Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 19:17   #4171
howdoi
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

A tak w ogóle to cześć

Miło was wszystkich widzieć yyyy słyszeć
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:21   #4172
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cyanidegirl Pokaż wiadomość
Mogę się wtrącić z czymś z zupełnie innej beczki i o coś Was zapytać? Może któraś z Was była w podobnej sytuacji albo spojrzy na moją obiektywnie... I chcę się wygadać.

Już pogodziłam się z naszym rozstaniem, wkrótce miną 3 miesiące. On już kogoś ma, pewnie jest szczęśliwy. Odeszłam chociaż byłam zakochana, on nie. A przynajmniej tak myślałam do momentu rozstania. Wtedy okazało się, że nie zrobiłam wszystkiego żeby nas ratować... że zabrakło szczerej rozmowy, nie mówiłam mu o wszystkich rzeczach, które mnie raniły. Ale było już za późno - zraniły go słowa o tym, że nie jestem z nim do końca szczęśliwa, że rozważam odejście, uznaliśmy, że to koniec. Zabrałam swoje rzeczy. Odezwał się jeszcze później do mnie w walentynki, ale nie podjęłam tematu... Chciałam być konsekwentna. Teraz nie utrzymujemy kontaktu. A ja tęsknię, ta tęsknota słabnie, ale nadal jest. Tęsknię za samą jego obecnością, za poczuciem humoru które rozumieliśmy tylko my, za naszymi wygłupami... niekoniecznie za tamtym związkiem. Do czego zmierzam?

Nie byliśmy dobraną parą, różniliśmy się, te różnice dałoby się pokonać gdyby nasze uczucie było wystarczająco silne, ale ono było silne tylko z mojej strony. Myślę, że i tak by nam nie wyszło, chociaż momentami było cudownie. Pewnie poznam kiedyś kogoś lepszego dla mnie.
Ale nadal nie mogę się pogodzić z błędami, które popełniałam w tym związku. To był mój pierwszy, więc widzę to dopiero teraz, wtedy działam pod wpływem emocji i zachowywałam się jak idiotka. Byłam straszna. Nie mówiłam mu o wszystkich rzeczach które mnie bolały, zamiast tego obrażałam się albo płakałam. Rzadko podejmowałam inicjatywę, zachowywałam się jak księżnika wiecznie czekając na jego telefon/zaproszenie/cokolwiek. (nie zawsze, ale często). Na siłę próbowałam mu pokazać, że mi nie zależy zbytnio, że nie ma nade mną takiej władzy, bo miałam wrażenie, że on nie traktuje mnie poważnie. Było kilka szczerych rozmów, ale ja mam problemy z mówieniem o uczuciach... i rzadko kiedy mówiłam wprost, o co mi chodzi, a on nie rozumiał. Nie umieliśmy się dogadać, więc chyba ten związek i tak nie miał sensu.

Ale jak poradzić sobie z wyrzutami sumienia? Jak przestać zastanawiać się, co by było gdybym zrobiła to czy tamto? Wiadomo, czasu nie cofnę, nie naprawię starych błędów, ale one mnie prześladują. Nie wytrzymałam i napisałam do niego maila, nie chciałam dzwonić ani umawiać się na spotkanie bo ma dziewczynę. Przeprosiłam go tam za wszystkie moje kretyńskie zachowania, bez próby odzyskiwania kontaktu czy coś w tym stylu, po prostu przeprosiny. Nie odpisał. Rozumiem to, on już pewnie o wszystkim zapomniał bo krótko byliśmy ze sobą, ja też bym chciała zapomnieć, ale nie mogę zapomnieć o swoich błędach... Wiem, jestem debilem rozpamiętując i analizując dawne sytuacje, ale to jest silniejsze ode mnie. Jak myślicie, z czasem przejdzie?

Sorry za tradycyjny referat w moim wykonaniu ale krócej nie umiem.
Tak to jest, że człowiek docenia coś dopiero jak to straci..
Ale dla mnie jest nie do pomyślenia, że tak szybko znalazł sobie obiekt westchnień no chyba że cierpi tak bardzo , że potrzebował tylko pocieszenia.

Skoro coś się wypaliło u niego to nie proś się o uczucia , przeprosiłaś go- tyle wystarczy, chyba, że miałabyś pewność , że on coś czuje, że kocha.. Wtedy - mogłabyś walczyć. Ja proponuje po prostu odczekać, zając się sobą, wiadomo, że będzie boleć jeszcze długo.. A rozgrzebywanie ran to nie antidotum. Trzymam kciuki ,żebys wylazła z tego.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:25   #4173
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Ale dla mnie jest nie do pomyślenia, że tak szybko znalazł sobie obiekt westchnień no chyba że cierpi tak bardzo , że potrzebował tylko pocieszenia.

Skoro coś się wypaliło u niego to nie proś się o uczucia , przeprosiłaś go- tyle wystarczy, chyba, że miałabyś pewność , że on coś czuje, że kocha.. Wtedy - mogłabyś walczyć. Ja proponuje po prostu odczekać, zając się sobą, wiadomo, że będzie boleć jeszcze długo.. A rozgrzebywanie ran to nie antidotum. Trzymam kciuki ,żebys wylazła z tego.

ojjjj uwierz, że szybko można znaleźć nowy obiekt. Mój eks tydzień po rozstaniu napisał mi smsa, że całował się z inną.

Uczucie musiało się wypalić szybciej, chociaż na pewno szkoda, że nie mówiła o swoich odczuciach, obawach...
Stary 2011-04-19, 19:37   #4174
ilo16na
Zakorzenienie

Howdoi jak zdrowie?

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 19:53   #4175
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Howdoi jak zdrowie?

lepiej już jestem w domu, zwalczyłam to cholerstwo...

mieszkam we Wrocławiu już więc zapraszam kiedyś

ps. mam za✂✂✂istych współlokatorów
Stary 2011-04-19, 20:04   #4176
cyanidegirl
Raczkowanie

Cytat:

Hmm... To nie jest tak, że doceniłam go jak już straciłam. Nadal uważam, że to nie jest facet dla mnie, zranił mnie kilka razy chociaż byliśmy ze sobą bardzo krótko, historię tego związku widać w moich postach. Raczej bym nie chciała znów w to wchodzić (chociaż pewnie gdyby to zaproponował, pobiegłabym za nim w kapciach, tak na mnie działał )Po prostu mam pretensje sama do siebie o to, że ja też święta nie byłam. I nie jest też tak, że nie mówiłam mu o swoich problemach - mówiłam. Ale może nie do końca zrozumiale, może nie o wszystkich, może nie do końca stanowczo. I o to się obwiniam, że może wyszłoby inaczej, gdybym ja postępowała inaczej. Ale wina leży po obu stronach, więc chyba powinnam zamknąć ten rozdział i przestać się obwiniać. A nową dziewczynę miał już po miesiącu i chciał z nią zamieszkać, chociaż mi mówił zawsze że np. rok to za krótko na taką decyzję.
Dzięki za odpowiedzi.
cyanidegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:10   #4177
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość

mieszkam we Wrocławiu już więc zapraszam kiedyś

ps. mam za✂✂✂istych współlokatorów

to super Wiedzialam ze jestes silna
Zaproszenie chetnie przyjme w wolnym czasie
Napisalam priv

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 20:10   #4178
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
ojjjj uwierz, że szybko można znaleźć nowy obiekt. Mój eks tydzień po rozstaniu napisał mi smsa, że całował się z inną.

Uczucie musiało się wypalić szybciej, chociaż na pewno szkoda, że nie mówiła o swoich odczuciach, obawach...

Tydzień po rozstaniu... Jakaś totalna masakra.
Byłam kiedyś z obecnym eksem w 6 miesięcznej przerwie, takie małe rozstanie Nie mam pewności , że przez ten czas z żadną inną niczego nie robił ale mamy tych samych znajomych i co nie co się usłyszy.. Słyszałam tylko takie teksty " Normalnie, cnotka niewydymka" Nie jest z dziewczyną 5 miesięcy ale nic nie przeleciał" Rozmawiałam z pewną dziewczyna która zawsze miała na niego ochote, tapeciara jedna. Powiedziala, że mam chłopaka dziwnego. Dowiedziałam się, że eks był pijany i ona chciała go zaciagnąć do łóżka ale on chociaz pijany wywalił ja za drzwi.. Sa wyjątki, ale czy na pewno..
Stary 2011-04-19, 20:17   #4179
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Byłam kiedyś z obecnym eksem w 6 miesięcznej przerwie, takie małe rozstanie Nie mam pewności , że przez ten czas z żadną inną niczego nie robił ale mamy tych samych znajomych i co nie co się usłyszy.. Słyszałam tylko takie teksty " Normalnie, cnotka niewydymka" Nie jest z dziewczyną 5 miesięcy ale nic nie przeleciał" Rozmawiałam z pewną dziewczyna która zawsze miała na niego ochote, tapeciara jedna. Powiedziala, że mam chłopaka dziwnego. Dowiedziałam się, że eks był pijany i ona chciała go zaciagnąć do łóżka ale on chociaz pijany wywalił ja za drzwi.. Sa wyjątki, ale czy na pewno..

tapeciara jedna hehehehehehe

ajjjj poprawiłaś mi humorek

mój eks się teraz z taką spotyka bo jak stwierdził nie chce być sam
rozważa związek z nią ale znowu na odległość by był...
Nie potrafię tego pojąć...

ale co tam wiem, że jestem od niej lepsza chociaż pod jednym względem, stawiam na naturalność a nie sztuczność
Stary 2011-04-19, 20:45   #4180
Yuuka
Rozeznanie

No i super , naturalność tych czasach maleje niestety. Ja bym na miejscu faceta sie bała pocałowac laskę z kilogramem chemii na sobie.. podkreslić urode tak. Ale sa granice...
Stary 2011-04-19, 20:55   #4181
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
No i super , naturalność tych czasach maleje niestety. Ja bym na miejscu faceta sie bała pocałowac laskę z kilogramem chemii na sobie.. podkreslić urode tak. Ale sa granice...

Jeśli lubią sztuczność. Ich sprawa

Niech robi co chce, i tak wiecznie robił a ma do tej pory wieczne pretensje do mnie.

wrrrrrrrrrrrrrr ! nie chcę się wkurzać :P
Stary 2011-04-19, 21:05   #4182
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Jeśli lubią sztuczność. Ich sprawa

Niech robi co chce, i tak wiecznie robił a ma do tej pory wieczne pretensje do mnie.

wrrrrrrrrrrrrrr ! nie chcę się wkurzać :P
Się nie wkurzaj, śmiej się w twarz dupkowi! ;D
Pretensje to niech sobie ma do samego siebie !
Stary 2011-04-19, 22:14   #4183
kopamatakawa
Rozeznanie

howdoi jak się cieszę, że Cię widzę
Stary 2011-04-19, 22:19   #4184
elvegirl
po drugiej stronie szafy

howdoi - dobrze, że jesteś
Stary 2011-04-19, 22:20   #4185
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale wina leży po obu stronach, więc chyba powinnam zamknąć ten rozdział i przestać się obwiniać.

Warto wyciągnąć wnioski na przyszłość, potraktować to jak jedną z lekcji życia i zamknąć ten rozdział. Nie ma sensu się zadręczać i obwiniać, bo niczego to nie zmieni, ewentualnie tylko humor na gorszy

Cytat:
Cieszymy się razem z Tobą

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:24   #4186
lily92920
Zakorzenienie

Boże, śnił mi się właśnie eks!!! I Mrytka !
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 22:42   #4187
howdoi
Zadomowienie

Dziękuję kochane !!!! na was zawsze mogę liczyć !
Stary 2011-04-19, 22:47   #4188
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Aż się kurde boję - wszak to zgrabny, mocny Hiszpan
Sama się za niego wezmę
Cytat:
Możemy sobie podać rękę .Mam kamień o średnicy cm na prawej nerce
teraz wykruszają więc no stress .
Cieszę się bardzo, że wróciłaś
Cytat:
ja też bym chciała zapomnieć, ale nie mogę zapomnieć o swoich błędach... Wiem, jestem debilem rozpamiętując i analizując dawne sytuacje, ale to jest silniejsze ode mnie. Jak myślicie, z czasem przejdzie?
Przejdzie z czasem, a najważniejsze, to byś nauczyła się czegoś na swoich błędach.
Stary 2011-04-19, 22:51   #4189
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
hmmm
?

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
No i ma racje Dzisiaj rano ledwo do auta wsiadłem Na USG mnie zapisali dopiero na 12 maja
Otóż to!

A Ty nie powinieneś prowadzić w takim stanie!

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Mój imprezuje i rwie dupy i bardzo mocno wątpię w to, że kiedyś zrozumie, że stracił wartościową kobietę. Po prostu takiej nie szuka Lepsza taka co da mu d... w kiblu na imprezie.
To sa właśnie eksowie...

Ale doszły mnie ploty, że na moje sie te pipy JUŻ wypieły!
Mam nadzieje, że to prawda... A może mój wywód w nim coś poruszył?!

Cytat:
Owszem, mogę. Nie boli już mnie, to co się będę śpieszyć
To że teraz nie boli, nie oznacza, że nie zacznie. Np. ze zdwojoną siłą...

Cytat:
Wiem, mogę dostać kolki nerkowej, ale póki mam przy sobie nospe nic mi nie grozi Już nie sikam krwią, choć wiadomo, w każdej chwili może to wrócić.
Ale nikt Ci nie powiedział, że to na 100% kamień czy piasek w nerce... To może być coś gorszego!!!

No, ale to Twoje życie... Dla mnie troche niepoważne, ale tacy są faceci, że zwlekają ze wszystkim, z wizytą u doktora tez, a potem płacz! Ale i tak Cię lubię!

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Dziołchy, a ja na dniach odbieram mój pierwszy samochód.

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Coś wymyślimy Bo faktycznie "Mamooo, będzie jechała ze mną Mrytka z forum" brzmi trochę dziwnie
No właśnie. A jak powiem, że sama pojade, to mi wcisną jakąś koleżanke! A ja chce jechać sama! Czyli z Tobą! Nie chce żadnych "tutejszych" koleżanek. I mówie poważnie o tym wyjeździe!

A jakie miejsce Cie interesuje najbardziej? I w jakim przedziale cenowym mam szukać?!

Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
starszych też nie polecam
Ja to narazie żadnych nie polecam...
Młodsi, to młodsi. Jeszcze rok to bym zniosła, ale więcej, to sorry. W moim wieku ta różnica jest mega widoczna! W tym samym wieku miałam 3 chłopaków i co? Też dziecinni byli... Starsi też przez Was niepolecani...!!! Do kitu z tym wszystkim!!!

Cytat:
Ja nie wierze w to, co eks mi po pijaku próbował sprzedać. Że "miał już po mnie inne". I wiem to z wiarygodnego źródła! Za to strasznie go szlag trafiał, że po mnie 3 miechy po rozstaniu ten siatkarz przychodził. Wkurzyło go to do tego stopnia, że go obraził i zwyzywał jak sie wtedy upił...
Stary 2011-04-19, 23:07   #4190
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
howdoi jak się cieszę, że Cię widzę

słońce jaką Ty masz piękną piosenkę w opisie .... ehhhh
Stary 2011-04-19, 23:22   #4191
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Zapraszam Bo jak ja sama się tam zaczaję na niego i on w końcu się tam zjawi, to pewnie zwieję niepostrzeżenie zwracając na siebie uwagę wszystkich tam obecnych
Weź mnie, weź mnie Narobię Ci obciachu, proszę proszę

Cytat:
Napisane przez mlko92 Pokaż wiadomość
Wiecie, muszę coś z siebie wyrzucić odnośnie eksa oczywiście niektóre z Was chyba mnie kojarzą (mam taką nadzieję) (...)
Mój exex zawsze się na mnie gapi jak mnie widzi i tak od ponad roku, jakby chciał to chociaż by mnie przeprosił, ale mu chyba niespieszno

Cytat:

Mój to już pewnie robił dużo więcej niż cmok cmok z jakąś panną znając jego potrzeby i rozbuchane ego
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:25   #4192
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
No właśnie. A jak powiem, że sama pojade, to mi wcisną jakąś koleżanke! A ja chce jechać sama! Czyli z Tobą! Nie chce żadnych "tutejszych" koleżanek. I mówie poważnie o tym wyjeździe!

A jakie miejsce Cie interesuje najbardziej? I w jakim przedziale cenowym mam szukać?!
Będziemy udawać, że jestem tutejsza
Ja też mówię poważnie!

Interesują mnie wszystkie ciepłe, słoneczne miejsca
Jeżeli popracowałabym z miesiąc, to możemy zaszaleć z ceną, a jeżeli nie to wolałabym taki nie za drogi. Ale myślę, że popracuję, żeby z nudy nie umrzeć, więc jak coś ciekawego znajdziesz to możesz mi podesłać i będziemy wybierać

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Weź mnie, weź mnie Narobię Ci obciachu, proszę proszę
Obciach nie jest mi rzeczą nieznaną (Napisałabym, że to moje drugie imię, ale się jeszcze Lily przestraszy i mnie na obóz nie weźmie)
Więc nie ma problemu

.
Stary 2011-04-19, 23:29   #4193
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Będziemy udawać, że jestem tutejsza
Ja też mówię poważnie!

Interesują mnie wszystkie ciepłe, słoneczne miejsca
Jeżeli popracowałabym z miesiąc, to możemy zaszaleć z ceną, a jeżeli nie to wolałabym taki nie za drogi. Ale myślę, że popracuję, żeby z nudy nie umrzeć, więc jak coś ciekawego znajdziesz to możesz mi podesłać i będziemy wybierać

A może to nie być Bułgaria? Bo przedtem z nudy (no co, uczyc sie bede...) szukałam już czegoś w necie i tak patrzyłam na Bułgarie i przypomniało mi się, jak rok temu... Niee, wyjazd ma być miły, po co mam Ci jęczeć, że "Ooo, tu byłam z K., a tu byliśmy na imprezie, a tam się kochaliśmy... ". No chyba, że do innego miasteczka niż Złote Piaski, albo jakaś oferta nas powali!
Cena dla mnie też musi być taka spoko. Bo pewnie z rodzicami ostatni raz jeszcze gdzies pojade.

I gra muzyyyyka! xD
Stary 2011-04-19, 23:33   #4194
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
A może to nie być Bułgaria? Bo przedtem z nudy (no co, uczyc sie bede...) szukałam już czegoś w necie i tak patrzyłam na Bułgarie i przypomniało mi się, jak rok temu... Niee, wyjazd ma być miły, po co mam Ci jęczeć, że "Ooo, tu byłam z K., a tu byliśmy na imprezie, a tam się kochaliśmy... ". No chyba, że do innego miasteczka niż Złote Piaski, albo jakaś oferta nas powali!
Cena dla mnie też musi być taka spoko. Bo pewnie z rodzicami ostatni raz jeszcze gdzies pojade.

I gra muzyyyyka! xD
Może być inny kraj Byle by było coś ciepłego, bo to ma być szalony i miły wyjazd, a nie wspominanie

.
Stary 2011-04-19, 23:40   #4195
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Może być inny kraj Byle by było coś ciepłego, bo to ma być szalony i miły wyjazd, a nie wspominanie
No jasne! I tym razem wydam 80% kasy na imprezy i drinki (w tamtym roku wydaliśmy jakieś 65% na wejscia na imprezki i %).

Będziemy się dużo opalać, pływać, imprezować, wyrywać, spacerować, malować, ślicznie wyglądać, szaleć! To będzie najlepszy wakacyjny wyjazd pod słońcem. I mamy jeszcze jedną chętną!

Tylko musze schudnąć, bo właśnie obczajałam Cie na fb. I masz takie nóżki i brzuszek chudziutkie! A ja... Miazga!

Btw. Dlaczego wszyscy piszą tutaj i tamten wątek nam się nie kręci?

Dobranoc!

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-04-19 o 23:46
Stary 2011-04-19, 23:43   #4196
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
A tak w ogóle to cześć

Miło was wszystkich widzieć yyyy słyszeć
Ciebie też bardzo miło widzieć. Dobrze że ze zdrowiem już wszystko w porządku, nie zawiodłaś nas.

Cytat:
słońce jaką Ty masz piękną piosenkę w opisie .... ehhhh
Jeśli nie chcecie zepsuć sobie humoru to radzę jej nie słuchać.

Reggaenator, co Ty w ogóle odwalasz? Tu nie chodzi o nową piłkę do nogi, tylko o Twoje zdrowie. Powinieneś jak najszybciej zrobić badania, na pewno nie czekać aż do połowy maja.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:45   #4197
solideja
Zadomowienie

Cytat:
No jasne! I tym razem wydam 80% kasy na imprezy i drinki (w tamtym roku wydaliśmy jakieś 65% na wejscia na imprezki i %).
Będziemy się dużo opalać, pływać, imprezować, wyrywać, spacerować, malować, ślicznie wyglądać, szaleć! To będzie najlepszy wakacyjny wyjazd pod słońcem. I mamy jeszcze jedną chętną!

Tylko musze schudnąć, bo właśnie obczajałam Cie na fb. I masz takie nóżki i brzuszek chudziotkie! A ja... Miazga!
Zaczynam Wam zazdrościć normalnie... ale... zamierzam robić to samo
Też chcę obczaić Mrytę na fb Mryta daj się obczaić

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-04-19 o 23:47
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 23:52   #4198
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:

Tylko musze schudnąć, bo właśnie obczajałam Cie na fb. I masz takie nóżki i brzuszek chudziotkie! A ja... Miazga!
Już z samego opisu mi się podoba ten wyjazd

Chudziutkie? Takie się tylko wydają, zresztą to zdjęcie jest prawie sprzed roku temu i teraz po zimie się będę musiała w końcu wziąć porządniej za siebie

odpisałaś mi na fb? Bo mi się wyświetliło, że tak, a wiadomości nie widzę
Cytat:
Btw. Dlaczego wszyscy piszą tutaj i tamten wątek nam się nie kręci?
No właśnie nie wiem czy off topy tu wróciły

.
Stary 2011-04-19, 23:53   #4199
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Ciebie też bardzo miło widzieć. Dobrze że ze zdrowiem już wszystko w porządku, nie zawiodłaś nas.

Jeśli nie chcecie zepsuć sobie humoru to radzę jej nie słuchać.
.

dlatego nawet nie wł muzyki. Nie chcę sobie psuć humorku
Stary 2011-04-19, 23:54   #4200
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Zaczynam Wam zazdrościć normalnie... ale... zamierzam robić to samo
Też chcę obczaić Mrytę na fb Mryta daj się obczaić
Jakbyś była chętna, to możesz jechać z nami
Wysłałam pw

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości