanie,nakupowała świateczne produkty typu,jakieś jaja z czekolady,barwnik do jaj,jakiś koszyczek na pisanki.
Może się jej odmieniło? Gdy byłam mała, bardziej podobało mi się dekorowanie koszyczka, jego zawartość no i malowanie pisanek.

Dzisiaj mam mały "młyn". Mama postanowiła znaleźć nowych właścicieli dla swojej kotki, ale sprawy z tym związane na mojej gąówce Muszę pojechać do weterynarza po zaświadczenie szczepionek, potem do mamy w innym mieście, zapakować kici manatki...Stresujące. Warunek jest taki że zabiorą ją na próbę, na tydzień. Jak im nie będzie pasować, kotka wraca do mamy. Nawet nie pytajcie mnie co ja o tym myślę Pocieszam się że kotka będzie szczęśliwsza bo nowi właściciele mają dzieci i ktoś zawsze w domu jest. Kotka ma nieco paskudny charakterek...ech, pożyjemy, zobaczymay.

Kobietki, życzę Wam miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Easter Czy Mozesz Znalezc Kolorowe Jajka.jpg (31,4 KB, 1 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 15:44   #642
agusiowata
Zakorzenienie

Co szykujecie na święta? Ja mam gości w drugi dzień świąt od 13.00. Ja planuję ugotować rosół na kaczce, a dalej nie wiem jak mam ją zrobić. Dziś zrobiłam pyszne (wg mojego męża) udka zapiekane z ryżem i warzywami.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-18, 16:28   #643
Karinio
Zakorzenienie

Wrociłam. Pogoda fajowa. Nic szczególnego nie kupiłam,a chciałam.Tylko te moje neizdecydowanie Spdobał mi się komplet naszyjnik z branzoletką z New Looka,jak znajde na necie to pokaże.I stałam przy tym chyba z 15 minut i wkońcu wyszłam ze sklepu bez kompletu.
Zakupiłam jedynie kartke świąteczną,rychło w czas i barwnik do jajek.
Teraz Was nadrobie.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Noo super,net wali znów fochy.

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Co szykujecie na święta? Ja mam gości w drugi dzień świąt od 13.00. Ja planuję ugotować rosół na kaczce, a dalej nie wiem jak mam ją zrobić. Dziś zrobiłam pyszne (wg mojego męża) udka zapiekane z ryżem i warzywami.
Nic szczególnego,też zrobie pewnie rosół o ile mąż będzie miał wolne. Jakieś ciasto gotowca się może kupi.No chyba,że wkońcu wezme się za te wafle,ale coś mi ostatnio czasu brakuje.
A ty za to widze,będziesz miała pyszności. W sumie to nie jadłam jeszcze rosołu na kaczcce.
Stary 2011-04-18, 17:13   #644
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Bry

mi tak zawsze cos wypada trudno mi sie zebrac wieczorem
corvette nie bylismy na rybach niestety zle sie czulam
biedna kotka ale jak mama nie moze sie nia opiekowac to lepiej znalesc jej nowy domek...

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
mniam wieki nie jadlam takiego rosolku ostatni raz w domu jak mielismy wlasne kaczki
Stary 2011-04-18, 17:57   #645
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

parę godzin łaziłam

ja mam tylko jedną ozdobę swiąteczną, bo dostalam kroliczka

Cytat:
ja sie zawsze dogadauję z mamą i sie wymieniami wyrobami - jest tego wiecej a w mniejszych ilosciach

w tym roku mama ma zamowienie na 12 blach placków - chyba padnę tam

rosołu na kaczce nigdy nie jadłam, ale na gołąbku juz tak.

