Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 08:32   #331
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

pL MADZIA a ja tak wogóle będę w Twoich rejonach bo jadąc nad morze jadę do wyrzyska do kuzynki a potem dalej przez piłę

DR cron smutne to ale nie wiń siebie , może coś poprostu było nie tak . ja też o Oli dowiedziałam sie późno i tez zdrowego trybu życia nie prowadziłam a wsio było ok .
Stary 2011-04-20, 08:43   #332
drcron
Zakorzenienie

ja też noszę okulart tylko do czytania i do auta ostatnio też musze zakladac wieczorem bom się ślepa jak kret robie przy zmroku i zawsze takie badziewia nosiłam aż się wstydziłam gdziekolwiek wyciągać a ostatnio zafundowałam sobie nowe różowe

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Darusia my już długo z Julą jestesmy w Pl ja drugi miesiąc już pracuje

AniaP ale to moja wina bo gdybym nie dźwigła tej cholernej paczki <prawie 35 kg > w sumie to tylko by przenieść ją przez próg to może by było wszystko dobrze no ale widocznie tak miało być tam w górze mają inne plany dla mnie

Darusia ja miałam się Ciebie pytać jak Ty to zrobiłaś że Oliwka dała sobie przekłuć uszy ? ja próbowałam Julce nawet podchody robilyśmy 2 tygodnie codziennie do kosmetyczki chodziłyśmy ona ją przekupiała ciasteczkami nawet żabe jej dała wszystko bylo ok już nawet dała sobie kropeczki zrobic na uchu ale jak ta sięgnęła po ten pistolet to w moja Jule coś wstąpiło darła się kopala machała rękami dosłownie takiej histerii dostała że sobie odpuściłam i 2 dni chodziła z kropkami bo nie dała sie do ucha dotknąć mój mały belzebub

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:43   #333
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
pL MADZIA a ja tak wogóle będę w Twoich rejonach bo jadąc nad morze jadę do wyrzyska do kuzynki a potem dalej przez piłę

to jakbyście chcieli sobie przerwę zrobić to daj znać wyrzysk niedaleko

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:53   #334
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

drcron NIE TWOJE WINA! gdybys wiedziala paczki bys nie przenosila!!!!

a co do uszu to wzielam ja na kolana, pani kropeczki narysowala, mala sie smiala, wziela pistolet mala nic-zero reakcji, przebila jedno, przebila drugie Oliwka sie tylko zasmiala zrobila papa i wyszlysmy.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 08:57   #335
mloda1989
Zakorzenienie

drcron nie ma twojej winy...nic specjalnie nie zrobilas...

my z dawidkiem idziemy dzisiaj na torcik roczkowy.... a pozniej u nas kolejna impreza...musze sie sprezac....
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:01   #336
sara 85
Zakorzenienie

drcron przecież to nie twoja wina, wiadomo że jak bys wiedziała to byś nic nie nosiła.

Mój kuzyn 13 lat miał przedwczoraj operacje na stopy. Miał płaskostopie i cos tam jeszcze ale nie wiem co. Grozilo mu że w wieku 30 lat nie bedzie chodził. Teraz dopiero lekarze odkryli plaskostopie, poprostu smiech na sali. wcześniej chodzili przecież do lekarza i nic. miał przecinane ścięgna, wstawiane druty, plastyke pięty;/ tak go bolało po operacji że morfine mu dawali, bo z bólu nie mógł wytrzymać;/ miał jedną stope robioną a za jakiś czas drugą. Biedak powiedział ze drugiej nie da sobie zrobić, woli nie chodzić. Teraz rok rehabilitacji go czeka

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 09:28   #337
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Tylkooliwka z mężem hmmm.... my nie ten tego juz od dluzszego czasu to była taka wpadka przed naszą burzliwa klutnią od tamtej pory nasze stosunki są neutralne i mimo tego ze on sie stara mi jest wszystko jedno czy on będzie częścią naszje rodziny czy nie będzie najważniejsza jest dla mnie Julka i nasze szczęście a wiadomo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko
Drcronik wszystko będzie dobrze jeszcze,musi być gorzej żeby doceniać jak jest lepiej,uda się na pewno módl się żeby bliźniaki od razu nie były i się nie obwiniaj-to nie Twoja wina!

