Scent Bar XXVI - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 13:52   #4441
skarbiatko
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXVI

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Po mnie nie widać że tyle ważęino brzuchol mam
wiem, tak jak mój TŻ też nie widać dopiero jak wlzie na wagę, nabite to takie że jak mnie niekcący przygniecie to matkobosko

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
u mnie właśnie na odwrót - zimą dużo kalorii szło na ogrzanie cielska tak se myślę w każdym razie
ale przeca latem siłą rzeczy więcej ruchu

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 13:59   #4442
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
jakbyś się nei wymigała od spotkania to byś zobaczyła ....zapałkę
hmm nast razem nie omieszkam zrobię wszystko a osobiście się stawię po pachnidła i se zobacze
Stary 2011-04-20, 14:14   #4443
kamena
ʞɐɯǝuɐ

mam nadzieję że się nie złościcie na mnie ja chyba inaczej patrzę na ludziuf, jakby mnie kto spytał czy np. Maja jest chuda czy gruba to bym pewnie odpowiedziała "nie wiem, normalna, jak Maja" i pamiętam że też mi ktoś kiedyś zarzucał że nigdy tego nie zrozumiem bo jestem szczupła, no nie zrozumiem, bo nie uważam grubości za jakikolwiek wyznacznik stosunku do drugiej osoby, a jak ktoś myśli inaczej to niech znożyczkala beton jeden, o.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:19   #4444
skarbiatko
Zakorzenienie

kameno no coś Ty

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:44   #4445
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
mam nadzieję że się nie złościcie na mnie ja chyba inaczej patrzę na ludziuf, jakby mnie kto spytał czy np. Maja jest chuda czy gruba to bym pewnie odpowiedziała "nie wiem, normalna, jak Maja" i pamiętam że też mi ktoś kiedyś zarzucał że nigdy tego nie zrozumiem bo jestem szczupła, no nie zrozumiem, bo nie uważam grubości za jakikolwiek wyznacznik stosunku do drugiej osoby, a jak ktoś myśli inaczej to niech znożyczkala beton jeden, o.
Stary 2011-04-20, 14:46   #4446
Polly_
grozi wypollizowaniem

a ja np waze mało a mam grubom dupe i co , więc nie dozę do zadnej wagi tylko do
3x -2

pozatym stwierdziłam ze musze zacząc cwiczyc nie dla odchudzania ino dlatemu ze mam miesnie jak flaki w zaniku prawie-muszęzagęścić konsystencję , ale nie wiem jak sie do tego wziąc-łatwiej byłoby mi tydzien nie jesć niz zmusic sie do ćwiczeń

straciłam dziś biedronkowe dziewictwo
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:49   #4447
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
kameno no coś Ty

a Majuta?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
straciłam dziś biedronkowe dziewictwo
jaki produkt Cię rozdziewiczył?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-04-20, 14:52   #4448
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

a Majuta?

jaki produkt Cię rozdziewiczył?

komplet wieszaków na ubrania

Stary 2011-04-20, 15:07   #4449
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość

Ooo! Otóż to!
Bo jak tu być zadowolonym ze swojego wyglądu, jak dać wiarę ewentualnym komplementom [przy czym wszelkie pochlebstwa i tak są beznadziejne, bo z reguły nieszczere], skoro w głowie zakodowane, że wskaźnik wagi jest ciągle nie w tym miejscu gdzie powinien...
Nie ważyć się

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Wiem, ale ja tak mam... ...dziwna jestem
A tzw. "coś z niczego" i "szukanie problemów na siłę" to niestety czasem moje dwie specjalności...
To jeszcze raz

Cytat:
kurka, ale mi sieu nie kce spszontać, wnerwia mnie to sranie się, że święta idą to cza sprzątać, sprzątać całą chałupę okna, firanki, podłogi pastować! I takie sranie jakby to nie wiadomo co było, matka już od tygodnia drze się i panikuje
Też mnie to wkurzało

Cytat:
I lany poniedziałek mnie wkułfia
Najgłupsze ze świąt

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
d

o to, to miałam pisać dokłądnie - ale kuleżanka potwierdziła zatem - czasem ciężko dogodzić - ja na wagę całe życie nie wchodzę - przecież to jest jakieś irracjonalne

Cytat:
spadowywujcie łatwo Wam tak mówić boście są chude jak wiórki

systy głodnego nie zrozumie , itedeu itepeu
Ja żem nie chuda, a też nie rozumiem Powtarzam mogę ważyć tyle co teraz, tylko, żeby normalnie wyglądać. Mieć nie wiem 53 cm w oudzie, a nie sporo więcej, czy mieć 34 cm? w łydzie a nie jeszcze bardziej sporo więcej

Cytat:

jak się wygląda, to subiektywna zmienna rzecz - dla jednej osoby mogeu się wydawać akurat, dla innej będę zwałem tuszczu. A liczby, to sztywne dane, nie da sieu nic subiektywnie naciągnąć na swoją korzyść
w przypadku kg

Cytat:
sieu nie zgodzę, takie same liczby przy dwóch rożnych osobach to mogą być dwa różne wyglądy..
A przykładem tego jestem ja W liceum ja i moja koleżanka przy tym samym wzroście i rodzaju sylwetki ważyłyśmy tyle samo, ja wyglądałam o wiele grubiej, ona miała to ładnie porozkładane

Cytat:
no nie wyobrażam sobie, "cześć co u ciebie, no to ile dziś ważysz?"
Jutro jak nie zapomnę tak się z Wami przywitam w Barze

Muszę znów lecieć, resztę nadrobię później
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:14   #4450
rachell111
Zakorzenienie

Kameno - jakbym sie ściałą z Tobą stuknąć browcem w Katoskach - co do " wagi"i co do fogle buuuu

no ale dobra miałam nie marudzić

Srbitko - pytanie techniczne do Ciem mam - hasło PAROWAR -
1. czy jego eksploatacja - prądobranie - to strach sie bać? w sensie ile zajmuje uparowanie ziemniorów brukselów i innych rybów? bo zastanawiam sie czy kupić gar do gotowania na parze i na gaz go - ale nie wiem ile zajmie takiemu garowi to czasu a ile zajmuje czasu parowarowi prądowemu - bo jak kilka minutek to lepiej juz ten prąd ścierpieć bo krócej i w sumie prawie "ekonomicznie" niz gaz na full przez 20 minut

bosski avatar
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Ja żem nie chuda, a też nie rozumiem Powtarzam mogę ważyć tyle co teraz, tylko, żeby normalnie wyglądać. Mieć nie wiem 53 cm w oudzie, a nie sporo więcej, czy mieć 34 cm? w łydzie a nie jeszcze bardziej sporo więcej
zrobiłąm to espeszyli for YOU - dla Was specjalnie - we oudzie mam 52 ale jak mocno ścisnę to jest 48 widzicie to prawda ( kto jadł akurat to sorrry) mam 164 i wszystko inne poza dżejlo chude wyobraźta sobie kulkę na patyczkach - nie ma takich spodni które na mnie pasują - po prostu nie ma

a i gwoli uzupełnienia - w doopie to mam ile tam jest - notabene w doopie mam z 2 razy wiecej - zmierzyłam to na zasadzie eksperymentu - i podtrzymuję - dalej nie ma dla mnie znaczenia ile mam tam centymeetrów - znaczenie ma to czy mi sie to podoba, czy mi odpowiadają takie a nie inne kształty proporcjonalnie - otóż obecnie bardzo nie, ale jesli kiedykolwiek wizualnie zaczna mi sie podobac - nie zmierze sie - nie potrzebuje miec miary na to - nie jest mi to do szcześcia potrzebne - mam oczy i widze kiedy wyglądam dobrze a kiedy źle - zadne centymetry, pomiary nie mają na to wpływu

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-04-20 o 15:33
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:38   #4451
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ty nie uważasz i chwała, ale jednak większość ludzi lubi oceniać innych, zwłaszcza płeć przeciwną No i dla samoakceptacji to waszne, co by się samemu sobie podobieć
Cytat:
Ja żem nie chuda, a też nie rozumiem co teraz, tylko, żeby normalnie wyglądać.
no przy mojej wadze, to nie wiem, gdzie by ten tuszcz z brzucha musiał iść, żebym ładnie ffyglądałą i fałd nie miała - w cycki się nei zmieści, w mięśni tyż nie kcę mieć jeszcze większych pozostaje wypierdzielić tuszcz w kosmos
Cytat:
A przykładem tego jestem ja W liceum ja i moja koleżanka przy tym samym wzroście i rodzaju sylwetki ważyłyśmy tyle samo, ja wyglądałam o wiele grubiej, ona miała to ładnie porozkładane
mi tesz sieu równo nie rozkłada
Cytat:
(...) otóż obecnie bardzo nie, ale jesli kiedykolwiek wizualnie zaczna mi sie podobac - nie zmierze sie - nie potrzebuje miec miary na to - nie jest mi to do szcześcia potrzebne - mam oczy i widze kiedy wyglądam dobrze a kiedy źle - zadne centymetry, pomiary nie mają na to wpływu
taa... przez pół roku się nie ważyłam i myślałam, że tylko ciut przytyłam, ale nadal wyglądam ok, a jak wlajzłam na ffagę, to było 7 kilo za dużo
dlatego nie ufam subiektywnym ocenom, tylko faktom

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-20 o 15:42
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:40   #4452
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
więc nie dozę do zadnej wagi tylko do
3x -2

Cytat:
Mnie też waga obojętna ALE przy danej X mam pożądane wymiary. A wymiary nie że z tabelki wzięte tylko wizualnie mi się podobujące. Więc na jedno wychodzi.

Cytat:
zrobiłąm to espeszyli for YOU - dla Was specjalnie - we oudzie mam 52 ale jak mocno ścisnę to jest 48 widzicie to prawda ( kto jadł akurat to sorrry) mam 164 i wszystko inne poza dżejlo chude wyobraźta sobie kulkę na patyczkach
Więc świadek przyznaje, że 52 w oudzie to dużo?

Wróciłam ze spaceru, ale pogoda

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:43   #4453
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
napisała wyraźnie:
Cytat:
mam 164 i wszystko inne poza dżejlo chude wyobraźta sobie kulkę na patyczkach
czytaj ze zrozumieniem, a nie co chcesz

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-20 o 15:45
Stary 2011-04-20, 15:45   #4454
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie też waga obojętna ALE przy danej X mam pożądane wymiary. A wymiary nie że z tabelki wzięte tylko wizualnie mi się podobujące. Więc na jedno wychodzi.

dużo przy moich gabarytach i łydce 27 cm ( az musiałąm sprawdzic do celów badawczych) narysujcie se to jak to wyglonda

ja jestem cheba o głowę od Ciebie niższa i nogi kończą mi się tam gdzie Tobie zaczynają kolana

Redzik pozazdrosciłam Ci spaceru - jutro idę też - bo dziś to korki i potem juz jest chłód - wczoraj był przeszywający

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-04-20 o 15:47
Stary 2011-04-20, 15:47   #4455
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
napisała wyraźnie:

czytaj ze zrozumieniem, a nie co chcesz
Zinterpretowałam to, że tyłek i ouda są dżejlo

BTW Maja, świetny avek, a co oznacza podpis?

Stary 2011-04-20, 15:48   #4456
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
komplet wieszaków na ubrania

kinky!

Cytat:
w przypadku kg
poza tym trzeba pamiętać że ostatnimi laty te tabele przesunięto ostro w dół tak samo jak wskaźniki bmi - parędziesiąt lat temu były inne, a nie uwierzę że nagle odkryto że przy, nie wiem, 80 kg zbliżają sie galopem wszelkie mozliwe choroby

Cytat:
Kameno - jakbym sie ściałą z Tobą stuknąć browcem w Katoskach - co do " wagi"i co do fogle buuuu
no to speszyli for ju nie bedę piła browca na zlocie, niech stracę
Cytat:
zrobiłąm to espeszyli for YOU - dla Was specjalnie - we oudzie mam 52 ale jak mocno ścisnę to jest 48 widzicie to prawda
widzę baleronik, mam dokładnie to samo

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2011-04-20 o 17:07
Stary 2011-04-20, 15:50   #4457
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
dużo przy moich gabarytach

i łydce 27 cm

ja jestem cheba o głowę od Ciebie niższa i nogi kończą mi się tam gdzie Tobie zaczynają kolana
1. ha!

2. wow, moje mają 30-31 i narzekam, że mało

3. nie no, mam raptem 6 cm więcej

Stary 2011-04-20, 15:50   #4458
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
dużo przy moich gabarytach i łydce 27 cm ( az musiałąm sprawdzic do celów badawczych) narysujcie se to jak to wyglonda
to się zdecyduj, czy masz dużą doopę i nogi jak patyki czy grube ouda, bo za każdym razem Cię rozumiem inaczej

W sumnie wolałabym szeroką rzyć, i dżejlo i bijonse to jakoś nie przeszkadza, a ile znacie bab, które zasłynęły jako symbol seksu i takie tam z powodu grubego kałduna i opony

Red, ten z prawej...? "Chatka (fin. maja) jest w swoim lesie"

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-20 o 15:52
Stary 2011-04-20, 15:51   #4459
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Pikczer z dzisiaj
kufa, gryszardzie, ja to Cię chyba wcześniej na uoczy nie widziałam
ja Ci powiem, że obejrzałabym się za Tobą na ulicy
facet - ciacho jesteś, a te oczyska

Cytat:
przydadzą mi się klaski, bo kryzys odchudzeniowy mam - jem ile jadłąm, a od tygodnia waga stoi
Majka - trzymaj się twardo!
jak przetrzymasz teraz, to potem będzie już z górki
mnie też chwilowo waga stanęła (4 albo 5 dzień już ) kufica mnie strzela, ale co poradzę... dietować trza dalej
jutro robię dukanową paschę wielkonocną

wczoraj na baaaaaardzo wujowej imprezie, kotlega zaproponował wyjazd majówkowy i bałdzo dopsz, bo mieliśmy perspektywę kilkudniowego kiszenia się w chałupie, a tak jedziemy z czwórkę w okolice Wro - na szlak piastowski (czy jakoś tak) + zwiedzać miasto (normalnie skuszę się na piwo w Spiżu, bo to najlepsiejsze piwo w Polszy... normalnie uwielbiam )
Stary 2011-04-20, 15:53   #4460
Redhaired Witch
Nindżopesz

Uff, dobra, wybujałam i uśpiłam małe, mam wolne ręce Swoją drogą nie sądziłam, że dam radę obsługiwać Wizaż i bujanie jednocześnie.

Rejcz. Afienc mamy bardzo podobnie z odnóżami, chude łydki przechodzące w dwa razy grubsze uda. Wolałabym mieć w tej łydce 38 cm żeby to wyrównać, o.
Dobra, już nie zrzędzę.

Stary 2011-04-20, 15:58   #4461
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
to się zdecyduj, czy masz dużą doopę i nogi jak patyki czy grube ouda, bo za każdym razem Cię rozumiem inaczej

W sumnie wolałabym szeroką rzyć, i dżejlo i bijonse to jakoś nie przeszkadza, a ile znacie bab, które zasłynęły jako symbol seksu i takie tam z powodu grubego kałduna i opony
juz piszę

doopa - gruba dżejlo klasyczne bo mam dodatkowo to coś z kegusłupem ciągle zapominam nazwy - tyłowgięcie ?

ouda - baleroniki - za pulchne w stosunku do reszty - ale nie tragedia - po prostu komicznie i nieestetycznie wyglądają do cienkich patyczanych łydek kostek łokci ramion i nadgarstków 14 cm - jestem jak mały tłusty pająk - w srodku okrąglutki a łapki wcionsz chude ( nie mam krzyza na plecach) fachowa nazwa kształtu sylwetki gruszka - i to tyle względem tematu sylwetkowego bo mnei ten temat eeeeeeeee nie biere

Kameno pij pij - ja zaluje ze mnie to minie wszystko
Stary 2011-04-20, 15:59   #4462
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
Majka - trzymaj się twardo!
jak przetrzymasz teraz, to potem będzie już z górki
mnie też chwilowo waga stanęła (4 albo 5 dzień już ) kufica mnie strzela, ale co poradzę... dietować trza dalej

potem to święta są liczyłam na jakieś pół kilo luźnego zapasu na świąteczne żarcie, a tu wóóóój
Cytat:
wczoraj na baaaaaardzo wujowej imprezie, kotlega zaproponował wyjazd majówkowy i bałdzo dopsz, bo mieliśmy perspektywę kilkudniowego kiszenia się w chałupie, a tak jedziemy z czwórkę w okolice Wro - na szlak piastowski (czy jakoś tak) + zwiedzać miasto (normalnie skuszę się na piwo w Spiżu, bo to najlepsiejsze piwo w Polszy... normalnie uwielbiam )
super

Co do odnóży, to jako typ jabłko jestem z nich całkiem zadowolona i marudzić nie będę
tylko dłuższe mogłyby być, ale się założy 11-cm szpile i jakoś dają radę...

Rejcz, wypraszam se - pająk to jest typ jabłko: mała główka, wielki okrągły tułów, a z tego wystają chude i proste łapki i nóżki

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-04-20 o 16:05
Stary 2011-04-20, 15:59   #4463
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Rejcz. Afienc mamy bardzo podobnie z odnóżami, chude łydki przechodzące w dwa razy grubsze uda. Wolałabym mieć w tej łydce 38 cm żeby to wyrównać, o.
Dobra, już nie zrzędzę.
nie, uwierz, nie wolałabyś, bo wtedy wyszłyby z tego takie klockonogi, jak moje
Stary 2011-04-20, 16:04   #4464
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, już nie zrzędzę.
zgadzam się - ale łydki nie kcą utyć nic a nic

ja Cie widziałam na zdjeciu we morzu jak wklejałaś - i jakbym Ci wkleiła swoje - to byś się mogła zniesmaczyc mocno, i nawet Bogu dziekować zes inna - zatem tego jednak nie zrobię - poza tym nie posiadam bo nie występuje w kostiumach kąpielowych - podobnież jak Spo- nienawidzę sie opalać - co innego leżeć na plaży pod drzewem, palmą w cieniu ( w pareo) i mieć dostęp do cieplego morza np Śródziemnomorskiego to łoki - ale plaża musi byc nietłumna - było tu juz z rok temu jak to nie lubimy ludzióf półnagich na plażach oglądać
Stary 2011-04-20, 16:05   #4465
cbr
never say no to panda

GG do cbr

aaaaaaaaaaaa! zapomniałam się pochwalić!

wiecie, co upolowałam dzisiaj w Tesco Extra? (po wczorajszym daniu dupy przy szafie Essence, gdzie laska sprzed nosa sprzątnęła mi masakrę Multi Action... ostatnie 5szt, bo za długo dumałam i lakiery se oglądałam.... kufa żesz mać!)
raz - mój ukochany demakijaż dwufazowy Bielendy Awokado (koniec z podrażnionymi polisiami ) - ale cenowo niespecjalnie :/ 11zl wyrzygać musiałam, a w Rossmannie po 6-7zł był
a dwa - foremki do wykrawania ciasteczek w kształcie zwierzątek: pingwina, foki, żyrafy, świnki, koali i pandy
są super-szczegółowe i urocze - się kiedyś efektami pochwalę

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2011-04-20 o 16:06
cbr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 16:06   #4466
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Rejcz, wypraszam se - pająk to jest typ jabłko: mała główka, wielki okrągły tułów i chude łapki i nóżki
fiedziałam ze to powiesz - ale jak Flo wróci to znajdzie nazwę na mój gatunek pająka - są takie widzialam na Discovery Channel

ideu nauczac
Stary 2011-04-20, 16:13   #4467
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
zpoza tym nie posiadam bo nie występuje w kostiumach kąpielowych - podobnież jak Spo- nienawidzę sie opalać - co innego leżeć na plaży pod drzewem, palmą w cieniu ( w pareo) i mieć dostęp do cieplego morza np Śródziemnomorskiego to łoki - ale plaża musi byc nietłumna - było tu juz z rok temu jak to nie lubimy ludzióf półnagich na plażach oglądać
Ja już też nie, to było bardzo stare zdjęcie Ostatnio rozebrałam się na plaży do spodni ale prawie nie było ludziów bo to jakieś zadupie a ja byłam wtenczas i tak chuda.

Cytat:
a dwa - foremki do wykrawania ciasteczek w kształcie zwierzątek: pingwina, foki, żyrafy, świnki, koali i pandy
Czad

Stary 2011-04-20, 16:39   #4468
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

3x -2 tzn
-2 cm w tali
-2 cm w doopie
-2 cm w oudzie
Stary 2011-04-20, 16:46   #4469
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
3x -2 tzn
-2 cm w tali
-2 cm w doopie
-2 cm w oudzie
Aaa, to ja chcę 3x -3

Stary 2011-04-20, 16:49   #4470
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
3x -2 tzn
-2 cm w tali
-2 cm w doopie
-2 cm w oudzie
poproszeu
-10
0
0
byle nie 3x3,333333...

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości