Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 11:26   #4081
pandzio
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość

Przestań to rozkminiać. Przy facetach należy założyć, że tak się zachowują i koniec. Nie rozkminiać, nie doszukiwać się motywów, on sam pewnie nie wie co czuje i dlaczego zachował się tak a nie inaczej, ludzie często sami tego nie wiedzą, a Ty będziesz się tym zamęczać? Jeśli on tego nie wie to Ty też się tego nie dowiesz, nie ma bata

Moim największym problemem jest zbyt duże analizowanie. Może jeszcze dochodzi takie coś że..."no jak to, on mnie zostawił? to niemożliwe". Z całą pewnością przydeptał moje poczucie wartości. Nie mogę dłużej tak, zbyt długo to trwa. Też nie mogę patrzeć na ludzi tak jak sama na siebie, w sensie że ja zwykle wiem czego chcę i myślę, że inni ludzie też zwykle wiedzą. Okazuje się, że jest inaczej. Ojj głupiutka ze mnie Pandzia
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:28   #4082
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Powiedz, mnie już nic nie zdziwi
Wyślę na priv, jakby mnie tu ktoś rozpoznał to klapa, a wiem że były biega po forach kobiecych żeby potem wiedzieć jak lepiej podrywać babeczki

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Moim największym problemem jest zbyt duże analizowanie. Może jeszcze dochodzi takie coś że..."no jak to, on mnie zostawił? to niemożliwe". Z całą pewnością przydeptał moje poczucie wartości. Nie mogę dłużej tak, zbyt długo to trwa. Też nie mogę patrzeć na ludzi tak jak sama na siebie, w sensie że ja zwykle wiem czego chcę i myślę, że inni ludzie też zwykle wiedzą. Okazuje się, że jest inaczej. Ojj głupiutka ze mnie Pandzia
Mam ten sam problem aczkolwiek teraz uczę się praktykować podejście do facetów 'zachowanie' -> 'wniosek' i nie wnikanie czy on się zachował tak dlatego że blablabla, nie pisze? No to nie pisze i znaczy że nie chce napisać, bo jakby chciał to by napisał. Nie będę rozkminiać dalszych motywów. Jakbym rozkminiała motywy byłego (co robiłam) to bym szybko oszalała, bo trudno zrozumieć jak osoba która mówi 'kocham' robi wszystko co nie potwierdza tego, że niby kocha :P

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-04-19 o 11:31
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:40   #4083
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A nie piernicz o oddziale
I nie mysl o nim skoro to dupek
I zapomnisz
już się ogarnęłam chyba

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
A idźta Wy do jakiejś roboty czy szkoły czy na spacer a nie na Internetach siedzieć o 11 rano (odezwała się na która właśnie próbuje przygotować się do zajęć i nie poszła na wykład )
kiedy ja w pracy siedze

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Ja mam Ibize, kto poleci na mnie?
Na Ciebie czy na samochód?
Stary 2011-04-19, 11:41   #4084
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
kiedy ja w pracy siedze

Muszę sobie takiej pracy poszukać gdzie komputer jest. Jak na razie to zaliczałam wszystko gdzie w pomieszczeniach nawet nie uświadczysz tego urządzenia Robol fizyczny ze mnie.
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:41   #4085
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Ja mam do pazdziernika jazde samochodem z glowy

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-04-19 o 11:44
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:43   #4086
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Eee, z tym zabytkiem to prędzej na mnie Nie no aż taki stary nie jest, ciutke ponad 10 lat ma
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:45   #4087
pandzio
Raczkowanie

Cytat:

Mam ten sam problem aczkolwiek teraz uczę się praktykować podejście do facetów 'zachowanie' -> 'wniosek' i nie wnikanie czy on się zachował tak dlatego że blablabla, nie pisze? No to nie pisze i znaczy że nie chce napisać, bo jakby chciał to by napisał. Nie będę rozkminiać dalszych motywów. Jakbym rozkminiała motywy byłego (co robiłam) to bym szybko oszalała, bo trudno zrozumieć jak osoba która mówi 'kocham' robi wszystko co nie potwierdza tego, że niby kocha :P
Dokładnie, bardzo prawidłowe podejście. Ja kurcze zawsze szukam jakiejś przyczyny, ale tak nie może być, bo pewnie nigdy jej nie odgadnę i zmarnuje tylko czas i swoje nerwy. Ja rozkminiałam, rozkminiałam i bliska szaleństwa byłam. Zachowywałam się przez długi czas jak nienormalna
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:35   #4088
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Co się stało? Rozmawialiście w końcu? Na trzeźwo?
Tak, rozmawialiśmy...przez telefon, bo oczywiście nie miał czasu się spotkać. Powiedział mi, że mu na mnie zależy, ale nie chce się spotykać na takiej zasadzie, że on pije trzy dni i nie ma z nim kontaktu. Powiedziałam mu, że przecież w związku się problemy rozwiązuje inaczej i że jakby mu zależało to by się odzywał do mnie. A on, że to byłoby wymuszone. I że to co mówił kiedyś to wszystko prawda, ale teraz dwa razy by się zastanowił zanim by mi powiedział, że mnie kocha. Prosił żebym nie robiła nic głupiego. I żebym nie płakała. I to chyba tyle. A i że mu baardzo głupio i że wie, że mnie skrzywdził, ale nie chce robić tego więcej. W sumie to ja na nim wymusiłam ten koniec boo on nie chciał tego wprost powiedzieć tylko tak gadał ogólnie. A ja chciałam usłyszeć wprost" nie jesteśmy razem'' a nie teksty: ,,mi zaleeeeeży, ale Cię krzywdzę''. Masakra, jak mi źle. Nasi wspólni znajomi zaczynają się coś domyślać. Ale o nic nie pytają, tylko przytulają. Jego przyjaciel jak mnie zobaczył na uczelni z telefonem to powiedział ''nie pisz do niego, nie warto''. I mnie przytulił. DObrze, że nikt nie pyta o niego. Ale na pytanie 'jak się czujesz' nie umiem odpowiedzieć, tylko do razu w płacz. 30 marca tak mocno mnie trzymał w ramionach. Mówił, że mnie kocha i żebym go tylko nie skrzywdziła... Boże, jak mi źle.
Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
czuje sie identycznie
szkoda ze nie jestes z krakowa to bym Cie zaprosila na jakies piwo
moze jest ktos z krakowa?
nie wiem co mam ze soba robic
tak się składa, że jestem z krakowa. tzn studiuję tu. i na piwo chętnie się wybiorę
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:55   #4089
Malla
Nie depcze krokusów

http://kwejk.pl/obrazek/8281/kwejk.html
długie, ale mocne

Cytat:
Tym bardziej, że miałam wrażenie, że znowu mną manipuluje dając do zrozumienia, że gdyby nie mój telefon to może byśmy wrócili do siebie. Czasem mam wrażenie, że celowo mnie on dobija, bo to po prostu lubi. Jego była mnie ostrzegała, ale wtedy jej nie wierzyłam. Mówiła-"on wcale nie jest zagubiony, on doskonale wie co robi, potrafi wejść ludziom na psyche".
Całkiem możliwe...
Cytat:
Masz rację Malla, ale mam wrażenie, że aby to zrozumieć muszę nabyć dużo doświadczenia, teraz na pewno trochę go nabędę przez to co teraz przechodzę. (...) Walka walką, ale gdzieś jest granica. Zrobiłam wszystko, nie skorzystał, za późno. Koniec.
Najlepiej uczymy się na własnych błędach...
Cytat:
Idź, idź, może oczarujesz swoim wyśmienitym humorem jakiegoś faceta
Poszłam kupić bilet na koncert Within Temptation i onieśmieliłam sprzedawcę, ale się biedak zestresował
Cytat:
Napisał, że na Ibizę to lecimy na imprezę
Cytat:
Ja mam do pazdziernika jazde samochodem z glowy

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
tak się składa, że jestem z krakowa. tzn studiuję tu. i na piwo chętnie się wybiorę
To co dziś robisz?

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-04-19 o 13:05
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 13:27   #4090
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
A ja z moim nowym obiektem westchnień spotykam się na siłowni, więc tam chyba za bardzo nie pachnie
Na siłowni to faktycznie niekoniecznie zawsze ładnie się pachnie, ale ważne, żeby po siłowni pachniał
Cytat:
Ja porywam najchętniej nad nasze polskie morze a tam.... rwanie nastolatów na całego* Mam szczęście do młodszych, bo sama wyglądam na jakieś 5 lat młodszą niż jestem (szczególnie w zestawie trampy + dżinsy + skóra/bejbolówka) a tam ci takich dostatek Szkoda, że zainteresowana jestem zwykle facetami w przedziale wiekowym 25+

Eh, bo facet jak ładnie pachnie to połowa sukcesu. Ja to sobie tłumaczę, że jak ładnie pachnie to jesteśmy kompatybilni i może się wytworzyć wtedy chemia...

* żartuję, ale w zeszłym roku jakiś Diego Forlan tam pomykał, a na plaży i na deskach to taaaakie przystojniaki :ślinisię:
Mnie coś ostatnio ciągnie do młodszych o kilka dni niedoszły był 8 dni młodszy, a kolega z klasy 9 (albo na odwrót, mylą mi się ) Ewentualnie do starszych o rok

O ja nad morzem byłabym chętna na jakiegoś przystojnego, opalonego ratownika

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Hmm, wiesz, my cały czas mamy kontakt. Ale mieliśmy takie przeboje... Ogólnie były go szczerze nienawidzi, no i poniekąd to właśnie ten kolega jest powodem naszego rozstania (tzn. wg byłego, bo według mnie było jeszcze całe multum powodów). Podsumowując, nawet jakbym napisała co się z nami wyprawiało, to pewnie żadna z was by nie uwierzyła, że takie historie mogą mieć miejsce (nawet nie chodzi o żadne wyskoki, zdrady itp., po prostu historie nie z tej ziemi - a nie napiszę, bo gdybym napisała, to już od razu kto by przeczytał, wiedziałby, że ja to ja ).

No ale nic, pożyjemy, zobaczymy. Na razie staram się nic sobie nie wkręcać dla własnego dobra. Osobiście nie zdziwiłabym się, gdyby wspomniany kolega tak się mnie bał, że nawet nie chciałby ze mną gadać (a jednak gada ).
Zaciekawiłaś mnie tymi swoimi przebojami

A ogółem fajny kolega? Bo skoro gada, to może, może...

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Wasi imprezują, mój rwie d.py. Ale to już nie moja brocha, kiedyś zrozumie, że stracił wartościową kobietę, a ja wtedy będę te wartości rozwijać przy innym - bo jestem ich świadoma

Miłego dnia!
Ładnie napisane

Cytat:
Weźcie mnie zabijcie Obudziłam się z takim poczuciem beznadziejności, pustki i ch.j wie jeszcze czego Uświadomiłam sobie że nie jestem szczęśliwa i tak strasznie brakuje mi tego jak było kiedyś Nie umiem zapomnieć, a tak bardzo chcę, mam dość oszukiwania samej siebie że sobie świetnie radzę i udowadniania wszystkim że jestem mega szczęśliwa. Nie jestem bo taki du.ek tak strasznie mnie skrzywdził. Chyba powinnam się leczyć, najlepiej na oddziale zamkniętym
Gorszy dzień miałaś i tyle, trzeba sobie wtedy jakaś przyjemność sprawić, żeby przeszło.
Ja często mam tak, że budzę się szczęśliwa, potem się smucę, a potem pod wieczór znowu mnie energia rozpiera albo na odwrót
Dzisiaj np. obudziłam się taka strasznie szczęśliwa i w podskokach pobiegłam do szkoły, pół dnia się chichrałam ze wszystkiego, a potem palnęłam (do przyjaciółki), że muszę się na kolegę napatrzeć, bo to mogą być ostatnie razy kiedy go widzę i potem do końca lekcji chodziłam smutna

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 13:32   #4091
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nuestro_dulce_amor Pokaż wiadomość
imprezowanie i wyrywanie dup wcale sie nie wyklucza...

Wlasnie slucham Volver-volveremos...
Lubil to spiewac.
dokładnie!!! mam nadzieję, że jestem jego ostatnią ofiarą i że zanim z kimś się zwiąże to dobrze się zastanowi, a przynajmniej uświadomi tej pannie, że nie ma zamiaru nigdy zakładać rodziny i że musi imprezować
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 13:45   #4092
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Gorszy dzień miałaś i tyle, trzeba sobie wtedy jakaś przyjemność sprawić, żeby przeszło.
Ja często mam tak, że budzę się szczęśliwa, potem się smucę, a potem pod wieczór znowu mnie energia rozpiera albo na odwrót
Dzisiaj np. obudziłam się taka strasznie szczęśliwa i w podskokach pobiegłam do szkoły, pół dnia się chichrałam ze wszystkiego, a potem palnęłam (do przyjaciółki), że muszę się na kolegę napatrzeć, bo to mogą być ostatnie razy kiedy go widzę i potem do końca lekcji chodziłam smutna
Samym patrzeniem go nie zdobędziesz, no chyba, że się w końcu nawróci i się zainteresuje. Ja też lubię popatrzeć i nic z tego nie ma
Stary 2011-04-19, 13:51   #4093
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:

Napisał, że na Ibizę to lecimy na imprezę
To trza się migusiem lecieć pakować

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Gorszy poranek i oby już te głupie myśli nie wracały a kysz!
To Ty sobie tak wzdychasz jak ja do pana od pizzy
Stary 2011-04-19, 14:20   #4094
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
To co dziś robisz?
Pewnie to samo, co wczoraj. Płacz, narąbanie się jak dzika świnia, płacz, 10 min humor, płacz. W ogóle wyglądam dzis okropnie. Wory pod oczami do ziemi.
Może po świętach umówimy się na piwko jakieś? Pewnie sporo osób z wątku tutaj studiuje.
W końcu przestałam płakać. Dopiero w takich chwilach się okazuje, jakich cudownych mam przyjaciół. Nie wiem, co bym zrobiła bez nich. I jeszcze ten wątek... naprawdę potrafi postawić do pionu. Bo widzę, że nie tylko ja płaczę z powodu faceta. Bo większość moich przyjaciół jest w związkach i mnie pocieszają cały czas, alee oni mają taką świadomość, że gdzieś tam jest osoba, dla której znaczą wszystko. A ja nie mam takiej świadomości. Ja dla eksa nic nie znaczę :< Eks, w ogóle jak to brzmi :< Powiedział wczoraj, że się odezwie do mnie dziś. Jestem pewna, że tego nie zrobi. Stawiam piwo wszystkim z wątku jeśli się okaże, że nie mam racji.
Jeszcze gadał, że chce ze mną mieć kontakt, iść czasem na piwo. I wtedy właśnie sobie przypomniałam, że połowie dziewczyn z tego wątku tak eks mówił, a potem totalna olewka. Typowy tekst tylko po to, żeby nie wyjść bezdusznego ch*ja na finiszu. Masakra, ale mi źle. Mam ochotę się poddać jakieś narkozie i obudzić za miesiąc.
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 14:26   #4095
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
I jak ja do mego pana z siłowni!
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 14:30   #4096
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Samym patrzeniem go nie zdobędziesz, no chyba, że się w końcu nawróci i się zainteresuje. Ja też lubię popatrzeć i nic z tego nie ma
Na razie zostaje mi tylko patrzenie i wzdychanie A po maturach to zobaczymy, ale liczę, że uda mi się go nawrócić

Cytat:
Gorszy poranek i oby już te głupie myśli nie wracały a kysz!
Oby! Ja mam w sumie gorsza popołudnie, ale zaraz wychodzę na angielski, to liczę, że zaraz mi wszystko minie
Fajnie sobie tak powzdychać, wiosna przyszła i pół wątku rozstaniowego sobie wzdycha A w wakacje, to chyba będę codziennie jeździć do jego miejscowości (dobrze, że mają tam centrum handlowe i maka, to nie będzie takie podejrzane)

.
Stary 2011-04-19, 14:33   #4097
Reggaenator
Rozeznanie

Ja przed chwilą wróciłem ze spaceru z psem... Dlaczego na mnie zwracają uwagę tylko kobiety w większości w przedziale 25-40 ?
Stary 2011-04-19, 14:33   #4098
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
Jeszcze gadał, że chce ze mną mieć kontakt, iść czasem na piwo. I wtedy właśnie sobie przypomniałam, że połowie dziewczyn z tego wątku tak eks mówił, a potem totalna olewka. Typowy tekst tylko po to, żeby nie wyjść bezdusznego ch*ja na finiszu. Masakra, ale mi źle. Mam ochotę się poddać jakieś narkozie i obudzić za miesiąc.
No niestety większość eksów tak mówi. Ale prawda jest tez taka, że ciężko spotykać się z kimś i udawać przyjaciół, jeżeli jedna osoba coś czuje do drugiej, więc to może lepiej, że z tych ich obietnic nic nie wychodzi.

.
Stary 2011-04-19, 14:36   #4099
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Nie będzie

Ja na całe szczęście w tym wielkim mieście na mojego jeszcze nie wpadłam... Bo dwa miesiące 'po' to dobry moment żeby przypieczętować mentalnie koniec związku, poza tym jest wiosna, hormony szaleją i takie tam... bla... blabla

Jednak przez te hormony muszę sobie właśnie wybijać z głowy takiego jednego ładnie pachnącego, bo nic z tego nie będzie

Jestem Waszego wzrostu i jak się nawżeram dwóch obiadów i poprawię deserem to bez problemu mam 50 kg
Boję się tylko, że stchórzę i nie pojadę
Dokładnie, wiosenne burze hormonów się zbliżają
Dlaczego nic z tego nie będzie?
Też bym chciała być taka malutka

Cytat:
Dokładnie, pewnie ta eks go olała, więc wrócił przez otwartą furtkę.

Cytat:
Weźcie mnie zabijcie Obudziłam się z takim poczuciem beznadziejności, pustki i ch.j wie jeszcze czego Uświadomiłam sobie że nie jestem szczęśliwa i tak strasznie brakuje mi tego jak było kiedyś Nie umiem zapomnieć, a tak bardzo chcę, mam dość oszukiwania samej siebie że sobie świetnie radzę i udowadniania wszystkim że jestem mega szczęśliwa. Nie jestem bo taki du.ek tak strasznie mnie skrzywdził. Chyba powinnam się leczyć, najlepiej na oddziale zamkniętym
Ej, nie wolno tak myśleć!!! Widocznie potrzebujesz jeszcze troszkę czasu, ale każda z nas będzie szczęśliwa!
Poza tym, wiosna idzie, ciepełko, fajni faceci...
Nie potrzeba oddziału zamkniętego

Cytat:
Nuestro_dulce_amor - nie wyklucza, ale on akurat nie ma czasu na imprezy, więc łowi wieczorami w necie. Nie ma czasu tęsknić, rozmyślać. Jeśli są w nim jakiekolwiek resztki uczucia, to zabije je czas - jego wypełnienie i upływ. I my powinnyśmy robić tak samo

Jeśli nie chciał Mercedesa, niech się wozi Fiatem
Trzeba garaże dobudować

Cytat:
Wcale nie głupiutka
Chyba dużo dziewczyn analizuje... No ale jak można inaczej, skoro niektórzy faceci zmieniają zdanie praktycznie z dnia na dzień?

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 14:37   #4100
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Ja przed chwilą wróciłem ze spaceru z psem... Dlaczego na mnie zwracają uwagę tylko kobiety w większości w przedziale 25-40 ?
A to zły przedział??? No chyba, że wolisz gorące 16stki ;d
Stary 2011-04-19, 14:40   #4101
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
A to zły przedział??? No chyba, że wolisz gorące 16stki ;d
Ja mam dopiero 21, więc wiesz... taki przedział, to troche dla mnie za wysokie progi
Stary 2011-04-19, 14:44   #4102
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam dopiero 21, więc wiesz... taki przedział, to troche dla mnie za wysokie progi
Oj tam fajna 25tka czy 29tka też jest super!
Stary 2011-04-19, 14:47   #4103
Malla
Nie depcze krokusów

Martuśka 666
Cytat:
Bo mężczyźni w tym przedziale są zajęci
Stary 2011-04-19, 14:50   #4104
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
czy 28mka hahah

Cytat:
Martuśka 666

Bo mężczyźni w tym przedziale są zajęci
fakt , zajeci albo w trakcie jakiś zmian życiowych np. rozwód wsród moich znajomych niestety zdarza sie to coraz czesciej
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 14:58   #4105
martuska2o
Rozeznanie

I po 666
No mi to już trudno będzie znaleźć nie-rozwodnika
Stary 2011-04-19, 15:07   #4106
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
I jak ja do mego pana z siłowni!
No proszę następna Jednak nie jest z nami aż tak źle skoro zaczynają nam się faceci podobać

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Na razie zostaje mi tylko patrzenie i wzdychanie A po maturach to zobaczymy, ale liczę, że uda mi się go nawrócić

Oby! Ja mam w sumie gorsza popołudnie, ale zaraz wychodzę na angielski, to liczę, że zaraz mi wszystko minie
Fajnie sobie tak powzdychać, wiosna przyszła i pół wątku rozstaniowego sobie wzdycha A w wakacje, to chyba będę codziennie jeździć do jego miejscowości (dobrze, że mają tam centrum handlowe i maka, to nie będzie takie podejrzane)
Każdy pretekst jest dobry, żeby sobie popatrzać na obiekt westchnień
Stary 2011-04-19, 15:08   #4107
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
No mi to już trudno będzie znaleźć nie-rozwodnika
Po pierwsze -

A po drugie - jeśli ślub był tylko cywilny, brak dzieci, to ja akurat przeciwwskazań nie widzę.
Stary 2011-04-19, 15:08   #4108
Reggaenator
Rozeznanie

Ja idę po wyniki badań z morfologii i moczu, później pędzę do rodzinnego. Trzymajcie kciuki
Stary 2011-04-19, 15:09   #4109
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Ej, nie wolno tak myśleć!!! Widocznie potrzebujesz jeszcze troszkę czasu, ale każda z nas będzie szczęśliwa!
Poza tym, wiosna idzie, ciepełko, fajni faceci...
Nie potrzeba oddziału zamkniętego
Już mi chyba przeszło ale o oddziale zamkniętym trzeba będzie jeszcze pomyśleć

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
A prawie 23 latki jakie są boskie
Stary 2011-04-19, 15:09   #4110
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
No proszę następna Jednak nie jest z nami aż tak źle skoro zaczynają nam się faceci podobać

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Każdy pretekst jest dobry, żeby sobie popatrzać na obiekt westchnień

Mój obiekt to już nawet mi się śni hihi. A wygląda jak lesław żurek z tym, że troszkę poważniej Aaaaaaaah, już jutro..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości