"Męskie sprawy" - zbiorczy - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-09, 18:54   #211
Depresja2010
Zakorzenienie

GG do Depresja2010
Dot.: "Męskie sprawy" - zbiorczy

Ja kochając się zostałam zalana krwią,nie moja,a mojego faceta,na początku szczypał i bolał go penis,który był siny i bardzo czerwony u nasady ( przy wczesniejszych stosunkach ),smarował kremem, i niby miało byc lepiej,az wędzidełko mu pękło,umówiona miał wizytę u chirurga niestety sie nie pojawił jak mozna zaciągnąć faceta do jakiegokolwiek lekarza? dodam,ze sex nie wygląda teraz za ciekawie jesli o mnie chodzi co robić?

Edytowane przez Depresja2010
Czas edycji: 2010-10-09 o 18:55
Depresja2010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-03, 12:08   #212
Domzdrowia
Przyczajenie

Myśle, że bezwzględnie powinien się zgłosić do lekarza, jeśli wędzidełko już zostało zerwane. Jeśli Twój chłopak pozwoli, żeby wędzidełko wielokrotnie samo się zrastało (a jesli naderwało się raz, to może się zdarzyc ponownie), może to doprowadzić do bliznowacenia, wędzidełko skróci się jeszcze bardziej i jeszcze bardziej utrudni mu życie. Nie ma na co czekać. A jesli chłopak wzbrania się przed lekarzem, to może powiedz mu, jakie będą konsekwencje, znajdź jakiś artykuł, myślę, że Internecie są publikacje na ten temat.
Domzdrowia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 11:41   #213
green apple
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, mój mężczyzna ma intymny problem. Dzisiaj po pieszczotach i dość późnym wytrysku nie mógł naciągnąć napletka na miejsce, trwa to juz ponad godzinę, a biedaczka boli Co robić? Co mogło się stać? Nigdy wcześniej mu sie to nie zdarzyło.

green apple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-30, 20:25   #214
nkanka
Przyczajenie

A próbowaliście z oliwą?
Szczerze mówiąc nie wiem co robić ale posmarować oliwa z oliwejk i spróbowac naciągnąć.

Jak to nie pomorze to do lekarza będzie trzeba jechac.
nkanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-22, 16:43   #215
Illka123
Przyczajenie

Drogie Panie, może wasi Panowie mieli coś podobnego i doradzicie czy się bać czy nie. Otóż mój facet ma niewielkiego guzka pomiędzy moszną a penisem. Na początku nie bolał, teraz zrobił się trochę czerwony i przy dotykaniu boli. Co to może być? do jakiego lekarza się udać?
Illka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-22, 21:18   #216
gociaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Illka123 Pokaż wiadomość
Drogie Panie, może wasi Panowie mieli coś podobnego i doradzicie czy się bać czy nie. Otóż mój facet ma niewielkiego guzka pomiędzy moszną a penisem. Na początku nie bolał, teraz zrobił się trochę czerwony i przy dotykaniu boli. Co to może być? do jakiego lekarza się udać?
Niech Twój partner uda się do urologa tam powinien uzyskać pomoc.
gociaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-28, 07:50   #217
Buziunia89
Raczkowanie

Dziewczyny wiem, że już nie jedna z Was opisywała problem swojego TŻ i pewnie wystąpiły już takie problemy, ale chciałabym się dowiedzieć i poszukać jakiejś porady... otóż kilka dni wstecz Tż zaczął skarżyć się na "ból" członka - nie wiem jak opisać ten stan, bo mnie przecież nie boli. Wiem tylko że boli go sam czubek penisa. Mówi, że najbardziej nasila się podczas stosunku i wtedy "kicha" z przejemności....
Poradźcie, czy to jest coś groźnego? Ja wszczęłam od razu panikę, ale On podchodzi do tego jakby się nic nie stało. Pomocy!

05.02.2011 r. - Zaręczyny

2013 r. - ...Ślubuję Ci
Buziunia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 16:27   #218
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Buziunia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem, że już nie jedna z Was opisywała problem swojego TŻ i pewnie wystąpiły już takie problemy, ale chciałabym się dowiedzieć i poszukać jakiejś porady... otóż kilka dni wstecz Tż zaczął skarżyć się na "ból" członka - nie wiem jak opisać ten stan, bo mnie przecież nie boli. Wiem tylko że boli go sam czubek penisa. Mówi, że najbardziej nasila się podczas stosunku i wtedy "kicha" z przejemności....
Poradźcie, czy to jest coś groźnego? Ja wszczęłam od razu panikę, ale On podchodzi do tego jakby się nic nie stało. Pomocy!
lekarz wyda diagnozę.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-17, 18:16   #219
maadziulek91
Zadomowienie

Witam

przeszukałam kilka forum i w sumie chyba nie znalazłam do końca odpowiedzi na moje pytanie..

