|
|
#4321 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXVI
i szycko jasne
to dopsz my sie nie znamy, spytaj na szafie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4322 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#4323 | ||
|
Nindżopesz
|
Nic nic, ona miała fajniejsze nogi i ładniejszy wózek
![]() Cytat:
Ad. 2 aTy do której grupy należysz? ![]() Cytat:
![]() Ad. 2 nie! pytam śmiertelnie poważnie! ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Koniecznie |
||
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś niemożliwa
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4325 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4327 | |||||||
|
BAN stały
|
Siema!
![]() Nie ma, nie ma ka... dobra, nie zaczynam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja miałem dzisiaj chyba jeden z najbardziej niepokojących "cykli sennych" ever, m.in. demoniczne-koty-kanibale (lewitowałem w nocy nad szkolnym boiskiem, a one materializowały się nagle z ciemności i wgryzały się we mnie) oraz wioska zombie-samobójców, nieszkodliwych chyba, ale strachu to się najadłem. Obudziłem się jakoś po czwartej, i miałem schizę, że jakiś kot wskoczył mi nad głową z łóżka na biurko, a pod oknem jego kolega darł się wniebogłosy, jak nigdy jeszcze nie dane mi było usłyszeć (ale ten spod okna to już rzeczywistość była, ojciec potwierdził) ![]() Powiem wszystko Flo! Pooowieeem! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Tró, czy ja fyglondam na kogoś, kto Wysokie Obcasy czyta (podobnie GW)?
|
|||||||
|
|
|
#4329 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja wczoraj w nocy mialam rozkminke
na temat mięsni brzucha w cionszy czy łone sie nie psujo? jak to jest ze sie rozciongajo? i czy moze byc tak ze miesnie sie rozejdo i flaki wyjdo ![]() , a potem jak opcy wyjdzie to co? flaki takie som czy jak?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-19 o 20:00 |
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4331 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
brak tylko sygnalizacji typu ijo-ijo
|
|
|
|
|
#4332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dlatego trzeba jak już można brać się za mięśnie i je ćwiczyć i pas nosić , i one się zejdą te mięsnie , bo się rozchodzą po środku brzucha... tylko że ja jestem mądra dziś a onegdaj nie byłam ani nie było nikogo kto by mnie poinformował ....
|
|
#4333 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4335 | ||
|
|
Cytat:
![]() A może w Twoim Stylu też coś było na temat tej wystawy? Cytat:
Za to macica może pęknąć i się robi przepuklina
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4337 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
a własnie doczytuje w sieciuni ze sie rozłazo ze przez srodek brzucha moentka szpara do srodka na 4 cm ![]() ![]() skarbiatko-a jaki ten pas? bo doczytje tez o jakims pasie ciąnzowym ![]() jesu -to straszne z tymi miesniami ![]() ja w sumie nie pamietam czy mi sie co rozlazło ![]() a skarbiatku sie rozlazło? i przyznam ze ja po porodzie nie wykonałam ani pół ćwiczenia-az do dziś ![]() tzn dzićtez nie wykonalam zeby nie było
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ju, obraz zupełnie inny od poprzedniach, taki... smutny? Ale piekny! ![]() Red, to napewno Ty byłaś w cioszy? Nie TŻ czasem? Swoją drogą w pierwszej chwili to myślałam, że ten wózek to wanienka oblepiona płytkami z parawanem na górze
|
|
|
|
#4339 | |
|
|
Cytat:
Brrr... Tak czytam i utwierdzam się w przekonaniu, że żadnej ciąży i zadnych dzieci, to łobrzydliwe.
|
|
|
|
#4340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najczęściej jednak coś tam się rozchodzi i trza się wspomagać... ja jak mówiłam nei wiedziałam nic na te tematy, na kontrolach w poradni K nikt o tym nie mówił , nie mogę się nadziwić jaka byłam ciemna w tym temacie, no nieststey ja ucierpiałam .... za to odpowiedzialna byłam do bólu
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
A, i jeszcze jechałam dzisiaj tramwajem, w którym było pełno długopiórców różnobarwnych. Jeden wyglądał jak Chylińska z brodą. Maja była by zadowolona
|
|
|
|
#4343 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ech, biedactfo. Opowiesz? ![]() Cytat:
Cytat:
Póki co mam miętki brzuchol ale centymetrowo nawet nieźle. Dobrze, że o tym nie wiedziałam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4344 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja całe życie piłam z cukrem, a czasem zdażało mi się posłodzić podwójnie i wypić... a teraz zachwycam się bezcukrową... ![]() Cytat:
po miesiącu pediatra zalecił dokarmianie (zaczęła spadać na wadze), bo podobno płakała z głodu, bólu brzucha i gardła (który był następstwem płaczu...) ale mi już w szpitalu pielęgniarki mówiły, że tak będzie, że nie damy rady na samym naturalnym... chociaż to bardzo niepopularna opinia... na butelce było lepiej, aż po 3 mies ustąpiło... później też były problemy z jedzeniem do ok roku, bo słoiczkami i wszystkim co próbowaliśmy wprowadzać, pluła dalej niż widziała, natomiast śliniła się do kurczaka w sosie słodko-kwaśnym i butelki z kaszka... ![]() teraz jest idealnie ![]() ... ale ja jeszcze z mlekiem... ![]() Cytat:
Cytat:
i czasem jest to błędne koło, bo karmienie powoduje dolegliwości, na które dziecko reaguje potrzebą ssania... ![]() odbijanie nie zawsze jest konieczne - niektóre dzieci karmione naturalnie nie połykają przy tym aż tyle powietrza, by musiały odbijać. moja młodsza tak miała, wystarczyło ją po karmieniu odłożyć do lóżeczka na boku z głowką powyżej żołądka... odbijała baaardzo rzadko...Pasuje podobnie się ubierałam pod wózeczek ![]() tylko do zdjęć nie pozowałam, a uciekałam (i tak do dziś)
|
|
#4345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Za to Teksańska Masakra Piłą Mechaniczną owsem... ku mojemu zaskoczeniu rili gut
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-19 o 21:18 |
||
|
|
|
#4346 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() nei ma spsuły, rozchodzą się i już , tylko u niektórych jeśli dbają to się ładnie zejdą a jak nie to dupa
|
|
#4347 |
|
Nindżopesz
|
Wizaż się zbiesił
![]() Ja uciekam jak nie są robione moim aparatem bo nie mogę wtenczas wykasować kompromitujących ![]() To mówisz, że karmić dłużej bo może niedojada? Mogę karmić... |
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
fitam - padając na cyc
dzien zajęty to dzień dobry ![]() Red - podpisuje sie pod tekstem skarbka o łąsce Boga wobec nieftórych wybranych) ciężarnych - szłabym na kolanach do Częstochowy jakby mi sie tak udało ja dziś po raz pierwszy zapragłam piwa od szumnego wkurfa polekarskiego - dziś zapragłam na dobrym humorze - ideu nadrabiac bo ani klikać ni mom sił poza tym jestem uboższa o kilka knefli z klawirki ale chyba nie zauważycie różnicy za Florcie - <piwo> - nie mam dwukropka <kwasny> ideu obaczyc komu tam jeszcze potrza na ofiarę dać |
|
|
|
#4349 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tjaaaa....a są w tej bajce smoki? I garbate królewny? ![]() Cytat:
![]() A z tymi gruszkami na wierzbie to mi się inwestycje, udziały, apartamenty itp w różnych miejscach świata kojarzą ![]() Cytat:
![]() nie wiem czemu skojarzyło mi się z wiadrem pełnym żywych dżdżownic i tłumem wędkarzy stojących po nie w ogonku ![]() Cytat:
![]() Na razie mój plan odgruzowania chałupy ograniczył się do tego,że chuop wymopował podłogi
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

Chyba nie

Już nie pamiętam jak piwo smakuje 

ani nie było nikogo kto by mnie poinformował ....
oooddał mu