wrócilam z parku - kurcze srednio nam szło w obcym miejscu

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-18, 19:10   #646
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dobry
Ja pomału sobie sprzątam. Jutro będę dopiero myła okna, ale wiadomo jak to jest przy małym dziecku. Na święta nic specjalnego nie robie, bo w pierwszy dzień jedziemy do teściowej, a w drugi idziemy do mojej mamy więc nie muszę gotować ani piec. Jedynie co zrobie to takie małe gotowe babeczki i to wszystko. Nawet mieszkania nie stroje specjalnie, bo po co jak i tak nikt do nas nie przychodzi, a i nas w domu praktycznie nie będzie.
Przepraszam, że żadnej z Was nie odpisuje, ale nie mam ostatnio jakoś nastroju. Mąż wysłał dzisiaj papiery do Niemiec i jak otrzyma pozytywną odpowiedź to wyjeżdża Póki ja nie pójde do pracy to nie damy rady z jednej wypłaty wyżyć. Mąż szukał tutaj pracy jakieś lepiej płatnej, ale nie ma. Pociesza mnie jedynie myśl, że jak wyjedzie to co miesiąc będzie na tydzień w domu no i poza tym będzie miał normalny urlop jeszcze. Jednak minimum 3 lata tam będzie. Pewnie napiszecie, że mogę Bartusia do żłobka oddać i iść do pracy, ale to też za bardzo się nie opłaca, bo musiałabym go wozić jakieś 15km, bo nigdzie bliżej nie ma żłobka no i musielibyśmy 2 auto kupić (bo mąż dojeżdża autem czasem, a czasem autobusem), a na to nas nie stać nawet jak ja będę zarabiała.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 05:55   #647
kaarooo
Zakorzenienie

Heeeej, z rana tak...

O jakiej firmie niemieckiej mówisz? Bo mój też coś tam planuje...

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 07:38   #648
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Heeeej, z rana tak...

O jakiej firmie niemieckiej mówisz? Bo mój też coś tam planuje...
Wiem, że jest to zakład masarski, mój mąż jest z zawodu rzeźnikiem i jedzie pracować w swoim zawodzie.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 08:34   #649
kaarooo
Zakorzenienie

A to nie, on do budowlanki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 09:02   #650
Legionistka23
Zakorzenienie

Bry

ja na swieta bede piekła karczus, oczywiscie jajeczka, ciasto kupie u nas w cukierni, moze jakaś sałatkę zrobię. Obiadkiem nie musze sie przejmowac bo w kazdy dzien beziemy na obiedzie u mojej mamy.

evelineau widze ze mieszkasz całkiem niedaleko mnie i mój maż tez uwielbia jezdzic na ryby tyle, że on zajmuje sie tym tak jakby profesjonalnie maja swój klub karpiowy własne logo i wydaje na to mnóstwo pieniedzy...:br zydal:

My bylismy wczoraj 2 godzinki na spacerku z Naszym synkiem i wrócilismy wszyscy zmeczeni, ale za to super sie spalo pózniej

miłego dnia dziewczynki

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2011-04-19, 11:37   #651
Karinio
Zakorzenienie

Cześć

W związku,że mam chwile wolne,to jestem Zaraz Was nadrobie tylko sobie zrobie herbate.Coś mi pare minut temu wizaż nie chciał wejść,niewiem czy to wizaż mulił przez chwile czy zaś net

Tak na szybciora,karoo witaj ponownie
Stary 2011-04-19, 11:48   #652
kaarooo
Zakorzenienie

A witaj, witaj

U mnie też wizaz padł

Stary 2011-04-19, 12:20   #653
Karinio
Zakorzenienie

kaaroo,co tam u Ciebie?? Dawno Cię nie było.
No to mi troche ulżyło ,że to nie wina neta.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Bry

ja na swieta bede piekła karczus, oczywiscie jajeczka, ciasto kupie u nas w cukierni, moze jakaś sałatkę zrobię. Obiadkiem nie musze sie przejmowac bo w kazdy dzien beziemy na obiedzie u mojej mamy.

My bylismy wczoraj 2 godzinki na spacerku z Naszym synkiem i wrócilismy wszyscy zmeczeni, ale za to super sie spalo pózniej

miłego dnia dziewczynki
Bry
No to będziesz miała same pyszności na święta.Noi fajno masz,że obiadem się nie musisz przejmować.
Taki spacer fajnie robi przed snem. Właśnie też to mam na mysli,ż lepiej się spi.Ja również życze Ci-Wam miłego dnia

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

kwiatuszku88,ja Ci Wam zycze aby wasze sprawy się ustabilizowały.
Fakt rozłąka nie jest miła,ale to dla waszego dobra.Zresztą napewno o tym wiesz. Trzymam z Was kciuki

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
parę godzin łaziłam
Omg Chociaż,niewiem czemu tak zareagowałam,bo jak mąż miał ten urlop to też ładnych km narobiliśmy.

Cytat:
Spoko,też fajnie

Cytat:
OMG To twoja mamcia musi piec dobre ciacha.

Cytat:
Ja ani na tym ptaku,ani na tym ptaku nie jadłam rosołu. Dobry jest rosoł z gołąbka??

