|
|
#4051 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
(nawet nie chodzi o żadne wyskoki, zdrady itp., po prostu historie nie z tej ziemi - a nie napiszę, bo gdybym napisała, to już od razu kto by przeczytał, wiedziałby, że ja to ja ). No ale nic, pożyjemy, zobaczymy. Na razie staram się nic sobie nie wkręcać dla własnego dobra. Osobiście nie zdziwiłabym się, gdyby wspomniany kolega tak się mnie bał, że nawet nie chciałby ze mną gadać (a jednak gada ). Cytat:
. Ha, bo ja przy Tobie kochana to gigant jestem - mam całe 159 cm wzrostu (i 160 w dowodzie). Ale ważyłam nawet 51,9 maksymalnie i wtedy wyglądałam najładniej. Same mięśnie praktycznie . Paradoksalnie im mniej ważę, tym bardziej sflaczała jestem i tym mniej się sobie podobam. A swoją drogą to jedzenie jest najcudowniejszą rzeczą w życiu (oprócz seksu oczywiście... chyba jestem facetem ) i ogólnie to cud, że ważę tylko tyle. Przy tym ile i co jem, powinnam być wielką, toczącą się przez życie kulą .
|
||
|
|
|
#4052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4053 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dokładnie, pewnie ta eks go olała, więc wrócił przez otwartą furtkę.
|
|
#4054 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
3maj się ciepło i głowa do góry
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
Obudzilam sie rano pelna nadziei na lepszy dzien... Usmiechnieta wstalam z lozka... Wchodze na nasza- klase. Zobaczylam jego wpis na sledziku. Pochodzil z jednej gry i nie zawieral zbyt interesujacej tresci, ale fakt ze byl jego sprawil, ze po prostu zatesknilam strasznie...
|
|
|
|
#4056 |
|
Rozeznanie
|
jednego dnia mówią że kochają, że żyć bez nas nie potrafią, a drugiego, że nie kochają i odchodzą. bez wyjaśnień. olej go, wiem że łatwo tak powiedzieć, ale jeśli nie byliście razem zbyt długo to może czas dać sobie z nim spokój bo jak od początku zaczyna kręcić to potem będzie tylko gorzej
|
|
|
|
#4057 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nuestro_dulce_amor - to go usuń ze śledzonych, a najlepiej ze znajomych.
|
|
#4058 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na dodatek dowiedziałam się że on nieźle imprezuje!!! troche mnie to wkurzyło, ale potem stwierdziłam, że skoro woli bawić się ze swoimi mało bystrymi kolegami i koleżankami oraz pić na umór życzę szczęścia. takie akcje napewno nie są w moim stylu
|
|
|
|
|
#4059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4060 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja już poprostu wyrosłam z takich akcji. pewnie że od czasu do czasu sobię zaiprezuję, ale to nie kończy się moim zgonem, nie odwalam też dziwnych numerów. zwykle chodzę na domówki, ale jestem już umówiona z koleżanką(ona też świetnie nadawałaby się do tego wątku) i wyjdziemy na miasto trochę poszaleć i odreagować. puki co to w niedzielę idę na impreze a za tydzień na wesele także 3majcie kciuki, żeby mnie mysli nie nachodziły o moim eks bo to spaprze mi całą zabawę (zwykle wychodziliśmy razem) ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- swoją drogą jak to jest, że przy nas są kochani, czuli i wogóle, a jak już z nami nie są to tak jakby byli zupełnie kimś innym? |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przygotuj sie na pytania typu: A gdzie masz swojego? Ehhh nienawidze tego ;/ Kiedy nie sa z nami to mysle ze jednak w jakis sposob drecza ich wyrzuty sumienia, albo boja sie ze bedziemy ich blagac zeby wrocili |
|
|
|
|
#4062 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wasi imprezują, mój rwie d.py. Ale to już nie moja brocha, kiedyś zrozumie, że stracił wartościową kobietę, a ja wtedy będę te wartości rozwijać przy innym - bo jestem ich świadoma
![]() Miłego dnia!
|
|
#4063 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Ja już nie ogarniam niczego... Miałam normalny kontakt ze swoim, nie za częsty, ale jednak jak się okazuje zbyt częsty. Od grudnia dawał mi nadzieję, że kiedyś może się coś zmienić na lepsze. Starałam się nie przywiązywać do tego większej wagi i żyć normalnie, ale gdzieś w mojej głowie tkwiła ta głupia nadzieja. I nie wytrzymałam. W sobotę powiedziałam mu że mam tego dosyć, że chcę urwać kontakt, bo nie można bawić się tak czyimiś uczuciami. Wiem, że go to bardzo ruszyło. Powiedziałam, żeby w końcu oznajmił mi, że mnie nie kocha, będzie miał wtedy święty spokój. A on? "Nie, nie powiem Ci tego" "Powiedz do cholery, wykrztuś to z siebie!" "Nie!" Na następny dzień kłóciliśmy się. Tłumaczyłam o co mi w tym wszystkim chodzi. Że nie może tak być dalej, bo mnie to męczy. On powiedział, że ma już dość, że myślał, że będzie normalnie tak jak szło, że czasem porozmawiamy ot tak po prostu. A ja że nie chcę w ten sposób marnować swojego czasu. On-dobrze, chcesz to usłyszeć, proszę bardzo, nic z tego nie będzie, to koniec, droga wolna. Nie rozumiem dlaczego reagował tak agresywnie. Ja nie obrzucałam go obelgami, nie oskarżałam, tylko starałam się, żeby zrozumiał moje stanowisko w tej sprawie. On finalnie powiedział, że ma już dość i mam mu dać póki co spokój... Ok, dam, nie ma sprawy. Tylko dlaczego obraca każde moje słowo przeciwko mnie? Mam wrażenie, że to również jakiś rodzaj agresji skierowanej na mnie, chęć dowartościowania się, sama już nie wiem. Może za dużo o tym rozkminiam... On emocjonalnie jest rozchwiany, widzę to. I zawsze ucieka od problemów i przez to jest bardzo dużo niewyjaśnionych spraw. Ale ile ja mogę... Zawsze tak było, jakaś trudniejsza sprawa a on chowa głowę w piasek. |
