|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
dziń dybry
zauważyłam, ściskam - ale to dobrze że się dzieje - wiesz życie Cie wciongło znaczy sie kręci o to, to miałam pisać dokłądnie - ale kuleżanka potwierdziła zatem - czasem ciężko dogodzić - ja na wagę całe życie nie wchodzę - przecież to jest jakieś irracjonalne |
|
|
|
#4413 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
dobre pytanie ale temat świąt potrafi być wkokufiajocy - mam dom rodzinny na wsi - nic mnie tak nie wkurfia jak łosie/buraki polewający wodą ( zresztą w miescie robio to samo)
wracam do domu z ochroną jak Britney Spears dwukropek wciśnięty paznokciem ![]() ale generalnie w święta mam luz i dzień święty świetujemy - opierdalamy się nikt się nie poci bez sensu przy myciu gotowaniu itp - ot sprawiamy se przyjemnosci same - żadnych stresów - da sie |
|
|
|
#4415 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
statek? a ja myslałam ze to Nowa Huta i chcialam dodac ze ja wiem ze mam na tym obrazie flaszke w rece -ficicie te poze-czujecie to studiował poza domem na pewno czuje-siedze na podładze, lewą ręką gestykuluje do miska, a w prawej (schoweanej) trzymam flaszke stojącą na podłodze ![]() Cytat:
uszczerbek mam-pępuszek mi sie zbrzydził i nad nim powstało takie jakby zagłebienie no cusz ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4416 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4417 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Podła jestem, wiem. Cytat:
![]() Na biało: nie wiem jak brzuszek, hmm, chyba miękki. Kupki musztardowe po każdym karmieniu. Czy przybiera nie wiem bo nie ważyłam ostatnio ale jakby wizualnie okrąglejsza. Najlepiej poproszę teściową niech jakiego pediatre złapie i podpyta, o. Cytat:
Piękna... No, a teraz jesteś stara i gruba, uhm ![]() Czym ![]() Super, kto tym razem na tapecie? Cytat:
![]() Ja Ci łaskawie pozwolę pitolić o straszliwej grubości żeby nie być hipokrytką. Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj straciłam cierpliwość do odświeżania Wizażu, który nie działał więc poszłam oglądać seriale ![]() Ale dziś nadrobiłam piękny, filozoficzny obraz Ju i zdjęcia Red z pasującym wózkiem i takie tam ![]() Ideu do pracy zaraz
|
||
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Gryniu ma oczy hipnotajzin - Gryniu na sek(s)ciarza
![]() wciskam teraz dwukropek długopisem - szczyt lenistwa ![]() chyba ideu upolowac cos do jadła Sałać - mam tendencje do uzaleznień mydlowych juz Psora prawie zużyłam i bojeu sie co będzie dalej - koffam ten zapach a kce mis ie cytrynowo leśnych ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Majaaaaaaa - mam pomysła !!!!!!!! weź wybierz jakiś zapach meeeeeeega dający po garach nie wiem czym - czyms kontrowersyjnym - najlepeij zwłoki, wędzonka, kaszanka czy co tam EDIT , kaszaka i wedznka odpada , na wsi to rarytas, obstawiam ze moga fujac na Wenge, ze niby WTF - potestuj na nosie rodziców coby potwierdzili który najokropniejszy i zlej tych psikaczy polewaczy ) wiem poswiecenie ale moze za rok nie przyjda moze Sloniem ich Fumidusem pomysl no, moze jakies siki weroniki ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- piateczka Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-20 o 11:58 |
|
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
jak mi nikt nie zawraca doopy takimi głupotami
![]() mam jeszcze inne gorsety i bluzki - jak w ten najmniejszy się wcisnę, to w inne też... ![]() oczywiście mam na myśli tylko takie miękkie, satynowe "gorsety" - z moim biustem o kupnie usztywnianego overbusta mogę zapomnieć Cytat:
![]() Jeszcze z 5-6 laty temu starsza kawalerka chodziła, ale jak im każdy wódkę po oblewaniu stawiał (za co kurde, za to że człowieka upaprzą i się suszyć albo przebierać musi? ), to do końca wsi gdzie ja mieszkam nigdy nie dotarli a teraz co roku gównażeria łaziCytat:
może Incense Extreme dowalę zwykle zasuwam drzwi i nie wychodzę, to se pójdą, ale rok temu akurat wtedy musiałą rodzina przyjechać a rodzina tez jełopy, zamiast wysłąć ich dalej, to "no idź! idź! to tradycja!" w dupie mam taką tradycję, że sama wychodzę na schody, gdzie czeka banda gówniarzy i łaskawie czekam, aż mnie obleją, upaprzą włosy, czyste ciuchy i makijaż w tym roku też zasuwam drzwi, niech se pocałują klamkę i idą dalej jak podjedzie ktoś z moich znajomych z wodą i ochotą na wspólne latanie z wiadrem po łące i oblewaniu się wzajemnie, to ja jak najbardziej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 12:55 |
||
|
|
|
#4421 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- no i nie ma stodoły
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4422 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pasuje
Cytat:
koty ludojady a nie kanibale tak fogle, chyba że też kotem byłeś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
a jakie sexi oczęta ![]() a nie możesz wziąć kłonicy czy innego drąga i przy✂✂✂✂✂✂✂ić?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4424 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oesu, nie rozumiem, jak to mniejsza waga brzmi ładniej? a kogo to obchodzi? naprawdę tak się w rozmowach z ludźmi przerzucacie liczbami?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się wygląda, to subiektywna zmienna rzecz - dla jednej osoby mogeu się wydawać akurat, dla innej będę zwałem tuszczu. A liczby, to sztywne dane, nie da sieu nic subiektywnie naciągnąć na swoją korzyść ![]() No i u mnie jeszcze dochodzi problem nadwagi i muszę znać kg, żeby pilnować, czy już mam prawidłową, zdrowa wagę czy jeszcze za dużo nie chcę, żeby mi się z nadwagi kolejne choróbsko przypałętało ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 13:29 |
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ważę 92kg
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4428 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
sieu nie zgodzę, takie same liczby przy dwóch rożnych osobach to mogą być dwa różne wyglądy..
i doskonale potrafię zrozumieć potrzebę schuścia żeby znowu nosić spodnie sprzed trzech lat czy coś w tym stylu.. o, potrzebę dążenia do czegoś rozumiem! za to nie rozumiem tego przywiązana do liczb właśnie a już fogle stwierdzenia że brzmi ładniej jak się powie że waży, no nie wiem, 59 a nie 60 (???) serio poza moją koleżanką z pokoju w pracy która ma ✂✂✂✂✂✂✂ca na punkcie wagi i odchudza się od 16 roku życia (ma 40) z nikim nie rozmawiam o ich wadze bo co to za temat? no nie wyobrażam sobie, "cześć co u ciebie, no to ile dziś ważysz?" ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- bosz, ciągle mi wchodzi w oczy ten avek i zaczynam już być przekonana że Teziak wygląda jak na focie
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-20 o 13:37 |
|
|
|
#4429 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (bo uderza w moje kompleksy jak koleżanka tego samego wzrostu mówi, że waży 55 kilo i musi schudnać, bo jezd gruba )Teza, oć do naszej barowej odchudzającej grupy wsparcia
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 13:37 |
|||
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Teziak ale ile masz wysokości
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
pomarzyć o 60 se mogę sia la la la la... ![]() (a wreszcie zrzuciłąm nadwagę i już się mieszczeu w górnej granicy prawidłowej wagi )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 13:43 |
|
|
|
#4434 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Majek, ale co innego zejście z nadwagi dla zdrowia (czy dla wyglądu) a co innego stwierdzenie że "brzmi ładniej".. komu brzmi ładniej? no chyba że sobie samemu, to rozumiem..
bo kurna nadal nie wyobrażam sobie rozmowy "ważę 65" "a ja 71" - i tu burak i torba
|
|
|
|
#4435 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
bo ze ziomalami z małymi wiaderkami albo pistoletami na wode na jakiej otwartej przestrzeni bym się mogła powściekać w ramach relaksu i uszanowania tradycji Cytat:
ja najbardziej lubię takie powolne święta z ogromem odpoczynku, spacerkiem rodzinnym, bzdurnymi czasem rozmowami o niczym itd ehhhh ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4436 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to myślę że gdzieś tak do 80 kg powinieneś schuść
![]() ja dążę do tylu ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- jakbyś się nei wymigała od spotkania to byś zobaczyła ....zapałkę
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to czymam ![]() ja dążywszy do 65 ale w trakcie diety stffierdziłam, że spróbuję jeszcze pociągnąć do 62, jeśli dam radę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 13:46 |
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Po mnie nie widać że tyle ważę
ino brzuchol mam
|
|
|
#4439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę że będzie łatwiej teraz niż zimą np....
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie właśnie na odwrót - zimą dużo kalorii szło na ogrzanie cielska
tak se myślę w każdym razie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

nie po to wydajeu majątek na starannie dobrane i wyselekcjonowane pachnidła, żeby potem jakimś badziewiem z kiosku śmierdzieć

znaczy sie kręci
Co komu do tego ile ważysz, jak wyglądasz super 

ani mi się śniło wyłazić, to stali tak ze 20 minut pod chałupą, aż wreszcie kilku wlazło do domu i mnie oblało jak w kuchni obiad gotowałam.
- żadnych stresów - da sie 
ale mi nie wyszło coś

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a teraz co roku gównażeria łazi
a rodzina tez jełopy, zamiast wysłąć ich dalej, to "no idź! idź! to tradycja!" w dupie mam taką tradycję, że sama wychodzę na schody, gdzie czeka banda gówniarzy i łaskawie czekam, aż mnie obleją, upaprzą włosy, czyste ciuchy i makijaż

nie chcę, żeby mi się z nadwagi kolejne choróbsko przypałętało
)