Cytat:
Czemu???

Cytat:
mi tak zawsze cos wypada trudno mi sie zebrac wieczorem
Witam w klubie.
Stary 2011-04-19, 12:29   #654
kaarooo
Zakorzenienie

Z gołąbków robi się dla dzieci, jadłam, ale nie pamiętam smaku, z kaczki też jadłam Ogólnie wolę rosół z drobiu

U mnie nic ciekawego, trochę problemów i takie tam... Co do robienia i szykowania, to chyba tylko babkę na święta, może jakieś mięsko i sałatkę

Stary 2011-04-19, 12:53   #655
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Bry

evelineau widze ze mieszkasz całkiem niedaleko mnie i mój maż tez uwielbia jezdzic na ryby tyle, że on zajmuje sie tym tak jakby profesjonalnie maja swój klub karpiowy własne logo i wydaje na to mnóstwo pieniedzy...:br zydal:
a skad wiesz gdzie ja mieszkam? nigdzie tego nie pisalam w pracy meza jest jeden taki co tez sie profesjonalnie zajmuje lowieniem moj maz nie ma na to czasu
Cytat:
Cześć

W związku,że mam chwile wolne,to jestem Zaraz Was nadrobie tylko sobie zrobie herbate.Coś mi pare minut temu wizaż nie chciał wejść,niewiem czy to wizaż mulił przez chwile czy zaś net

Tak na szybciora,karoo witaj ponownie
mi tez jakos kiepsko chodzi
Cytat:
parę godzin łaziłam

ja sie zawsze dogadauję z mamą i sie wymieniami wyrobami - jest tego wiecej a w mniejszych ilosciach

mi taki nie smakowal kiedys tez mielismy golebie a teraz u mnie w domu juz sie nic nie choduje

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Dobry
Ja pomału sobie sprzątam. Jutro będę dopiero myła okna, ale wiadomo jak to jest przy małym dziecku. Na święta nic specjalnego nie robie, bo w pierwszy dzień jedziemy do teściowej, a w drugi idziemy do mojej mamy więc nie muszę gotować ani piec. Jedynie co zrobie to takie małe gotowe babeczki i to wszystko. Nawet mieszkania nie stroje specjalnie, bo po co jak i tak nikt do nas nie przychodzi, a i nas w domu praktycznie nie będzie.
Przepraszam, że żadnej z Was nie odpisuje, ale nie mam ostatnio jakoś nastroju. Mąż wysłał dzisiaj papiery do Niemiec i jak otrzyma pozytywną odpowiedź to wyjeżdża Póki ja nie pójde do pracy to nie damy rady z jednej wypłaty wyżyć. Mąż szukał tutaj pracy jakieś lepiej płatnej, ale nie ma. Pociesza mnie jedynie myśl, że jak wyjedzie to co miesiąc będzie na tydzień w domu no i poza tym będzie miał normalny urlop jeszcze. Jednak minimum 3 lata tam będzie. Pewnie napiszecie, że mogę Bartusia do żłobka oddać i iść do pracy, ale to też za bardzo się nie opłaca, bo musiałabym go wozić jakieś 15km, bo nigdzie bliżej nie ma żłobka no i musielibyśmy 2 auto kupić (bo mąż dojeżdża autem czasem, a czasem autobusem), a na to nas nie stać nawet jak ja będę zarabiała.
u nas bedzie myl maz obiecal juz dawno
wspolczuje moj byl ponad 3 mies i nawet nie mogl zadzwonic, skype tez nie mial mogl mi napisac 1-2 smsa dziennie ciezko bylo... a i tak wrocil wczesniej wbrew tym co chcieli rodzice...

witam znowu bylam na dlugim spacerku wczoraj wpadlismy potem do frasesa cos zjesc, ogfolnie fajnie bylo
Stary 2011-04-19, 13:02   #656
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
No to też fajnie, gdzieś tam w środku siedzi jednak romantyk. A tak swoją drogą, wiadomo że życie i obowiązki lecą nieco w biegu, ale czasami trzeba odetchnąć. Napisanie karteczki zabiera mnież niż minutkę, ale frajda trwa znacznie dlużej

Oj tak,to prawda.

Cytat:
Zimno jak diabli...wczoraj posypało śniegiem i gradem...Dzisiaj nie wiele lepiej
Ja odstępuję z "szeregu", dzień jak każdy inny. Choinka jeszcze robi na mnie wrażenie, ale cała reszta..
że co???Śnieg,grad,choinka? To nie grudzień Szok

Cytat:
Może się jej odmieniło? Gdy byłam mała, bardziej podobało mi się dekorowanie koszyczka, jego zawartość no i malowanie pisanek.