|
|
|
#4064 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
Weźcie mnie zabijcie
Obudziłam się z takim poczuciem beznadziejności, pustki i ch.j wie jeszcze czego Uświadomiłam sobie że nie jestem szczęśliwa i tak strasznie brakuje mi tego jak było kiedyś
|
|
#4066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PS. http://darcangel.wrzuta.pl/audio/0cM..._like_you#none fajny tekst, muzyka z resztą też
Edytowane przez Reggaenator Czas edycji: 2011-04-19 o 10:49 |
|
|
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie mysl o nim skoro to dupek ![]() I zapomnisz Cytat:
Powinienes byc zadowolony ze z nia nie jestes
|
|
|
#4068 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Bardzo dobrze zrobiłaś, bo ten kontakt dawał Ci nadzieję i wstrzymywał przed uwolnieniem serducha. A on? Może zatęskni, może da mu to do myślenia. A może nie. Jego wielka strata. Cytat:
Jak to było na jednym z ostatnich demotów? "Kocham cię, ale zadzwoń jak dorośniesz" Nie możesz go ciągnąć za rączkę przez życie. Tacy faceci nie są dobrymi partnerami, bo jeśli podkłada im się pod nos rozwiązania problemów, to mają życie jak w Madrycie, czują jakby cały świat był ich, a wtedy bardzo łatwo o zdradę lub inną krzywdę. Cytat:
Chodzę na spacery tymi samymi ścieżkami co z nim i po którymś razie przestałam czuć, jakby był obok, bo zmienia się przyroda, okoliczności i świat nie jest już taki, jaki był z nim, choć przeżyłam z nim 3 pory roku, więc i śnieg, i kwiatki. Przemebluj pokój lub zmień ozdoby, połóż coś tam, gdzie on kładł swoje rzeczy, gdy przychodził. Ugotuj coś, czego nie robiłaś przy nim i rozsmakuj się w tym. Idź do galerii sztuki, muzeum i podyskutuj sama ze sobą o eksponatach, przecież jesteś swoim najinteligentniejszym rozmówcą ![]() Cytat:
|
|
|
#4069 |
|
Rozeznanie
|
Ponad pół roku, czyli bardzo krótko. Czasami jestem zadowolony, czasami nie. Myślenie o złych czynach, które popełniła, o jej wadach pomaga mi systematycznie zapominać jak ważną osobą dla mnie była.
|
|
|
|
#4070 |
|
Nie depcze krokusów
|
...a postów mu było 444 :P
Która z Was dodała Guano Apes na FB?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-04-19 o 11:03 |
|
|
|
#4071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie slucham Volver-volveremos... Lubil to spiewac. |
|
|
|
|
#4072 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nuestro_dulce_amor - nie wyklucza, ale on akurat nie ma czasu na imprezy, więc łowi wieczorami w necie. Nie ma czasu tęsknić, rozmyślać. Jeśli są w nim jakiekolwiek resztki uczucia, to zabije je czas - jego wypełnienie i upływ. I my powinnyśmy robić tak samo
![]() Jeśli nie chciał Mercedesa, niech się wozi Fiatem
|
|
#4073 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja pozwoliłam mojemu eks zakończyć naszą znajomość jego ostatnim e-mailem. Gotowało się we mnie żeby odpisać, ale powstrzymałam się i więcej się nie odezwał. o wiadomości, kontaktu i z każdym dniem coraz lepiej, coraz mniej go w moim życiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)
|
|||||
|
|
|
#4074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4075 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Jestem w pracy, ale idę na spacer :P
|
|
|
#4076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz rację Malla, ale mam wrażenie, że aby to zrozumieć muszę nabyć dużo doświadczenia, teraz na pewno trochę go nabędę przez to co teraz przechodzę. Tyle mądrych słów padło na tym forum od Ciebie i od Elve a ja ani razu z nich nie skorzystałam...No może teraz przy zerwaniu kontaktu coś zrozumiałam Myślałam, że jestem silniejsza i że mogę zmieniać świat tak jak tego chcę, ale niestety. Muszę przytemperować swój idealizm. Walka walką, ale gdzieś jest granica. Zrobiłam wszystko, nie skorzystał, za późno. Koniec.
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

Spróbuj i Ty z nim kontakt odnowić 
. 

3maj się ciepło
i głowa do góry 

Obudziłam się z takim poczuciem beznadziejności, pustki i ch.j wie jeszcze czego
Uświadomiłam sobie że nie jestem szczęśliwa i tak strasznie brakuje mi tego jak było kiedyś
ale aż głupio się przyznawać, czasem wyrwałam coś na nietypowy samochód