|
|
#4621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
1. Nieeee, kupiłam dziś bateryjkę- ale to nie znaczy, że ją wsadzę (znaczy nie wiadomo, gdzie
)a Cashmere jeszcze nie doszło- tzn dziś był wysłany, bo z Polski Cytat:
Ja zawsze używam Olbas Oil- pokrapiam nim poduszkę wokoło tuż przed położeniem się spać- i pomaga- jak dotąd Cytat:
![]() To jest tuberoza pełną gębą, ale nie wyzywająca, tylko taka domowa, przytulna, leniwa. L'Heure- poczytaj, ale to jest zapach tak indywidualnie układający się na skórze, że wg mnie trzeba sprobować samemu, na dodatek inaczej pachnie z bliska (dłoń) a inaczej globalnie- wg mnie niezwykle piękny- ba! magiczny! I dobrze, nie opieraj się Natomiast dla mnie Rush był na początku nie do zniesienia- już na dłoni, ale przy testowaniu trochę mi się wylało na fotel i przez długi czas nie wiedziałam, co tak pięknie pachnie- biegałam co chwila do pokoju na inhalację- plastikowość znikła, a potem, kiedy przetestowała globalnie, nie czulam sztuczności, tylko niewinne, choć mocne kwiatki- urocze, a z kopem A HP...sprzedałam
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HP - dzięki za opisy ( doczytałąm o Blonde - o ja blond w rossmanie |
|
|
|
|
#4623 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aż się zaczynam bać, cóż ja tu nawypisywałam... U mnie WIOSNA! Jeszcze nigdy wiosną "tako ruba" nie byłam. ![]() Cytat:
|
|
#4624 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
można poczekać i dorobić się przy którymś zaostrzeniu np. takiego uroczego ropnia okołomigdałkowego, ale czy warto? odnośnie czasu - 1 dzień na zabieg + 1-2 dni hospitalizacji + ze 2 tyg oszczędzania głosu na dobre wygojenie gardziołła i mówię dobranoc, bo czas zasiąść jeszcze na chwilę do psychiatrii ![]() aha, a w nadgarstku mam 15cm
|
|
|
#4625 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ewusiu-własnie słyszałam ze pilates to emerytkom sie zaleca- myślęu o tym-to wybitnie mój poziom
, najpierw nie chcialam bo mi sie z calanetiksem pomyliło ,a to chyba cos innego troche? bo calanetiks to było cos strasznego- nudne potfornie,nivc nie robisz, a potem przez tydzien nie mozesz sie ruszać , joga mi sie tez podobała , ale laska prowadząca narzuciła takie tempo ze wymiekłam-dla mnie 1,5 g ciagłego ruchu to mordęga...a ona nam kazała robis straszne rzeczy ...ale moze sie jednak jeszcze zapiszeu
|
|
#4627 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w nadgarstku mam 13 cm
, kto da mniej?
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
My to chyba mamy bardzo zbliżone wymiary
![]() A, tylko wzrostem się różnimy ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-21 o 00:04 |
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
ino Natalia Monika
edit- podejrzewam jeszcze Tru Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-21 o 00:03 |
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
przywrócili stary wizaż
ale co to - wywaliło wszystkie wczorajsze posty? ![]() Albo matrix i deja vu
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
o rany, wczorajszy dzień sniknął
|
|
|
|
#4633 |
|
BAN stały
|
Mój, mój, mój ukochany, stary i jary Scencik
![]() Tak może zostać, jeśli o mnie chodzi
|
|
|
|
#4634 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o rany, weszłam i zdębiałam, czemu mam stary wizaż i gdzie się podział wczorajszy dzień? i kurde, się zastanawiam, śniło mi się czy co?
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- niech tak zostanie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech zostanie |
|
|
|
|
#4636 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4637 |
|
Nindżopesz
|
A propos tego co pisałaś o wadze - ale teraz wyglądam jak konkretna baba cyc, brzuch, zadek, ouda. Najgorzej, że coś mi się żreć chce od wczoraj i pochłaniam herbatniki.Maja, a wiesz, że N. mi się uspała przy Twoim Korpiklaani? ![]() Popełniliśmy z TZtem hardkor. Byłam na usuwaniu szwów u gina ale jakiś mi się ostał. TŻ stwierdził, że usunie sam bo nie mam czasu na łażenie po lekarzach. Okazało się, że jest ich cztery, trzy wyciął, czwarty nie do dosięgnięcia, a dopiero potem doszłam do wniosku, że to musiały być samorozpuszczalne I się teraz cykam, że mnie rozerwie.
|
|
|
|
#4638 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
--- Spadam do szmaty ![]() Eeee, tak to jakoś dwuznacznie zabrzmiało |
||
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zostaje Red tak, jesteście hardcorami |
|
|
|
|
#4641 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. no bo myślałam, że to tylko jeden przeozony przez lekarza I po co to chyba, no po co! ![]() To był impuls Idę spać. |
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
jak fajnie
z minusów-wcięło przepisy konkursowe, które wrzuciłam na smacznym ![]() ale wiecie jak jest-jak coś komuś nie pasi, to wypad, nie ![]() Red jest hardkor, ja jedyne szwy jakie wydłubywałam samodzielnie miałam na brwi.
|
#4643 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Red
![]() wizaz zostaje ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- zreferujecie mi o czym wczoraj rozmawialiście od 17?
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4646 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O matko,jak Wam się nie podoba to sio z Wizażu
Wam dogodzić kobiety I te emotki takie jakieś nijakie,wolałam nowsze ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie mi Popijam piwko Orkiszowe z miodem I niechcący mam usta rozmiar większe niż w standardzie (zjadłam sobie kawałek papryczki, która okazała się być papryczką pepperoni i nieco spuchłam) Zostawiam nieco ekscentryczną babkę 1.jpg Tak Grysiu,wiem, nieprawdziwą, bo bez lukru ![]() I już się zamykam, bo tu pewnie część pości.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-22 o 15:41 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
:d
edit: kurna, nadużywałam zieloniaka i się był spierdzielił
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-22 o 15:43 |
|
|
|
#4650 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Klątfa,ale tym razem nie Polly
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

)
ale tylko dlatego że syntetyk na mnie i ból głowy - bo jest w nim jakiś seks, i to na szpilkach nawet

, kto da mniej? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

cyc, brzuch, zadek, ouda. Najgorzej, że coś mi się żreć chce od wczoraj i pochłaniam herbatniki.
I się teraz cykam, że mnie rozerwie.