|
|
#2371 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
"Mam charakter. Nie zmienia to jednak faktu, że cholernie
potrzebuję Twoich ramion aby żyć normalnie." Let's dip in the paradise. /zanurzmy się w raju/ Każdy chciałby by istniał łatwiejszy sposób kochania. Ale nie można iść na skróty do miłości.
|
|
#2372 |
|
Rozeznanie
|
zapoznaj się w styczniu, zaprzyjaźń się w lutym, flirtuj przez marzec i kwiecień, rozkochaj w maju, kochaj przez czerwiec i lipiec, zdradzaj w sierpniu, przepraszaj we wrześniu, odchodź w październiku, nienawidź w listopadzie, a nie daj o sobie zapomnieć w grudniu
|
|
#2373 |
|
Raczkowanie
|
''
Więc chodź poamuj mi jajka, na żółto i na niebiesko ''
![]() przecież wiem co widzę, a widzę was razem gdybyś wiedział, co sobie myśli zegar w momencie przemijania, co czują chmury podczas ulewy i tęcza, kiedy rodzi się wśrod deszczu... dziękuję za nasz świat, w którym mi bezpiecznie. <3 przemoknięte serca miast i tylko Ty i ja szczęśliwi tym dniem. Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy. i miliony spraw z przeszłości wracają, z tak wielkim hukiem. Coś się w niej skończyło. Tak, jakby wiatr zdmuchnął świeczkę, zwyczajnie. a włosy pachną wczorajszym dniem. jeszcze nie wiem skąd wieje wiatr wiem że Cię niesie szeptem uniesień do mych warg Cicho, bezszelestnie przebiegło obok nas szczęście. |
|
|
|
#2374 |
|
Raczkowanie
|
jej jak tu pusto...
![]() pamieta ktos?? ________ moje siły są na skraju wyczerpania. I krwawią rany. ale jeszcze nie jest późno by żyć A by umierać, za wcześnie.. A gdy świeży wiatr usta twoje pogłaszcze,
Na rozmytych drogach z tobą powitam nowy ranek. Chcę zobaczyć co zrobisz, czując że bez ciebie stać mnie na o wiele więcej. Chcę zobaczyć jak zniesiesz widząc mnie tak bardzo szczęśliwą Już odwrócił jej przeznaczenie Łamiąc wszystkie bariery, przeżyję Przekraczając wszystkie granice, przeżyję Ja będę żyła, szczęśliwie, bez Ciebie! "Przeciwstawiając się mocnym wiatrom spotykając czyste powietrze Zmniejszając cierpienia, chodźmy razem przez świat"
|
|
#2375 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry , znalazłam kogoś identycznego jak ja ... a myślałam, że takich więcej nie ma . < 33
Co komu do tego skoro i tak mniejsza o to ? ![]() I nie zapominaj że odnalezienie zapodzianej miłośći sprawi ci ogromną radość , natychmiast zostaniesz na nowo przybity - do miłosić właśnie . [kochaj mnie] To taki drobiazg , po prostu mój kaprys ale każdy z nas ma swoje przyzyczajenia . Jeśli go tu nie ma ... to napewno jest gdzieś indziej . ![]() Nawet miłość gubi się w 100umilowym lesie . Nie mogę powiedzieć ze go nie kocham tylko dlatego ze się nie odzywa . </3 Masz racje o ilę się nie mylisz ![]() A właściwie .. co ja niewłąściwego zrobiłam ? Bo wypadek to taka dziwna rzecz , nigdy nie ma dopóki się nie wydarzy !!pamieta mnie ktoś jeszcze ?
Miłośćktórą mi dajesz rozprasza chłód ! <3 Kocham Cię Skarbie <3 07.03.2012r. Edytowane przez nienaruszona Czas edycji: 2011-04-22 o 16:03 |
|
|
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
najpierw podoba Ci się - tylko tyle.
później zauważasz , że obchodzi Cię to z kim gada , jakie ma koleżanki. kolejnym etapem jest ogarnięcie czy nie ma dziewczyny - chociaż jeszcze wypierasz się , że pod żadnym pozorem On Ci się nie podoba. w końcu przyznajesz przyjaciółce - zauroczenie. trwa to dość długo. jest oglądanie się za Nim na ulicy, śledzenie Jego życiorysu i usiłowanie wpisania się w niego. w końcu zaczynasz czuć , że serce inaczej pyka - kochasz Go, ale udajesz przed sobą , że to nie prawda. bo przecież jesteś zimną i bezuczuciową panienką. po paru miesiącach przyznajesz się już jawnie , że Go kochasz i nie będziesz potrafiła żyć bez Jego widoku. cały ten proces tylko po to , by później się dowiedzieć jak bardzo On kocha inną ..
|
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
...proszę, uderz, mnie w twarz, gdy przy poznaniu, kolejnego faceta, powiem, że jest inny niż wszyscy!
nie palę, tylko czasami muszę nakarmić ten cholerny ból w klatce piersiowej. i wtedy zwymiotowałam. Każdym najmniejszym okruszkiem Ciebie. Już nie boję się Buki z Muminków, Arktosa z Tabalugi, czy Gargamela ze Smerfów. Boję się, że kiedyś Cię stracę. bo lepiej pokazać wszystkim, że cała ta sytuacja mnie bawi, niż totalnie rozpierdala. gdy jesteś w pobliżu, myślę że moje tętno wysadzi całe moje ciało w powietrze. i potrzebuję Cię tak jak serce potrzebuje bić. wyczerpał mi się pakiet dobrego zachowania. a my kochamy tych, którym nasza miłość jest niepotrzebna. będę powtarzać, że cię kocham co miesiąc, raz na tydzień. codziennie, nawet co minutę. tylko uwierz. i odwzajemnij.
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 - dziękuję ♥
"Pamiętam jak wyszedłem, nie pamiętam jak wróciłem, zapamiętać nie mam siły, lubię zapominać chwile. Lubię kiedy w nocy staję się kimś innym całkiem, zapominam wszystko inne, płynę, płynę, ratuj mnie. " "Zbyt dużo się stało aby iść tak dalej Ale ciągle za mało by nie było czasu na zmianę Coś pękło zlepię to twoją i swoją ręką Mam pewność, że wszystko inne to wszystko jedno A względność to dla nas zapomniana przeszłość Że tętno twoje i moje ma wspólną prędkość A wewnątrz wciąż ogrzewa nas to samo ciepło. Ja nie chcę dalej iść samemu I żyć bez celu jak wielu Drzeć w złości niewinne kartki papieru Wybaczyć, zapomnieć, to wszystko, więcej nie mów. Zbyt dużo już płaczu zmytego z podłogi Za wiele ciętych słów rzucanych po to by dobić W ataku, w ripoście by trafić w zimną pościel. Nie chcę już kłótni, już wystarczy Zbyt dużo namiętności jest w nas by dalej ze sobą walczyć. I te bzdury codzienne nie są ważne Bo zbyt dużo egoizmu w nas by dzielić wszystko na pół Zbyt dużo głupstw stawianych ponad to co łączy Wystarczy tylko objąć się by wreszcie z tym skończyć. Stopię ten lód, stopię ciepłem mych ust By czuć, że we dwoje mamy jeden puls. "
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2011-04-22 o 18:19 |
|
|
|
#2379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miło jest być tu wymienioną perełko Słowo 'niemożliwe' słyszałam nie raz.
Za każdym udowadniałam, że istnieje Ono jedynie w naszej głowie. Uświadamiałam, że niemożliwe jest jedynie spełnianie marzeń gdy w to nie wierzymy. Drogi, które miały nas doprowadzić do siebie okazały się tymi które rozłączyły na zawsze. Serca, które miały bić jednym rytmem, stały się oddalonymi pustkami. Myślałam, że jestem silna. Dopiero Ty pokazałeś jak bardzo się myliłam.
|
|
#2380 |
|
Raczkowanie
|
Moje usta tęsknią za Twoimi.
Nim to wszystko się skończy , zanim odejdzie w nieznane. Weź mnie w ramiona , dotknij moich ust i powiedz że żałujesz każdej chwili spędzonej ze mną. Wtedy będzie łatwiej. Przetańczyć z Tobą całe swoje życie. Ona - zwykła dziewczyna zauważa Jego - palącego , pijącego , robiącego co chce chłopaka. Chodzą do tej samej szkoły więc widuje go prawie codziennie. Na początku było lekkie zainteresowanie , lecz po pewnym czasie jej serce zaczęło bić szybciej na jego widok. Ona coraz bardziej wgłębiała się jego życiem, Aż w końcu wpada w to bagno po uszy. Zakochała się w Nim. Kontynuujmy.. Wymieniony powyżej chłopak komletnie się nią nie interesuje.Poznała nawet wszystkich jego kumpli - on traktował ją jednak jak powietrze , więc bezsilna dziewczyna zrezygnowała z tego co było dla niej wtedy najważniejsze, nadal go kochając.Tak własnie w jej cierpieniu mija rok .On wyjechał do zakładu poprawczego . Ona znalazła pocieszenie w ramionach innego lecz nadal nie zapominając o tamtym.. >Pewien zimowy wieczór, godzina popołudniowa.Owa dziewczyna przygotowywując się do imprezy dzwoni do swojej drugiej połówki by powiedzieć jak bardzo go kocha. Przychodzi czas imprezy.Przekraczając próg wejścia do dyskoteki poczuła jakby coś ją przeszyło..lecz szybko weszła do środka. Dołączając do znajomych w idealnych humorach przenoszą się na parkiet. Dziewczyna delikatnie odgarniając włosy z czoła podniosła głowę po czym zobaczyła twarz tamtego chłopaka.To był ten przez którego jej życie legło w gruzach. Tak to był on. Ze łzami w oczach patrzyła z daleka na jego uśmiech , jego czekoladowe oczy..Tego wszystkiego tak bardzo pragnęła. Wciąż próbując pozbierać myśli udała się w stronę znajomych.Zaczynając zmysłowo poruszać się w rytmie melodii mimowolnie popatrzyła w jego stronę. Do jej oczu powróciły łzy , kiedy zauważyła że on wbił w nią wzrok uśmiechając się do tego. Tak minęły kolejne godziny. Po zakończeniu imprezy starała się go wypatrzeć w tłumie lecz bezskutecznie.. Później widziała go już tylko w snach. |
|
|
|
#2381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niezmiernie mi miło kochana ![]() A postanowiłam dziś coś dodać ponieważ zobaczyłam kochaną Patrycję - Borowiczanko o Tobie mówię Kochasz ją za jej twarz, Mało wiesz o jej sercu Nie wiesz co się kryje Na dnie jej czarnych oczu. Przypomniałeś sobie o mnie trochę za późno Zbyt dużo słów padło, zbyt mało czasu byłeś przy mnie. Pozwól mi być kobietą Twojego życia Obiecuję Ci kochany – nie zostawię żadnych śladów. Nie zrobię bałaganu, ani nie posiekam serca. Odejdę szybciej niż zdążysz się zorientować, że istnieję. Pewnego dnia zerwę łańcuchy i popłynę z prądem Pewnego dnia zakocham się bez względu na konsekwencje Pewnego dnia wzniosę się na wietrze i będę latać jak ptak. Pewnego dnia… ale jeszcze nie dziś. Bo wiesz to co widzisz, gdy zamykasz oczy i zaczynasz spać to są sny. Mogą być straszne, mrożące krew w żyłach, takie po których Będziesz budził się z krzykiem. Ale mogą być też sny tak piękne, że nie będziesz chciał się budzić. I to tylko od Ciebie zależy które sny wprowadzisz w życie. Uwierz mały, one się spełniają, jakiekolwiek by nie były. Liczę cienie na ścianie Zawsze przed pójściem spać Wspominam czasy kiedy byliśmy przyjaciółmi Byliśmy młodzi i szczęśliwi. A dziś siedzę sama w pokoju Otoczona wszechobecną ciszą W jednej dłoni papieros W drugiej lampka wina A potem nadchodzi ranek Widzę nas gdzieś na jawie Znowu zapomniałam o śnie. Głupia!
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-04-22 o 19:58 |
|
|
|
|
#2382 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwielbiam. <3Jeśli wiedziałeś że tak szybko odejdziesz, trzeba było się w ogóle mi na oczy nie pokazywać.
i uwierz, że gdybym wiedziała co mi zrobisz już w dniu kiedy Cię poznałam zaczęłabym Cię nienawidzić. i zniknął tak szybko jak się pojawił. Wiesz jak spiep,rzyć życie, więc piep,rz. Tylko proszę, nie mi. daruj sobie. życie to nie bal kochanie, tylko tani melanż. Już nie czekam na to kiedy mi odpiszesz. Nie włączam dźwięków, żeby odebrać po pierwszym sygnale kiedy dzwonisz. Nie myślę o Tobie kładąc się spać i wstając rano. Nie szukam Cię wzrokiem na szkolnych korytarzach, nie obchodzi mnie z jakimi dziewczynami się zadajesz. Umiem już rozmawiać z innymi chłopakami poza Tobą. Tak, choroba zwana Miłością jednak przechodzi. Jeżeli faceci są z Marsa, to niech tam ku,rwa wracają . |
|
|
|
|
#2383 |
|
Raczkowanie
|
z parasolem w deszczu, z uśmiechem przez łzy. z Tobą w kieszeni.
każesz mi myśleć o jutrze, a przede mną przecież jeszcze dzisiaj. 'uwielbiam gdy moje ciało drży na Twój widok' "Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni,i tygodni smutku i rozczarowań...." '- oczekujesz szczęśliwego zakończenia? - niekoniecznie. tragedie zwykle sprzedają się lepiej.' 'Oni tworzą własny świat. <3' teraz po prostu idę dalej i już nie patrzę w tył. w pól oddechu została ona bez niego. "Gesty dobroci są jak letnie kwiaty wsunięte między kartki książki: uczucia z nimi związane ożywają nawet po latach." Bosymi myślami nagim spojrzeniem podarowała mu swój oddech. gdy szepczesz do mnie.. drżę w srodku 'koleś, wytwarzasz pozytywne wibracje.' ![]() 'Jestem taka młoda, w czasie najlepszych lat, z sercem pełnym strachu, które zaraz zacznie krwawić, czy to normalne u dziewcząt w moim wieku?' 'wyrzuciła wspomnienia, zdeptała marzenia.' 'Ty jesteś życiem , szczęściem i wiecznością. Słowem i oddechem, nigdy nie odchodź.' słyszysz jak życie sie smieje? to właśnie z nas. Jakbys nosił w sobie cały mój świat. |
|
|
|
#2384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
'Wyruszając ze mną w nieznane nie zabieraj kompasu, termosu i namiotu. CVhwyć tylko moją dłoń i chodź Splątani obojętnością prowadzili dialog fałszywych uczuć Twoja szczerość jest tak samo niemożliwa, jak chęć wciskania pasty do zębów z powrotem do tubki Pogrążam się w zepsutej śmieszności dzisiejszego życia Syberia wdarła się do naszych serc i Antarktyda skuła nam usta Nieustanny SWING naszych podupadłych nadziei A gdy już naprawdę znudzę się życiem, siedząc na bujanym fotelu w ciepłych kapciach- wtedy mogę zająć się kochaniem'
|
|
#2385 |
|
BAN stały
|
kontrastowao
... zaplątani w sieci życiowych kłamstw, wciąż łudzimy się, że to ma sens. siadłeś koło mnie w autobusie, dobrze wiedziałam, że pod twoim pytaniem 'co u ciebie', kryło się milion innych , dobrze wiedziałam, że chcesz wiedzieć czy mam teraz kogoś i czy jestem szczęśliwa, jednak bezinteresownie odpowiedziałam 'nic ciekawego', kłócąc się z własnymi myślami powstrzymywałam się przed przypadkowym powiedzeniu ci o tym, jak bardzo żałuje, że wtedy odeszłam. jak bardzo żałuje, że mnie wtedy nie potrafiłeś przy sobie zatrzymać. chciała wrócić do czasów, w których to zasięg jej życia, wyznaczony był przez szerokość jego ramion, chociaż na chwile chciała się w nich znowu zatopić. mieli po kilkanaście lat, wspólnie stwarzali sobie na ziemi raj. 5 minut spędzonych w jego towarzystwie działało na nią efektowniej niż 1000 czekolad ulubionej marki zjedzonych na raz. nim przynajmniej nigdy nie rzygała. kiedyś wyeliminuję cię z mojego życia, i nie będziesz dłużej zaśmiecał mojego umysłu ani serca, lecz póki co ciągle zasypiam śniąc o Tobie i wstaje mówiąc ci w myślach 'dzień dobry' ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-04-22 o 22:04 |
|
|
|
#2386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Narysować kredką szczęście i pouśmiechać się do lustra ![]() każdy ma takie chwile, że w duszy deszcz pada, jedynie co, chciałaby się teraz to płakać. Jak się kobieta uprze to diabła przegada. nienawidzisz tego uczucia, kiedy budzisz się i zdajes sobie sprawę, że twój sen nie był prawdziwy . wił się w zeznaniach od zdania do zdania... Gubiąc się na uczuciowym rozdrożu , nie umiała wybrać, tego który jest jej dany. zawsze chciałam mieć w domu takie małe, czarne, dźwiękoszczelne pomieszczenie, gdzie mogę wejść, zamknąć się, krzyknąć na cały głos 'KURRRWAAAA' i wyjść .
|
|
#2387 |
|
Raczkowanie
|
A gdy będę na wyciągnięcie ręki?
Gdy będę stała tuż obok a moje zapłakane oczy będą mówić 'Kochaj'? Może wtedy wyciągniesz dłoń? Może postanowisz pokochać? Bo przecież tylko Ja byłam w stanie obdarować miłością kogoś tak niedoskonałego. Jego zwyczajnie melodyjny i kojący głos zmienił się w zagubiony, pełen bólu. I tylko dzięki Niej. Przez jedną dziewczynkę, która nagle zniknęła z pola widzenia. Widzę martwy świat. Świat, w którym ludziom jest dobrze. Lubują się w tym rozkładającym się nienawiścią świecie. I nagle przychodzi strach. Perfidnie puka do mych drzwi, Pyta czy może wejść A gdy usłyszy, że nie Wchodzi z ironicznym uśmiechem. Mąci spokój w mojej głowie, Szuka sposobu by zniszczyć dom, Który razem zbudowaliśmy, Na fundamentach z bólu, krwi i łez. Nie śpiewaj serenady pod moim oknem. Przyjdź, weź mnie na kolana i mów, że kochasz. To wtedy czuję się kimś wartościowym. Proś o wszystko, Powiedz tylko słowo a ja z uśmiechem na twarzy odwrócę się na pięcie i powiem 'goń się' A Kopciuszek zauważył brak pantofelka, Po czym wrócił po Niego i krzyknął do księcia: -Wsadź sobie w du*ę tą miłość.
|
#2388 |
|
Przyczajenie
|
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
![]() Nie daj się zamknąć w sloganie,bo jesteś poezją. I trzymaj mnie w ramionach aż policzę do trzech : jeden, dwa, dwa... dwa... Miłość nie jest w tym co mówimy, miłość jest w tym co robimy. Kiedy płaczemy świat wydaje się inny , a my czujemy się mądrzejsi o kolejne doświadczenie ! Nie chciał małej dziewczynki o wielkim sercu . chciał zimną sukę , którą wszystko ✂✂✂ie . a gdy już ją dostał ? uznał , że jest za wulgarna , jak na niego . Świat się dzieje obok, kiedy ja siedzę w moim fioletowym pokoju, wtapiając się w łóżko. Nie kręci mi się w głowie i nic mnie nie boli, nadzwyczajnie mocno czuję swoje oddechy, jest w porządku. Moja internetowa anonimowość pozwala powiedzieć, że dobrze, to niewystarczająco. I nic już nie jest wystarczające. Ja jestem do tego wszystkiego niedopasowana. Do pięknej pogody, pachnącego powietrza, ja nie pasuję. Tylko rusza się świat i zmienia, a ja ciągle siedzę w tym swoim niedopasowaniu, ze wszystkimi kośćmi obitymi próbami wejścia w tą wiosnę, w ten optymizm. A ostatni oddech wzięła by powiedzieć Jak bardzo Cię kocha,ale Ona wiedziała ,że Ty nie odwzajemniasz uczucia,więc zdecydowała sie na tak poważny krok by zniszczyć wszystko co posiadała. były czasy, że królewicz stawał pod wieżą swej wybranki i by jej udowodnić, że ją na prawdę kocha śpiewał miłosną balladę. Dziś już prawdziwych królewiczów nie ma, a wartościowe księżniczki latają za zwykłymi frajerami. Stali na szkolnym korytarzu pogrążeni w rozmowie. każdy widział, że świetnie się dogadują. ona zapatrzona w jego niebieskie oczy, on bawiący się kosmykiem jej włosów. Zadzwonił dzwonek. "wrócimy do tej rozmowy?" zapytał. "nie, bo znów będę na Ciebie zła." odpowiedziała wciąż się śmiejąc. "czyli dokończymy, bo uwielbiam sposób w jaki się złościsz." musnął ustami jej policzek i pobiegł na lekcje. ;3 ` Jeśli nie znasz mojego imienia , możesz do mnie mówić 'kochanie' . Nie chciała usłyszeć prawdy. Nie chciała usłyszeć tego że musi jakoś żyć dalej. Pragnęła po prostu.. zresztą, sama już nie wiedziała czego pragnęła. “Teraz idę w deszczową noc przez ulicę wyklinając życie z papierosem w ręku” |
|
|
|
#2389 |
|
Raczkowanie
|
pamięta ktoś jeszcze?
nadal brakuje mi weny, przepraszam.' but when I open my eyes you're gone.. '
miłość zabija od środka. wierzę, że z czasem wrócisz. ' przed miłością się nie broń, a będzie pięknie 'podaj mi dłoń, podaj mi rękę!' '
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Coś mi tam mignęło, za co bardzo dziękuję ; ** <3
' Ale wiesz pamiętniku, że gdy kochasz to tak trzeba. Zazwyczaj nie ma nic za darmo. Dziecko otrzyma cukierka, jeśli posprząta, jeśli nie posprząta nie ma cukierka. Proste. Nie obiecuj mi nieba. Po prostu mnie tam zabierz. Nie wiem, czy wiesz, ale ja Ciebie też, wiesz?' Wiosenny brak weny stanowczo się udziela...
|
|
|
|
#2391 |
|
Raczkowanie
|
Sumienie wypaliło w Jej sercu ogromną dziurę.
Poczucie winy przyczyną pustki. A teraz cieszę się, że wszystko czego było mi brak już nie jest potrzebne. Teraz cieszę się, że Ty, którego pragnęłam daleko ode mnie jesteś. Tylko Ona jedna śmiała się w głos. Cieszyła się wschodem i zachodem słońca. Rzadko płakała, A jeśli łzy spadały to z uśmiechniętych oczu. Otworzył mi oczy na wszystko. Na zło, Nienawiść. Kazał nie słuchać serca, bo przez nie cierpię. Z duszą na ramieniu, Z sercem na dłoni. Wolałabym zobaczyć, że masz mózg. Tysiąc razy upadłam, by zobaczyć czy ktoś pomoże bezinteresownie. Bez pytania 'Co ja z tego będę miał?' Problem w tym, że już nie kocham tak jak dawniej. Bała się tego, że miłość swojego życia spotkała i tak po prostu pozwoliła Jej odejść. Nie odnalazł celu w tym by mi pomóc. Nie widział sensu w wyciągnięciu pomocnej dłoni. A co jeśli zawiedliśmy swego stwórcę? Mogę dać Ci tą miłość której nikt nie zakłóci. Tylko miłość w moich oczach mogę dać.
|
#2392 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje miśki <3
czas zacząć być egoistką troszczyć się o swoje
potrzeby i zatapiać swe usta w ustach osoby na której nam zależy bez żadnych skoków. zwijamy się z bólu by rozkwitnąć na wiosnę, otworzyć się i słodko pachnieć. uroczy stan, błogości serca mawiają też tak. to rehabilitacja serca, to plaster na pękniętą aortę i uspokojenie na skołatane nerwy. woda uderzała o brzeg jeziora, wiatr rozwiewał małe pyłki, które unosiły się w powietrzu, a wszystko inne w zasadzie nie jestem pewna co się z resztą działo. było to zupełnie nieważne... ocknij się. nie jesteś ważny, już. to się nazywa bezpieczeństwo i spokojny sen w nocy, to się nazywa zaufanie. to tego brakowało jemu. nie lubię róż, za to lubię bliskość.
|
#2393 |
|
Raczkowanie
|
W✂✂✂✂iam się gdy słyszę dźwięk sms myślę że to ty i rozczarowanie. Czytam a tu :" Gratulacje! Wygrałeś bmw, wyślij jednego sms a on będzie twój " ku**a to tak samo jakby " Gratulacje! On cie kocha , daj mu dupy a będzie twój ! Wstań i powiedz: ' to jest może życie. Może czasem zbyt szalone, szybkie i złożone, a innym razem zbyt jednostajne, monotonne i nudne,niewątpliwie jednak jest ono moje i tylko moje. ' I czekaj na śmiechy sfrustrowanych staruszków, które swoje przegrali, bo nie byli w stanie tego powiedzieć. chciałabym uciec od samej siebie. no i niby się uśmiecham, ale to nie znaczy że wszystko się poukładało. Jeśli Ty jej nie docenisz, zrobi to ktoś inny. roz✂✂✂✂✂✂✂ coś ,albo kogoś - to pomaga ! bo samemu nie daję się rady . ! Kredki ułożone kolorystycznie od najbardziej podobnych do twoich oczu. każde szczęście ma swoją datę ważności. odczuwam brak Ciebie, co wpływa niekorzystnie na moje samopoczucie. archiwum wspomnień - trwa usuwanie. wesołych ✂✂✂✂a świąt. ;/
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
♥
Oczy potrafią wyszeptać znacznie więcej niż usta chcą powiedzieć.. To typ, który nocami nawiedza, a za dnia unika. "A nasza więź była, dosadnie mówiąc, statyczna i wyzuta
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2011-04-23 o 17:45 |
|
|
|
#2395 |
|
Raczkowanie
|
mało was coś tu. ; /
Żaden powód nie jest dobry żeby przestać kochać. Chcę kochać Cię już zawsze, Dopóki mi serce nie umrze. I choćbyś mi teraz spełnił wszystkie marzenia To na nic Zabiłeś we mnie szczęście, Zabiłeś mi serce, Więc odejdź i nie wracaj już.
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
Świergot ptaków i
promienie słońca padające prosto na twarz przypominają mi jak pięknie mogłoby być gdybyś był. Kolejny raz zabrałeś mi siebie. Umiem żyć bez Ciebie, nie umiem bez Ciebie się cieszyć. Nie wiem już co mogłabym chcieć, gdy nie mogę chcieć Ciebie. Przychodzi dzień gdy masz mnóstwo wolnego czasu na który tak czekałaś. I paradoksalnie okazuje się, że leżysz w łóżku z bałaganem w głowie i w pokoju, bo jedyne co chciałabyś zrobić ze swoim czasem to podzielić się nim z tą osobą której obok Ciebie już nie ma. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Misie kolorowe, życzę Wam zasłużonej radości, szczęśliwej miłości i powodów do uśmiechu nie tylko na Święta, ale na całe życie!
|
#2397 |
|
Rozeznanie
|
Powinnam zrobić selekcję w życiu.
Wyrzucić kilka wspomnień, wymazać większość faktów na pstryk palcem, z premedytacją zakończyć Twój rozdział. Nie, nie kocham Cię. Ja kocham rock, wódkę i papierosy, a ty spierdalaj. mam pomysł. zamieszkam w Twoim serduszku, zgoda? Zły czas unieważnij, daj blask mojej wyobraźni. zostaniesz moim bratem na dwie minuty, a ja opowiem Ci całe moje życie, okej ? Za naiwność trzeba płacić. Za głupotę. Zaślepienie. Za wszystko. Pozwól mi raz ostatni dotknąć Twojej delikatnej skóry muśniętej wiosennym słońcem. Pozwól mi poczuć przeszywające całe ciało dreszcze gdy Cię całuję. Pozwól roztopić się w Twoich ramionach i poczuć że znów jesteś mój... raz ostatni. - wypijmy za błędy... - no to się ostro nawalimy... papierowe słońce, naklejane chmury i udawane szczęście. podświadomość to suka . nienawidzę jej . jesteś moją najpiękniejszą formą destrukcji. wybacz, mam uczulenie na ✂✂✂✂✂✂✂enie głupot. Między cyckami a dupą powinno być serce .
"odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram." /your blue eyes\ ![]() Edytowane przez Chers Czas edycji: 2011-04-23 o 17:52 |
|
|
|
#2398 |
|
Raczkowanie
|
desecrate, 3martyna3, Paralogiczna - brak słów
' Chciałabym przechodząc obok Ciebie podeptać wszystkie nasze niedomówienia, kilka słów i gestów bez znaczenia Kocham przeszłość, nienawidzę teraźniejszości, karmię się wspomnieniami, rzygam rutyną Jestem na etapie: wszystko albo nic, z przewagą nic On wpychał jej w rozchylone usta kolejną obietnicę, która jak zawsze miała marne szanse na przetrwanie Najchętniej wrzuciłabym Cię do wanny napełnionej gorącym wrzątkiem, tańczyłabym wtedy po łazienkowej posadzce w rytm Twojego bolesnego krzyku'
|
#2399 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się, co pomyślałeś, gdy zobaczyłeś mnie po raz pierwszy. To, że o Tobie nie mówię, nie znaczy, że o Tobie nie myślę. and he put his arms around her shoulders. /i wziął ją w ramiona. Nie mów czegoś, w co nie wierzysz. Choćbym nie wiem, jak inna była, nie zechciałbyś mnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

Damian 
, nigdy nie ma dopóki się nie wydarzy !!

Miło jest być tu wymienioną perełko