|
|
#4171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
A tak w ogóle to cześć
![]() Miło was wszystkich widzieć yyyy słyszeć
|
|
|
|
#4172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dla mnie jest nie do pomyślenia, że tak szybko znalazł sobie obiekt westchnień no chyba że cierpi tak bardzo , że potrzebował tylko pocieszenia. Skoro coś się wypaliło u niego to nie proś się o uczucia , przeprosiłaś go- tyle wystarczy, chyba, że miałabyś pewność , że on coś czuje, że kocha.. Wtedy - mogłabyś walczyć. Ja proponuje po prostu odczekać, zając się sobą, wiadomo, że będzie boleć jeszcze długo.. A rozgrzebywanie ran to nie antidotum. Trzymam kciuki ,żebys wylazła z tego. |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ojjjj uwierz, że szybko można znaleźć nowy obiekt. Mój eks tydzień po rozstaniu napisał mi smsa, że całował się z inną. Uczucie musiało się wypalić szybciej, chociaż na pewno szkoda, że nie mówiła o swoich odczuciach, obawach... |
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Howdoi jak zdrowie?
|
|
#4175 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Raczej bym nie chciała znów w to wchodzić (chociaż pewnie gdyby to zaproponował, pobiegłabym za nim w kapciach, tak na mnie działał )Po prostu mam pretensje sama do siebie o to, że ja też święta nie byłam. I nie jest też tak, że nie mówiłam mu o swoich problemach - mówiłam. Ale może nie do końca zrozumiale, może nie o wszystkich, może nie do końca stanowczo. I o to się obwiniam, że może wyszłoby inaczej, gdybym ja postępowała inaczej. Ale wina leży po obu stronach, więc chyba powinnam zamknąć ten rozdział i przestać się obwiniać. A nową dziewczynę miał już po miesiącu i chciał z nią zamieszkać, chociaż mi mówił zawsze że np. rok to za krótko na taką decyzję. ![]() Dzięki za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super Wiedzialam ze jestes silna![]() Zaproszenie chetnie przyjme w wolnym czasie Napisalam priv
|
|
|
#4178 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tydzień po rozstaniu... Jakaś totalna masakra. Byłam kiedyś z obecnym eksem w 6 miesięcznej przerwie, takie małe rozstanie Nie mam pewności , że przez ten czas z żadną inną niczego nie robił ale mamy tych samych znajomych i co nie co się usłyszy.. Słyszałam tylko takie teksty " Normalnie, cnotka niewydymka" Nie jest z dziewczyną 5 miesięcy ale nic nie przeleciał" Rozmawiałam z pewną dziewczyna która zawsze miała na niego ochote, tapeciara jedna. Powiedziala, że mam chłopaka dziwnego. Dowiedziałam się, że eks był pijany i ona chciała go zaciagnąć do łóżka ale on chociaz pijany wywalił ja za drzwi.. Sa wyjątki, ale czy na pewno..
|
|
|
|
|
#4179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tapeciara jedna hehehehehehe ![]() ![]() ajjjj poprawiłaś mi humorek ![]() mój eks się teraz z taką spotyka bo jak stwierdził nie chce być sam ![]() ![]() rozważa związek z nią ale znowu na odległość by był... Nie potrafię tego pojąć... ![]() ale co tam wiem, że jestem od niej lepsza chociaż pod jednym względem, stawiam na naturalność a nie sztuczność
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
No i super , naturalność tych czasach maleje niestety. Ja bym na miejscu faceta sie bała pocałowac laskę z kilogramem chemii na sobie.. podkreslić urode tak. Ale sa granice...
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli lubią sztuczność. Ich sprawa ![]() Niech robi co chce, i tak wiecznie robił a ma do tej pory wieczne pretensje do mnie. wrrrrrrrrrrrrrr ! nie chcę się wkurzać :P ![]()
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Rozeznanie
|
howdoi jak się cieszę, że Cię widzę
|
#4184 |
|
po drugiej stronie szafy
|
howdoi - dobrze, że jesteś
|
|
#4185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Warto wyciągnąć wnioski na przyszłość, potraktować to jak jedną z lekcji życia i zamknąć ten rozdział. Nie ma sensu się zadręczać i obwiniać, bo niczego to nie zmieni, ewentualnie tylko humor na gorszy ![]() Cieszymy się razem z Tobą
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, śnił mi się właśnie eks!!!
|
|
|
|
#4187 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję kochane !!!!
![]() na was zawsze mogę liczyć ! ![]()
|
|
|
|
#4188 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Sama się za niego wezmę
![]() Cytat:
Przejdzie z czasem, a najważniejsze, to byś nauczyła się czegoś na swoich błędach.
|
|
|
#4189 | |||||
|
Zakorzenienie
|
?
Cytat:
A Ty nie powinieneś prowadzić w takim stanie! Cytat:
Ale doszły mnie ploty, że na moje sie te pipy JUŻ wypieły! Mam nadzieje, że to prawda... A może mój wywód w nim coś poruszył?! To że teraz nie boli, nie oznacza, że nie zacznie. Np. ze zdwojoną siłą... Cytat:
No, ale to Twoje życie... Cytat:
Nie chce żadnych "tutejszych" koleżanek. I mówie poważnie o tym wyjeździe! A jakie miejsce Cie interesuje najbardziej? I w jakim przedziale cenowym mam szukać?! Ja to narazie żadnych nie polecam... Młodsi, to młodsi. Jeszcze rok to bym zniosła, ale więcej, to sorry. W moim wieku ta różnica jest mega widoczna! W tym samym wieku miałam 3 chłopaków i co? Też dziecinni byli... Starsi też przez Was niepolecani...!!! Do kitu z tym wszystkim!!! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4190 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4191 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Narobię Ci obciachu, proszę proszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też mówię poważnie! ![]() Interesują mnie wszystkie ciepłe, słoneczne miejsca ![]() Jeżeli popracowałabym z miesiąc, to możemy zaszaleć z ceną, a jeżeli nie to wolałabym taki nie za drogi. Ale myślę, że popracuję, żeby z nudy nie umrzeć, więc jak coś ciekawego znajdziesz to możesz mi podesłać i będziemy wybierać ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Obciach nie jest mi rzeczą nieznaną (Napisałabym, że to moje drugie imię, ale się jeszcze Lily przestraszy i mnie na obóz nie weźmie )Więc nie ma problemu
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może to nie być Bułgaria? Bo przedtem z nudy (no co, uczyc sie bede...) szukałam już czegoś w necie i tak patrzyłam na Bułgarie i przypomniało mi się, jak rok temu... Niee, wyjazd ma być miły, po co mam Ci jęczeć, że "Ooo, tu byłam z K., a tu byliśmy na imprezie, a tam się kochaliśmy... ". No chyba, że do innego miasteczka niż Złote Piaski, albo jakaś oferta nas powali! Cena dla mnie też musi być taka spoko. Bo pewnie z rodzicami ostatni raz jeszcze gdzies pojade. I gra muzyyyyka! xD
|
|
|
|
|
#4194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziemy się dużo opalać, pływać, imprezować, wyrywać, spacerować, malować, ślicznie wyglądać, szaleć! To będzie najlepszy wakacyjny wyjazd pod słońcem. I mamy jeszcze jedną chętną! Tylko musze schudnąć, bo właśnie obczajałam Cie na fb. I masz takie nóżki i brzuszek chudziutkie! A ja... Miazga! Btw. Dlaczego wszyscy piszą tutaj i tamten wątek nam się nie kręci? Dobranoc! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-19 o 23:46 |
|
|
|
|
#4196 |
|
Zadomowienie
|
Ciebie też bardzo miło widzieć
![]() .Jeśli nie chcecie zepsuć sobie humoru to radzę jej nie słuchać .Reggaenator, co Ty w ogóle odwalasz? Tu nie chodzi o nową piłkę do nogi, tylko o Twoje zdrowie. Powinieneś jak najszybciej zrobić badania, na pewno nie czekać aż do połowy maja. |
|
|
|
#4197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też chcę obczaić Mrytę na fb Mryta daj się obczaić
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-04-19 o 23:47 |
|
|
|
|
#4198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chudziutkie? Takie się tylko wydają, zresztą to zdjęcie jest prawie sprzed roku temu i teraz po zimie się będę musiała w końcu wziąć porządniej za siebie ![]() odpisałaś mi na fb? Bo mi się wyświetliło, że tak, a wiadomości nie widzę ![]() No właśnie nie wiem czy off topy tu wróciły
|
|
#4199 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłałam pw
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

więc zapraszam kiedyś
)Po prostu mam pretensje sama do siebie o to, że ja też święta nie byłam. I nie jest też tak, że nie mówiłam mu o swoich problemach - mówiłam. Ale może nie do końca zrozumiale, może nie o wszystkich, może nie do końca stanowczo. I o to się obwiniam, że może wyszłoby inaczej, gdybym ja postępowała inaczej. Ale wina leży po obu stronach, więc chyba powinnam zamknąć ten rozdział i przestać się obwiniać. A nową dziewczynę miał już po miesiącu i chciał z nią zamieszkać, chociaż mi mówił zawsze że np. rok to za krótko na taką decyzję. 

Już nie sikam krwią, choć wiadomo, w każdej chwili może to wrócić.
niektóre z Was chyba mnie kojarzą (mam taką nadzieję) (...)