|
|
#4471 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Niech ktoś mi napisze na pw, jak się skończy temat odchudzania
![]() Gryx, z Ciebie to dopiero grubas, bez kitu Piękny gorset Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-20 o 17:00 |
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadłaś
E tam, Wojtek 125 ![]()
|
#4473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
jesu jesu jak ce perfuuuuuuuuuuuuum nowych - tzn uzywanych
miałąm jechac testować nowosci teraz ale jakoś boję sie ze wpadnę w coś nowego po uszy a mam juz an liscie kilka stałych punktów fogle prze zmój refleks szachisty minął mnie współzakup Indigo ![]() kce upajające kwiecie na wieczór najlepiej niepoważne i wyuzdane |
|
|
|
#4476 | ||
|
BAN stały
|
nie mogę siedzieć, bo idę na lektorat - pierwszy raz od dwóch tygodni
już się boję tych zaległości. no ale w poniedziałek warto było nie iść ![]() to się włączę do tematu odchudzaniowego - chyba znów ulegnę cynamonowej fitelli poza tym i tak jutro jadę do domu, więc...
|
||
|
|
|
#4477 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
a wycinaki wyglądają tak:
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że na mnie największy nie wlizie ja lobiecuja, że przestaneu zrzyndzić, jak już schudnę ![]() jaśmin albo tuberoza? ![]() Tubereuse Animale z HdP - duszna, upajająca tuberoza na podkładce z Poisonowej śliwki ![]() wyprasowałam se ciuchy - rzecz dla mnie niezwykła i nianawykła teraz siedze przed szafa i dumam jak poukłądac bluzki, żeby jutro w tym skotłowatyn poierdolniku znów nie wyglądały jak psu z gardła wyciągnięte
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-20 o 17:55 |
|
|
|
|
#4480 |
|
never say no to panda
|
podsumowanie spożycia:
1 x energizer 2 x kawa z mlekiem efekty: spać się chce dalej serducho napierdziela nieprzyjemnie w klacie wnioski: ćmam taki interes :/
|
|
#4481 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gryx, masz niesamowite oczy. I dobrze Ci było? ![]() Przeczytałam: "jak wiewiórki". Ja chcę być jak wiewiórka. Ona mają duże, czarne oczka i puchate kitki. Cytat:
Czasem kiedy narzekam, że jestem gruba mąż pyta: - A XXX, jest gruba? - Nie - odpowiadam z przekonaniem - jest normalna, zgrabna. - Ale ona jest grubsza od ciebie - mówi mąż. A mnie się na obecnym etapie wydaje, że nikt nie jest grubszy ode mnie. To musiało boleć.
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam znad miseczki spermy, tj. siemienia
|
|
|
|
#4483 |
|
Nindżopesz
|
Wieta jaka niepopularna myśl mi przyszła do łba? Że życie jest pikne
![]() - słonko świeci, drzewka kwitnom a ja chodzę na spacerki i opalam paszczę - mam pod blokiem dwa jeziorka i pełno zieleniny - i nie chodzę do pracy - małe chwilowo śpi - chudnę nic nie robiąc - i mogę jeść herbatniki - henna włosowa już do mnie leci a włosy rosną - umyłam okna w salonie - teściowej nie było u nas już od tygodnia Są też minusy: - brakuje mi zimnej coli, piwa i wina - sera bym se zjadła i kasztanków - nie mieszczę się w nową kurtkę bo mi biust zawadza i podbiuście - te okna w salonie i tak się zabrudzą za miesiąc - a teściowa chyba jutro wpadnie - i małe zaraz się obudzi |
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
i tak wszyscy przeczytają tj. nasienia
Cytat:
Animale brzmi zachęcająco - no nie fiem - pamiętajta ja muszeu ustrzelic abo używkę abo wymiankę odlewkową abo współzakupy - o pełnych flachach mowy nie ma |
|
|
|
|
#4485 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
też miałam brać ale z TŻ to trza biegiem i non stop przy żarciu i zapomniałam o nich![]() Cytat:
a jak ważysz mało a w łydzie masz 50 to ok ![]() Cytat:
![]() No niestety prądobranie to on ma ![]() Cytat:
![]() a gdzieś mi mignęła Twoja chuda łiidka ![]() Cytat:
![]() ![]() ale Wojtek jest wysoooki ![]() ładniusie c'nie? Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza ze ja parowac bede ino ryby, ziemniory i bruksle oraz inne brokulsy bo szkoda mi wylewać do wody witaminsy i minerali |
|
|
|
|
#4487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dziś Bvlgari Blv II- to jest STRASZNY zapach- kiedy już nie mogę go znieść- czyli właściwie przez początek i trochę potem- staje się urzekający- odwrotnie, niż Indigo Cytat:
![]() Maju, głowa do góry- po zastoju spadku wagi zawsze sie rusza w dół Cytat:
![]() Zrób redukcję ![]() Cytat:
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.missala.pl/index.php?id=3...imale-edp-14ml jeno nie wiem, czy można 1 taką małą wziąć, czy cza od razu zestaw 3 (jak w tym pudełeczku na zdj.) Też mi się nowych perfum kce. Ale mogę przeznaczyć tylko 200zeta. W bonach więc pod uwagę biorę tylko zakup jakiegoś montala w wawie kiedyś tam (o ile mi się fogóle spodobie), bo inksze zakcianki za drogie, a bonami przelewu nie zrobieu
|
|
#4489 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później klikając na obraz pod prawym przyciskiem myszy będziesz miał "resize pictures"... Cytat:
i przystojny Cytat:
![]() Cytat:
ech, tak właśnie jest zazwyczaj... ![]() Cytat:
![]() a mi tak bardzo się chce czegoś zielonego ![]() myślicie, że wypada taki na komunię dziecka sobie nabyć...? ![]() najwyżej schowam pod zabudowaną marynarą...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. czyżbym nie znała 3. mi też 4. hmmm, jeśli nie jest dostępna do poniuchania dzieś to chetnie czemu nie, ale może najpierw poczytam - czy przejdzie wstępną selekcję edit2. - znałam - tak myslałam ze to ten jasnoniebieski - kompletnie nijak go nie zapamiętałam - zero wrażeń - pamiętam nawet kiedy go testowałam, ale zniknał na tle innych - moze to moja wina ze go tak olałam i skupiłąm sie na innych Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-20 o 18:41 |
|
|
|
|
#4491 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ale masz chude nogi! Udaje Ci się znaleźć jakiekolwiek kozaki? Bo ja mam sporo więcej i mam problem...Cytat:
Cytat:
![]() Nie wygląda na aż tyleDeci Dela, Lou Lou, Fracas, Blonde, Insolence, Rose Muskissime, My Queen, Diabolo Rose, Jeanne, Jeanne 2 Rose, Le Roy Soleil, Mania Summer, Soleil d'Or, Note Poudree, L'Eau de Circe, Eden, Tommy Girl, Green Feminine? Jaaaasssssne Cytat:
![]() Cytat:
Nie, nie to co myślicie Moja przyjaciółka jest w ciąży i jakby co chcę móc służyć radą ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Z tuberoz, to ja bym Fragile chciała
|
|
|
|
#4493 | ||
|
BAN stały
|
Fitam!
Cytat:
![]() Bardzo Wam dziękuję za te wszystkie słowa, to strasznie miłe, gdy okazuje się, że nie jesteś aż takim potworem ![]() "Systy brótneko nie zrozumi" się mówi Cytat:
To tylko korzystne ujęcie jest ![]() |
||
|
|
|
#4494 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak lordoza podkreślone znam i odpadają - nie ten klimat - za "dziewczęcy" lub Insolence za elegancki - mnie on tak się do garsonki widzi no i mnie zmęczył był - jednak pudrem w lecie średnio bym dąła radę ( wiem wiem Indigo leci pudrem ale ono inne ) reszte dziękować, notuję i studiuję |
|
|
|
|
#4496 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Limit buziaków wyczerpany do marca 2013
|
||||||
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zaluj bo som pine-takie wypluszone całe ja se wziełam corne of kors, ale turkusowe mialy tez cos w sobie i nawet łosiowe były niezgorsze
|
|
|
#4499 | |
|
Wtajemniczenie
|
suotkie
Cytat:
zapominamy o nich i uśmiechamy się na myśl o plusach
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, a ten Indigo to rozumiem podpowiedź do twoich poszukiwań?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Ja stawiam na Pin, skrb, Rejcz albo Maję 

poza tym i tak jutro jadę do domu, więc...

ja chyba inaczej patrzę na ludziuf, jakby mnie kto spytał czy np. Maja jest chuda czy gruba to bym pewnie odpowiedziała "nie wiem, normalna, jak Maja"
i pamiętam że też mi ktoś kiedyś zarzucał że nigdy tego nie zrozumiem bo jestem szczupła, no nie zrozumiem, bo nie uważam grubości za jakikolwiek wyznacznik stosunku do drugiej osoby, a jak ktoś myśli inaczej to niech znożyczkala beton jeden, o.
To musiało boleć. 

W liceum ja i moja koleżanka przy tym samym wzroście i rodzaju sylwetki ważyłyśmy tyle samo, ja wyglądałam o wiele grubiej, ona miała to ładnie porozkładane 

zapominamy o nich i uśmiechamy się na myśl o plusach