|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Agawaa jeszcze @ nie ma
a ponawiałaś test??[/QUOTE]Test robiłam tydzień temu i go nie ponawiałam. Wynik był dla mnie rozczarowaniem. Teraz przyszło mi czekać. 27 maja mam wizytę u ginka. Może do tego czasu dostanę )PS Właśnie przyjęłam zaproszenie na kawusię:P Edytowane przez agawaaa Czas edycji: 2011-04-18 o 14:50 |
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=paulinaizabela;2643 6568]Witam Kochane
Czy u Was też tak pięknie dziś Tradycyjnie zapraszam na kawusię ![]() QUOTE] U nas też cudnie
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez wiosennie
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez piekna wiosna. az szkoda, ze musze siedziec w pracy.
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Pewnie wszystki korzystają z pięknej pogody i dlatego pustki na wątku ![]() Ja jakby co zapraszam na kawkę
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też wiosna a my z Rafim całe dnie prawie na dworze,bo wtedy jest aniołkiek, a w domu diabołkiemm wiec wole spacery,a przynajmniej mam ruch
|
#3547 | |
|
Zadomowienie
|
Hejka!!!
przez ostatni tydz nie mielismy czasu na nic, wracalismy do domu o 20 i padalismy do łózka. pomalu rozmowy z kibelkiem się konczą najgorzej jest jak chce mi sie jesc to jest mi niedobrze i musze miec zawsze cos do przegryzienia. kupiłam spodniczke h&m na all za 30zł z przesyłką aby miec w czym na swieta wystapic i jest super wygodna, bo jedynie w co sie mieszcze to spodnie jeansowe biodrówki i 3/4, jeszcze musze zapolować gdzies na eleganckie ciążowe. caroline mnie tez albo brzuszek kuje, albo cos w srodku tak jakby ciagneło w szczegonosci jak jest w jednej pozycji i wstanę...... dra bo Rafałek jak i ty sie dotleniacie i człowiek sie uspokaja. Cytat:
|
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie dziewczynki kciuki
![]() połowa cyklu ![]() i no właśnie... zapytam się dziewczyn, które prowadzą/prowadziły wykresy i pomiar tempki 1 dc - 36.6 2 - 36.6 3 - 36,8 4 - brak pomiaru 5 - 36.6 6 - 36,6 7 - 36,5 8 - 36,8 9 - 36,9 10-36,6 11 - 36,6 12 - 36,85 13 - 36,65 14 - 36, 85 15 - 36,7 ![]() ja tu nic nie kumam taki misz-masz, że szok
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-04-20 o 05:54 |
|
|
|
#3549 |
|
Rozeznanie
|
Witam
My od czwartku już jesteśmy w Polsce Pozdrawiam i postaram się częściej do was zaglądać chociaż nie ukrywam,że brak mi zarazie czasu na cokolwiek ![]() Przesyłam świeżutkie fluidki od Kamilki
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
edzia, same cudne wieści
![]() oczywiście, że porywam ![]() a ten mój wykres jest jakiś kosmiczny
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Madziu cieszę się, że wymioty idą precz oby już nie wracały Edziu super, że rewelacyjnie wszystko u Ciebie Wyniki też na pewno będą ok ![]() Porywam fluidka od Kamilki Karolca za owocny cykl
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi, temperatura może aż tak bardzo skakać?
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki. Ech, taka piękna pogoda a tu trzeba w pracy siedzieć
![]() Edzia to super że z ciążą wszystko w jak najlepszym porządku. Oby tak do końca! magdulec trzymam kciuki aby te wymioty uciekły od Ciebie jak najszybciej A Tobie karolca niestety nie mogę w tych temperaturkach
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca żeby coś konkretnego powiedzieć musiałabyś sprawdzić temperaturę z ostatnich 3 cykli co najmniej. Jeżeli będziesz miała wyraźny skok w najbliższych dniach to jest ok.
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobitki
Taka piękna pogoda a tu w pracy trzeba siedzieć Na szczęście już niedługo do domku. Cieszę się dziewczyny, że u Was wszystko w porządku No nie, coś mi się internet zawiesza i stąd dwie wiadomości. NIe gniewajcie się na mnie
Edytowane przez agawaaa Czas edycji: 2011-04-20 o 16:19 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zastanawiam się, czy cykle mi się nie wydłużyły ![]() zrobiłam test owulacyjny i jest prawie pozytywny i wyjdzie tak, że owulacja będzie na święta a my mamy wyjazd w ten czas
|
|
#3557 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuję,
My dziś wróciliśmy do domu, no i jutro do pracy, trzeba jakoś wrócić do porządku dnia codziennego... Na szczęście tylko 2 dni i wolne...
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt! Obyśmy zawsze były otoczone tym, co w życiu najważniejsze: miłością! Pozdrawiam! M. |
