Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-22, 13:54   #4141
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Hej coś popsuli nie ma nic z wczoraj
Odpaliłam rano kompa żeby przy kawce poczytać a tu wizaż nie działa - wiecie co?? nie miałam co robić przy kompie i poszłam przed tv
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:36   #4142
woda sodowa
Wtajemniczenie

A ja dzis rano napisalam posta i go juz nie ma No szlag by to jasny trafil Sprobuje go odtworzyc.

Gospella juz nie przesadzaj z tym tluszczykiem sliczna jestes kobietka Mam nadzieje, ze rzeczywiscie uda nam sie spotkac

Acelinka wiesz, ze w UK w ten sposob rozwiazali problem z brakiem miejsc w przedszkolach, ze pomagaja w zakladaniu domowych przedszkoli. Trzeba sie zarejestrowac jako opiekunka do dzieci, przejsc szkolenie bhp, pierwsza pomoc i juz mozna sie zajmowac swoim dzieckiem+5 obcymi. Same z tego plusy, bo po pierwsze zajmujesz sie swoim dzieckiem, po drugie zarabiasz, a po trzecie twoje dziecko praktycznie nie jest jedynakiem/jedynaczka. Bardzo dobre rozwiazanie, a do tego panstwo placi 70% ceny takiej opieki, reszte rodzice. Naprawde za taka opieke to niemale pieniadze sa, bo 4-5 funtow za godzine za dziecko

Nawet sobie nie wyobrazacie jaka glupote zrobilismy!!! Rozmawialismy ostatnio z naszymi kolezankami,a ze dawno sie nie widzielismy to stwierdzilismy, ze trzebaby sie bylo spotkac na piwko i...zaprosilismy je na grila na dzis. Do tego TZ obdzwonil z 10 osob z naszej paczki i (co sie nigdy nie zdarza) absolutnie wszyscy powiedzieli, ze beda. Wczoraj kolo 22 gadalam sobie przez telefon z moja mama i mowie jej, ze grila robimy itd, a ona na to: W WIELKI PIATEK? Jakos zupelnie nie czuje, ze to juz swieta i po prostu zapomnialam, a do tego nikt mi nie zwrocil na to uwagi. No i nie bardzo wiem co mam teraz zrobic, bo glupio teraz wszystkich odpraszac, skrzydelka, mieso na hamburgery i kielbaski juz kupione. Salatka warzywna i chipsami ich goscic?

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2011-04-22 o 14:38
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 14:54   #4143
sjoanna
Zakorzenienie

Ale chyba czytalyscie mojego posta wczoraj.
Nie mam sladu na czole po spotkaniu 3 - go stopnia z szafka kuchenna.

Z waznych spraw - farbuje wloski po prawie 4 miesiacach z hakiem od farbowania poprzedniego. Farba byla bez amoniaku, zmyla mi sie bez wyraznej granicy pomiedzy odrostami a farbowanymi wloskami. Moge zafarbowac je po calosci? Bo odrostow to mam chyba z 5 cm jak nie wiecej.

Woda - mozesz wstawic mieso do lodowki a wyjac warzywka, owoce no i rybki i inne owoce morza. Jesli chcesz zachowac post.
Poszukaj tylko troche inspiracji w necie a nie bedzie zle.
Chyba ze ci nie zalezy. Nie jestes religijna. Nikt cie nie bedzie obmawial itp.

Oto co ja znalazlam
http://cuppediae.wordpress.com/2007/...ale-bez-miesa/
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/a,i,16554,grill_bez_miesa
http://www.gotowanie.beskidy.pl/
http://www.dietydiety.pl/artykuly/grill-moze-byc-zdrowy

Powodzenia w grilowaniu

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 17:01   #4144
acelinka
Zakorzenienie

wrócił stary wizaż za to zniknęły wczorajsze posty i dzisiejsze z rana a ja napisałam martoolce przepis na ciacho ... no nic napisze jeszcze raz przy okazji
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 17:03   #4145
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

o rany ale fajnie, że stara szata ale powrót do przeszłości? zaniki pamięci??
mi dobrze, że wczoraj mam przypomniał, że post bo kupiłam wędlinkę...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 17:19   #4146
certina4
Wtajemniczenie

a ja jjem mięsko w piątki w Wielki też dziwna dla mnie ta tradycja i jej nie przyswoiłam...

serniczek już w piekarniku, obiad też już prawie gotowy, jeszcze dzisiaj chrzanik musimy zrobić i pierożki na jutro na obiad

a w ogóle jaki piękny dzisiaj dzień latałam w krótkim rękawku po dworze

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 19:29   #4147
acelinka
Zakorzenienie

woda, i co postanowiliście z tym grillem? ja uważam że każdy je wg własnego sumienia, Ty możesz nie jeść mięsa, a ktoś jak ma ochote to niech je nie Twój grzeszek

a wiecie co Wam powiem ... byłam dzisiaj w mc'donaldzie po lody z przyjaciółka i tłumy jak zawsze były, wcinali hamburgery równo nikt się nie przejmował raczej ze jest postny dzień a ja stwierdziłam że ciężarnych post nie obowiązuje, a że miałam ochote na lody to zjadłam, a co

certi, nom pogoda cudowna lato normalnie oby w święta było podobnie

kobity dzisiaj mi przed 17 dzwoni domofon ... odbieram a tam teściowa! byłam w totalnym szoku wpadła jak po ogień na jakieś 2 minuty, przywiozła sernik i wędzone wędlinki, powiedziałam jej że planujemy w poniedziałek wpaść to się ucieszyła i pojechała
Stary 2011-04-22, 22:00   #4148
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej

widze, ze moją wczorajszą wiadomość też zjadło

Ja dzisiaj zrobilam to ciacho i muffinki , ale muffinki mi nie za bardzo smakują ...

certi:
ja dzisiaj nie jadłam mięsa , ale w piątki mi sie zdarzy zjeść.Dla mnie też jest to trochę dziwne , ale niech będzie
Stary 2011-04-22, 22:29   #4149
gospella
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

super, ze wizaz jest stary

juz w sumie święta
Wszystkiego najlepszego dla was
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 22:38   #4150
acelinka
Zakorzenienie

Gospelko, masz racje
ja powoli w końcu zaczynam czuć te święta, chociaż pewnie dopiero jak pójde z koszyczkiem to mi się udzieli

Kochane! życzę Wam aby te świeta były radosne i pełne wiosennego optymizmu żeby jajuszka się do Was uśmiechały z koszyczka i smakowały
Stary 2011-04-22, 22:40   #4151
bezaczek7
Zakorzenienie

cześć
ale jajo. i to wcale nie wielkanocne. wiecie, że się skapłam o starym wyglądzie dopiero kiedy przeczytałam u którejś z was, że jest stara szata?

ech ach och
sprzątańska ciąg dalszy, niestety fug nie zrobiłam.

więc przepadło moje wczorajsze pytanie: zamierzamy się wybrać z jedną dziewczyną do urzędu na ślub koleżanki, ale ona nie zapraszała nikogo znajomego, a prawdopodobnie zaprosi nas na kościelny na za rok. jak myślicie, możemy jechać? bo ona nic nie wie, byłaby niespodzianka. a może sobie nas nie życzy? pojechałybyście?
no i edit po dzisiejszym dniu, ta druga dzwoniła do tej od ślubu i się pytała czy może przyjechać, ale o mnie dalej nic nie wie. jechać, jeśli będę miała auto? bo autobusem tam nie da rady
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 07:50   #4152
magolina
Wtajemniczenie

Bry

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Nawet sobie nie wyobrazacie jaka glupote zrobilismy!!! Rozmawialismy ostatnio z naszymi kolezankami,a ze dawno sie nie widzielismy to stwierdzilismy, ze trzebaby sie bylo spotkac na piwko i...zaprosilismy je na grila na dzis. Do tego TZ obdzwonil z 10 osob z naszej paczki i (co sie nigdy nie zdarza) absolutnie wszyscy powiedzieli, ze beda. Wczoraj kolo 22 gadalam sobie przez telefon z moja mama i mowie jej, ze grila robimy itd, a ona na to: W WIELKI PIATEK? Jakos zupelnie nie czuje, ze to juz swieta i po prostu zapomnialam, a do tego nikt mi nie zwrocil na to uwagi. No i nie bardzo wiem co mam teraz zrobic, bo glupio teraz wszystkich odpraszac, skrzydelka, mieso na hamburgery i kielbaski juz kupione. Salatka warzywna i chipsami ich goscic?
Już po ptokach bo dziś sobota ale jakbym już zaprosiła to bym zrobiła tego grilla

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a ja jjem mięsko w piątki w Wielki też dziwna dla mnie ta tradycja i jej nie przyswoiłam...
Od mojego tż z firmy jak robili w tamtym roku chłopaki w Wielki Piątek oświetlenie u proboszcza to wyjął on kiełbasę, chleb, chrzan i kazal się częstować, a jak chłopaki powiedzieli ,,Nie proszę księdza bo dziś wielki post" to ksiądz do nich że post to jest dla ludzi biednych i żeby jedli

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
więc przepadło moje wczorajsze pytanie: zamierzamy się wybrać z jedną dziewczyną do urzędu na ślub koleżanki, ale ona nie zapraszała nikogo znajomego, a prawdopodobnie zaprosi nas na kościelny na za rok. jak myślicie, możemy jechać? bo ona nic nie wie, byłaby niespodzianka. a może sobie nas nie życzy? pojechałybyście?
no i edit po dzisiejszym dniu, ta druga dzwoniła do tej od ślubu i się pytała czy może przyjechać, ale o mnie dalej nic nie wie. jechać, jeśli będę miała auto? bo autobusem tam nie da rady
Bezaczku ja bym mimo wszystko nie pojechała uważam, że na takie uroczystości bez zaproszenia się nie powinno chodzić ale to tylko moje zdanie kochana

Dziewczynki życzę Wam cudownych Świąt, radosnych, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze no i mokrego dyngusa
Wesołego Alleluja
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 10:27   #4153
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Z waznych spraw - farbuje wloski po prawie 4 miesiacach z hakiem od farbowania poprzedniego. Farba byla bez amoniaku, zmyla mi sie bez wyraznej granicy pomiedzy odrostami a farbowanymi wloskami. Moge zafarbowac je po calosci? Bo odrostow to mam chyba z 5 cm jak nie wiecej.

Woda - mozesz wstawic mieso do lodowki a wyjac warzywka, owoce no i rybki i inne owoce morza. Jesli chcesz zachowac post.
Poszukaj tylko troche inspiracji w necie a nie bedzie zle.
Chyba ze ci nie zalezy. Nie jestes religijna. Nikt cie nie bedzie obmawial itp.

Oto co ja znalazlam
http://cuppediae.wordpress.com/2007/...ale-bez-miesa/
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/a,i,16554,grill_bez_miesa
http://www.gotowanie.beskidy.pl/
http://www.dietydiety.pl/artykuly/grill-moze-byc-zdrowy

Powodzenia w grilowaniu
Farbuj po calosci Dzieki za pomysly na grilla, niestety nie wykorzystalam, ale sie przydadza na przyszlosc

Cytat:
My staramy sie miec rybe raz w tygodniu, czasem w piatek, czasem w inny dzien, ale to tylko ze wzgledu na to, ze ryby sa zdrowe. Jakos szczegolnie nie przestrzegamy postu, bo pamietam jak mi kiedys tata powiedzial: dla mnie to zaden post, bo ja ryby uwielbiam

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
woda, i co postanowiliście z tym grillem? ja uważam że każdy je wg własnego sumienia, Ty możesz nie jeść mięsa, a ktoś jak ma ochote to niech je nie Twój grzeszek

a wiecie co Wam powiem ... byłam dzisiaj w mc'donaldzie po lody z przyjaciółka i tłumy jak zawsze były, wcinali hamburgery równo nikt się nie przejmował raczej ze jest postny dzień a ja stwierdziłam że ciężarnych post nie obowiązuje, a że miałam ochote na lody to zjadłam, a co
Mieso bylo, tylko jedna osoba nie jadla, reszta malo sie tym przejmowala. Zrobilam pyszne hamburgery- Bloody Mary Hamburgers i wszyscy po prostu sie nimi zajadali takie smaczne byly Masz racje ciezarnych post nie obowiazuje, za to ciagle noszenie ciezaru zasluzylas na loda

Cytat:
Sama nie wiem..mysle, ze zadzwonilabym i spytala po prostu, ale zaznaczajac, ze naprawde sie nie obraze jesli jest to uroczystosc dla samej rodziny. Ja np nie mialam nic przeciwko temu, zeby ktos ze znajomych przyszedl na cywilny, ale jakos ich specjalnie nie zapraszalam, bo wiedzialam, ze za kilka miesiecy wszyscy beda na slubie koscielnym. Zadzwon i bedziesz wiedziala
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 12:03   #4154
sjoanna
Zakorzenienie

Weseolego Alleluja wam wszystkim i waszym TZ!

Taki wiosenny kolorek wlaczylam.

Wczoraj posprzatalam teraz wlasnie skonczylam myc okna. Nalozylam kremik na rece i pisze do was zyczonka

dziewczyneczka89 - Co sie stalo ze ci muffinki nie smakuja - odzwyczajenie od slodyczy?

bezaczek7 - mnie byloby milo gdyby przyszly moje kolezanki.
Przeciez nic sie nie stanie ze bedziecie.
Na koscielny tez przychodza ludzie nie zapraszani - np sasiedzi czy dalsi znajomi zeby zyczyc szczescia PM.

Po obiedzie pogadam z rodzinka przez skypa a potem farbowanie wloskow - po calosci jak mowicie - i pieczenie muffinkow mnie czeka.
Teraz jak troche posprzatalam juz co nieco czuje swieta.
Ale inne - wloskie.
Bez potrzeby nagotowania tony zarelka a potem zjedzenia tego wszystkiego.
Na jutro plany ciagle sa zmienne ale albo obiadek u rodzinki albo w restauracji z tesciem. W Poniedzialek restauracja (juz zaklepana) ze znajomymi.
Musze popisac maile z zyczeniami. Moze jakies zabawne animowane znajde.
A jutro podzwonie po rodzinie i przyjaciolkach.

Pewnie odezwe sie juz po swietach.
Pa, pa dziewczyny!

Buona Pasqua!

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 13:07   #4155
Karinio
Zakorzenienie

Ja również Wam życze smacznego jajka,mokrego dyngusa noi Wesołego Alleluja.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 14:45   #4156
metkaa
Zakorzenienie

i ja skladam zyczenia, wszystkiego dobrego, usmiechu i sloneczka nie tylko w swieta

poszłam z szymonkiem za swieconka do mojego nowego kosciola, dziwnie jakos, tak duzo ludzi

ide wyciagnac babke z piekarnika
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 15:33   #4157
agawoo
Zakorzenienie

Cześ Dziewczynki

Chciałam Was nadrobić wczoraj w pracy, ale nic nie działało Ale byłam zła
Dzisiaj też nie mam jak, bo zaraz jadę po kuzynkę na lotnisko
Może jutro się uda, o ile wizaż znowu nie padnie

Ale składam Wam życzonka Zdrowych, Ciepłych i Rodzinnych Świąt, Smacznego jajka i mokrego Dyngusa

Buziaki

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
agawoo właśnie mi przypomniałaś, co miałam zrobić, pamiętałam, że mam zrobić, ale nie pamiętałam co-pranie mi leży w pralce do rozwieszenia
Bezaczku, cieszę się, że się na coś przydałam

Hehe, zajrzałam na poprzednią stronę i jakby czas się cofnął, bo prawie nic do nadrabiania nie ma
Ale już doczytałam, że Wasze posty poznikaly
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 16:41   #4158
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej
Widzę, że w prezencie świątecznym przywrócili nam stary wizaż Ale za to zajączek wielkanocny chyba był głodny i zeżarł nam całe kilo postów
Nie będę już się cofać do tych starych wiadomości i jeszcze raz odpisywać, bo to bez sensu
TŻcik pojechał do babci, a ja mam chwilkę wolną, bo ciasto siedzi w piekarniku, więc napiszę Wam:
Wesołych Świąt, smacznego jajka i obyśmy się rozmnażały jak króliki (zające) wielkanocne
Kurczaczek, chyba niepotrzebnie kawę dziś wypiłam, bo głupawka mnie dopadła
A teraz nadrabiam

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Ja już odpisywałam, ale nie wiem czy zdążyłaś przeczytać moją odpowiedź, więc napiszę jeszcze raz, że śmiało możesz po całości zafarbować

Cytat:
a ja napisałam martoolce przepis na ciacho ... no nic napisze jeszcze raz przy okazji
Dziękuję kochana Widziałam Twojego posta z przepisem, ale sobie go nie zapisałam, bo weszłam na wizaż tylko na minutkę i stwierdziłam, że zapiszę sobie jak będę miała czas odpisać na posty, a tu niestety go wcięło

Cytat:
a ja jjem mięsko w piątki w Wielki też
Ja w piątki też jem, bo chyba już nawet znieśli ten post, ale w wielki piątek, popielec i wigilię nie jem mięsa (no chyba, że zapomnę).

Cytat:
a ja stwierdziłam że ciężarnych post nie obowiązuje, a że miałam ochote na lody to zjadłam, a co
Nie przejmuj się - mój TŻ w ciąży nie jest, a wczoraj miał "dzień pacmana" i co chwilę coś jadł, słodycze też

Cytat:
więc przepadło moje wczorajsze pytanie: zamierzamy się wybrać z jedną dziewczyną do urzędu na ślub koleżanki, ale ona nie zapraszała nikogo znajomego, a prawdopodobnie zaprosi nas na kościelny na za rok. jak myślicie, możemy jechać?
Ja się w tej kwestii zgadzam z wodą sodową

Nooo nadrobiłam, a placek się w tym czasie upiekł Teraz muszę zaczekać aż ostygnie i przełożyć go kremem, zrobić polewę i udekorować
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 16:55   #4159
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

dziewczyneczka89 - Co sie stalo ze ci muffinki nie smakuja - odzwyczajenie od slodyczy?
chyba nie wsypałam do tego ciasta przeterminowaną mąkę , bo nawet nie wiedziałam (tak krótko jest ważna) i może to od tego...ale nie jestem pewna

Wesołych Świąt dziewczyny !!! :roza :
Stary 2011-04-23, 17:12   #4160
Konto usunięte

a ja piekę chlebek....a dlaczego? bo TŻ tak szedł do sklepu, że wszytko wykupili... na święta nic nie robiłam bo my ciągle w gościach, a i tak dostaliśmy wałówkę od mamy.

Wszystkiego naj dziewczynki.
A my jutro mamy roczniczkę
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 17:18   #4161
201701300931
Konto usunięte

Jeszcze się nie chwaliłam chyba - od wtorku mam mieć w końcu internet

Dzisiaj rano z koszyczkiem, potem mały objazd po mieście i lenistwo w domu. Ale jakaś taka wypluta jestem i nie mam siły na nic. Szczególnie psychicznie Nie wiem, co ze mną jest
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 19:27   #4162
agawoo
Zakorzenienie

Wróciłam z lotniska Kuzynka dostarczona do domu Czekamy teraz na moją mamę i jedziemy do niej

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja w piątki też jem, bo chyba już nawet znieśli ten post, ale w wielki piątek, popielec i wigilię nie jem mięsa (no chyba, że zapomnę).
Hehe Ja też jem w piątki mięsko, ale w Wielki Piątek i Popielec to nie
A wczoraj robiłam sałatkę z szynką i jak chciałam spróbowac czy doprawiona to musiałam wiosłowac w niej, żeby szynki nie wyłowic
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26505351]a ja piekę chlebek....a dlaczego? bo TŻ tak szedł do sklepu, że wszytko wykupili... na święta nic nie robiłam bo my ciągle w gościach, a i tak dostaliśmy wałówkę od mamy.

Wszystkiego naj dziewczynki.
A my jutro mamy roczniczkę[/QUOTE]

No proszę, i rok minąl Na wypadek gdybym jutro nie zajrzała, to już Ci życzę wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu
Stary 2011-04-23, 20:43   #4163
acelinka
Zakorzenienie

hej ja tylko na chwilke

ja dzisiaj w sumie zrobiłam tylko ciacho byłam z koszyczkiem z mamą, no i tak troszke poogarnialiśmy z tż'tem mieszkanko i już

smacznych jutrzejszych śniadanek!
Stary 2011-04-24, 13:40   #4164
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
hej ja tylko na chwilke

ja dzisiaj w sumie zrobiłam tylko ciacho byłam z koszyczkiem z mamą, no i tak troszke poogarnialiśmy z tż'tem mieszkanko i już

smacznych jutrzejszych śniadanek!
A my juz po śniadanku u teściow i po obiadku u mojej mamy
Dobrze, że pogoda się poprawia, bo od rana lało

Miłej niedzieli i mokrego poniedziałku dziewczynki
Stary 2011-04-24, 18:10   #4165
bezaczek7
Zakorzenienie

byłam wczoraj z koszykiem i dostałam wodą święconą niczym w lany poniedziałek
dziś śniadanko z teściami i mamą. potem przyjechali szwagrowie. ha, ale zabawnie było, TŻ schował prezent dla bratanka w szopie z drewnem i chodziliśmy dookoła domu szukając gdzie też zając mógł schować prezent
no a gardziołko mnie boli, więc niezbyt mokrego dyngusa poproszę choć pogoda serwuje nam dyngusa od drugiej w nocy

spokojnych, błogosławionych świąt, żółciutkiego żółtka w jajku, babek lukrowanych, uśmiechu, spotkań w gronie rodziny i znajomych, szalonej zabawy na dyngusówce i zdrowia po niej
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 19:46   #4166
metkaa
Zakorzenienie

czesc

dzis z rana mielismy piekna pogode, bylismy u tesciow na obiadku, wracajac zaczelo padac, troche zmoklismy, ale jakie fajne powietrze po takim wiosennym deszczyku

wiecie co, zalozylam sobie dzis swoj pierscionek zareczynowy i obraczke, przy czym nie zakladalam ich jakies 9 miesiecy bo jak bylam w ciazy to rece mi bardzo puchly no a teraz jak jest szymcio to sie balam zeby go niechcacy nie zarysowac, wszystko pieknie wlazlo tyle ze obraczka zeszla a pierscionek ani drgnie juz probowalam chyba wszystkich sposobow, teraz paluch zrobil sie jak bania, musze chyba poczekac do jutra
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 22:13   #4167
certina4
Wtajemniczenie

dziewczynki taka zarobiona byłam, że nie miałam czasu wpaść, nawet życzeń Wam złożyć, więc składam teraz: Pogodnych, smacznych i mokrych Świąt Wam życzę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 15:55   #4168
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej
widzę , że wszystkie jesteśmy zajęte w Swięta

Guska: wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

A my dzisiaj znajomych bedziemy miec i znów się obeżrę
Stary 2011-04-25, 16:50   #4169
Konto usunięte

Dziękuję za życzonka... rocznica mało romantyczna bo święta i z rodzinką, za to pamiętali o nas bardzo rodzice Dla siebie planujemy czas za 3 tyg i wyjazd do Pragi więc wtedu sobie poświętujemy
A ja objedzona na maxa! Plan na najbliższe dni taki, że jem tylko warzywa! sałatki i koniec... zobaczę ile wytrzymam,,,
Stary 2011-04-25, 20:05   #4170
agawoo
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26530179]Dziękuję za życzonka... rocznica mało romantyczna bo święta i z rodzinką, za to pamiętali o nas bardzo rodzice Dla siebie planujemy czas za 3 tyg i wyjazd do Pragi więc wtedu sobie poświętujemy
A ja objedzona na maxa! Plan na najbliższe dni taki, że jem tylko warzywa! sałatki i koniec... zobaczę ile wytrzymam,,,[/QUOTE]

Zazdroszczę Pragi A po świętach tez muszę zastosować dietę, bo się obżarłam na maksa
Ale tu cicho przez święta ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości