|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Hej coś popsuli
nie ma nic z wczorajOdpaliłam rano kompa żeby przy kawce poczytać a tu wizaż nie działa - wiecie co?? nie miałam co robić przy kompie i poszłam przed tv
|
|
|
|
#4142 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzis rano napisalam posta i go juz nie ma
Gospella juz nie przesadzaj z tym tluszczykiem Mam nadzieje, ze rzeczywiscie uda nam sie spotkac![]() Acelinka wiesz, ze w UK w ten sposob rozwiazali problem z brakiem miejsc w przedszkolach, ze pomagaja w zakladaniu domowych przedszkoli. Trzeba sie zarejestrowac jako opiekunka do dzieci, przejsc szkolenie bhp, pierwsza pomoc i juz mozna sie zajmowac swoim dzieckiem+5 obcymi. Same z tego plusy, bo po pierwsze zajmujesz sie swoim dzieckiem, po drugie zarabiasz, a po trzecie twoje dziecko praktycznie nie jest jedynakiem/jedynaczka. Bardzo dobre rozwiazanie, a do tego panstwo placi 70% ceny takiej opieki, reszte rodzice. Naprawde za taka opieke to niemale pieniadze sa, bo 4-5 funtow za godzine za dziecko Nawet sobie nie wyobrazacie jaka glupote zrobilismy!!! Rozmawialismy ostatnio z naszymi kolezankami,a ze dawno sie nie widzielismy to stwierdzilismy, ze trzebaby sie bylo spotkac na piwko i...zaprosilismy je na grila na dzis. Do tego TZ obdzwonil z 10 osob z naszej paczki i (co sie nigdy nie zdarza) absolutnie wszyscy powiedzieli, ze beda. Wczoraj kolo 22 gadalam sobie przez telefon z moja mama i mowie jej, ze grila robimy itd, a ona na to: W WIELKI PIATEK? Jakos zupelnie nie czuje, ze to juz swieta i po prostu zapomnialam, a do tego nikt mi nie zwrocil na to uwagi. No i nie bardzo wiem co mam teraz zrobic, bo glupio teraz wszystkich odpraszac, skrzydelka, mieso na hamburgery i kielbaski juz kupione. Salatka warzywna i chipsami ich goscic? Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2011-04-22 o 14:38 |
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Ale chyba czytalyscie mojego posta wczoraj.
Nie mam sladu na czole po spotkaniu 3 - go stopnia z szafka kuchenna. Z waznych spraw - farbuje wloski po prawie 4 miesiacach z hakiem od farbowania poprzedniego. Farba byla bez amoniaku, zmyla mi sie bez wyraznej granicy pomiedzy odrostami a farbowanymi wloskami. Moge zafarbowac je po calosci? Bo odrostow to mam chyba z 5 cm jak nie wiecej. Woda - mozesz wstawic mieso do lodowki a wyjac warzywka, owoce no i rybki i inne owoce morza. Jesli chcesz zachowac post. Poszukaj tylko troche inspiracji w necie a nie bedzie zle. Chyba ze ci nie zalezy. Nie jestes religijna. Nikt cie nie bedzie obmawial itp. Oto co ja znalazlam http://cuppediae.wordpress.com/2007/...ale-bez-miesa/ http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/a,i,16554,grill_bez_miesa http://www.gotowanie.beskidy.pl/ http://www.dietydiety.pl/artykuly/grill-moze-byc-zdrowy Powodzenia w grilowaniu
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
wrócił stary wizaż
|
|
|
|
#4145 |
|
Konto usunięte
|
o rany ale fajnie, że stara szata ale powrót do przeszłości? zaniki pamięci??
mi dobrze, że wczoraj mam przypomniał, że post bo kupiłam wędlinkę... |
|
|
|
#4146 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jjem mięsko w piątki
w Wielki też![]() serniczek już w piekarniku, obiad też już prawie gotowy, jeszcze dzisiaj chrzanik musimy zrobić i pierożki na jutro na obiad a w ogóle jaki piękny dzisiaj dzień
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
woda, i co postanowiliście z tym grillem? ja uważam że każdy je wg własnego sumienia, Ty możesz nie jeść mięsa, a ktoś jak ma ochote to niech je nie Twój grzeszek
![]() a wiecie co Wam powiem ... byłam dzisiaj w mc'donaldzie po lody z przyjaciółka i tłumy jak zawsze były, wcinali hamburgery równo nikt się nie przejmował raczej ze jest postny dzień a ja stwierdziłam że ciężarnych post nie obowiązuje, a że miałam ochote na lody to zjadłam, a co ![]() certi, nom pogoda cudowna lato normalnie oby w święta było podobnie ![]() kobity dzisiaj mi przed 17 dzwoni domofon ... odbieram a tam teściowa! byłam w totalnym szoku wpadła jak po ogień na jakieś 2 minuty, przywiozła sernik i wędzone wędlinki, powiedziałam jej że planujemy w poniedziałek wpaść to się ucieszyła i pojechała |
|
|
|
#4148 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
widze, ze moją wczorajszą wiadomość też zjadło Ja dzisiaj zrobilam to ciacho i muffinki , ale muffinki mi nie za bardzo smakują ... certi: ja dzisiaj nie jadłam mięsa , ale w piątki mi sie zdarzy zjeść.Dla mnie też jest to trochę dziwne , ale niech będzie
|
#4149 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
super, ze wizaz jest stary ![]() juz w sumie święta Wszystkiego najlepszego dla was ![]()
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
Gospelko, masz racje
![]() ja powoli w końcu zaczynam czuć te święta, chociaż pewnie dopiero jak pójde z koszyczkiem to mi się udzieli ![]() Kochane! życzę Wam aby te świeta były radosne i pełne wiosennego optymizmu żeby jajuszka się do Was uśmiechały z koszyczka i smakowały
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale jajo. i to wcale nie wielkanocne. wiecie, że się skapłam o starym wyglądzie dopiero kiedy przeczytałam u którejś z was, że jest stara szata? ech ach och ![]() sprzątańska ciąg dalszy, niestety fug nie zrobiłam. więc przepadło moje wczorajsze pytanie: zamierzamy się wybrać z jedną dziewczyną do urzędu na ślub koleżanki, ale ona nie zapraszała nikogo znajomego, a prawdopodobnie zaprosi nas na kościelny na za rok. jak myślicie, możemy jechać? bo ona nic nie wie, byłaby niespodzianka. a może sobie nas nie życzy? pojechałybyście? no i edit po dzisiejszym dniu, ta druga dzwoniła do tej od ślubu i się pytała czy może przyjechać, ale o mnie dalej nic nie wie. jechać, jeśli będę miała auto? bo autobusem tam nie da rady |
|
|
|
#4152 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Bry
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczynki życzę Wam cudownych Świąt, radosnych, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze no i mokrego dyngusa Wesołego Alleluja |
|||
|
|
|
#4153 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Weseolego Alleluja wam wszystkim i waszym TZ!
Taki wiosenny kolorek wlaczylam. Wczoraj posprzatalam teraz wlasnie skonczylam myc okna. Nalozylam kremik na rece i pisze do was zyczonka dziewczyneczka89 - Co sie stalo ze ci muffinki nie smakuja - odzwyczajenie od slodyczy? bezaczek7 - mnie byloby milo gdyby przyszly moje kolezanki. Przeciez nic sie nie stanie ze bedziecie. Na koscielny tez przychodza ludzie nie zapraszani - np sasiedzi czy dalsi znajomi zeby zyczyc szczescia PM. Po obiedzie pogadam z rodzinka przez skypa a potem farbowanie wloskow - po calosci jak mowicie - i pieczenie muffinkow mnie czeka. Teraz jak troche posprzatalam juz co nieco czuje swieta. Ale inne - wloskie. Bez potrzeby nagotowania tony zarelka a potem zjedzenia tego wszystkiego. Na jutro plany ciagle sa zmienne ale albo obiadek u rodzinki albo w restauracji z tesciem. W Poniedzialek restauracja (juz zaklepana) ze znajomymi. Musze popisac maile z zyczeniami. Moze jakies zabawne animowane znajde. A jutro podzwonie po rodzinie i przyjaciolkach. Pewnie odezwe sie juz po swietach. Pa, pa dziewczyny! Buona Pasqua!
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również Wam życze smacznego jajka,mokrego dyngusa noi Wesołego Alleluja.
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
i ja skladam zyczenia, wszystkiego dobrego, usmiechu i sloneczka nie tylko w swieta
poszłam z szymonkiem za swieconka do mojego nowego kosciola, dziwnie jakos, tak duzo ludzi ![]() ide wyciagnac babke z piekarnika
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześ Dziewczynki
![]() Chciałam Was nadrobić wczoraj w pracy, ale nic nie działało Ale byłam zła ![]() Dzisiaj też nie mam jak, bo zaraz jadę po kuzynkę na lotnisko ![]() Może jutro się uda, o ile wizaż znowu nie padnie ![]() Ale składam Wam życzonka Zdrowych, Ciepłych i Rodzinnych Świąt, Smacznego jajka i mokrego Dyngusa Buziaki ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Hehe, zajrzałam na poprzednią stronę i jakby czas się cofnął, bo prawie nic do nadrabiania nie ma Ale już doczytałam, że Wasze posty poznikaly |
|
|
|
|
#4158 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Widzę, że w prezencie świątecznym przywrócili nam stary wizaż Nie będę już się cofać do tych starych wiadomości i jeszcze raz odpisywać, bo to bez sensu ![]() TŻcik pojechał do babci, a ja mam chwilkę wolną, bo ciasto siedzi w piekarniku, więc napiszę Wam: Wesołych Świąt, smacznego jajka i obyśmy się rozmnażały jak króliki (zające) wielkanocne ![]() Kurczaczek, chyba niepotrzebnie kawę dziś wypiłam, bo głupawka mnie dopadła ![]() A teraz nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Ja w piątki też jem, bo chyba już nawet znieśli ten post, ale w wielki piątek, popielec i wigilię nie jem mięsa (no chyba, że zapomnę). Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo nadrobiłam, a placek się w tym czasie upiekł Teraz muszę zaczekać aż ostygnie i przełożyć go kremem, zrobić polewę i udekorować
|
||||
|
|
|
#4159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wsypałam do tego ciasta przeterminowaną mąkę , bo nawet nie wiedziałam (tak krótko jest ważna ) i może to od tego...ale nie jestem pewna ![]() Wesołych Świąt dziewczyny !!! ![]()
|
|
#4160 |
|
Konto usunięte
|
a ja piekę chlebek....a dlaczego? bo TŻ tak szedł do sklepu, że wszytko wykupili... na święta nic nie robiłam bo my ciągle w gościach, a i tak dostaliśmy wałówkę od mamy.
Wszystkiego naj dziewczynki. A my jutro mamy roczniczkę
|
|
|
|
#4161 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze się nie chwaliłam chyba - od wtorku mam mieć w końcu internet
Dzisiaj rano z koszyczkiem, potem mały objazd po mieście i lenistwo w domu. Ale jakaś taka wypluta jestem i nie mam siły na nic. Szczególnie psychicznie Nie wiem, co ze mną jest
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z lotniska
Kuzynka dostarczona do domu Czekamy teraz na moją mamę i jedziemy do niej Cytat:
Ja też jem w piątki mięsko, ale w Wielki Piątek i Popielec to nie A wczoraj robiłam sałatkę z szynką i jak chciałam spróbowac czy doprawiona to musiałam wiosłowac w niej, żeby szynki nie wyłowic [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26505351]a ja piekę chlebek....a dlaczego? bo TŻ tak szedł do sklepu, że wszytko wykupili... na święta nic nie robiłam bo my ciągle w gościach, a i tak dostaliśmy wałówkę od mamy. Wszystkiego naj dziewczynki. A my jutro mamy roczniczkę [/QUOTE]No proszę, i rok minąl |
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja tylko na chwilke ![]() ja dzisiaj w sumie zrobiłam tylko ciacho byłam z koszyczkiem z mamą, no i tak troszke poogarnialiśmy z tż'tem mieszkanko i już smacznych jutrzejszych śniadanek!
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że pogoda się poprawia, bo od rana lało ![]() Miłej niedzieli i mokrego poniedziałku dziewczynki
|
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
byłam wczoraj z koszykiem i dostałam wodą święconą niczym w lany poniedziałek
dziś śniadanko z teściami i mamą. potem przyjechali szwagrowie. ha, ale zabawnie było, TŻ schował prezent dla bratanka w szopie z drewnem i chodziliśmy dookoła domu szukając gdzie też zając mógł schować prezent ![]() no a gardziołko mnie boli, więc niezbyt mokrego dyngusa poproszę choć pogoda serwuje nam dyngusa od drugiej w nocy ![]() spokojnych, błogosławionych świąt, żółciutkiego żółtka w jajku, babek lukrowanych, uśmiechu, spotkań w gronie rodziny i znajomych, szalonej zabawy na dyngusówce i zdrowia po niej
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
dzis z rana mielismy piekna pogode, bylismy u tesciow na obiadku, wracajac zaczelo padac, troche zmoklismy, ale jakie fajne powietrze po takim wiosennym deszczyku ![]() wiecie co, zalozylam sobie dzis swoj pierscionek zareczynowy i obraczke, przy czym nie zakladalam ich jakies 9 miesiecy bo jak bylam w ciazy to rece mi bardzo puchly no a teraz jak jest szymcio to sie balam zeby go niechcacy nie zarysowac, wszystko pieknie wlazlo tyle ze obraczka zeszla a pierscionek ani drgnie juz probowalam chyba wszystkich sposobow, teraz paluch zrobil sie jak bania, musze chyba poczekac do jutra
|
#4167 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki taka zarobiona byłam, że nie miałam czasu wpaść, nawet życzeń Wam złożyć, więc składam teraz: Pogodnych, smacznych i mokrych Świąt Wam życzę
|
|
|
|
#4168 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
widzę , że wszystkie jesteśmy zajęte w Swięta Guska: wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() A my dzisiaj znajomych bedziemy miec i znów się obeżrę
|
#4169 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję za życzonka... rocznica mało romantyczna bo święta i z rodzinką, za to pamiętali o nas bardzo rodzice
Dla siebie planujemy czas za 3 tyg i wyjazd do Pragi więc wtedu sobie poświętujemy A ja objedzona na maxa! Plan na najbliższe dni taki, że jem tylko warzywa! sałatki i koniec... zobaczę ile wytrzymam,,, |
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26530179]Dziękuję za życzonka... rocznica mało romantyczna bo święta i z rodzinką, za to pamiętali o nas bardzo rodzice
Dla siebie planujemy czas za 3 tyg i wyjazd do Pragi więc wtedu sobie poświętujemy A ja objedzona na maxa! Plan na najbliższe dni taki, że jem tylko warzywa! sałatki i koniec... zobaczę ile wytrzymam,,,[/QUOTE] Zazdroszczę Pragi A po świętach tez muszę zastosować dietę, bo się obżarłam na maksa ![]() Ale tu cicho przez święta ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

nie ma nic z wczoraj

Ale byłam zła 

Nie wiem, co ze mną jest