Mój chłopak ma stulejke. Wiem to bo nieraz przy zaspokajaniu go oralnie widziałam, że nie można ściąnąć całego napletka a także podczas zakładania prezerwatywy jest on ściągnięty tylko z 1/3 części żołędzia..

tak czy siak, wydaje mi się, że moj TZ jest nieswiadomy tego, że ma stulejke, mozliwe jest to ?? Doszłam do takiego wniosku, ponieważ nie wstydzi sie tego ani po prostu o tym nie wpsomina, może wydaje mu sie to normalne??

ON lubi seks, sprawia mu przyjemność, kochamy sie codziennie, a wszedzie piszą, że seks ze stulejka jest albo niemożliwy albo bardzo bolesny.. więc jak to jest?

ja wiem, że powinnam o tym z nim pogadać, jednak wiadomo dla facetów to calkowicie wrażliwy temat, najpierw chciałam sie dowiedziec czegos konkretnego, żeby móc z nim o tym pogadać.. bo co mu powiem "ej kochanie, czy ty przypadkiem nie masz stulejki??" masakra..
Stary 2011-07-22, 11:16   #220
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

wiecie moze czy w luxmedzie facet moze sie jakos przebadac? czytalam spis tych wszystkich analiz, ktore tam robia, ale nic odpowiedniego nie znalazlam. chodzi mi o wymaz z cewki (czyli cos wewnetrznego) i ze skory penisa ( zewnetrzne). robil ktos cos takiego? juz od roku moj TZ ma plamy na penisie... rece opadaja. ma antybiogram, a lekarzom tutaj nie chce sie dac recepty.... pomocy
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-29, 20:18   #221
topqwerty1
Przyczajenie

Dot.: Guzek w mosznie, po lewej stronie.

Cytat:
Napisane przez zakmat007 Pokaż wiadomość
Witam...
Nie dawno odkrylem u siebie guzka.
Guzek ten nie jest duzy (mniejszy niz kulka od pistoletu na kulki ), jest on w mosznie po lewej stronie.
Nie jest on przymocowany bez posrednio do lewego jadra, poniewaz guzkiem tym moge kierowac sobie w kazda strone ktora chce, nie przechodzi on na druga strone gdzie znajduje sie 2gie jadro.
Po mocniejszym na duszeniu go (guzka) odczuwam delikatny bol.

Mam coś identycznego ! jestem przerazony i prosze o pomoc !
Do tego po dotykaniu tego jądra odczuwam lekki ale dosyc ciagly bol ...

Mam 17 lat ( w styczniu 18)
topqwerty1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 20:29   #222
topqwerty1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zakmat007 Pokaż wiadomość
Witam...
Nie dawno odkrylem u siebie guzka.
Guzek ten nie jest duzy (mniejszy niz kulka od pistoletu na kulki ), jest on w mosznie po lewej stronie.
Nie jest on przymocowany bez posrednio do lewego jadra, poniewaz guzkiem tym moge kierowac sobie w kazda strone ktora chce, nie przechodzi on na druga strone gdzie znajduje sie 2gie jadro.
Po mocniejszym na duszeniu go (guzka) odczuwam delikatny bol.
Mam cos identycznego a kiedy po dotykam owe jadro to bol jest lekki, ale dosyc dlugi...

Licze na pomoc ! naczytalem sie tyle o rakach jadra i jestem przerazony !!! mam dopiero 17 lat ( w styczniu 18)

wiecie moze co to takiego ?
topqwerty1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 12:49   #223
aldona38
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
Witam

przeszukałam kilka forum i w sumie chyba nie znalazłam do końca odpowiedzi na moje pytanie..

Mój chłopak ma stulejke. Wiem to bo nieraz przy zaspokajaniu go oralnie widziałam, że nie można ściąnąć całego napletka a także podczas zakładania prezerwatywy jest on ściągnięty tylko z 1/3 części żołędzia..

tak czy siak, wydaje mi się, że moj TZ jest nieswiadomy tego, że ma stulejke, mozliwe jest to ?? Doszłam do takiego wniosku, ponieważ nie wstydzi sie tego ani po prostu o tym nie wpsomina, może wydaje mu sie to normalne??

ON lubi seks, sprawia mu przyjemność, kochamy sie codziennie, a wszedzie piszą, że seks ze stulejka jest albo niemożliwy albo bardzo bolesny.. więc jak to jest?

ja wiem, że powinnam o tym z nim pogadać, jednak wiadomo dla facetów to calkowicie wrażliwy temat, najpierw chciałam sie dowiedziec czegos konkretnego, żeby móc z nim o tym pogadać.. bo co mu powiem "ej kochanie, czy ty przypadkiem nie masz stulejki??" masakra..
Witaj. Twój facet ma stulejkę na 100%.
W moim związku jest ten sam problem, z tym, że z tego co widzę z seksem nie macie problemu. Ja po długich rozmowach i perswazjach namówiłam mojego partnera na wizytę u urologa. Stwierdził to schorzenie i skierował na obrzezanie, gdyż mój partner ma już 27 lat i żadne rodzaje tzw plastyki nie pomogą. Miał wykonywane już dwie i robiło się coraz gorzej: zrosty itp. w Czasie stosunku zaczęła mu po prostu skóra pękać. Długi okres wygajania, strach przed kolejnym stosunkiem spowodowały, że zdecydował się własnie na tak radykalny zabieg. Będzie go miał w najbliższy piątek. Jest przerażony ale motywuje go fakt, że po nim nasze, życie seksualne stanie się w końcu normalne i w pełni satysfakcjonujące. Śmiejemy się obydwoje, że zacznie się uczyć seksu od podstaw, jak małe dziecko raczkować
Ale moja rada: póki nie jest jeszcze za późno, niech Twój partner zrobi coś z tym problemem bo może mu to utrudnić życie intymne w przyszłości. A to jest frustrujące zarówno dla mężczyzny jak i kobiety
Pozdrawiam.
aldona38 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-07, 07:49   #224
Aneta94Eg
Rozeznanie

Cześć
Interesuję mnie pewna sytuacja u mojego TŻ.
Zauważyłam w czasie seksu,że ma takie koło penisa czerwone krosteczki.
Nie mam pojęcia co to może być,a do tego gdy kochamy się bez prezerwatywy to wytrysk ma po 10 sekundach.
Miał któryś z partnerów waszych taki problem?
Stary 2011-10-08, 15:27   #225
kate3388
Raczkowanie

Te czerwone krostki pojawiaja sie przy stosunku z prezerwatywa,czy bez? Jesli z to byc może jest uczulony na lateks, zmiencie gumki (tworzywo z ktorych sa wykonane) lub zmiencie metode antykoncepcyjna.
kate3388 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-08, 15:37   #226
Aneta94Eg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kate3388 Pokaż wiadomość
Te czerwone krostki pojawiaja sie przy stosunku z prezerwatywa,czy bez? Jesli z to byc może jest uczulony na lateks, zmiencie gumki (tworzywo z ktorych sa wykonane) lub zmiencie metode antykoncepcyjna.
Dziękuje bardzo serdecznie.
To prawda,ze ma od lateksu.
Stary 2011-12-23, 21:07   #227
spiderowy
Raczkowanie

witam..
jestem chlopakiem i mam 20 lat .wczoraj kochalem sie z dziewczyna moja. uprawialismy 2 razy sex .pisze z zapytaniem czy mam sie bac o wpadke jesli nakladajac prezerwatywe na penisa po 1 wytrysku kiedy postanowilismy si edrugi raz kochac nie wytarlem resztki spermy jaka mogla sie znajdowac na cewce..pamietam ze troche bylo ale nie wiem czy to nie byl preekuljat poniewaz przed tem po 1 stosunku oddalem mocz...pamietam jak nalozylem prezerwatywe drugi raz na durgi stosunek nie wytarlem przed tem rak i mam obawy czy plemnikimogly sie znalesc na prezerwatywie (wiem ze plemniki moga sie znajdowac na penisi enawet po wytarciu spermy).w srodku mojej dziewczyny zakonczylem al eprezerwatywa nie pekla..mam obawy czy na prezerwatywie mogly sie znajdowac plemniki po nalozeniu przeze mnie reka prezerwatywy ktora wycieralem reka sperme). chcialbym dodac ze miala 20 dzien cyklu a ostatnio miala 43 dniowy cykl..poniewaz miesiac temu musiala zabrac tabletke72 poniewaz pekla nam prezerwatywa ale wowczas nie mialem orgazmu i sperma nie znalazla sie w jej pochwie ale prawdopodobnie preekuljat.prosze o pomoc co mam zrobic...czy ma brac ponownie tabletke 72 bo od wczorajszego stosunku minelo ok 23 h,prosze o pomoc......

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

i chcialbym dodac ze miedzy dwoma stosunkami oddalem mocz.
spiderowy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-29, 15:05   #228
hope01
Zakorzenienie

Kobietki mam do Was takie pytanko. Nie zabezpieczamy się z TŻ-etem(staranka) i wczoraj po stosunku(I raz) pojawiły się na jego "główce" czerwone plamki. NIe swędzą nie pieką, po prostu się pojawiły. Ja byłam ok. 2 tygodnie temu u gin. i wszystko ze mną ok. Wczoraj byłam nieco... hm.. sucha, jakoś niespecjalnie miałam wielką ochotę, on z kolei mówił, że czuje coś we mnie (to koniec cyklu więc pewnie chodziło mu o ułożoną nisko, domkniętą szyjke:P). Myślicie, że to otarcia, czy coś gorszego?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-06, 08:45   #229
fronek22
Przyczajenie

Dot.: Ból w mosznie i guzek

aa

Edytowane przez fronek22
Czas edycji: 2012-03-17 o 17:51
fronek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-19, 10:27   #230
pandepilator
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez spiderowy Pokaż wiadomość
witam..
jestem chlopakiem i mam 20 lat .wczoraj kochalem sie z dziewczyna moja. uprawialismy 2 razy sex .pisze z zapytaniem czy mam sie bac o wpadke jesli nakladajac prezerwatywe na penisa po 1 wytrysku kiedy postanowilismy si edrugi raz kochac nie wytarlem resztki spermy jaka mogla sie znajdowac na cewce..pamietam ze troche bylo ale nie wiem czy to nie byl preekuljat poniewaz przed tem po 1 stosunku oddalem mocz...pamietam jak nalozylem prezerwatywe drugi raz na durgi stosunek nie wytarlem przed tem rak i mam obawy czy plemnikimogly sie znalesc na prezerwatywie (wiem ze plemniki moga sie znajdowac na penisi enawet po wytarciu spermy).w srodku mojej dziewczyny zakonczylem al eprezerwatywa nie pekla..mam obawy czy na prezerwatywie mogly sie znajdowac plemniki po nalozeniu przeze mnie reka prezerwatywy ktora wycieralem reka sperme). chcialbym dodac ze miala 20 dzien cyklu a ostatnio miala 43 dniowy cykl..poniewaz miesiac temu musiala zabrac tabletke72 poniewaz pekla nam prezerwatywa ale wowczas nie mialem orgazmu i sperma nie znalazla sie w jej pochwie ale prawdopodobnie preekuljat.prosze o pomoc co mam zrobic...czy ma brac ponownie tabletke 72 bo od wczorajszego stosunku minelo ok 23 h,prosze o pomoc......

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

i chcialbym dodac ze miedzy dwoma stosunkami oddalem mocz.

halo! czemu nikt mu nie odpisał? nie ma tu dobrej duszy? chłopak pewnie cały czas od grudnia się boi, że jego dziewczyna zaszła za daleko, a wy nic? buahahaha
pandepilator jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-20, 00:14   #231
magda170325
Wtajemniczenie

.
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 04:44   #232
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Cytat:
Napisane przez SiemaszSkarbie Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Wiecie może od czego mogą boleć jądra? Mój Tż skarży się na to co jakiś czas..
od podniecenia trzeba rozładować napięcie i przejdzie ból ,
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-23, 06:53   #233
pandepilator
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
od podniecenia trzeba rozładować napięcie i przejdzie ból ,
Śmieszne, ale to trochę prawda...
pandepilator jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-23, 11:54   #234
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Cytat:
Napisane przez pandepilator Pokaż wiadomość
Śmieszne, ale to trochę prawda...
ha ha ha , nie uświadamiaj mnie - ja to wiem ze prawda

nie ucz matki dzieci chowac
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-24, 09:52   #235
babie_lato
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
Opiszę Wam może pokrótce problem.
Ostatnimi czasy mój nie jest w stanie osiągnąć orgazmu podczas drugiego bądź trzeciego stosunku, nawet po kilkugodzinnej przerwie (3 - 4 godziny).
Kiedyś nie miał absolutnie z tym problemu.
Ponadto podczas stosunku dochodzi u niego do bardzo szybkiego wytrysku (najkrótszy stosunek trwał około 15 - 20 sekund). Nigdy wcześniej nie zdarzało mu się to, a współżyjemy ze sobą 1,5 roku. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami.
Jego życie w ostatnim czasie nie zmieniło się, nie przybyło mu stresów, odżywia się tak jak zawsze, nie chorował i nie choruje. Masturbuje się rzadziej lub z taką samą częstotliwością jak zawsze.

Szukam u siebie problemów, czuję się nieatrakcyjna...

Co może być powodem takiego stanu rzeczy?
babie_lato jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-27, 12:52   #236
pandepilator
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez babie_lato Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Opiszę Wam może pokrótce problem.
Ostatnimi czasy mój nie jest w stanie osiągnąć orgazmu podczas drugiego bądź trzeciego stosunku, nawet po kilkugodzinnej przerwie (3 - 4 godziny).
Kiedyś nie miał absolutnie z tym problemu.
Ponadto podczas stosunku dochodzi u niego do bardzo szybkiego wytrysku (najkrótszy stosunek trwał około 15 - 20 sekund). Nigdy wcześniej nie zdarzało mu się to, a współżyjemy ze sobą 1,5 roku. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami.
Jego życie w ostatnim czasie nie zmieniło się, nie przybyło mu stresów, odżywia się tak jak zawsze, nie chorował i nie choruje. Masturbuje się rzadziej lub z taką samą częstotliwością jak zawsze.

Szukam u siebie problemów, czuję się nieatrakcyjna...

Co może być powodem takiego stanu rzeczy?
kurde... nie wiem, bez kitu. dziwne.
Stary 2012-06-23, 20:43   #237
PoSetiVe
Przyczajenie

Dot.: Ból w mosznie i guzek

witam mam pytanie mam 18 lat i w mosznie w miejscu za jadrami juz przy ciele mam wyczowalna dosc duza mase niewiem jak to nazwac jest dosc duza mam to odkad pamietam jak bylem mniejszy to wydawalo mi sie wszystko ok kto w mlodszych latach interesował sie seksem, z wiekiem zrozumialem ze moze byc to cos powazniejszego moje pytanie brzmi czy to moze byc rak albo cos podobnego ?
Jesli chodzi o bol to zalezy nie zawsze sie pojawia czasami jest czasami go nie ma. Dodatkowo gdy moj penis jest w zwodzie i proboje sciagnac naplatek nie moge go sciagnac w pelnym w zwodzie a w polowie skora strasznie sciska czy to moze byc powiazane i czy konieczna bedzie operacja ????
PoSetiVe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 15:27   #238
arehiba
Raczkowanie

Witam. Jestem chłopakiem, mam 16,5 lat i wielki problem... Otóz mam stulejkę i musze ją wyleczyć, lecz wstydzę się o tym komuś powiedzieć, a do najbliższego urologa mam z 30 km. Myślę, że najlepiej byłoby w samemu w roku szkolnym pojechać, lecz czy czas jest tutaj bardzo ważny, i czy im szybciej tym lepiej? Bardzo proszę o pomoc...
arehiba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-22, 13:50   #239
kamilka4433
Przyczajenie

Idź po prostu do lekarza, poprzez forum nikt Cie nie wyleczy ...
Stary 2013-01-03, 13:43   #240
Papuga69
Raczkowanie

Witam, mam problem z którym nie wiem jak sobie poradzić a mianowicie nie wiem jak nakłonić mojego mężczyznę do badania nasienia. Sytuacja jest sprzeczna bo od dłuższego czasu staramy się o dziecko, byłam u ginekologa gdyż martwi mnie że dalej nie udało mi się zajść w ciąże, dostałam skierowanie na badanie hormonów a lekarz doradził również badanie spermy partnera. Nie spodziewałam się że mój będzie stawiał jakikolwiek opór jednak twierdzi że nie będzie tego robił, podejrzewam że albo obawia się ewentualnych wyników albo się wstydzi mimo tego że jest dorosły i takie sprawy nie powinny być dla niego dziwne :/ Eh i co tu robić...
Papuga69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości