Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 19:58   #1351
sygine
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziewczyny które biorą Femibion Natal2 czy te 2 tabletki bierzecie razem?
Ja biorę je razem i do tego jeszcze dorzucam 3 kapsułki magnezu i mam śniadanko

A my właśnie wróciliśmy z SR Bardzo lubię te położne które to prowadzą - miłe, sympatyczne, dowcipne naprawdę super i mam nadzieję że na którąś z nich trafię jak będę rodzić. Był dzisiaj temat karmienia piersią i zostanie on pociągnięty na następnych zajęciach. Poza tym była pani z johnsona i kolejne próbki się trafiły I płytę z instrukcją obsługi jak karmić też się dostało
Stary 2011-04-19, 20:05   #1352
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
słuchajcie, u mnie w Entliczku (taka sieć sklepów) jest ten aspirator z 10 wkładami po 29 pln.
http://allegro.pl/cleanoz-aspirator-...549202013.html

Panie polecały, bo podręczny, można wszędzie wziać.

Wszedzie w necie widziałam po 60 z 3 wkładami zapasowymi.

Jakby któraś chciała to mogę kupić i wysłać - nawet z przesyłka sie opłaca
hm.. ja bym się zastanowiła.. dam Ci znać jutro, co Ty na to? może Słoneczko też by taki chciała może to poleciałoby za jedną wysyłką, damy znać

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:06   #1353
marzena_S
Zadomowienie

Blondynko, aania_20 dzięki dziewczyny, świetne te wszystkie koszulki, aż ciężko się na coś zdecydować.
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:06   #1354
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
jest wielka naklejka, że promocja, wcześniej nie widziałam bo dopiero przez linka, którego któraś wstawiła zwróciłam uwagę na ten produkt.
no promocja spora, bo na all wszędzie min 60zł bez przesyłki kosztuje.

Stary 2011-04-19, 20:06   #1355
brunetka2000
Zakorzenienie

U nas nareszcie się ruszyło z remontem pokoju dla Alicji
-Okna zamówione, jutro mają je mierzyć, a za 3 tygodnie będą już wstawiane.
-Tapczanik do pokoju zamówiony, będzie do 6 tygodni. Trochę długo, ale nie śpieszy się nam aż tak, bo narazie nikt tam nie śpi, za ten czas pomaluje się pokój i skręci mebelki
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:08   #1356
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
dzisiaj o 19:20 mam wizyte
mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, niedzielna podroz bardzo mnie wymeczyla i wczoraj rano mialam wzmozone uplawy, takie jasne, wodniste, dzis juz ok ale i tak sie zamartwiam, kciuki trzymajcie
kciuki Kolina

Stary 2011-04-19, 20:12   #1357
meszsares
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Meszsares za wizyte no i że Blanka nie zrobiła psikusa i dalej jest dziewczynką

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
I wiecie co? On śpi jak mój mąż z jedną ręką za głową. Znudzony był ogólnie bo cały czas ziewał.
Meszsares ja mam bardzo pozytywne odczucie co do Pani A
No, brawo dla kawalera! a wlasnie moja dzidzia dzis tez ziewala z raczka pod glowa... co za spiochy te nasze dzieciaczki
Co do pani dr A. - mowilam, ze bedzie megamila na prywatnej wizycie, szkoda tylko,ze w szpitalu taka nie jest... ja zywie gleboka acz zapewne plonna nadzieje, ze sie z nia tam nie spotkam.
To jeszcze Kolina nam dzisiaj zostala..

Edytowane przez meszsares
Czas edycji: 2011-04-19 o 20:13
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:14   #1358
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Scio też mieliśmy iśc wczoraj na SR, ale mąz musiał w pracy zostać

Postaram sie teraz być już na bieżąco

A i pochwalę się jeszcze brzuszkiem z dzisiaj czyli 27tc4d

super brzuszek - jaki już duży

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Ja biorę je razem i do tego jeszcze dorzucam 3 kapsułki magnezu i mam śniadanko

A my właśnie wróciliśmy z SR Bardzo lubię te położne które to prowadzą - miłe, sympatyczne, dowcipne naprawdę super i mam nadzieję że na którąś z nich trafię jak będę rodzić. Był dzisiaj temat karmienia piersią i zostanie on pociągnięty na następnych zajęciach. Poza tym była pani z johnsona i kolejne próbki się trafiły I płytę z instrukcją obsługi jak karmić też się dostało

instrukcja obsługi dobre

i jak z tymi laktatorami Medeli? skusiłaś się?

