|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
pL MADZIA a ja tak wogóle będę w Twoich rejonach bo jadąc nad morze jadę do wyrzyska do kuzynki a potem dalej przez piłę
![]() ![]() DR cron smutne to ale nie wiń siebie , może coś poprostu było nie tak . ![]()
#332 |
Zakorzenienie
|
ja też noszę okulart tylko do czytania i do auta ostatnio też musze zakladac wieczorem bom się ślepa jak kret robie przy zmroku i zawsze takie badziewia nosiłam aż się wstydziłam gdziekolwiek wyciągać a ostatnio zafundowałam sobie nowe różowe
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Darusia my już długo z Julą jestesmy w Pl ja drugi miesiąc już pracuje AniaP ale to moja wina bo gdybym nie dźwigła tej cholernej paczki <prawie 35 kg > w sumie to tylko by przenieść ją przez próg to może by było wszystko dobrze ![]() ![]() Darusia ja miałam się Ciebie pytać jak Ty to zrobiłaś że Oliwka dała sobie przekłuć uszy ? ja próbowałam Julce nawet podchody robilyśmy 2 tygodnie codziennie do kosmetyczki chodziłyśmy ona ją przekupiała ciasteczkami nawet żabe jej dała wszystko bylo ok już nawet dała sobie kropeczki zrobic na uchu ale jak ta sięgnęła po ten pistolet to w moja Jule coś wstąpiło darła się kopala machała rękami dosłownie takiej histerii dostała że sobie odpuściłam i 2 dni chodziła z kropkami bo nie dała sie do ucha dotknąć ![]()
#333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
drcron NIE TWOJE WINA! gdybys wiedziala paczki bys nie przenosila!!!!
a co do uszu to wzielam ja na kolana, pani kropeczki narysowala, mala sie smiala, wziela pistolet mala nic-zero reakcji, przebila jedno, przebila drugie Oliwka sie tylko zasmiala zrobila papa i wyszlysmy.
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
drcron
![]() ![]() ![]() ![]() my z dawidkiem idziemy dzisiaj na torcik roczkowy.... a pozniej u nas kolejna impreza...musze sie sprezac.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
drcron przecież to nie twoja wina, wiadomo że jak bys wiedziała to byś nic nie nosiła.
Mój kuzyn 13 lat miał przedwczoraj operacje na stopy. Miał płaskostopie i cos tam jeszcze ale nie wiem co. Grozilo mu że w wieku 30 lat nie bedzie chodził. Teraz dopiero lekarze odkryli plaskostopie, poprostu smiech na sali. wcześniej chodzili przecież do lekarza i nic. miał przecinane ścięgna, wstawiane druty, plastyke pięty;/ tak go bolało po operacji że morfine mu dawali, bo z bólu nie mógł wytrzymać;/ miał jedną stope robioną a za jakiś czas drugą. Biedak powiedział ze drugiej nie da sobie zrobić, woli nie chodzić. Teraz rok rehabilitacji go czeka
#337 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Libra robiłaś kiedyś pasche? w ddtvn pokazywali, podobno bardzo dobra, tylko trudno się chyba to robi
#339 | ||
Rozeznanie
|
Drcron - młoda jeszcze jesteś, jeszcze na pewno będzie okazja
![]() Też już się pogubiłam- jesteś z Julcią w Polszy, ale nie pamiętam, czy w starym domku, czy się wyprowadziliście- kiedyś był wątek taty (teścia?), z którym nie mogliście sie dogadać. A wiesz, z TŻ warto na spokojnie pogadać. Łączy Was córeczka i może gdyby popatrzeć na problem z boku okazałoby się, że to co Was dzieli w dłuższej perspektywie nie jest tak istotne. Chciałam tylko napisać że zanim podejmiecie ostateczną decyzję, że nic Was nie łączy, warto podjąć próbę pojednania. Cytat:
![]() Za takie pieniądze nasze dzieci mogą nosić butki, które zamawiają dla swoich maluchów Angelina Jolie i Brad Pitt, czy Gwyneth Paltrow ![]() Niestety u producenta czeka się na wysyłkę ok. 2-3 tygodni. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
W Łodzi na razie nie znalazłam, ale gdyby ktoś je widział, proszę o informację ![]()
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to,że te butki nosza dzieci celebrytów to mnie to nie rusza,bardziej do mnie przemawia to co mówi o nich producent,widać,że robił to z myślą o dziecku i jego potrzebach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
dusiaka- ja zawsze jak widziałam te butki w sklepie (są u nas w jednym już od dawna) to zawsze się śmiałam bo one takie trochę jak ortopedyczne... ale po tym jak mówili o tych butkach w ddtvn stwierdziłam że muszą być dobre dla dzieci... jak pojadę do rodziców to tam wstąpię i się nim przyjrzę dokładniej... kazałam mamie sprawdzić cenę i niby kosztują ok 70 zl... chociaż mi się wydaje że mama nie zauważyła 1 z przodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Pop jeszcze nie byłam z Julką na bilansie dopiero 28 mamy wizytę od razu szczepienie bilans stomatolog ortopeda i neurolog mam nadzieję ze uda sie wszystkich załatwić bo to w dwóch miastach i godziny zbliżone do siebie oby korków nie było
![]() więc u nas to jest tak ja mieszkam tutaj z Julka Tż tam bo przeciez nie zostawi zwierząt <chetnie bym jego wszystkie gołębie wysłała w kosmos ale moje dziecko jest coraz bardziej nimi zafascyowane muszę to jakoś wyplewic puki mała > my tam dość często jeździmy roczek Julki też był tam wiecej miejsca ja sie zaczynam budowac narazie biegam po uzędach i załatwiam formalnosci nie sądziłam że tyle biurokacji jest z budową mam nadzieję ze w maju juz ruszę co prawda nie bedzie to mega pałac raczej kurnik ale mój i Juleczki bedzie tam miała swój plac zabaw piaskownicę i bynajmniej nie bedę musiała ogladać teścia i jego konkubiny choć od pewnego czasu ich stosunek do mnie się zmienił ja i tak mam to w nosie ich oczywiście nie było na Julki roczku tak samo chrzestnego ale już mnie to nie rusza
#344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() drcron trzymam kciuki ale wam się wszystko z Julcią ułożyło ![]() darusia musimy się styknąć, ale to już może w przyszłym tyg. bo dziś w zduńskiej, jutro mamy szczepienie a w piątek musze trochę posprzątać w końcu ![]()
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia szkoda że tak daleko mieszkasz bo bym przyjechała do Ciebie i być mnie upiększyła. Drcron - ja od samego początku pisałam że Ty jesteś za dobra dla tego Twojego TZ. Wszystko dookoła niego robiłaś. A dom na pewno postawisz i pewnie większość prac to sama zrobisz boś Ty dziewczyna nie do zdarcia która 50 rzeczy robi na raz i u której doba trwa jakieś 60 godzin. ![]()
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nigdy się nie wstydziłam okularów bo mama mi tłumaczyła (żebym chciała w nich chodzić) że ludzie w okularach są wyjątkowi bo jest ich mało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Pytanie mam do nauczycieli ![]() Czy wtorek po Świątach Wiekanocnych jest w szkole wolnydla dzieci ? Wydaje mi się że zawsze tak było ale potrzebuję potwierdzenia
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Eryk 26 ma już szkołę
![]()
![]() |
#349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza, nie dziwota, piękna pogoda to korzystają mamusie
![]() My dziś też 2 razy na spacerku byłyśmy, po drugim już miałam dosyć, już mi za gorąco było. Lenucha moja ostatnio cały czas ściąga sobie czapki. Wożę już w torbie 3 czapki ( w tym dwie ze sznurkiem) i chustkę-opaskę, ale ze wszystkimi sobie radzi. Dziś było ciepło, nie wiało, to odpuściłam, ale wolałabym, żeby miała łeb opasany jakoś od słońca... wieczorem przy kąpieli czułam ze głowa jej plażą pachnie.... Kupiłam jej dziś w h&mie taki fajny letni kapelusik i obawiam się ze też pójdzie wek (mimo ze sznurek ma :-/ )
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dostałam @ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Nie pozaznaczałam sobie nic...
Zabiegana jestem, sprzątam, robię zakupy, @, ból głowy, ząbkowanie... Maluchy najpiękniejsze ![]() Asiulek mnie nawet tak lubi że całą sesję z roczku ![]() Drcron super że wróciłaś ![]() ![]() Okulary noszę - jak prowadzę, ale muszę sobie zrobić już na stałe okulary bo po ciąży to ślepnę... Nawet dziś byliśmy w vision express się rozejrzeć ![]() Michaś rozchodził się na całego... Więcej nie pamiętam... A w realu we wtorek 26.04 będą Huggiesy za 33zł
#353 |
Wtajemniczenie
|
Drcron, tak mi przykro
![]() Baobabek .... szkoda ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- A próbowałyście już nowej odsłony pieluszek "Dada" z biedronki? Teraz jak dla mnie to dosłownie jakiś klon pampersa.... . Chociaż ja osobiście wolałam stare, sztywne Dady ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Izumi kiedyś raz tylko kupiłam dade i czekałam z utesknieniem aż się paczka skończy ale jak mówisz że nowe takie fajne to może się skuszę . Jakl będę żałowała zażalenia do Ciebie
![]() ![]() Właśnie kupuje internetowo z nexta przez koleżankę .. cholera wszystko mi sie tam podoba mogłabym pół sklepu wykupić ![]() Baobabek szkoda ![]()
#355 |
Zakorzenienie
|
Zosia się rozchorowała;/ gorączke dostała i katar
katar ją bardzo meczy, zakropiłam jej nasivin ale to nic nie daje. Co moge jej jeszcze dać na ten katar? mam jeszcze te plasterki aromactiv
#356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę szkoda że framuga przyszła ale będzie jeszcze właściwy czas na dzidzię ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Drcron fajnie że się odezwałaś , buziaki dla Juleczki -Królewny. Przykro mi z powodu aniołka ![]() Dusiaka ja na wielkanoc będę robić ten mazurek http://mojewypieki.blox.pl/2009/03/M...arcepanem.html i ten tort http://mojewypieki.blox.pl/2009/02/M...cytrynowy.html po świętach mogę napisać czy dobre ![]() Sara pascha trudna? to prawie sernik, nie robiłam takiej tradycyjnej ,ale robiłam cos podobnego bardziej ekskluzywna wersja paschy z ciastem a w środku serhttp://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...5030,9495.html pychota, to polecam Ana ja też mam okulary takie od parady i noszę kiedy mi się chce ale coś ostatnio o nich zapomniałam Izumi to sobie Michaś kąpiel zrobił ![]() Któraś tu kiedyś pisała o jakichś badziewnych hagisach i ja je włąśnie kupiłam , dosłownie porażka jakaś, śmierdzą masakrycznie jak otworzyłam paczkę to aż mnie cofnęło i zostają po nich taki kuleczki żelowe na Miku i skóra jest wilgotna, chyba je wyrzucę , opakowanie było inne niż te co zawsze kupowałam ale myślałam że haggisy to haggisy ,ale się nacięłam.Zostanę już wierna pampersom U nas dzisiaj było tak ciepło że mały latał po dworze w samej koszulce i spodenkach takich 3/4 ale prawie do kostek mu sięgały i bez czapki . Ręce i nogi nie dość że w siniakach to już poobdzierane i szyja obdarta , wpadł na krzak hortensji ![]() Praktycznie od rana do wieczora na dworze siedzimy. A dzisiaj rozebrałam go do kąpieli i drzwi jeszcze były otwarte i on mi goły na dwór zwiał , striptisy sąsiadom urządza ![]() Edytowane przez libra777 Czas edycji: 2011-04-20 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Witam!
Aż się boję, że po uszach dostanę, że się nie odzywam. I pewnie słusznie. Ale proszę o wyrozumiałość dla ogrodniczki bo czasu to ja mam tylko w zimie dużo. Podglądałam czasem Wasze zdjęcia roczkowe, dzieciaczki są cudowne a i na mamusie miło popatrzeć takie szykowne. I my już pierwszy roczek mamy za sobą. Ignaś był wczoraj na szczepieniu więc mamy aktualne parametry: waga 9700 g, wzrost 88 cm i 7 zębów. Chodzi wyłącznie uczepiony czyjegoś palca - wystarczy jeden, obojętnie który. Uwielbia samochody, traktory, motory i inne takie... Każdego dnia jest coraz bardziej słodki i kochany, siostra go liże - i to nie zawsze na niby. Cieszę się, że jesteście tu nadal i że mogę tu czasem zajrzeć mam nadzieję, że mnie nie przepędzicie gdzie pieprz rośnie. Pochwalę się oczywiście moim rocznym synkiem
#359 |
Zakorzenienie
|
Lawenda ale słodziak , podobny do mojego Mika jakby mu oczy przyciemnić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Dawno fotek nie wstawiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.