|
|
#4261 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
Cytat:
zapomniałem, coś z fhrancuska chyba, ni to beż, ni sreż, ślubny taki ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę wyglądać z niecierpliwością i trzymam kciukasy za szybkie uporanie się z pracą
|
|
|
|
|
#4263 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
A tutaj:
Musisz brać pod uwagę fakt, że jestem niezwykle spostrzegawcza, mam fotograficzną pamięć, więc zapamiętuję różne, zdawałoby się, mniej lub bardziej "nieistotne" szczegóły... ![]() P.S. A na wypadek, jakbym jednak ( ) jakimś cudem czegoś nie zapamiętała, prowadzę sobie taką skromną dokumentację w prywatnym archiwum (printscreeny i takie tam.....)
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-19 o 00:10 |
|
|
|
#4265 | |
|
BAN stały
|
O!
![]() Cytat:
![]() No, czy jakoś tak
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam i idę spać
![]() tak wiem, rozmowna jestem
|
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam jedynie masło do lodówki włożyć... ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Jestem dogłębnie wstrząśnięta, targają mną fale nieopanowanego wzburzenia, udam się więc na spoczynek - wypłakać w poduszki ( ) rozpacz mą i smutek bezbrzeżny............
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-19 o 00:31 |
|||
|
|
|
#4269 |
|
BAN stały
|
Chciałam tylko powiedzieć, że mój limit przypadkowych i "przypadkowych" spotkań na dziś nie został wyczerpany po tym pierwszym.
O dżizas, chyba śnię. |
|
|
|
#4270 | |||
|
BAN stały
|
No... jak wuj
![]() O! Tak, tak! Zapomniałem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy my jesteśmy normalni?* ![]() * można kłamać "w żywe oczy" ![]() --- Melk, opowiadaj! Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-04-19 o 00:53 |
|||
|
|
|
#4271 |
|
BAN stały
|
No niby nic takiego - chciałam poznać i poznałam, bez robienia z siebie idiotki i bez płaszczenia się przed nikim. Przyszedł na koncert (pomijam fakt, że nie sam, ale w końcu nie wiem, kim jest ta dziewczyna ), stałam blisko wejścia, oni w drzwiach, odwróciłam się na chwilę, uśmiechnęłam, totalnie spontanicznie z radości, że się doczekałam I stoję se dalej. Za parę minut stanął przede mną, smajl, smajl, podszedł: "chyba cię kojarzę z nm" Pogadaliśmy z 10 minut o muzyce, koncertach. Wrócił do swojej laski. Postali parę minut, później ona gdzieś poszła, on stał już do końca sam. Przed bisem podszedł do mnie jeszcze raz, jak ci się podobało, coś tam, coś tam, a tak właściwie to jak masz na imię, uczysz się, pracujesz? no to pewnie do zobaczenia niedługo na jakiejś imprezie. i tyle ![]() Mam się czym jarać, nie? No ale się jaram. ![]() A, i jeszcze przy samym wyjściu wymieniliśmy uśmiechy i do zobaczenia.
|
|
|
|
#4272 |
|
BAN stały
|
Słiiiiit
![]() Serio, wcale się nie śmieję z Ciebie, żeby nie było (no ciekawe, jak się ta historia rozwinie, we'll se) Trzymam ![]() --- Dobranoc |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kafy, kafy! ![]() Hmm, no fiesh, jeżeli czyta to sobie jakiś postronny obserwator, bez świadomości, że większość Nas jest poza, ekhm, normą (ojtam, ojtam, proszę się tak nie oburzać, przecież to prawda jest... |
|
|
|
#4274 | ||||
|
Wiedźma
|
Ja nadrabiam i nie mam nic mądrego do napisania.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niezawodna w tej kwestii to ja jestem. ![]() Cytat:
![]() Drożdżami?
|
|
#4275 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie spać,wstawać,sprzątać,odc hudzać się,włosy farbować itepe itede
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam, że kawa bez cukru nigdy u mnie nie przejdzie, a tu nie dość, że nie rzygliwe, to idzie się przyzwyczaić... ![]() jak się robi tego pół-Dukana systemowego w wybrane dni?
|
|
#4278 |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() normalnie, jak wycofiom ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- można tresować?
|
|
|
|
#4279 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macie wszyscy pozdrowienia od Florci!Bawi się świetnie,chleje piwo,opala się i świetnie bawi
A my tu siedzimy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4280 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sniło mi sie dzis za farbowałam włosy
![]() nałozyłam pół tubki bo stwierdzilam ze tyle wystarczy, potem przypomnialam sobie ze nie dodałam utleniacza, szybko zmyłam i okazało sie ze mam włosy czarne z kilkoma prawie białymi pasemkami . Umieszalam wiec reszte farby z utleniaczem, nałozyłam i ...sie obudziłam
|
|
#4281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymam za kolejne spotkanie dlatego i ja tylko czytam i się pojawiam i czytam ![]() nie ma jak energia z rana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry
|
|||
|
|
|
#4282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4283 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Eee nie, to przypadek
![]() ![]() Cytat:
![]() Czyli? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spać! bo podczas snu się chudnie Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
chyba jakieś zalążki mikrobów redzizmu do mnie doleciały
dziś przed wyjściem do pracy w tzw. międzyczasie zamiotłam ćwierć chaty, zrobiłam porządek z kiblem i .. ufaga ufaga .. przetarłam półkę w lodówce ![]() chcem jeszcze Cytat:
![]() jak fajnie że ja nie mam rozkmin farbianych, zawsze biorę Black No. 1 ![]() Cytat:
![]() edit: a fogle to kremowy i tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-19 o 11:35 |
||||||
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja już po obiedzie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4287 | ||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale każdy wariat tak twierdzi o sobie Cytat:
Cytat:
u mnie tylko słońce i okropny wiatr
|
|
#4288 | |||||
|
Nindżopesz
|
A ja 21
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja se wczoraj zamówiłam hennę, tralala, już wkrótce będę piękna. Cytat:
A i tak najlepszy kolor to śledziowy. Ba! Cytat:
![]() Pytanko do dzieciatych. Karmie małe cyckiem przez jakieś 20-30 min w pozycji że główka wyżej a co jakieś trzecie karmienie ona łapie łazę na ryk 5 min po jedzeniu. Robi się czerwona z rykowego wysiłku, pręży i albo jej wychodzi jedną stroną albo drugą czyli się ulewa. Odbijać nie umiemy bo co ją zpionizujemy to ryczy jeszcze głośniej. Trwa to z godzinę, trzeba ponosić, pobujać, przewinąć, dokarmić, odczekać ulewanie. Czy to jest normalne czy podejrzewać kolkę/refluks/przejedzenie? |
|||||
|
|
|
#4289 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ja też już - po pierwszym obiedzie
![]() gorączka dalej trzyma? w kolorze śledziowego mięska czy śledziowej skórki? Cytat:
![]() a, i jeszcze wczoraj wypucowałam zmywarę a dziś mam zamiar zrobić premierowe pranie garów ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- zawsze może być Miszczó Frojdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale nie wywołują we mnie uczucia smutku ![]() nom, tak samo jak do bez mleka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hmm może się przejada?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

zapomniałem, coś z fhrancuska chyba, ni to beż, ni sreż, ślubny taki 

i trzymam kciukasy za szybkie uporanie się z pracą

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)