|
|
#4081 | |
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
od czwartku czy jakoś tak leży na poczcie
tzn na 95% to jest to. nie miałam kiedy iść, w piątek wyleciało mi to z głowy, potem TŻ zapomniał odebrać jak był w pobliżu, a jak wczoraj się wybrałam to była kolejka prawie za drzwi a zaraz zamykali przepraaaszam. odbiorę w końcu.... Cytat:
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-04-19 o 10:06 |
|
|
|
|
#4082 |
|
Matka Smoka
|
blair - morelowy St. Ives.
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, widziałaś go gdzieś ostatnio?
Hula, kompletnie o tym zapomniałam ![]() Melka, dzisiaj być może widzę się z kasiencją, a jutro z ecrulo i być może wpadnę na spotkanie w czwartek
|
#4084 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Teraz ten peeling jest sprzedawany pod etykietką Soray'i.
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Patrz wyżej
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm.. najbardziej by mi odpowiadalo, gdybys byla na spotkaniu.. Jeśli będziesz się wybierać to weź tę moją łyżeczkę, dobrze? Z ecrulo i kasiencją już nie dam rady się umówić raczej
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Shiruvi mogę Cię prosić o usunięcie z klubu zamówienia - Ewa Michalak? ![]() Ola możesz zobaczyć czy na tym oleju kokosowym jest cos na temat przechowywania?
|
|
#4087 |
|
|
6xm,
Mam wrażenie, że ich będzie mniej niż kobiet No ale mówię, że się zobaczy. Też mnie zdziwiła ilość i jak oni to chcą zrobić, bo to nie jest szałowo duże, ale nie będę się martwić na zapas.
|
|
|
|
#4088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bardzo się cieszę
a mój eyeliner jasny jest do d***** ![]() Cytat:
z kazimierzem był problem, a co mówić tamCytat:
super, dziękuję a czy specyfik do paznokci też?![]() i byłaś w tej drogerii? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() może ja? ![]() Shir- mam Twojego Elfa mogę się dzisiaj z Tobą ustawić pod monopolem ok. 19![]() jeśli któraś z dziewczyn chce żebym jej przekazała np. na spotkaniu elfa to niech da znać Blair to jutro od niej to zgarnę i przyniosę w czwartek
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
gg to może weź moją łyżeczkę, odbiorę na spotkaniu w czwatek
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
gg, nie będzie mnie o 19. Mogę podejść pod Ciebie przed 21 dopiero
|
#4091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
ale perfumy to nie bójmy się powiedzieć podróbka. może i niezła ale podróbka juz bym wolała używać tańszych marek ale nie podróbek nie szkodzi pytanie tylko czy nadal jesteś zainteresowana ?
|
||
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, ja bym ich nie nazwała podróbkami. W końcu nie są produkowane pod szyldem "Diur" albo "Cacharell" i inne tego typu. FM jest firmą, która wydaje produkty od własną nazwą. Naśladują zapachy znanych firm, ale przecież często zdarzają się, że perfumy mają podobne nuty.
Jestem zainteresowana
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a numery na liście odpowiadają nazwom/zapachom (nie wiem jak to ująć) oryginalnych zapachow drogich marek po prostu oni do perfekcji opanowali technikę "obchodzenia" tego że robią podrobki ale tego się tak nie nazywa według ich nazewnictwa to odpowiedniki ![]() tam jest ok.25ml po 0,85zl za ml + 2,5zl za atomek (są w atomku 33ml)edit. ja soobiście wolałabym pachnieć tańszą marką a nie czym co "pachnie jak dior" ale to ja i moje zboczenie perfumeryjne
Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2011-04-19 o 13:11 |
|
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() Mnie też podróbki kompletnie się nie podobają. |
||
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy tylko od kogo? od Shir? to daj je znać
nie ma sprawy zadzwoń i zejdęale się okropnie czuje nie dość że dopadła mnie alergia to jeszcze boli mnie ząb i gardło i w ogóle chyba mam gorączkę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4096 |
