Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-22, 18:48   #1651
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Zaneta tak zrobie
w ogóle niedobrze mi się robi jak pomyśle, ze ta moja szwagierka przyjedzie i te jej problemy, bo ma taką okropnie ciężką prace i te gadki przy stole o jej podopiecznej.

W pierwszy dzień to chyba wyciągne M. do moich rodziców, chociaz mam w niedz. pracuje.

A zakupowego szaleństwa nie rozumiem. Ja w zeszłym roku na święta wydałam może 150 zł. Po upiekłam nam schabu, sernik, troche wędlinki, sałatka i jajka. No i robiłam dwa mazurki dla rodziców.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 18:51   #1652
Vaniliova11
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Wrócił dobry stary wizaz
Sweetangel Igorek to już mały przystojniak
Zaneta za wizyte i Emilke która pozostała Emilka
Dziś zapisałam sie na usg prywatnie w innej przychdni na środe
W pierwszy dzień świąt teście przyjeżdzają do nas a w drugi my do nich
Ma też tam być ciotka której nikt nie lubi
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 18:54   #1653
jacieeeee
Wtajemniczenie

Witajcie.

Normalnie byłam nastawiona na milion postów bo cały dzień mnie nie było, a tu widzę że ktoś się nie bał i ... zjadł

Pojechaliśmy dziś z TŻtem na zakupy bo nie mam normalnie co na tyłek włożyć i kupiłam dwie pary spodni. Ceny zawrotne, ale raz się żyje Jedne za kolanko, drugie długie (oczywiście za długie i muszę skrócić) Oblatam w tym co mam do końca ciąży, tylko jeszcze jakaś bluzka by mi się przydała.
No i nawet na korki nie trafiliśmy także luz.
Tyle, że padnięta jestem

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 18:57   #1654
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Sweet i Zaneta gratki za wizyty! Ze chlopczyk jest chlopczykiem, a dziewczynka dziewczynka! A siusiak wymiata

Nie wiem, czy jeszcze nie przegapilam czyichs wizyt, ale juz sie nie dowiem, skoro postow nie ma.

Ja tez mialam wczoraj wizyte, taka kontrolna, sprawdzenie wynikow - sa b.dobre, hemoglobina sie podniosla, odstawiam na 3 tyg zelazo, jak do nastepnego badania znowu spadnie, to bede brac nadal. Nastepnym razem mam przyjsc z wynikami toxo, glukozy 75 g dwupunktowej, mocz i krew. Moje cisnienie niziutkie 90/60, waga jak tam waga, szyjka ciut krotkawa, ale nie rozwiera sie, wiec na razie nic z tym nie robimy, wg lekarza ma prawo taka byc, w koncu to 3 ciaza. Mam dbac, zeby skurcze sie nie pojawialy, ale poki co nie jest zle, bo sa sporadyczne. Wzielam juz L4 na stale, wiec od dzis sie lenie!

W ogole humor mam do du... jestem na wojennej sciezce z mezem i najchetniej zostalabym w domu, niz jechala do tesciow...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 18:59   #1655
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
DZIĘKUJĘ BARDZO

Dostałam dzisiaj wezwanie do ZUs-u buuuuuuuuuuuuuuuu
Mnie wezwali bo nie miałam symbolu B na l4
Stary 2011-04-22, 19:02   #1656
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
hehe już widzę to nasze spotkanko

A ja wróciłam własnie z zakupów i zmęczyłam się trochę. Coraz większy i cięższy się robi brzuchol... Kupiłam w tesco po przecenie japonki gumowe za 6 zł, dobre pod prysznic do szpitala.

A tak poza tym to jakiś denny humor mam...problemy z ojcem (%) mam dziewczynki wielelgachne...
A co sie stało? Fajnie Ci się trafiło z gumowymi japonkami-ja narazie mam tylko włochate japonki do szpitala, ale własnie musze sobie kupic też gumowe.

Humor mam do...rano zezarło mojego posta, ale pisałam, że dziś odjechali moi rodzice i był potok łez rano...a na dodatek mąż teraz bardzo dużo pracuje i ciągle siedzę sama...

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek

Edytowane przez Oliweczka1985
Czas edycji: 2011-04-22 o 19:07
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 19:02   #1657
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Sweet i Zaneta gratki za wizyty! Ze chlopczyk jest chlopczykiem, a dziewczynka dziewczynka! A siusiak wymiata

Nie wiem, czy jeszcze nie przegapilam czyichs wizyt, ale juz sie nie dowiem, skoro postow nie ma.

Ja tez mialam wczoraj wizyte, taka kontrolna, sprawdzenie wynikow - sa b.dobre, hemoglobina sie podniosla, odstawiam na 3 tyg zelazo, jak do nastepnego badania znowu spadnie, to bede brac nadal. Nastepnym razem mam przyjsc z wynikami toxo, glukozy 75 g dwupunktowej, mocz i krew. Moje cisnienie niziutkie 90/60, waga jak tam waga, szyjka ciut krotkawa, ale nie rozwiera sie, wiec na razie nic z tym nie robimy, wg lekarza ma prawo taka byc, w koncu to 3 ciaza. Mam dbac, zeby skurcze sie nie pojawialy, ale poki co nie jest zle, bo sa sporadyczne. Wzielam juz L4 na stale, wiec od dzis sie lenie!

W ogole humor mam do du... jestem na wojennej sciezce z mezem i najchetniej zostalabym w domu, niz jechala do tesciow...
za wizyte . Przynajmniej Tobie hemoglobina wzrosła
Stary 2011-04-22, 19:05   #1658
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje L4-ja jeszcze miesiąc pochodzę do pracy.

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Chcą jakieś dokumenty, bo jestem na L4 i widocznie coś im się nie spodobało

aaa i przyszły mi gadżety z Lovela
A jakie gadżety:rolleye s:

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-04-22, 19:15   #1659
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość

A jakie gadżety
Płyn do prania taki w saszetce, czapeczkę i łapki niedrapki Kiedyś Carmela bodajże podawała link, żeby się zarejestrować i tam dawali to
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 19:20   #1660
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Płyn do prania taki w saszetce, czapeczkę i łapki niedrapki Kiedyś Carmela bodajże podawała link, żeby się zarejestrować i tam dawali to
O nie!!Przegapiłam, ale moze jeszcze kiedyś będzie okazja

Juleńka
Mateuszek
Stary 2011-04-22, 19:24   #1661
nerola
BAN stały

Dobrze,ze jest stary dobry wizaż a co sie dziś na niego nawchodziłam,to porazka

Wróciliśmy z zakupów-raptem Rossmann bo Krystkowi filtr na buźkę musiałam kupć a Izie mleczko Hipp,to i Krystuś jeszcze przetestuje a po0tem do Biedronki a tam debilizm normalnie.
Młody facior z dzieckiem na ręku mnie trzepnał w brzuch bo PAN idzie,to sie wdarłam na pół sklepu.Bydle !!!
Chodzę niemal tiptopkami tak mnie łono boli i stopu-masakra.Kolebię się z boku na bok i to nie ze względu na wagę a właśnie ból kości łonowej.
A jeden młody pan by sie dziś przewrócił jak patrzał na mnie a aż sie wściekł i mówi,ze dobrze że sie nie zabił.

Ja piekę jednak tylko 2 ciasta i nie szaleję na święta by po nich nie bidować.
Idę lepiej za prąd zapłacić

Gratuluję wizyt
Dorodne już nasze dzieciaczki
A siusiak boski jak go można tak nazwać
Chłopy to sie nie wstydzą rozkraczyć.

No właśnie,co to za gadzety?Ja też chcę?

Małą dizś nadal spokojna-martwie sie o nią.A nachodzą mnie ostatnio myśli,że jest niepełnosprawna.
Dopiero mdzis rano powiedziałąm o moich przeczuciach T. no ale nic--zobaczymy i będziemy walczyć.

Humor mam kiepski bo ryczę non stop.Już chyba z byle powodu.
Musiałam sie wyzalić.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 19:29   #1662
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Małą dizś nadal spokojna-martwie sie o nią.A nachodzą mnie ostatnio myśli,że jest niepełnosprawna.
Dopiero mdzis rano powiedziałąm o moich przeczuciach T. no ale nic--zobaczymy i będziemy walczyć.

Musiałam sie wyzalić.
Głuptasie na pewno jest wszystko ok Bez takich mi tu tekstów

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-04-22, 19:30   #1663
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
A co sie stało? Fajnie Ci się trafiło z gumowymi japonkami-ja narazie mam tylko włochate japonki do szpitala, ale własnie musze sobie kupic też gumowe.

Humor mam do...rano zezarło mojego posta, ale pisałam, że dziś odjechali moi rodzice i był potok łez rano...a na dodatek mąż teraz bardzo dużo pracuje i ciągle siedzę sama...
A Oliweczko nawet szkoda gadać...napiszę może prosto z mostu, dla mnie to już nie jest żadne tabu, mój ojciec jest alkoholikiem, i było dobrze pół roku, niby leczenie pomagało,terapia, a teraz znów zaczął pić i agresywny przy tym jest.Nie mamy innego wyjścia tylko musimy się mordować wszyscy z nim w moim domu rodzinnym...No ale cóż, nikt nie obiecywał, że będzie kolorowo.

A te japonki naprawdę fajne się udały.

I oczywiście gratuluję WSZYSTKICH wizyt! sweetangel- nasze Igorki to już duże stworki są

zjadłam teraz orzeszki solone 100 gr, i popatrzyłam z głupia ile mają kcal i pisze 629 kcal. Szok w takich małych orzeszkach ile kalorii

nerola głuptasku nawet tak nie myśl! ! ! Iza po prostu odpoczywa przed świętami i tyle nawet tak nie myśl nununu!!!
I ja mam z łonem to samo...jest ogromny ból...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2011-04-22 o 19:33
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 19:32   #1664
Bartessa
BAN stały

Sweet ale piękny chlopiec

A ja zrobilam dzisiaj juz karpatke i kukulke. i boje sie ze ta kukulka nie dotrzyma sie do niedzieli bo to nbita smietana kroluje
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 19:43   #1665
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Super, ze na wizytach okazało się, ze z dzieciaczkami wszytsko ok.

Nerolko ja zwątpiłam w ludzi. Wczoraj stał stał przedemną harcerz w kolejce i mnie nie przepuścił

A dziś w kościele tez nikt mi nie ustapił, dobrze, ze mąż sokole oko wypatrzył mi miejsce

Ja tez się ciesze gratisami, dostałam dziś w aptece wkładki laktacyjne (4 szt), mnóstwo próbek balsamy oillan (ale to dla mnie), kremu na rozstępy AA i dla maluszka z AA jakiś kremik

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 19:45   #1666
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:

Musiałam sie wyzalić.
Nerola ty już nie chodź więcej po słoneczku, bo widzę, że ci się główka przegrzała Co ty za głupoty piszesz !!!!!!!! Widzę, że muszę Zmalowaną nastawić i przyjedziemy do ciebie z pasami, żeby cię zlać
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 19:45   #1667
youyou
Zakorzenienie

Cytat:

za wizytę a tak z ciekawości spytam - czy mówił Ci lekarz ile mm ma Twoja "krótka szyjka"??

Cytat:

Dopiero mdzis rano powiedziałąm o moich przeczuciach T. no ale nic--zobaczymy i będziemy walczyć..
Co też Ci przyszło do głowy na pewno wszystko jest w porządku
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 19:59   #1668
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Nerolko ja zwątpiłam w ludzi. Wczoraj stał stał przedemną harcerz w kolejce i mnie nie przepuścił

A dziś w kościele tez nikt mi nie ustapił, dobrze, ze mąż sokole oko wypatrzył mi miejsce

Ja tez się ciesze gratisami, dostałam dziś w aptece wkładki laktacyjne (4 szt), mnóstwo próbek balsamy oillan (ale to dla mnie), kremu na rozstępy AA i dla maluszka z AA jakiś kremik
A ja jeszcze nie dostałam żadnego gratisu Za to w kolejce już ze dwa razy mnie przepuścili Pewnie wyglądam na 9 miesiąc

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-04-22, 20:07   #1669
nerola
BAN stały

Aj Kochane bo "nadziewam" sie za często na wózki inwalidzkie,chore dzieci itp.,itd...i w życiu i telewizji mimo,że nie oglądam ale choćby reklamy jakieś leca a ja akurat spogladne

Nooo...na słonku cały czas siedzę bo moje dzieci w taką pogodę domu nie mają z wyboru i tak sie katuję pilnując ich.

W Biedronce nie przepuszczają brzuchatych,ani w Netto ani w Rossmannie ale to się zemści.Mówię Wam!!!

Ja też chcę coś gratisAle najbliżej to będą paczki w szpitalu
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 20:12   #1670
youyou
Zakorzenienie

SweetAngel aaaalllleee sisior !!!
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 20:18   #1671
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
oto mój IGOREK w cąłej okazałości
faktycznie okazałość

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dzisiaj mamy 26 tyd
gratuluje!!!
u mnie 27

Mialam dzis sprzatac, ale zmeczona jestem po wypadzie na miasto, jutro pojedziemy wozek ogladac Implasta Bolder ECOLINE, w całej Gdyni tylko w jednym sklepie go znalazłam

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 20:27   #1672
patik87
Zakorzenienie

Niech już będzie po świętach i chcę być zdrowa zaraz wykituje z nosem.

Brunetka ciekawe czy mi przyślą, też wypełniałam..

zanetaa ft3 i4 to wolne hormony tarczycy, z tym ze większe znaczenie ma tf4,a anty tpo to przeciwciała. Przy zawyżonym tsh zwykle jest niedobór ft 4, ale to juz badanie pokaże jak jest u Ciebie.

to z netu" TSH jest tak zwanym hormonem tropowym, nazwijmy go "rozkazującym". Wydziela go przysadka mózgowa i w ten sposób nakazuje pracę tarczycy. T3 i T4 to hormony produkowane przez tarczycę. Po pierwsze, wykonują one swoją pracę w naszym organizmie. Po drugie, dają znać przysadce, że nie musi już motywować dodatkowo tarczycy, hamują wydzielania TSH (nazywamy to ujemnym sprzężeniem zwrotnym). Poziom TSH świadczy więc tylko pośrednio o aktywności tarczycy. Jest to dobry test przesiewowy, który daje nam sygnał, że coś jest nie tak, jak być powinno. Wtedy oznaczamy poziom fT3 i fT4. Literka "f" to angielski skrót słowa "free" - wolny. Większość hormonów podróżuje w naszym organizmie związana z białkami krwi (głównie albuminami). Są one nieaktywne. Działanie na tkanki wywierają tylko "wolne" hormony. Dlatego powinno się oznaczań poziomy fT3 i fT4.

zaczynamy dzisiaj 29 tc.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 20:32   #1673
brumek
Zakorzenienie

O jak fajnie! Stare forum Z tego co wyczytałam to już zostanie tak?

Wkleję jeszcze odpowiedz którą sobie rano naszykowałam:
Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamusie
Jak ja się cieszę, że to piątek i mój P. ostatni dzień w pracy, a później urlop do 4 maja
Ja tez dziś ostatni dzień i urlop AŻ DO ... 27 kwietnia

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
i mam do ciebie Brumku prośbę - "wywróż" mi po zdjeciu kogo ja tam w sobie noszę?? pamiętam, że większości dziewczyn dobrze "wywróżyłaś"
Pieleszko, szczerze mówiąc, wygląda mi to na chłopaka

Cytat:
Brumek 505g i 25 tydz Nasza piękna ma 878 a mamy dzisiaj aktualnie 26 tyd
Zanetko, nie 25. My mamy 23 tydzień.

A już jutro z samego rana wyjeżdżamy!!! Do Szklaskiej Poręby, na ostatnie Święta tylko we dwoje. NIe mogę się doczekać

A teraz lecę nadrabiać
Stary 2011-04-22, 20:38   #1674
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
brunetka, aania, patik, dziubek - dziekuje dziekuje

zanetka - duzy siusiorek no no bo jeszcze zapoluje naEmilke i bedzie dopiero

ide troche odpoczac od kompa bo mi oczy wylizal bede wieczorem bye
Przynajmniej mamuśka już będzie wiedziała, kogo ewentualnie córa będzie miała za męża.Znam go już od głowy do stóp !
nawet widziałam jego siusiaka

Scio JA to już się nie wypowiadam na temat mojej szwagierki
A zakupowe szaleństwa to jest porażka i wiesz co jest najlepsze że 26stego znowu będą duże kolejki

Aga to dobrze że wyniki masz dobre, powiedz mi co robiłaś aby Ci hemoglobinka poszła do góry?! Mi spada a nie chce tego
Może porozmawiaj z mężem?!

Oliwia wiem co to znaczy jak mąż dużo pracuje a jak ma wolne to idzie tacie pomóc ale idą święta, więc sobie odbijecie!

Brunetka JA też mam Ja też mam na czapeczce mogłoby nie być tego napisu, ale w ostateczności można ją założyć

Nerola Ja tak miałam na początku tygodnia, ryczałam jak dziecko, ale przeszło...hormony ale ten facio z biedorny PALANT!
A Izunia faktycznie odpoczywa przed świętami!

Marina a to tato nie chce się dalej leczyć?

DeKaro pewnie się szykuje do wylotu Ja też chce

Sygnie wcześniej pisałam posty,ale je usunęli dziady! Pochwal się aparatem! zdjęcie brzuchowa dawaj a instrukcje po polsku na pewno znajdziesz w necie!

Ja dzisiaj z mężem pospacerowałam taka piękna pogoda!
Uwielbiam spacery jak tylko ptaszki ćwierkają
Posiedzieliśmy trochę na ogródku.
Jutro też ma być tak ciepło

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Patik dziękuje Ci pięknie
Mój gin kazał mi zrobić tylko ft3 i antygenTPO, ale chyba zrobię jeszcze dodatkowo ft4 żeby potem mnie endokrynolog nie wysłał po jeszcze te jedno badanie.

Ale masz super avatarek !!

A katar niestety tak raz dwa nie przejdzie
Mnie 2 tyg męczył, robiłam sobie inhalację woda i sól przynajmniej na chwilę lepiej mi się oddychało, a na noc smarował mnie mąż WIKIEM !

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 20:41   #1675
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Życzę wszystkim Mamusiom zdrowych, ciepłych, leniwych i bardzo radosnych Świąt
W przyszłym roku będziemy świętować już z bąbelkami

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 20:48   #1676
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dobra Kochane zmykam pod prysznic i do wyrka, bo padam. A od wczorajszego mycia kaloryferów to mam dziś siniaki na rękach Ja to się chyba do sprzątania nie nadaję
Kolorowych snów Brzuchatki
Wpadnę jeszcze jutro z życzonkami

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-04-22, 20:56   #1677
Natka_
Zakorzenienie

Zaneta Gratuluję Emilki Dobrze, że z Małą wszystko wporządku. A wyniki napewno będą wporządku!

SweetAngel aaaallleee się rozkraczył chłopaczek Świetne zdjęcie

AgaG dobrze, że wszystko wporządku, tylko ta szyjka, ale ja nie ma źle to jest ok

DaKaro udanego urlopu na Malcie!

Brumek udanego wypoczynku we dwoje. Korzystajcie!

Marina

Nerola co Ty też za głupoty piszesz?! Wszystko jest wporządku z Izą, ma poprostu już mniej miejsca i odpoczywa sobie spokojnie

Ja też się zarejestrowałam na lovela i czekam na paczuszke. Będę miała dwie bo siostrze jeszcze się kazałam zarejestrować A co!

Dziewczyny moje kochane zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, smaczego jajeczka, mokrego dyngusa
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 21:01   #1678
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
za wizytę a tak z ciekawości spytam - czy mówił Ci lekarz ile mm ma Twoja "krótka szyjka"??
Wiesz co, nie mowil, a ja nie zapytalam, ale wierze, ze jeszcze nie jest zle, bo by tego nie bagatelizowal. W poprzedniej ciazy nie dosc, ze mialam krotka, to jeszcze sie rozwierala i skonczylo sie na zalozeniu pessara. Mam nadzieje, ze teraz tej przyjemnosci nie doswiadcze. Ale tez okres od ostatniej ciazy jest znacznie wiekszy niz poprzednio.

Cytat:
Aga to dobrze że wyniki masz dobre, powiedz mi co robiłaś aby Ci hemoglobinka poszła do góry?! Mi spada a nie chce tego
Może porozmawiaj z mężem?!
Zaneta tylko bralam biofer, nawet na diete zbytnio nie zwracalam uwagi. Ja przypuszczam, ze ten niski poziom od poczatku ciazy zwiazany byl z dieta Dukana przed ciaza.
A na meza jeszcze mi zlosc nie przeszla, wiec nie bede rozmawiac

Dziekuje wszystkim za gratki.

Nerolka gluptasie coz to za mysli masz. Nie wolno Ci tak myslec, Iza jest zdrowa jak rybka!

Marina faktycznie sytuacja z tata niewesola. I to teraz na swieta...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 21:02   #1679
iwonap79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Życzę wszystkim Mamusiom zdrowych, ciepłych, leniwych i bardzo radosnych Świąt
W przyszłym roku będziemy świętować już z bąbelkami

dołączam się do życzeń
buziaki
uciekamy do lublina))
iwona
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 21:09   #1680
Bartessa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

A macie namiar na jakąs stronke gdzie mozna jeszcze zamowic darmowe probki??
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości