|
|
#4441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
wiem, tak jak mój TŻ
też nie widać dopiero jak wlzie na wagę, nabite to takie że jak mnie niekcący przygniecie to matkobosko![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
|
|
#4442 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm nast razem nie omieszkam
|
|
#4443 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mam nadzieję że się nie złościcie na mnie
ja chyba inaczej patrzę na ludziuf, jakby mnie kto spytał czy np. Maja jest chuda czy gruba to bym pewnie odpowiedziała "nie wiem, normalna, jak Maja" i pamiętam że też mi ktoś kiedyś zarzucał że nigdy tego nie zrozumiem bo jestem szczupła, no nie zrozumiem, bo nie uważam grubości za jakikolwiek wyznacznik stosunku do drugiej osoby, a jak ktoś myśli inaczej to niech znożyczkala beton jeden, o.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4446 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja np waze mało a mam grubom dupe i co
, więc nie dozę do zadnej wagi tylko do3x -2 ![]() pozatym stwierdziłam ze musze zacząc cwiczyc nie dla odchudzania ino dlatemu ze mam miesnie jak flaki w zaniku prawie-muszęzagęścić konsystencję , ale nie wiem jak sie do tego wziąc-łatwiej byłoby mi tydzien nie jesć niz zmusic sie do ćwiczeń straciłam dziś biedronkowe dziewictwo
|
|
#4447 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a Majuta? ![]() jaki produkt Cię rozdziewiczył?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4448 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4449 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
w łydzie a nie jeszcze bardziej sporo więcej Cytat:
Cytat:
W liceum ja i moja koleżanka przy tym samym wzroście i rodzaju sylwetki ważyłyśmy tyle samo, ja wyglądałam o wiele grubiej, ona miała to ładnie porozkładane ![]() Jutro jak nie zapomnę tak się z Wami przywitam w Barze Muszę znów lecieć, resztę nadrobię później
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - jakbym sie ściałą z Tobą stuknąć browcem w Katoskach - co do " wagi"i co do fogle buuuu
no ale dobra miałam nie marudzić Srbitko - pytanie techniczne do Ciem mam - hasło PAROWAR - 1. czy jego eksploatacja - prądobranie - to strach sie bać? w sensie ile zajmuje uparowanie ziemniorów brukselów i innych rybów? bo zastanawiam sie czy kupić gar do gotowania na parze i na gaz go - ale nie wiem ile zajmie takiemu garowi to czasu a ile zajmuje czasu parowarowi prądowemu - bo jak kilka minutek to lepiej juz ten prąd ścierpieć bo krócej i w sumie prawie "ekonomicznie" niz gaz na full przez 20 minut ![]() bosski avatar ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- [/COLOR] Cytat:
a i gwoli uzupełnienia - w doopie to mam ile tam jest - notabene w doopie mam z 2 razy wiecej - zmierzyłam to na zasadzie eksperymentu - i podtrzymuję - dalej nie ma dla mnie znaczenia ile mam tam centymeetrów - znaczenie ma to czy mi sie to podoba, czy mi odpowiadają takie a nie inne kształty proporcjonalnie - otóż obecnie bardzo nie, ale jesli kiedykolwiek wizualnie zaczna mi sie podobac - nie zmierze sie - nie potrzebuje miec miary na to - nie jest mi to do szcześcia potrzebne - mam oczy i widze kiedy wyglądam dobrze a kiedy źle - zadne centymetry, pomiary nie mają na to wpływu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-20 o 15:33 |
|
|
|
|
#4451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dla samoakceptacji to waszne, co by się samemu sobie podobieć ![]() Cytat:
pozostaje wypierdzielić tuszcz w kosmos ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dlatego nie ufam subiektywnym ocenom, tylko faktom
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 15:42 |
||||
|
|
|
#4452 | ||
|
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wróciłam ze spaceru, ale pogoda |
||
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
napisała wyraźnie:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 15:45 |
|
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem cheba o głowę od Ciebie niższa i nogi kończą mi się tam gdzie Tobie zaczynają kolana Redzik pozazdrosciłam Ci spaceru - jutro idę też - bo dziś to korki i potem juz jest chłód - wczoraj był przeszywający Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-20 o 15:47 |
|
|
|
|
#4455 |
|
Nindżopesz
|
Zinterpretowałam to, że tyłek i ouda są dżejlo
![]() BTW Maja, świetny avek, a co oznacza podpis? |
|
|
|
#4456 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kinky!
poza tym trzeba pamiętać że ostatnimi laty te tabele przesunięto ostro w dół tak samo jak wskaźniki bmi - parędziesiąt lat temu były inne, a nie uwierzę że nagle odkryto że przy, nie wiem, 80 kg zbliżają sie galopem wszelkie mozliwe choroby Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-20 o 17:07 |
||
|
|
|
#4457 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. wow, moje mają 30-31 i narzekam, że mało 3. nie no, mam raptem 6 cm więcej
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumnie wolałabym szeroką rzyć, i dżejlo i bijonse to jakoś nie przeszkadza, a ile znacie bab, które zasłynęły jako symbol seksu i takie tam z powodu grubego kałduna i opony ![]() Red, ten z prawej...? "Chatka (fin. maja) jest w swoim lesie"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 15:52 |
|
|
|
|
#4459 | |
|
never say no to panda
|
kufa, gryszardzie, ja to Cię chyba wcześniej na uoczy nie widziałam
ja Ci powiem, że obejrzałabym się za Tobą na ulicy facet - ciacho jesteś, a te oczyska ![]() Cytat:
![]() jak przetrzymasz teraz, to potem będzie już z górki mnie też chwilowo waga stanęła (4 albo 5 dzień już ) kufica mnie strzela, ale co poradzę... dietować trza dalejjutro robię dukanową paschę wielkonocną ![]() wczoraj na baaaaaardzo wujowej imprezie, kotlega zaproponował wyjazd majówkowy )
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4460 |
|
Nindżopesz
|
Uff, dobra, wybujałam i uśpiłam małe, mam wolne ręce
Rejcz. Afienc mamy bardzo podobnie z odnóżami, chude łydki przechodzące w dwa razy grubsze uda. Wolałabym mieć w tej łydce 38 cm żeby to wyrównać, o. Dobra, już nie zrzędzę. |
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
doopa - gruba dżejlo klasyczne bo mam dodatkowo to coś z kegusłupem ciągle zapominam nazwy - tyłowgięcie ? ouda - baleroniki - za pulchne w stosunku do reszty - ale nie tragedia - po prostu komicznie i nieestetycznie wyglądają do cienkich patyczanych łydek kostek łokci ramion i nadgarstków 14 cm - jestem jak mały tłusty pająk - w srodku okrąglutki a łapki wcionsz chude ( nie mam krzyza na plecach) fachowa nazwa kształtu sylwetki gruszka - i to tyle względem tematu sylwetkowego bo mnei ten temat eeeeeeeee nie biere ![]() |
|
|
|
|
#4462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potem to święta są liczyłam na jakieś pół kilo luźnego zapasu na świąteczne żarcie, a tu wóóóój Cytat:
![]() Co do odnóży, to jako typ jabłko jestem z nich całkiem zadowolona i marudzić nie będę tylko dłuższe mogłyby być, ale się założy 11-cm szpile i jakoś dają radę... ![]() Rejcz, wypraszam se - pająk to jest typ jabłko: mała główka, wielki okrągły tułów, a z tego wystają chude i proste łapki i nóżki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 16:05 |
||
|
|
|
#4463 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Cie widziałam na zdjeciu we morzu jak wklejałaś - i jakbym Ci wkleiła swoje - to byś się mogła zniesmaczyc mocno, i nawet Bogu dziekować zes inna - zatem tego jednak nie zrobię - poza tym nie posiadam bo nie występuje w kostiumach kąpielowych - podobnież jak Spo- nienawidzę sie opalać - co innego leżeć na plaży pod drzewem, palmą w cieniu ( w pareo) i mieć dostęp do cieplego morza np Śródziemnomorskiego to łoki - ale plaża musi byc nietłumna - było tu juz z rok temu jak to nie lubimy ludzióf półnagich na plażach oglądać
|
|
|
|
|
#4465 |
|
never say no to panda
|
aaaaaaaaaaaa! zapomniałam się pochwalić!
wiecie, co upolowałam dzisiaj w Tesco Extra? (po wczorajszym daniu dupy przy szafie Essence, gdzie laska sprzed nosa sprzątnęła mi masakrę Multi Action... ostatnie 5szt, bo za długo dumałam i lakiery se oglądałam.... kufa żesz mać!) raz - mój ukochany demakijaż dwufazowy Bielendy Awokado (koniec z podrażnionymi polisiami a dwa - foremki do wykrawania ciasteczek w kształcie zwierzątek: pingwina, foki, żyrafy, świnki, koali i pandy są super-szczegółowe i urocze - się kiedyś efektami pochwalę
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-04-20 o 16:06 |
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4467 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ostatnio rozebrałam się na plaży do spodni ale prawie nie było ludziów bo to jakieś zadupie a ja byłam wtenczas i tak chuda.Cytat:
|
||
|
|
|
#4468 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
3x -2 tzn -2 cm w tali -2 cm w doopie -2 cm w oudzie
|
|
|
#4469 |
|
Nindżopesz
|
Aaa, to ja chcę 3x -3
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
poproszeu
-10 0 0 byle nie 3x3,333333...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

ino brzuchol mam

ja chyba inaczej patrzę na ludziuf, jakby mnie kto spytał czy np. Maja jest chuda czy gruba to bym pewnie odpowiedziała "nie wiem, normalna, jak Maja"
i pamiętam że też mi ktoś kiedyś zarzucał że nigdy tego nie zrozumiem bo jestem szczupła, no nie zrozumiem, bo nie uważam grubości za jakikolwiek wyznacznik stosunku do drugiej osoby, a jak ktoś myśli inaczej to niech znożyczkala beton jeden, o.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
...dziwna jestem 
w łydzie a nie jeszcze bardziej sporo więcej 

- jestem jak mały tłusty pająk - w srodku okrąglutki a łapki wcionsz chude ( nie mam krzyza na plecach) fachowa nazwa kształtu sylwetki gruszka - i to tyle względem tematu sylwetkowego bo mnei ten temat eeeeeeeee nie biere