|
Matka Smoka
|
Peeling morelowy St. Ives, po liftingu Soraya jest w Rossmanie po 11,50zł w dwóch wersjach: do wszystkich rodzajow cery oraz do cery trądzikowej/łojotokowej.
|
|
|
|
#4097 |
|
Pani Buka
|
Hula, takie osoby jak Ty tego nie kupią, ok
Ale np dla mnie perfumy są gdzieś daleko w hierarchii potrzeb i po prostu kupiłabym coś, co ładnie pachnie, podoba mi się i na co mnie stać. Takie Oriflame też robi coś takiego pośrednio - niektóre opakowania są podobne (a na pewno inspirowane) droższymi, niektóre zapachy też. Trwałość pewnie nie ta co perfum za 200-300zł, ale więcej ludzi na nie stać ![]() ja mam jutro normalnie zajęcia jeszcze, tzn 2 wykłady, a w ogóle podobno dziekan powiedziała że w tym roku nie da żadnych dziekańskich, więc my się ciagle dogadujemy z prowadzącymi
|
#4098 |
|
Konto usunięte
|
miałam kiedyś te głupie FM, nawet się nie nadały jako odświeżacz do kibla :/ wylądowały na śmietniku :/
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zapachy sygnowane przez gwiazdy
|
|
|
|
|
#4100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie podobno rektor bardzo by chciał dac rektorskie w czwartek żeby kadra miała wolne tylko czeka na prośbę ze strony studentów :d a studenci się nie spieszą
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tak jakoś mi się skojarzyło z tutejszymi nastrojami
![]() http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...8f9c1edffa.jpg
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
To one dużej żyją
Im mniejszy chomik tym krótszy żywot niestety ![]() Mam ochotę na coś nowego do włosów ![]() Ktoraś chętna ?http://allegro.pl/show_user.php?uid=3898254
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-04-19 o 14:31 |
|
|
|
#4104 | |||
|
Konto usunięte
|
Posłuchałam Was i obczaiłam tergo tora. Wszystko pięknie ładnie orócz tego, że mnie co chwilę wywala. Ale do przeżycia.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Razem z SdC poradzimy sobie z Coastalem. W zasadzie SdC juz wszystko ogarnęła. Ja jeszcze muszę to porozliczać i wypisać ile kto ma mi przelać. Już bliżej niż dalej
|
|||
|
|
|
#4105 |
|
|
sabbra,
Zrobiłam zwrot, Hula, Przelałam kasę - koszty wysyłki z pończochowo-rajstopowego, ale chyba będę musiała Ci za jedne skarpetki jeszcze zwrócić. Jak przyjdzie paka, to wtedy się dowiem. |
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam, jak niecały rok temu zdechł mój dwuletni dżungarek Stefanek, ale płakałam. Teraz mam królinkę Kasię, wzięłam ją z adopcji, ma już ponad 3 latka, ale króliczki żyją jakieś 8-9 lat
![]() Uff, okna wszystkie umyte, dom z wieloma oknami - bezcenne
|
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
haaa
dostałam zwrot podatku ![]() ![]()
|
|
|
|
#4108 |
|
Pani Buka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26455665]
Razem z SdC poradzimy sobie z Coastalem. W zasadzie SdC juz wszystko ogarnęła. Ja jeszcze muszę to porozliczać i wypisać ile kto ma mi przelać. Już bliżej niż dalej [/QUOTE]no to super ![]() uciekam na kolokwium kolejne
|
#4109 | ||||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
piwo nie zając.Cytat:
weź sobie dużo książek jedyne co straszne w szpitalu, to nuda...Cytat:
ile masz tam stopni?Cytat:
Cytat:
a ja czekam jak głupia, aż mój ukochany peeling wróci Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
cholerko mam awizo, może to nasze zamówienie
![]() albo worki do odkurzacza |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

tzn na 95% to jest to. nie miałam kiedy iść, w piątek wyleciało mi to z głowy, potem TŻ zapomniał odebrać jak był w pobliżu, a jak wczoraj się wybrałam to była kolejka prawie za drzwi a zaraz zamykali
przepraaaszam. odbiorę w końcu.... 

a czy specyfik do paznokci też?

weź sobie dużo książek
a ja czekam jak głupia, aż mój ukochany peeling wróci