Stary 2011-04-19, 20:20   #1359
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

czegoś tu nie rozumiem

1. Przez płacę z allegro musiała dostac - jedyny wyjątek jest taki że czasem ktoś ma w ustawieniach że allegro mu przelewa na konto pieniądze powyżej jakiejś tam kwoty np 20zł, albo raz w tygodniu, więc mogła z Allegro nie dostać..

2. Dopłata za przesyłkę - z jakiej paki?? obowiązuje cię tyle ile podane w aukcji, to obowiązek sprzedającego sprawdzić ile będzie kosztowało wysłanie paczki
No właśnie Ja też nie rozumiałam,
dlatego napisałam do Was.
Wydaję mi się że baba coś kreci
albo faktycznie nie zna się do końca na allegro

Sweet nie odpisała mi jeszcze Ja wczoraj sobie rozmyślałam nad tym samym, jak ktoś mówi że ciaża trwa 9 miesięcy to każdy myśli :"Pff ile to czasu a marasu " a to naprawdę tak szybko mija, że się zastanawiałam właśnie teraz jak te kobiety które rodzą wyrabiają się z wyprawką nie dałabym rady po urodzeniu chyba martwić się jeszcze wyprawką !

Marzena wczoraj akurat oglądałam takie bluzki, ale nie umiem znaleźć strony

Pati zdecydowanie ta pierwsza, druga oklepana za droga i za bardzo klasyczna.Ja nad tą pierwszą się właśnie zastanawiam, tylko że wesele mam dopiero pod koniec czerwca

Natka Fajnie, że już coś łapie po rodzicach

Mąż pokosił,
uwielbiam zapach skoszonej trawy

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:32   #1360
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za kciuki, jak zwykle są magiczne

Dominik jest na 200% Dominikiem, serduszko, płucka, nerki, przepływy, kręgosług i wogóle wszystko wporządku Mam zdjęcia wklęję później, bo teraz czekam na mame
Mały waży już 965g, ma śliczną buźkę, nawet Pani powiedziała, że śliczny.
Badała nas bardzo dokładnie, chyba z godzine byliśmy w gabinecie. Mamy film i zdjęcia
I wiecie co? On śpi jak mój mąż z jedną ręką za głową. Znudzony był ogólnie bo cały czas ziewał.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Aha... i mały już nie ma głowy bardzo nisko, już podniósł ją i ma ją na wysokości pępka Także jestem spokojniejsza
za wizyte . A mówiłam że Dominik podniesie główke napewno z nim pogadałaś

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
hej dzieweczki!

wróciłam do domku nie mogę was dziś nadrobić więc wpadam tylko powiedzieć że niby wszytko ok ale w moczu mam glukozę ginowi się to nie spodobało kazał zrobić jeszcze raz i zadzwonić jakie wyniki jak znowu będą złe to mnie poślę na konsultację do diabetyka trochę się zmartwiłam idę wziąć kąpiel bo mam fatalny humor...
Trzymam kciuki żeby kolejne badanie wyszło już ok
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 21:52   #1361
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
dziewczyny które biorą Femibion Natal2 czy te 2 tabletki bierzecie razem?
Ja łykam obie na raz
Stary 2011-04-19, 21:52   #1362
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
i jak z tymi laktatorami Medeli? skusiłaś się?
No właśnie nie bo na następnych zajęciach babka nam powie co i jak z tymi laktatorami. A dzisiaj miały tylko jeden ręczny i to ten starszy typ (mi ten tył przypomina strzykawę wielką), więc jeśli okaże się że to ten jest za 70 zł to podziękuję bo na all widziałam już za 20
Stary 2011-04-19, 21:52   #1363
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za kciuki, jak zwykle są magiczne

Dominik jest na 200% Dominikiem, serduszko, płucka, nerki, przepływy, kręgosług i wogóle wszystko wporządku Mam zdjęcia wklęję później, bo teraz czekam na mame
Badała nas bardzo dokładnie, chyba z godzine byliśmy w gabinecie. Mamy film i zdjęcia

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Aha... i mały już nie ma głowy bardzo nisko, już podniósł ją i ma ją na wysokości pępka Także jestem spokojniejsza
Natka, wiedziałam że przyniesiesz dobre wieści
Stary 2011-04-19, 21:58   #1364
DaKaro
Zadomowienie

Witam wieczorową porą. Nie mogłam się zalogować na wizaż przez ostatnią godzinę, chyba jakaś awaria.

Ale macie piękne brzuszki dziewczyny, rośniemy w siłę.

Gratuluję wszystkich udanych wizyt.

Piszecie o anemiach. Ja ostatnio bardzo się opuściłam z witaminkami, coraz częściej zapominam, chyba muszę się zmobilizować.

To i ja się pochwalę moim brzusiem, na końcówce 23 tygodnia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pynia.jpg (58,3 KB, 40 załadowań)

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:03   #1365
wodaqua
Zadomowienie

Jutro glukozaaaa... I morfologia.... I jeszcze mocz... Najgorzej, że nie mam pojemniczka na siuśki, więc jeszcze w czwartek będę musiała poleciec do laboratorium...

Gratuluję udanych wizyt! Moja za tydzień i mam nadzieję, że też będa dobre wieści
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:11   #1366
jacieeeee
Wtajemniczenie

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt i nieśmiało proszę o kciuki, bo ja idę jutro. Co prawda dopiero na 16tą ale liczę na Was
nie dalej głowa pęka, oglądam "Usta,usta" ale chyba zaraz pójdę spać.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:19   #1367
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt i nieśmiało proszę o kciuki, bo ja idę jutro. Co prawda dopiero na 16tą ale liczę na Was
Oczywiście mocno zaciśnięte

Malwinka
Stary 2011-04-19, 22:33   #1368
youyou
Zakorzenienie

meszares, shira, Natka brawa za udane wizyty

jeszcze Lilkaa została
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:45   #1369
brumek
Zakorzenienie

Kolinka, łobuzico, opowiadaj nam tu szybko jak było u lekarza
Stary 2011-04-19, 22:46   #1370
Natka_
Zakorzenienie

Meszsares czyli ona pracuje tu w szpitalu w Gliwicach?
Taaak dla nas był przemiła, z mężem żartowała i w ogóle tak dokładnie wszystko oglądała,opowiadała-super.
Ale przykre jest to, że zachowuje sie tak tylko "prywatnie" :/

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
za wizyte . A mówiłam że Dominik podniesie główke napewno z nim pogadałaś
Porozmawiała, poprosiłam i prosze jaki efekt A od początku ciąży upodobał sobie dolną część brzucha, a teraz proszę

DaKaro ładny brzusio

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość

Ja biorę te tabletki Femibionu razem.

A gdzie Kolina i Lilka ?
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:06   #1371
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Lilka kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę!
Dzieki Kochana

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
a my dzis zaczynamy 24tc
Gratki

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
wróciłam do domku nie mogę was dziś nadrobić więc wpadam tylko powiedzieć że niby wszytko ok ale w moczu mam glukozę ginowi się to nie spodobało kazał zrobić jeszcze raz i zadzwonić jakie wyniki jak znowu będą złe to mnie poślę na konsultację do diabetyka trochę się zmartwiłam idę wziąć kąpiel bo mam fatalny humor...
Shira dobrze ze wszystko wporzadku, a z tą glukoza w moczu to mam nadzieje ze wyniki wyjda prawidlowo przy powtorzeniu, nie martw sie Kochana i glowa do gory a nosek w chmury

Cytat:
Badała nas bardzo dokładnie, chyba z godzine byliśmy w gabinecie. Mamy film i zdjęcia Aha... i mały już nie ma głowy bardzo nisko, już podniósł ją i ma ją na wysokości pępka Także jestem spokojniejsza
Super ze wszytsko wporzadku a film musisz miec zarabisty ze dzidzia zdrowa i ze glowka wyzej sie bardzo ciesze

meszares za udana wizyte

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
meszares, shira, Natka brawa za udane wizyty

jeszcze Lilkaa została
Juz jestem

Cytat:
A gdzie Kolina i Lilka ?

Jestem po wizycie pozno pisze bo wizyte mialam o 14 ale bylo opoznienie i weszlismy z mezem dopiero przed 16. A pozniej nie moglam sie zalogowac na wizaz, znow nawala cos.

Szyjka skrocila sie nieznacznie, z 35 na 31mm, nie jest zle ale szyjka troche zmiekla a to juz nie za dobrze ale tez jeszcze nie najgorzej bo ujscie wewnetrzne zamkniete naszczescie. Macica nadal reaguje na kazdy ruch skurczami wiec nadal mam nakaz lezenia, ale czasem mam wstac i pochodzic po domu zeby miec chociaz troche sily do porodu, bo jak bedzie zero kondycji to porod trudny w razie nasilenia (wczoraj wieczorem mialam skurcze co jakies 3 min i bralam nospe forte) to mam brac do Fenoterolu wasnie nospe. Ginka powiedziala ze jakbysmy wytrzymaly w dwupaku w takiej sytuacji jeszcze troche to byloby dobrze bo jesli szyjka bedzie sie skracala i miekla a ujscie otwieralo to do konca ciazy bede musiala lezec w szpitalu (to tak na pocieszenie chyba ...), i ze jakby tak przypadkowo wody odeszly to ciaze da sie utrzymac jeszcze okolo tygodnia czasu w brzuchu... eh nieciekawa perspektywa ale coz jestem pozytywnie nastawiona, leze i juz. Płeć potwierdzona córcia jest córcią na nastepnej wizycie za 3 tyg bedzie wazona i mierzona bo to bedzie 32 tydzien

Dziekuję wszystkim dziewczynom za kciuki, gratuluje wszytskich wizyt, i piekne brzuszki macie

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-04-19 o 23:09
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:16   #1372
DaKaro
Zadomowienie

Lilka oszczędzaj się. Niech łobuziara siedzi jak najdłużej w przytulnym mieszkanku.

Natka dziękuję, tylko ten pępek...

Malwinka
Stary 2011-04-19, 23:29   #1373
iwonap79
Raczkowanie

cześć Grubcie
Lilka trzymam kciuki

Zanka fajna ta bluzka tylko mi powiedz Ty masz M czy s? bo my podobnych rozmiarów?

ja dziś byłąm na 4 godzinnym spacerze po parku ze znajomymi fajooowo

na 99% zdecydowałóam się na mutsy transporter 2011 - nie pęka rama i podnużek ponoć regulowany, tylko kolory mi się średnio podobają. czy fiolet pasuje do Mai? plis o Wasze opinie

gratuluję wizyt i uciekam spać
iwona
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:30   #1374
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
hm.. ja bym się zastanowiła.. dam Ci znać jutro, co Ty na to? może Słoneczko też by taki chciała może to poleciałoby za jedną wysyłką, damy znać
chętnie, właśnie o czymś takim myślałam

Beatko dziękuję za miłe słowa, musimy jeszcze się spotkać.... Twój brzuś też jest śliczny ...

Dziewczyny bardzo długo w ostatnim czasie nie spotkałam tak sympatycznej i przemilutkiej osoby jak Beatka .... ja w porównaniu do niej to jakaś zołzowata jestem

Marinko tym razem Ci nie odpuścimy

Gratuluję udanych wizyt !!!

brzuszki śliczne

idę spać, TZ na nockę do pracy poszedł i muszę spać sama ...

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:50   #1375
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość

na 99% zdecydowałóam się na mutsy transporter 2011 - nie pęka rama i podnużek ponoć regulowany, tylko kolory mi się średnio podobają. czy fiolet pasuje do Mai? plis o Wasze opinie
Też go będę miała Już dawno postanowione Kolorów faktycznie mało mają. My weźmiemy albo taki jasno zielony (choć oni to chyba nazywają jasno-szary) albo fiolecik właśnie. Ale raczej ten zielonkawy
Stary 2011-04-19, 23:55   #1376
iwonap79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Też go będę miała Już dawno postanowione Kolorów faktycznie mało mają. My weźmiemy albo taki jasno zielony (choć oni to chyba nazywają jasno-szary) albo fiolecik właśnie. Ale raczej ten zielonkawy
zielony? kurka ja w wersji 2011 nie widziałam, chyba, że to któryś szary?
aaa chyba ten:
http://www.mooby.pl/mutsy-transporte...FQWDDgodcGC2Hg

iwona
Stary 2011-04-20, 00:26   #1377
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonap79 Pokaż wiadomość
zielony? kurka ja w wersji 2011 nie widziałam, chyba, że to któryś szary?
aaa chyba ten:
http://www.mooby.pl/mutsy-transporte...FQWDDgodcGC2Hg

iwona
Chyba ten MIST GREY. Oni go nazwali szary, a on na żywo jest właśnie lekko zielonkawy.
Stary 2011-04-20, 00:50   #1378
marzena_S
Zadomowienie

iwonap79, fioletowy na pewno będzie pasował do Mai.
Jak dla mnie to najładniejszy kolor tego modelu, a gama kolorystyczna faktycznie uboga- by się jeszcze jakaś żywa zieleń tam przydała.
U Nas też stanęło na tym wózku, będziemy mieć zeszłoroczny model po moim bratanku (kolor grey)- kupimy im w zamian jakąś lekką "parasolkę" dla Tymka.
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:27   #1379
Kolina
Zadomowienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Kolinka, łobuzico, opowiadaj nam tu szybko jak było u lekarza
dziekuje Wam za kciuki

przepraszam ze wczoraj nic nie napisalam - obiecalam sie zameldowac i opowiedziec jak bylo a mialam jakis problem z wizazem przy probie wejscia na strone mialam informacje Database error - probowalam do pozna, pozniej padlam
widze ze z tego czasu sa posty, nie wiem dlaczego wam sie udawalo cos napisac a mnie nie

na wizycie lekarz obejrzal mi szyjke i takie tam mowil ze nie sadzi ze te moje wzmozone uplawy to mogly byc wody, raczej cos grzybicznego moze sie dziac, zapisal nystatyne oraz skierowanie na badanie bialka ostrej fazy - ze po tych dwoch dniach gdyby to byly wody to jakis stan zapalny by sie wytworzyl i to wyjdzie w tym badaniu
ide wiec za godzinke do labka oddac krew - dodatkowo standardowo morfologia i mocz

powiedzial ze jesli to znowu sie powtorzy mam gnac do szpitala

zakazal dlugich podrozy bez przerw na wypoczynek ze to na pewno mialo wplyw

posluchalismy serduszka na detektorze

kolejna wizyta w maju, poprzedzona badaniem na krzywa cukrowa
dostalam tez juz skierowanie na usg 28-32tc - to mam zrobic na przelomie maj/czerwiec

aha, fotki mialam wstawic, to sprzed tygodnia (wczoraj usg nie mialam)
nasz synus
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Usg 11.04.2011 001_m1m.jpg (38,7 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Usg 11.04.2011 001_m2m.jpg (28,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Usg 11.04.2011 001_m3m.jpg (29,0 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez Kolina
Czas edycji: 2011-04-20 o 06:32
Kolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 06:54   #1380
iwonap79
Raczkowanie

czesc
Maja nie daje mi spać od 5
Marzena, Brumek a może wiecie czy mutsy transporter z 2010 mają juz poprawiony podnużek i ramę?
może ten model ma ciekawsze kolory?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości