|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
BAN stały
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Jestem Zmalowana
![]() Śliczne brzusie~!!!! I zdjęcia !!! ![]() Brunetko jestem z Ciebie dumna ![]() Byłam w Klubie i mordka mi się uśmiechnęła w końcu bo humor mam do dupy. Shirko powtórz badanie ![]() Lilka wytrzymasz.Moja ma 25 mm. ale trzyma jeszcze Zobaczymy za tydzień.You no to już bliżej końca ![]() Gratuluję wizyt,dobrych wieści i potwierdzonych płci A ja obiecałam zdjęcia z 8 miesiąca,to wklejam dziś: |
|
|
|
#1442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
może jakieś propozycje ??? ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, jakie Ja mam cyrki z tą allegrowiczką
![]() odpisała mi że czeka na pieniądze na koncie, bo przelała je z allegro i do dzisiejszego dnia ich nie ma a teraz właśnie mi napisała, że on wysłała towar nie mając pieniędzy na koncie i ona musiała dopłacić za mnie 8 zł A jaką Ja mam w ogóle gwarancję, że baba towar wysłała ![]() Boże co za jajuszka ![]() Dziubek u mnie w Raciborzu Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-04-20 o 11:23 |
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kopniaki przyjmuje raczej centralnie, pępkowo
![]() ale jak leże na lewym boku to strasznie sie Sarcia wierci, a to podobno zalecana pozycja |
|
|
|
#1445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-20 o 11:27 |
||
|
|
|
#1446 |
|
Wtajemniczenie
|
Nerolka piękny brzuch
Beatka ja też z tych leworęcznych
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Nerola ale balooooon
|
|
|
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może zrobił Ci się tam stan zapalny i w badaniu to wyszło ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
piękności ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Witaj w klubie lewusów
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć nie wiem jak to się ułoży bo Ja sama nie zajadę, tylko mój mąż będzie musiał mnie zawieźć a nie wiem czy mu się to uśmiecha Może w maju będzie miał jakaś delegację w Katowicach i wtedy by mnie podrzucił do Gliwic ![]() Beatka Ty jesteś ten sam rocznik co Ja ? 88
Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-04-20 o 11:44 |
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zadomowienie
|
nerola - łałłłłł....brzuszki pod koniec ciazy wygladaja jakby mialy peknac zaraz
zaneta - mowilam ze na all trafiaja a nie na konto!!!!! jakas chyba nieobeznana kobita hehe beata- no ja wlansie chce ten kupic kurcze tylk okase bede miala za tydzien
|
|
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
![]() Za jutrzejszą glukozę Carmeli też ![]() ![]() Youyou 7 miesiąc, to ja też już mam?![]() Monia Wszystkiego najlepszego dla Arturka! Nerola aaaale brzusio już masz Dziubek ja się piszę na spotkanko ![]() Wklejam zdjęcia Naszego Synka z wczorajszego USG ![]() 1.Buźka 2.Znowu buźka 3.Stópka 4.Ziewa -widać dziurki z noska i otwartą buzię 5.Dowód na chłopczyka Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2011-04-20 o 11:58 |
|
|
|
#1454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Sweet, to może napisz do Stapelki, zapytaj czy nie dałaby rady kupić dopóki jest w promocji a wysłałaby Ci jak już będziesz mieć pieniążki? Stapelka kochana jest to może się zgodzi ![]()
|
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siusiak najlepszy Sweet a nie wiem jakaś baba zakręcona okropnie. Czekam na towar ![]() Dziubek no mam 1,5h drogi do Was ![]() Sama nie dojadę,najdalej dojechałam sama do Rybnika ![]() Beatka bo tak patrzę , patrzę na twój nick i się zastanawiam czy ten sam rocznik ![]() He Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-04-20 o 12:03 |
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1457 | |
|
Zakorzenienie
|
No, nadrobiłam zaległości w końcu i jestem na bieżąco
![]() Cytat:
ale zrobiłyście mi smaka tym jogurtowcem... ech... a jakby go tak zrobić np. z brzoskwiniami z puszki i jogurtem brzoskwiniowym? plus babkę jakąś upiekę i może jeszcze jakieś jedno ciacho a potem będe je jeśc i patrzeć jak rosnę
|
|
|
#1458 |
|
Zadomowienie
|
hej
nadrobiłam Was od wczoraj. Scio trzymam kcikasy i za Carmle też dzięki za kciuki laseczki Lilkaa buziaczki skarbie i odpoczywaj dużo Nerolko jutro jadę znowu na badania stresa mam i się denerwuj słonko mi pięknie świeci a ja mam taki humor że sam Hanibal Lecter nie dałby mi dziś rady mieszkanko Izka ma pierwsza klasaja też jestem ze Śląska ale to zależnie gdzie byśmy się zjechały bo jak daleko to ja nie dam rady
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam obiadek szykowac i dom ogarnąć, dosyć leżenia w łóżku
![]() będą krokiety z kapustą i podsmażoną szyneczką duużo bo tż do pracy na jutro chce
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-20 o 12:11 |
|
|
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1461 | |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
Ja po glukozie - polecam z cytryną - pyszka, nic mnie nie muliło i w ogóle spoko. Siedziałam tylko godzinę - może dlatego, że tylko 50 g, a poza tym kobieta ściągaął mi krew dopiero po glukozie... Dziwne, do czego to porówna...? Jeszcze jutro tylko siuśki i po badaniach na jakiś czas ![]() Piszecie o święcące - my co roku święcimy - nie chcę żeby ta tradycja z biegiem czasu nam wypadła z głowy, pomimo tego, że chodzimy zawsze na sniadanie do jednych lub drugich rodziców Z koszykiem idziemy oczywiście i innymi smakołykami ![]() Beata, fajny brzunio! Pępka to już chyba dawno nie widziałaś A loda już dziś wtrąciąłm, małego włoskiego MNIAM!!! Cytat:
! Sto lat dla Małego!!!SweetAngel, bardzo mi przykro z powodu cioci. Nerolka, jestem pod wrażeniem Twojego brzuszka! Pokaźny! ![]() Natka, zdjęcia super - to ziewnięcie mi się najbardziej podoba ![]() Zbieram się za robotę: pranie i kuchnia - mam nadzieję, że podołam. A na 15 fryzjer :P |
|
|
|
|
#1462 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja też leworęczna i wcale bym się nie obraziła, gdyby ona też lewusem była![]() Ale wielki już ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
Nerolka fajny balonik
Natka fotki pierwsza klasa i buzia taka wyraźna
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmm Gliwice? Zabrze? Tak żeby żadna nie miała zbyt daleko
Może niech dziewczyny ze Śląska napiszą skąd dokładnie są i wybierzemy jakieś miejsce.Cytat:
Praktycznie z wszystkimi owocami
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Obiad się gotuje
Nerolka a ja mam wrażenie, że wielkościowo też mam taki tyle że nie idzie spod samych piersi tylko trochę niżej. Iza jeszcze trochę i będzie musiała zmienić lokal Natka śliczny Dzidziuś
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę Wam tego spotkanka ehhh ![]() A ja wieczorem miałam taki ból brzucha, że myślałam że rodzę, autentycznie... Wzięłam 2 no spy i jakoś przeszło. Potem pomyślałam, że to mógł byc czasem żołądek, bo tak bolało pod piersiami, w górnej części brzucha i co chwile mi się odbijało. A dziś znów rano moje paznokcie u lewej ręki zrobiły się dosłownie siwe....ale się wystraszyłam, a po 10-15 sek. przeszło i wróciły do normalności...teraz co 5 min na nie patrzę Yyy gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze!!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze do Katowic jest kawałek
|
|
|
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieje że się UDA !!!
|
||
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie moje kochane brzuchatki
![]() ![]() ![]() Stęskniłam się za Wami, ale jakoś nie mam czasu siedzieć przed lapkiem niby nic nie robię, ale nawet na to czasu nie mam, jeszcze mąż cały czas w domu to już w ogóle.U nas wszystko po staremu, w poniedzialek byłam na glukozie, dało sie przeżyć choć rewelacyjne to nie było dzisiaj odbieram wyniki, a za tydzień wizytaBrzuchol mam normalnie ogromny, przynajmniej takim go czuję ![]() Przejżałam parę stron, ale wybaczcie, że nie nadrabiam myslę o Was codziennie, buziaki ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

może jakieś propozycje ??? 

zębole

a na razie nie mam możliwości wpłacić sobie coś kasy na swoje konto bo nie będę w mieście aż do świąt.

Zakończone: 2