Być może jej się odmieniło. To masz fajne wspomnienia z dzieciństwa,ja zresztą tez. Pamiętam jak z paroma kolegami,koleżankami szlo się do Kościoła ,czy to na świecenie pokarmu,czy na msze.Czasem wesoło było

Cytat:
Dzisiaj mam mały "młyn". Mama postanowiła znaleźć nowych właścicieli dla swojej kotki, ale sprawy z tym związane na mojej gąówce Muszę pojechać do weterynarza po zaświadczenie szczepionek, potem do mamy w innym mieście, zapakować kici manatki...Stresujące. Warunek jest taki że zabiorą ją na próbę, na tydzień. Jak im nie będzie pasować, kotka wraca do mamy. Nawet nie pytajcie mnie co ja o tym myślę Pocieszam się że kotka będzie szczęśliwsza bo nowi właściciele mają dzieci i ktoś zawsze w domu jest. Kotka ma nieco paskudny charakterek...ech, pożyjemy, zobaczymay.

Kobietki, życzę Wam miłego dnia
O,jak trzeba bylo znaleść,to trzeba było.Jak ma być tam jej lepiej.
Może kotka się uspokoi i nabierze pokory czy tam czego jej trzeba.
Ja również Ci życze miłego dnia

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
A ja miałam napisać że najpierw musiały by wykonać z 20 pompek, 50 przysiadów...na koniec "baczność, spocznij, pierdnij, odpocznij"...no i że obyło by się bez strzyżenia włosów ja jerzyka...Ech, uprzedziłaś mnie, to nici z tego

Dobre Ups,przepraszam już więcej nie będe się wychylac sprzed szereg.

Cytat:
Cytat:
a też, ale żeby kciuki trzymać za @
No widzisz,jak w tyle jesteś
A co obrazka,fajny
Stary 2011-04-19, 13:25   #657
Legionistka23
Zakorzenienie

evelineau pomylilam się o kaarooo mi chodziło

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2011-04-19, 13:44   #658
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
mi tez jakos kiepsko chodzi
mi taki nie smakowal kiedys tez mielismy golebie a teraz u mnie w domu juz sie nic nie choduje
To nie tylko mi wizaż szwankuje.
Mój dziadek św.pamięci hodował gołębie,ale rosołu z nich nie jadłam.A może jadłam za dzieciaka,może babcia robiła,a niewiem albo nie pamiętam.

Cytat:
witam znowu bylam na dlugim spacerku wczoraj wpadlismy potem do frasesa cos zjesc, ogfolnie fajnie bylo
No to fajno,wkońcu ruch to zdrowie A co dobrego jedliście wczoraj??
Stary 2011-04-19, 14:07   #659
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Omg Chociaż,niewiem czemu tak zareagowałam,bo jak mąż miał ten urlop to też ładnych km narobiliśmy.
dziś w planach tez mam 3h spacer

Cytat:

OMG To twoja mamcia musi piec dobre ciacha.
mnostwo ma zamówien, mogłaby z tego życ ale na wiecej na swieta sie nie wyrobi wiec 12 blach "tylko"

Cytat:

Ja ani na tym ptaku,ani na tym ptaku nie jadłam rosołu. Dobry jest rosoł z gołąbka??
w dzieciństwie mnie tym karmiono, teraz już bym nie ruszyla słodkawy mial smak

Cytat:

Czemu???
bo obcy teren i bylo tyle do wąchania

[*] 11.09.2012
Stary 2011-04-19, 16:42   #660
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
evelineau pomylilam się o kaarooo mi chodziło
ok poprostu zastanowilo mnie to i zaczelam sie zastanawiac czy gdzies czegos nie napisalam

Cytat:
To nie tylko mi wizaż szwankuje.
Mój dziadek św.pamięci hodował gołębie,ale rosołu z nich nie jadłam.A może jadłam za dzieciaka,może babcia robiła,a niewiem albo nie pamiętam.

No to fajno,wkońcu ruch to zdrowie A co dobrego jedliście wczoraj??
tylko hod-doga bo mnie brzuch bolal jak zawsze(jadlam znowu ten kefir wczesniej) ale nic mi po nim nie bylo byl pyszny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości