|
|
#4201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Ja to już chyba za stara jestem na obozy, poza tym do szału mnie doprowadza jak mi ktoś planuje rozkład dnia, dlatego od 14 roku życia na obozie nie przebywałam (a od 11 tylko na sportowych) i wypadałam ze starszymi znajomymi tak po prostu sama z nimi
|
|
|
|
#4202 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A chciałabym takiego tylko trochę starszego, no ale trudno... Nigdy nie mam tego co chcę. Kolega... fajny. Inny niż moi dotychczasowi, znaczy się nie ma nic wspólnego z artystami, na szczęście. Ale nie wiem, nie wiem... A o przebojach mogę opowiedzieć, ale to na piwku kiedyś .Cytat:
![]() A jak we Wrocławiu, to musimy się spotkać. Po świętach jakoś może? Cytat:
. Od 15 roku życia jeżdżę sobie gdzieś ze znajomymi, sami organizujemy (zwykle ja organizuję...). W ogóle nie lubię właśnie jak ktoś mi cokolwiek organizuje. Sama lubię sobie wszystko poukładać.A mi dzisiaj Wizaż nie działał coś za bardzo :/. Zresztą i tak cały dzień poza domem, zbierałam zaliczenia, latałam po sklepach z kumpelą i w ogóle. Nogi bolą od obcasów ;(. |
|||
|
|
|
#4203 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w sumie też lubię sama wszystko planować, ale obozy mają ten plus, że jest tam sporo osób, zawsze kogoś można poznać ![]() Cytat:
Ale mnie ciągnie i widzę to coś ![]() A skąd tak w ogóle jesteś, bo jak mówiłaś, to mi umknęła ta informacja
|
|
#4204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz bez tego wrednego "masz chłopaka, nie powinnaś nikogo poznawać, bo będzie zły" nie będę się w ogóle ograniczać ![]() Aaaaa ja też się zauraczam w wyglądowo ubogich Koleżanki zawsze mi komentują, że mam chory gust |
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Boze dziewczyny mi się przytrafiło !!!!!!!
ooNIGDY NIE WRACAJCIE DO EX dałam się nabrać ![]() rozstalismy się w wielkiej kłotni, potem się odezwal po kilku miesiącach, zgodziłam się spotkać mowie ok będzie zgoda nie lubie wrogow nei chcialam z nim byc zapomnialam nawet ze istnieje. co dzien spotkania jak to chce do mnie wrocic jaka jestem wspaniala ohh ahh co dziennnnnnn pisał przyjezdzał. kilka dni temu przestał się nagle odzywac... w ogole sie nei odezwał już do mnie nei odpisał nie odebrał tel napisalam czy sie juz nie widujemy czy co o co mu chodzi? i NICCCC na gg go dorwalam uslyszalam ze wyleciało mu z glowy i psozedł. czaicie ale się wrobilam ,tylko pytanie po co człowiek truje mi du** zeby nagle zniknac bez powodu...
|
|
#4206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- dziewczyny a mnie jakiś dół znowu dopadł od wczoraj jakoś tak mi źle znowu ( tęsknie strasznie!!! nie wiem czy to przez te święta, kurcze myślałam, że już lepiej ze mną
|
|
|
|
|
#4207 |
|
Nie depcze krokusów
|
brak mi słów...
|
|
#4208 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo oni są zryci... coś bym wkleiła co mój eks wczoraj powiedział ale nie będę was denerwować... sama wczoraj w nocy trzęsłam się z nerwów aż mnie żoładek boli ... ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
jasne, mi pasuje !!!!
|
||
|
|
|
#4209 |
|
Raczkowanie
|
Za bardzo mnie boli ta cala sytuacja. Zyc mi sie juz nie chce. Mam ochote gdzies wyjechac, umrzec albo zapasc w spiaczke na rok... A najlepiej byloby stracic pamiec
|
|
|
|
#4210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ile u Ciebie minęło czasu?
|
|
|
|
|
#4211 |
|
Nie depcze krokusów
|
A ja się śmieję w głos, bo eks mi napisał, że ma nową
|
|
#4212 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... Wczoraj napisałam do eksa, że jest żałosny przez to jak się zachowuje... Wywołuje u mnie wstręt lecz dalej go kocham... Nie wiem jak mam myśleć, co robić aby o nim zapomnieć... |
|
|
|
|
#4214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Portale społecznościowe, to jednak mają moc Od jakiegoś stycznia taki koleś do mnie pisał na gg czasem i czasem dzwonił. Ot taki kolega wirutalny. Dzisiaj sobie go na nk znalazłam i patrzę, a kolega żonkę ma i bachorka Ewidentna wtopa, bo laska lat 18-19 raczej dzieci nie planuje z kolesiem o 6 lat starszym Kolega oczywiście "zapomniał" o tym wspomnieć. Boże, uchroń mnie przed takim idiotą żebym ja na takiego nie trafiła. Szkoda dziewczyny i dzieciaczka, że z takim patałachem jest ;/ Eksowe rozkminy dziś mam
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
Jutro bedzie tydzien czasu... Pierwszy dzien przeplakalam, drugiego dnia plakalam jedynie z samego rana od razu po przebudzeniu... I od trzech dni znow mnie wzielo na placz
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooooo masakra ![]() ![]() Mój eks powiedział swojej wytapetowanej platynie, że zerwał ze mną kontakt w styczniu co było nie prawdą ![]() Gdy go nastraszyłam dla jaj wczoraj wieczorem ( chciałam zobaczyć jak zareaguje ) powiedział, że jeszcze do kilku dni wstecz zastanawiał się czy do mnie nie wrócić ale ona jest taka słodka, urocza, że spotykał się z nią i całował i cud miód i orzeszki... I że chce z nią spróbować na poważnie i żebym nic do niej nie pisała bo to oznaczać będzie, że go nie kocham i nie zależy mi na nim WTF jak on śmiał brać mnie na litość... aaaaa jeszcze wspomniał, że boi się, że jestem jego przeznaczeniem
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mocny ten Twój eks jest. Przezabawny chłopak. Tylko nie wiem, czy śmiać się z niego, czy płakać, że taki jest Nic tylko świętować, że z nim nie jesteś. Czytając ten wątek zastanawiam się jak takie fajne laski mogą wybierać takich cielaków. Przecież oni wam do stópek waszych ślicznych nie dorastają! Osobiście to się boję, że mój eks jest moją klątwą, bo to jest przegięcie co się dzieje.
|
|
#4218 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale oni są żałośni
|
|
#4219 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Spoko, mój eks półobecny (był jeszcze przed Młodym) stwierdził ostatnio do kumpla, że kto wie, może się jeszcze kiedyś ze mną ożeni
![]() Nie wykluczam wielkiego come backu, ofkoz, ale to tak...na czasy dojrzałego wieku sobie zostawiam
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
No ten nowy nowy ex to jakis chory.. po co chciał wracać całował tulił prawił wyzania zeby przepasc jak kamień w wodę i mnie olać, chyba nigdy tego nie pojmę.
a mojemu innemu exowi temu z ktorym bylam pare lat przed tym etraz chwilowym wczoraj powiedzialam spier***** : O śmiał się z naszego zwiazku coś tam. bo ja mowie ze od lat taki jestes... a ten do mnie jakie lata haha wez kobieto nie przesadzaj to kazalam sp** i napisalam mu nara. co za ludzie., od roku bujam się sama nie licząc tego teraz co mialam olał wrócił olał... NIE OGARNIAM. ![]() kazdy tylko sex, co chwila inna panna, imprezy hulaj dusza... kolezaneczki itp. mam dosyć.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-04-20 o 13:11 |
|
|
|
#4221 |
|
Zadomowienie
|
![]() jeszcze jeden dobry tekst : Jak do niej napiszesz nie będę miał dane się z nią na poważnie pospotykać ![]() ![]() A czy to moja wina, że ją okłamywał ? Chociaż napisałam mu, że kiedyś to kłamstwo i tak wyjdzie i niech tylko sztuczna platyna pójdzie na studia, zasmakuje życia studenckiego ( on w tym roku kończy studia ) to go w chuja zrobi niech cierpi tak jak ja, może nie powinnam tak mówić, pisać ale niech ma za swoje. Niech dopadanie go kara , za to co mi zrobił ! Za to, że nie potrafił być szczery, bawił się mną... Może naprawdę jestem zawistna ? nie no myślałam, że ✂✂✂ne z łóżka ![]() |
|
|
|
#4222 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4224 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#4225 |
|
Nie depcze krokusów
|
Może czas przestać być z kimś na siłę i poczekać na kogoś, kto będzie robił same dobre rzeczy, by zdobyć Twój jeden uśmiech...
|
|
#4226 |
|
Rozeznanie
|
Nie zmęczyła Cię jeszcze ta jego totalna głupota?
|
|
#4227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdy się przeprowadziłam do Wrocławia, byłam w zeszły poniedziałek w klubie, podszedł do mnie koleś i powiedział czy spotkamy się jutro na Placu Solnym bo chciałby mnie poznać ale nie przez pryzmat znajomości z klubu, miło mi się zrobiło... ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Zmęczyła mnie ale wiesz jakie on mi potrafi wysłać wiadomości o niej. Jakie informacje ? Jedno mówi, drugie robi. Nie poznaję go... A i tak wiecznie co bym nie napisała, nie skomentowała to i tak moja wina ![]() On jest niewiniątkiem i ma pretensje do mnie jak ja śmie tak pisać o niej ![]() ![]() to tak boli... |
|
|
|
|
#4228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogę się domyślić co czujesz bo mój też podobne rzeczy mi wypisywał, ale na zemstę czy jakieś gierki z nim nie miałam siły. Odcięłam się od niego zmieniając numer i nie musiałam już czytać jaka to ona jest lepsza, ładniejsza i mądrzejsza ode mnie
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-04-20 o 13:36 |
|
|
|
|
#4229 |
|
Nie depcze krokusów
|
Howdoi - przestań mu odpisywać tak, by czuł się dumny z tego, co robi. Przestań mu odpisywać w ogóle lub pisz obojętnie, np. "aha" albo "super".
Wyobraź sobie jego minę, jak wyśle Ci smsa, że całował się z Kamilą i dostanie od Ciebie odpowiedź "cieszę się, miłego dnia "
|
|
#4230 |
|
Rozeznanie
|
Mam doła i nie wiem czemu. Idę po czekoladę, doła zamienię w poczucie winy, że wpierniczam słodkie. Eksowie to banda wuja przez ch
Co ten wątek dobitnie pokazuje.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

Bo skoro gada, to może, może...
już jestem w domu, zwalczyłam to cholerstwo...
oo
ale się wrobilam ,tylko pytanie po co człowiek truje mi du** zeby nagle zniknac bez powodu...
od wczoraj jakoś tak mi źle znowu