![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Męskie sprawy" - zbiorczy
Ja kochając się zostałam zalana krwią,nie moja,a mojego faceta,na początku szczypał i bolał go penis,który był siny i bardzo czerwony u nasady ( przy wczesniejszych stosunkach ),smarował kremem, i niby miało byc lepiej,az wędzidełko mu pękło,umówiona miał wizytę u chirurga niestety sie nie pojawił
![]() ![]() Edytowane przez Depresja2010 Czas edycji: 2010-10-09 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Przyczajenie
|
Myśle, że bezwzględnie powinien się zgłosić do lekarza, jeśli wędzidełko już zostało zerwane. Jeśli Twój chłopak pozwoli, żeby wędzidełko wielokrotnie samo się zrastało (a jesli naderwało się raz, to może się zdarzyc ponownie), może to doprowadzić do bliznowacenia, wędzidełko skróci się jeszcze bardziej i jeszcze bardziej utrudni mu życie. Nie ma na co czekać. A jesli chłopak wzbrania się przed lekarzem, to może powiedz mu, jakie będą konsekwencje, znajdź jakiś artykuł, myślę, że Internecie są publikacje na ten temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, mój mężczyzna ma intymny problem. Dzisiaj po pieszczotach i dość późnym wytrysku nie mógł naciągnąć napletka na miejsce, trwa to juz ponad godzinę, a biedaczka boli
![]()
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
A próbowaliście z oliwą?
Szczerze mówiąc nie wiem co robić ale posmarować oliwa z oliwejk i spróbowac naciągnąć. Jak to nie pomorze to do lekarza będzie trzeba jechac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Przyczajenie
|
Drogie Panie, może wasi Panowie mieli coś podobnego i doradzicie czy się bać czy nie. Otóż mój facet ma niewielkiego guzka pomiędzy moszną a penisem. Na początku nie bolał, teraz zrobił się trochę czerwony i przy dotykaniu boli. Co to może być? do jakiego lekarza się udać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiem, że już nie jedna z Was opisywała problem swojego TŻ i pewnie wystąpiły już takie problemy, ale chciałabym się dowiedzieć i poszukać jakiejś porady... otóż kilka dni wstecz Tż zaczął skarżyć się na "ból" członka - nie wiem jak opisać ten stan, bo mnie przecież nie boli. Wiem tylko że boli go sam czubek penisa. Mówi, że najbardziej nasila się podczas stosunku i wtedy "kicha" z przejemności....
Poradźcie, czy to jest coś groźnego? Ja wszczęłam od razu panikę, ale On podchodzi do tego jakby się nic nie stało. Pomocy! ![]()
![]() |
#218 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() przeszukałam kilka forum i w sumie chyba nie znalazłam do końca odpowiedzi na moje pytanie.. Mój chłopak ma stulejke. Wiem to bo nieraz przy zaspokajaniu go oralnie widziałam, że nie można ściąnąć całego napletka a także podczas zakładania prezerwatywy jest on ściągnięty tylko z 1/3 części żołędzia.. ![]() tak czy siak, wydaje mi się, że moj TZ jest nieswiadomy tego, że ma stulejke, mozliwe jest to ?? Doszłam do takiego wniosku, ponieważ nie wstydzi sie tego ani po prostu o tym nie wpsomina, może wydaje mu sie to normalne?? ON lubi seks, sprawia mu przyjemność, kochamy sie codziennie, a wszedzie piszą, że seks ze stulejka jest albo niemożliwy albo bardzo bolesny.. więc jak to jest? ![]() ja wiem, że powinnam o tym z nim pogadać, jednak wiadomo dla facetów to calkowicie wrażliwy temat, najpierw chciałam sie dowiedziec czegos konkretnego, żeby móc z nim o tym pogadać.. bo co mu powiem "ej kochanie, czy ty przypadkiem nie masz stulejki??" masakra..
![]() |
#220 |
Konto usunięte
|
wiecie moze czy w luxmedzie facet moze sie jakos przebadac? czytalam spis tych wszystkich analiz, ktore tam robia, ale nic odpowiedniego nie znalazlam. chodzi mi o wymaz z cewki (czyli cos wewnetrznego) i ze skory penisa ( zewnetrzne). robil ktos cos takiego? juz od roku moj TZ ma plamy na penisie... rece opadaja. ma antybiogram, a lekarzom tutaj nie chce sie dac recepty.... pomocy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Guzek w mosznie, po lewej stronie.
Cytat:
Mam coś identycznego ! jestem przerazony i prosze o pomoc ! Do tego po dotykaniu tego jądra odczuwam lekki ale dosyc ciagly bol ... Mam 17 lat ( w styczniu 18) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Licze na pomoc ! naczytalem sie tyle o rakach jadra i jestem przerazony !!! mam dopiero 17 lat ( w styczniu 18) wiecie moze co to takiego ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W moim związku jest ten sam problem, z tym, że z tego co widzę z seksem nie macie problemu. Ja po długich rozmowach i perswazjach namówiłam mojego partnera na wizytę u urologa. Stwierdził to schorzenie i skierował na obrzezanie, gdyż mój partner ma już 27 lat i żadne rodzaje tzw plastyki nie pomogą. Miał wykonywane już dwie i robiło się coraz gorzej: zrosty itp. w Czasie stosunku zaczęła mu po prostu skóra pękać. Długi okres wygajania, strach przed kolejnym stosunkiem spowodowały, że zdecydował się własnie na tak radykalny zabieg. Będzie go miał w najbliższy piątek. Jest przerażony ale motywuje go fakt, że po nim nasze, życie seksualne stanie się w końcu normalne i w pełni satysfakcjonujące. Śmiejemy się obydwoje, że zacznie się uczyć seksu od podstaw, jak małe dziecko raczkować ![]() Ale moja rada: póki nie jest jeszcze za późno, niech Twój partner zrobi coś z tym problemem bo może mu to utrudnić życie intymne w przyszłości. A to jest frustrujące zarówno dla mężczyzny jak i kobiety ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
Cześć
Interesuję mnie pewna sytuacja u mojego TŻ. Zauważyłam w czasie seksu,że ma takie koło penisa czerwone krosteczki. Nie mam pojęcia co to może być,a do tego gdy kochamy się bez prezerwatywy to wytrysk ma po 10 sekundach. Miał któryś z partnerów waszych taki problem?
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Te czerwone krostki pojawiaja sie przy stosunku z prezerwatywa,czy bez? Jesli z to byc może jest uczulony na lateks, zmiencie gumki (tworzywo z ktorych sa wykonane) lub zmiencie metode antykoncepcyjna.
![]() |
#226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To prawda,ze ma od lateksu.
![]() |
![]() |
#227 |
Raczkowanie
|
witam..
jestem chlopakiem i mam 20 lat .wczoraj kochalem sie z dziewczyna moja. uprawialismy 2 razy sex .pisze z zapytaniem czy mam sie bac o wpadke jesli nakladajac prezerwatywe na penisa po 1 wytrysku kiedy postanowilismy si edrugi raz kochac nie wytarlem resztki spermy jaka mogla sie znajdowac na cewce..pamietam ze troche bylo ale nie wiem czy to nie byl preekuljat poniewaz przed tem po 1 stosunku oddalem mocz...pamietam jak nalozylem prezerwatywe drugi raz na durgi stosunek nie wytarlem przed tem rak i mam obawy czy plemnikimogly sie znalesc na prezerwatywie (wiem ze plemniki moga sie znajdowac na penisi enawet po wytarciu spermy).w srodku mojej dziewczyny zakonczylem al eprezerwatywa nie pekla..mam obawy czy na prezerwatywie mogly sie znajdowac plemniki po nalozeniu przeze mnie reka prezerwatywy ktora wycieralem reka sperme). chcialbym dodac ze miala 20 dzien cyklu a ostatnio miala 43 dniowy cykl..poniewaz miesiac temu musiala zabrac tabletke72 poniewaz pekla nam prezerwatywa ale wowczas nie mialem orgazmu i sperma nie znalazla sie w jej pochwie ale prawdopodobnie preekuljat.prosze o pomoc co mam zrobic...czy ma brac ponownie tabletke 72 bo od wczorajszego stosunku minelo ok 23 h,prosze o pomoc...... ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- i chcialbym dodac ze miedzy dwoma stosunkami oddalem mocz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zakorzenienie
|
Kobietki mam do Was takie pytanko. Nie zabezpieczamy się z TŻ-etem(staranka) i wczoraj po stosunku(I raz) pojawiły się na jego "główce"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ból w mosznie i guzek
aa
Edytowane przez fronek22 Czas edycji: 2012-03-17 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
halo! czemu nikt mu nie odpisał? nie ma tu dobrej duszy? chłopak pewnie cały czas od grudnia się boi, że jego dziewczyna zaszła za daleko, a wy nic? buahahaha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Wtajemniczenie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() Opiszę Wam może pokrótce problem. Ostatnimi czasy mój nie jest w stanie osiągnąć orgazmu podczas drugiego bądź trzeciego stosunku, nawet po kilkugodzinnej przerwie (3 - 4 godziny). Kiedyś nie miał absolutnie z tym problemu. Ponadto podczas stosunku dochodzi u niego do bardzo szybkiego wytrysku (najkrótszy stosunek trwał około 15 - 20 sekund). Nigdy wcześniej nie zdarzało mu się to, a współżyjemy ze sobą 1,5 roku. Jesteśmy dla siebie pierwszymi partnerami. Jego życie w ostatnim czasie nie zmieniło się, nie przybyło mu stresów, odżywia się tak jak zawsze, nie chorował i nie choruje. Masturbuje się rzadziej lub z taką samą częstotliwością jak zawsze. Szukam u siebie problemów, czuję się nieatrakcyjna... Co może być powodem takiego stanu rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ból w mosznie i guzek
witam mam pytanie mam 18 lat i w mosznie w miejscu za jadrami juz przy ciele mam wyczowalna dosc duza mase niewiem jak to nazwac jest dosc duza mam to odkad pamietam jak bylem mniejszy to wydawalo mi sie wszystko ok kto w mlodszych latach interesował sie seksem, z wiekiem zrozumialem ze moze byc to cos powazniejszego moje pytanie brzmi czy to moze byc rak albo cos podobnego ?
Jesli chodzi o bol to zalezy nie zawsze sie pojawia czasami jest czasami go nie ma. Dodatkowo gdy moj penis jest w zwodzie i proboje sciagnac naplatek nie moge go sciagnac w pelnym w zwodzie a w polowie skora strasznie sciska czy to moze byc powiazane i czy konieczna bedzie operacja ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Raczkowanie
|
Witam. Jestem chłopakiem, mam 16,5 lat i wielki problem... Otóz mam stulejkę i musze ją wyleczyć, lecz wstydzę się o tym komuś powiedzieć, a do najbliższego urologa mam z 30 km. Myślę, że najlepiej byłoby w samemu w roku szkolnym pojechać, lecz czy czas jest tutaj bardzo ważny, i czy im szybciej tym lepiej? Bardzo proszę o pomoc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Przyczajenie
|
Idź po prostu do lekarza, poprzez forum nikt Cie nie wyleczy ...
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Witam, mam problem z którym nie wiem jak sobie poradzić a mianowicie nie wiem jak nakłonić mojego mężczyznę do badania nasienia. Sytuacja jest sprzeczna bo od dłuższego czasu staramy się o dziecko, byłam u ginekologa gdyż martwi mnie że dalej nie udało mi się zajść w ciąże, dostałam skierowanie na badanie hormonów a lekarz doradził również badanie spermy partnera. Nie spodziewałam się że mój będzie stawiał jakikolwiek opór jednak twierdzi że nie będzie tego robił, podejrzewam że albo obawia się ewentualnych wyników albo się wstydzi mimo tego że jest dorosły i takie sprawy nie powinny być dla niego dziwne :/ Eh i co tu robić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.