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ej a gdzie są wczorajsze posty?? ![]() na szczęście stary image wrócił Pusto tu, pewnie każdy przygotowuje się do świąt a że mogę się jutro nie pojawić to składam życzonka W Wielkanocny poranek,
gdy po stole pokula się pisanka, przebiegnie maślany baranek, pojawi się bukszpanu wianek... pomyśl o osobie, która Cie lubi, o Tobie pamięta, i choć w odległych stronach spędza święta, życzy Tobie świąt zdrowych i totalnie odlotowych. Zająca bogatego, poniedziałku w wodę obfitego, ubrania do suchej nitki przemoczonego, a na co dzień spełnienia marzeń, samych niezapomnianych wrażeń, słonecznych dni i uśmiechu od ucha do ucha. |
|
|
|
#3560 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
![]() ja od 2 dni nie moglam wejsc na forum nie wiem czemu!! dzis mialam kupe pracy porzadki i wogole na szczescie z pieczeniem byl spokoj bo zamawiala w tym roku placki! u nas ok dzis zaczynamy 30 tc ciazy!!zycze wam wszystki wesolych swiat!!!!
|
#3561 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki dla Wszystkich zdrowych i pogodnych Świąt
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
ode mnie również przyjmijcie życzenia
Pomaleńku przez podwórze idą dzieci kurze. W kropki, w ciapki malowanki bo to miały być pisanki! Wesołych, pogodnych, rodzinnych świąt. Smacznego jajka, mokrego Dyngusa a przede wszystkim powodzenia w dążeniu do realizacji marzeń.
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawą! Mam chwilę z rana - potem będzie o to trudno... Jedziemy do rodziców.
Chyba będziemy się budować... Dziś po rozmowie z rodzicami zapadnie decyzja... Musimy szybko, żeby wprowadzić się jak najszybciej. Nie możemy opłacać jednocześnie kredytu i mieszkania w bloku. Stresa mam. Trzymajcie kciuki!Pozdrawiam! |
|
|
|
#3564 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Przede wszystkim życzę wszystkim wesołych, zdrowych i spokojnych Świąt i mokrego dyngusa Nie było mnie tu sto lat a to dlatego że musieliśmy wyjechać nagle z Lublina na prawie tydzień bo mieliśmy małe zawirowania rodzinne ale na szczęście już wszystko wróciło do normy i jesteśmy z powrotem. U nas generalnie wszystko w porządku - brzuszek powoli rośnie chociaż wciąż jestem racej na etapie "czy to ciąża czy kilka dodatkowych kilogramów?" i czasami wręcz widzę że niektórzy znajomi chyba trochę krępują się zapytać .Obaliłam chyba też mit mojego męża że to fora internetowe napędzają moje lęki bo nie czytałam nic przez ponad tydzień a i tak miałam co jakiś czas dziwaczne i chwilami bardzo niepokojace sny o ciąży. To pewnie dlatego że jeszcze nie czuję naszych maleństw więc nie mam pojęcia czy wszystko jest u nich w porządku. W związku z tym szarpnęłam się na zakup detektora tętna płodu i jestem naprawdę zachwycona bo mogę co kilka dni "podsłuchiwać" nasze kruszynki a to naprawdę mnie uspokaja. Zostawiam przy okazji trochę fluidków od naszego "teamu" bo to chyba już najwyższa pora na kolejną "fasolkową falę"
|
#3565 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Piękna pogoda nam się na te święta zrobiła, mam nadzieję, że już tak zostanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do lęków, to chyba większość tak ma, ja się trochę uspokoiłam, jak zaczęłam czuć ruchy. Ale jak dzieciątko ma leniwy dzień, to też się czasem stresuję A detektor tętna to podobno fajna rzecz, mnie odstraszyły ceny... Kochane wszystkim życzę pięknych, zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt! |
||
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Ja dziś jeszcze pracuję...2h mi zostały i wolne Tacca Trzymam kciuki za domek Egwene porywam fluidki od teamu Też mam nadzieję, że w święta będzie pięknie ![]() Buziaki
|
|
|
|
#3567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNKI ZYCZĘ WAM SPOKOJNYCH ŚWIĄT, BŁOGOSŁAWIEŃSTWA OD ZAMRTWYCHWSTAŁEGO CHRYSTUSA, ABY DAŁ WSZYSKIM SIŁE NA WALKĘ W DNIU CODZIENNYM!!!!
tacca za domek.dzisiaj mi wszysko z rak lecialo, co za dzien ale juz na szczescie sie konczy, ide sie pluskac i lulu...... |
|
|
|
#3569 |
|
Wtajemniczenie
|
Wesołych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy!!!
Tacca- super wieści daj znać jak tam decyzja
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-04-23 o 22:16 |
|
|
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
Kochane życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

a ponawiałaś test??[/QUOTE]
)

najgorzej jest jak chce mi sie jesc to jest mi niedobrze i musze miec zawsze cos do przegryzienia. 

za owocny cykl