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
może jutro jakąś klientkę na foto oczu namówię, ale sama zbyt zakompleksiona żeby fotki tu wstawiać
łojtam,łojtam dawaj swoje!
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
drcron przecież to nie twoja wina, wiadomo że jak bys wiedziała to byś nic nie nosiła.

Mój kuzyn 13 lat miał przedwczoraj operacje na stopy. Miał płaskostopie i cos tam jeszcze ale nie wiem co. Grozilo mu że w wieku 30 lat nie bedzie chodził. Teraz dopiero lekarze odkryli plaskostopie, poprostu smiech na sali. wcześniej chodzili przecież do lekarza i nic. miał przecinane ścięgna, wstawiane druty, plastyke pięty;/ tak go bolało po operacji że morfine mu dawali, bo z bólu nie mógł wytrzymać;/ miał jedną stope robioną a za jakiś czas drugą. Biedak powiedział ze drugiej nie da sobie zrobić, woli nie chodzić. Teraz rok rehabilitacji go czeka
jejciu biedny chłopczyk współczuję bardzo
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 09:30   #338
sara 85
Zakorzenienie

Libra robiłaś kiedyś pasche? w ddtvn pokazywali, podobno bardzo dobra, tylko trudno się chyba to robi

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-04-20, 09:49   #339
dusiaka
Rozeznanie

Drcron - młoda jeszcze jesteś, jeszcze na pewno będzie okazja
Też już się pogubiłam- jesteś z Julcią w Polszy, ale nie pamiętam, czy w starym domku, czy się wyprowadziliście- kiedyś był wątek taty (teścia?), z którym nie mogliście sie dogadać.
A wiesz, z TŻ warto na spokojnie pogadać. Łączy Was córeczka i może gdyby popatrzeć na problem z boku okazałoby się, że to co Was dzieli w dłuższej perspektywie nie jest tak istotne.
Chciałam tylko napisać że zanim podejmiecie ostateczną decyzję, że nic Was nie łączy, warto podjąć próbę pojednania.

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Dusiaczka zrobiłam bardzo dobre wyszło,tylko dałam jedną a nie 2 szkl. oleju.
obejrzałam filmik fajne te butki gucio na all 150zł
Tylkooliwka- To ja Ci w tym esku napisałam 2 szklanki oleju? Nie wiem, jak to się stało - powinnam napisać 1,5 szklanki. Ważne, że wyszło

Za takie pieniądze nasze dzieci mogą nosić butki, które zamawiają dla swoich maluchów Angelina Jolie i Brad Pitt, czy Gwyneth Paltrow
Niestety u producenta czeka się na wysyłkę ok. 2-3 tygodni.

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Te buty Gucio mozna kupić w wawie w blue city w sklepie . bo widziałam reklamę
szukałam bucików na all i trafiłam własnie na ten sklep - Mivo Kids w C.H. Blue City.

W Łodzi na razie nie znalazłam, ale gdyby ktoś je widział, proszę o informację

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:07   #340
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Tylkooliwka- To ja Ci w tym esku napisałam 2 szklanki oleju? Nie wiem, jak to się stało - powinnam napisać 1,5 szklanki. Ważne, że wyszło

Za takie pieniądze nasze dzieci mogą nosić butki, które zamawiają dla swoich maluchów Angelina Jolie i Brad Pitt, czy Gwyneth Paltrow
Niestety u producenta czeka się na wysyłkę ok. 2-3 tygodni.
yhy 2 szkl

to,że te butki nosza dzieci celebrytów to mnie to nie rusza,bardziej do mnie przemawia to co mówi o nich producent,widać,że robił to z myślą o dziecku i jego potrzebach
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 10:12   #341
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
to,że te butki nosza dzieci celebrytów to mnie to nie rusza,bardziej do mnie przemawia to co mówi o nich producent,widać,że robił to z myślą o dziecku i jego potrzebach
mnie też nie, tylko tak sobie żartuję. Ani ja Angelina, ani mój TZ Brad

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 10:33   #342
machaj
Raczkowanie

dusiaka- ja zawsze jak widziałam te butki w sklepie (są u nas w jednym już od dawna) to zawsze się śmiałam bo one takie trochę jak ortopedyczne... ale po tym jak mówili o tych butkach w ddtvn stwierdziłam że muszą być dobre dla dzieci... jak pojadę do rodziców to tam wstąpię i się nim przyjrzę dokładniej... kazałam mamie sprawdzić cenę i niby kosztują ok 70 zl... chociaż mi się wydaje że mama nie zauważyła 1 z przodu bo normalnie ok 150 kosztują... a w tym sklepie raczej wszytko droższe..
machaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:07   #343
drcron
Zakorzenienie

Pop jeszcze nie byłam z Julką na bilansie dopiero 28 mamy wizytę od razu szczepienie bilans stomatolog ortopeda i neurolog mam nadzieję ze uda sie wszystkich załatwić bo to w dwóch miastach i godziny zbliżone do siebie oby korków nie było ale ubranka zakładam jej na 92 czasem jeszcze na 86 ale rzadko buciki nosi numer 23 a wazyła ostatnio 13,200 na wadze w szpitalu

więc u nas to jest tak ja mieszkam tutaj z Julka Tż tam bo przeciez nie zostawi zwierząt <chetnie bym jego wszystkie gołębie wysłała w kosmos ale moje dziecko jest coraz bardziej nimi zafascyowane muszę to jakoś wyplewic puki mała > my tam dość często jeździmy roczek Julki też był tam wiecej miejsca ja sie zaczynam budowac narazie biegam po uzędach i załatwiam formalnosci nie sądziłam że tyle biurokacji jest z budową mam nadzieję ze w maju juz ruszę co prawda nie bedzie to mega pałac raczej kurnik ale mój i Juleczki bedzie tam miała swój plac zabaw piaskownicę i bynajmniej nie bedę musiała ogladać teścia i jego konkubiny choć od pewnego czasu ich stosunek do mnie się zmienił ja i tak mam to w nosie ich oczywiście nie było na Julki roczku tak samo chrzestnego ale już mnie to nie rusza

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 11:14   #344
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja całe życie w brylach chodzę ale teraz mam wypas oprawki i lubie w nich chodzić kupiłam sobie na zniżkę od kolezanki z vision expres .

Pl madzia a gdzie się nauczyłaś te rzęsy robić ? w wawie to kosztuje 160zł
A mi się tak strasznie podobają okulary,że polazłam do okulisty zbadać wzrok(a zawsze miałam wsio ok)i okulista mnie zbadał i powiedział,że wzrok sokoli.To przykro mi się zrobiło,bo z pingli nici,to mnie lekarz pocieszył,że mogę kupić z antyrefleksem jakimś odbijającym światło,że to takie szkła zerówki czy jakoś tak.Wybrałam sobie oprawki takie jakie mi sie podobały i mi zrobili,a potem jeszcze drugie sobie kupiłami mam,ale noszę tylko jak mi się zachcę
Cytat:
moja mam mu smaruje ale bez filtra,musze wyjąć kremik z filtrem ale może być z tamtego roku(mam całą tubę)czy powinnam nowy zakupić chyba tak
Zobacz na odwrocie opakowania masz taką jakby otwartą puszkę narysowaną i tam jest liczna lub cyfra-i jest pewnie albo 6,12,24 i tyle możesz używać od otwarcia
Cytat:
może jutro jakąś klientkę na foto oczu namówię, ale sama zbyt zakompleksiona żeby fotki tu wstawiać
pokaż nam zdjęcie oczu tylko i po kłopocie

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 12:13   #345
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Zobacz na odwrocie opakowania masz taką jakby otwartą puszkę narysowaną i tam jest liczna lub cyfra-i jest pewnie albo 6,12,24 i tyle możesz używać od otwarcia
a ja ostatnio szukałam daty ważności na czymś i nie mogłam skumać o co chodzi z tymi liczbami bo nijak mi to do daty ważności nie pasowało

drcron trzymam kciuki ale wam się wszystko z Julcią ułożyło

darusia musimy się styknąć, ale to już może w przyszłym tyg. bo dziś w zduńskiej, jutro mamy szczepienie a w piątek musze trochę posprzątać w końcu
Stary 2011-04-20, 14:34   #346
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Pl madzia a gdzie się nauczyłaś te rzęsy robić ? w wawie to kosztuje 160zł
160 to też tanio ja wczoraj widziałam w M1 było za 299PLN i to była promocja.

Madzia szkoda że tak daleko mieszkasz bo bym przyjechała do Ciebie i być mnie upiększyła.

Drcron - ja od samego początku pisałam że Ty jesteś za dobra dla tego Twojego TZ. Wszystko dookoła niego robiłaś.
A dom na pewno postawisz i pewnie większość prac to sama zrobisz boś Ty dziewczyna nie do zdarcia która 50 rzeczy robi na raz i u której doba trwa jakieś 60 godzin.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:57   #347
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
dzień dobry poszłam spać przed 20stą, razem z Kubulinkiem, obudziłam się o 23 ej i do rana nie spałam ledwo patrzę na oczy teraz, a dodatkowo zżera mnie stres... wczoraj był termin framugi i cisza a, że mamy z tż coś na sumieniu to ewentualnie 2 II mogą być. Powiedziałam rano tż, to ten się tylko śmiać zaczął i powiedział: "nie martw się kochanie, Kubuś będzie miał się z kim bawić, a ja najwyżej będę z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.ł. na 3 zmiany" a ja mu na to " a ja się z.a.j.e.b.ę." ot rozmowa małżonków dodam, że my nie przeklinamy raczej kurde, chyba po drodze do pracy stanę pod apteką po test i zrobię to w szkolnym kiblu...żenada co chwilę latam do wc i sprawdzam czy coś jest czy nie i jak na złość nie...

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

ale u okulisty byłaś prywatnie czy na nfz też?? Bo ja chodzę prywatnie i bulę jak za zboże, tylko ja soczewki noszę, ale to mi wychodzi prawie 400 zł na pół roku. Okulary mam tylko wieczorami jak już zdejmę soczewki. Ale się zastanawiam, czy by jakichś ładniejszych nie wyrobić do chodzenia na codzień. W sumie jestem już w takim wieku, gdzie okulary nie są rzadkością (bo ja zawsze się wstydziłąm w okularach chodzić - głupek)
To nie wiem czego zyczyć dwóch kreseczek czy jednej

Ja nigdy się nie wstydziłam okularów bo mama mi tłumaczyła (żebym chciała w nich chodzić) że ludzie w okularach są wyjątkowi bo jest ich mało no i nie każdy moze nosić okulary. Ciekawe podejście ale sutek dobry o nigdy nie grymasiłam zakładając je

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Pytanie mam do nauczycieli
Czy wtorek po Świątach Wiekanocnych jest w szkole wolnydla dzieci ?
Wydaje mi się że zawsze tak było ale potrzebuję potwierdzenia
Stary 2011-04-20, 15:14   #348
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Eryk 26 ma już szkołę

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:24   #349
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
ja też noszę okulart tylko do czytania i do auta ostatnio też musze zakladac wieczorem bom się ślepa jak kret robie przy zmroku i zawsze takie badziewia nosiłam aż się wstydziłam gdziekolwiek wyciągać a ostatnio zafundowałam sobie nowe różowe

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Darusia my już długo z Julą jestesmy w Pl ja drugi miesiąc już pracuje

AniaP ale to moja wina bo gdybym nie dźwigła tej cholernej paczki <prawie 35 kg > w sumie to tylko by przenieść ją przez próg to może by było wszystko dobrze no ale widocznie tak miało być tam w górze mają inne plany dla mnie

Darusia ja miałam się Ciebie pytać jak Ty to zrobiłaś że Oliwka dała sobie przekłuć uszy ? ja próbowałam Julce nawet podchody robilyśmy 2 tygodnie codziennie do kosmetyczki chodziłyśmy ona ją przekupiała ciasteczkami nawet żabe jej dała wszystko bylo ok już nawet dała sobie kropeczki zrobic na uchu ale jak ta sięgnęła po ten pistolet to w moja Jule coś wstąpiło darła się kopala machała rękami dosłownie takiej histerii dostała że sobie odpuściłam i 2 dni chodziła z kropkami bo nie dała sie do ucha dotknąć mój mały belzebub
Jak widać JUlka nie chce mieć kolczyków więc daruj sobie poczekaj aż podrośnie.

Cytat:
to jakbyście chcieli sobie przerwę zrobić to daj znać wyrzysk niedaleko
No właśnie robimy postój w wyrzysku , bo tam moja kuzynka ma bar i gospodare i SZymek tam gania włazi do traktora , gania owce i jest jak w raju
Stary 2011-04-20, 19:11   #350
evitka21
Zakorzenienie

Ale tu cisza, nie dziwota, piękna pogoda to korzystają mamusie .

My dziś też 2 razy na spacerku byłyśmy, po drugim już miałam dosyć, już mi za gorąco było.
Lenucha moja ostatnio cały czas ściąga sobie czapki. Wożę już w torbie 3 czapki ( w tym dwie ze sznurkiem) i chustkę-opaskę, ale ze wszystkimi sobie radzi. Dziś było ciepło, nie wiało, to odpuściłam, ale wolałabym, żeby miała łeb opasany jakoś od słońca...
wieczorem przy kąpieli czułam ze głowa jej plażą pachnie....
Kupiłam jej dziś w h&mie taki fajny letni kapelusik i obawiam się ze też pójdzie wek (mimo ze sznurek ma :-/ )

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 19:27   #351
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
To nie wiem czego zyczyć dwóch kreseczek czy jednej

Ja nigdy się nie wstydziłam okularów bo mama mi tłumaczyła (żebym chciała w nich chodzić) że ludzie w okularach są wyjątkowi bo jest ich mało no i nie każdy moze nosić okulary. Ciekawe podejście ale sutek dobry o nigdy nie grymasiłam zakładając je

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Pytanie mam do nauczycieli
Czy wtorek po Świątach Wiekanocnych jest w szkole wolnydla dzieci ?
Wydaje mi się że zawsze tak było ale potrzebuję potwierdzenia
u nas jest wolne, wracamy dopiero w środę no i ja już mam wolne
dostałam @ co prawda narazie tylko lekkie smugi, ale pewnie przez noc się rozkręci. Powiedziałam tż - zesmucił się Ja za to mam mieszane uczucia, już się napaliłam trochę, a z drugiej strony wolę mieć wsio zaplanowane...także latex wchodzi w użycie - fuj... a do dzieła w styczniu

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 20:37   #352
lindsley
Zakorzenienie

Nie pozaznaczałam sobie nic...

Zabiegana jestem, sprzątam, robię zakupy, @, ból głowy, ząbkowanie...

Maluchy najpiękniejsze

Asiulek mnie nawet tak lubi że całą sesję z roczku

Drcron super że wróciłaś Przykro mi z powodu maluszka

Okulary noszę - jak prowadzę, ale muszę sobie zrobić już na stałe okulary bo po ciąży to ślepnę... Nawet dziś byliśmy w vision express się rozejrzeć

Michaś rozchodził się na całego...

Więcej nie pamiętam...

A w realu we wtorek 26.04 będą Huggiesy za 33zł

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 20:44   #353
Izumi
Wtajemniczenie

Drcron, tak mi przykro ,a jak czytam o tobie i TŻ... o głupich ptakach które są ważniejsze od Julci to aż krew zalewa. Szkoda że dopiero teraz okazało się/zrozumiałaś co to za typ. Ale tak sobie myślę, że pewnie jak każdy facet, jak mu Ciebie zabraknie to zacznie latać za Tobą znowu. A o .... o tym co się stało wie? Chocież teraz mógłby Ci wparcie okazać ....

Baobabek .... szkoda

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

A próbowałyście już nowej odsłony pieluszek "Dada" z biedronki? Teraz jak dla mnie to dosłownie jakiś klon pampersa.... . Chociaż ja osobiście wolałam stare, sztywne Dady
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 20:48   #354
ania p
Zakorzenienie

Izumi kiedyś raz tylko kupiłam dade i czekałam z utesknieniem aż się paczka skończy ale jak mówisz że nowe takie fajne to może się skuszę . Jakl będę żałowała zażalenia do Ciebie

Właśnie kupuje internetowo z nexta przez koleżankę .. cholera wszystko mi sie tam podoba mogłabym pół sklepu wykupić

Baobabek szkoda
Stary 2011-04-20, 20:53   #355
sara 85
Zakorzenienie

Zosia się rozchorowała;/ gorączke dostała i katar
katar ją bardzo meczy, zakropiłam jej nasivin ale to nic nie daje. Co moge jej jeszcze dać na ten katar? mam jeszcze te plasterki aromactiv

Franio 24.07.2014 r.
Stary 2011-04-20, 21:17   #356
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
u nas jest wolne, wracamy dopiero w środę no i ja już mam wolne
dostałam @ co prawda narazie tylko lekkie smugi, ale pewnie przez noc się rozkręci. Powiedziałam tż - zesmucił się Ja za to mam mieszane uczucia, już się napaliłam trochę, a z drugiej strony wolę mieć wsio zaplanowane...także latex wchodzi w użycie - fuj... a do dzieła w styczniu
Dzięki za info
Trochę szkoda że framuga przyszła ale będzie jeszcze właściwy czas na dzidzię

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Zosia się rozchorowała;/ gorączke dostała i katar
katar ją bardzo meczy, zakropiłam jej nasivin ale to nic nie daje. Co moge jej jeszcze dać na ten katar? mam jeszcze te plasterki aromactiv
Zdrówka życzymy. Dziewczyny polecają maść majerankową ale z katerem to chyba musi samo przejsć. Tylko jak pomóc dziecku
Stary 2011-04-20, 21:46   #357
libra777
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Drcron fajnie że się odezwałaś , buziaki dla Juleczki -Królewny.
Przykro mi z powodu aniołka
Dusiaka ja na wielkanoc będę robić ten mazurek
http://mojewypieki.blox.pl/2009/03/M...arcepanem.html
i ten tort
http://mojewypieki.blox.pl/2009/02/M...cytrynowy.html
po świętach mogę napisać czy dobre
Sara pascha trudna? to prawie sernik, nie robiłam takiej tradycyjnej ,ale robiłam cos podobnego bardziej ekskluzywna wersja paschy z ciastem a w środku serhttp://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...5030,9495.html
pychota, to polecam

Ana ja też mam okulary takie od parady i noszę kiedy mi się chce ale coś ostatnio o nich zapomniałam
Izumi to sobie Michaś kąpiel zrobił, nie kupowałam nowej dady kiedyś uzywałam na początku.
Któraś tu kiedyś pisała o jakichś badziewnych hagisach i ja je włąśnie kupiłam , dosłownie porażka jakaś, śmierdzą masakrycznie jak otworzyłam paczkę to aż mnie cofnęło i zostają po nich taki kuleczki żelowe na Miku i skóra jest wilgotna, chyba je wyrzucę , opakowanie było inne niż te co zawsze kupowałam ale myślałam że haggisy to haggisy ,ale się nacięłam.Zostanę już wierna pampersom
U nas dzisiaj było tak ciepło że mały latał po dworze w samej koszulce i spodenkach takich 3/4 ale prawie do kostek mu sięgały i bez czapki .
Ręce i nogi nie dość że w siniakach to już poobdzierane i szyja obdarta , wpadł na krzak hortensji.
Praktycznie od rana do wieczora na dworze siedzimy.
A dzisiaj rozebrałam go do kąpieli i drzwi jeszcze były otwarte i on mi goły na dwór zwiał , striptisy sąsiadom urządza

Edytowane przez libra777
Czas edycji: 2011-04-20 o 21:47
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:57   #358
la_wenda
Raczkowanie

Witam!
Aż się boję, że po uszach dostanę, że się nie odzywam. I pewnie słusznie. Ale proszę o wyrozumiałość dla ogrodniczki bo czasu to ja mam tylko w zimie dużo. Podglądałam czasem Wasze zdjęcia roczkowe, dzieciaczki są cudowne a i na mamusie miło popatrzeć takie szykowne.
I my już pierwszy roczek mamy za sobą. Ignaś był wczoraj na szczepieniu więc mamy aktualne parametry: waga 9700 g, wzrost 88 cm i 7 zębów.
Chodzi wyłącznie uczepiony czyjegoś palca - wystarczy jeden, obojętnie który. Uwielbia samochody, traktory, motory i inne takie...
Każdego dnia jest coraz bardziej słodki i kochany, siostra go liże - i to nie zawsze na niby.
Cieszę się, że jesteście tu nadal i że mogę tu czasem zajrzeć mam nadzieję, że mnie nie przepędzicie gdzie pieprz rośnie.
Pochwalę się oczywiście moim rocznym synkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0176male.jpg (104,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0206male.jpg (115,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0257male.jpg (145,0 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-04-20, 22:23   #359
libra777
Zakorzenienie

Lawenda ale słodziak , podobny do mojego Mika jakby mu oczy przyciemnić
Stary 2011-04-20, 22:43   #360
libra777
Zakorzenienie

Dawno fotek nie wstawiałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2011 007.jpg (240,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2011 017.jpg (251,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2011 025.jpg (175,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2011 034.jpg (191,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiecień 2011 035.jpg (237,8 KB, 3 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości