|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
W ogóle to wszystkich tu przytulam
Tych którym coś dolega na duszy i cieleA jak ktoś ma ochotę się upić w związku z dolegliwościami to ja jestem chetna, ostatnio pomogło na kilka dni. Stosunek nadgarstka do uda? o co co? ![]() ide się zmierzyc ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- E no pewnie że nic mu się nie stanie - w sensie nie skisi. Tylko że u mnie w domu jest tak ciepło że z krówki w mazurku potrafi się karmel zrobić i dlatego czymam w lodówie
|
#4892 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ciekawe jak w smaku wyszło.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb - nie wiem, czym go mogłam zawstydzić.Jeśli to zrobiłam, to nieświadomie Uważałam na każde słowo, żeby absolutnie nie obrazić, urazić jego jak człowieka. A że nie pogłaskałam po głowie? Po prostu nie mogłam w tej sytuacji wyrazić 100%-owej aprobaty na to co zrobił. Wiem - pamiętam naszą rozmowę
Liczyłam może trochę na jego rozsądek. Może się przeliczyłam, może niewłaściwe liczyłam? Przecież gdybym była stronnicza i trzymała sztamę, według jego teorii, to nie odezwałabym się do niego słowem, nie chciała utrzymywać żadnych kontaktów i jeździła po nim, jak po łysej kobyle Trochę to upraszczam wiem.Nie wiem już co zrobić. Chyba jedyne wyjście to zostawić "własnemu losowi". ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Wiem, wiem. Ale my mamy bardziej "skomplikowane stosunki"(właściwie to brak stosunków), gdzie w tej sytuacji lepiej by było, gdyby nie przysyłała tego słitaśnego smsa Byłoby uczciwiej![]() Jush mi dawno opadły. Mój biust w wyniku naprzemiennego tycia i chudnięcia jest w fatalnym stanie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-23 o 21:34 |
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do lodówki nie lubię właśnie ze względu na to łapanie obcych zapachów Na pewno pycha
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
witam po ilu już nie wiem dniach niebytowania tu - macham znad dwóch jaj ( kurzanych zboczuszki) i otwieram Carlsberga - nasstrój mam wegetatywny - @ i chętnie nadrobię w milczeniu bo nie wiem kto wrócił i co i jak i gdzie
![]() |
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
moi goście już jadą
![]() Rozterko ![]() coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam
|
|
#4897 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byle nie żadnym ciastem ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#4898 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiadomo
![]() mam dość wrażeń na dziś Nie, ani głów w piachu ani dup na wierzchu ![]() Nooooo... Musisz wyjechać do USA i stamdąd nam coś przywieżć ![]() Ja też- a więc tylko klątwa mnie mogła zmobilizować- pomalowałam fugi w podłogach pędzelkiem, nawoskowałam parkiet, troreczkę umyłam okna, wszystko w łazience, posegregowałam rzeczy w lodówce, oskrobałam ścianę ze starej farby i pomalowałam od nowa, wytarłam kurze po cyklinowaniu, a to wszystko z Guciem na wolności (poza malowaniem podłóg) i dwoma psami oraz mędzącym W. ![]() Byłabym z siebie dumna, ale nie czuję się, jak ja- chyba straciłam tożsamość Cytat:
Cytat:
Jestem po porażeniu splotu barkowego- co nieco wiem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci, że zapoczątkowałaś nowy trend - mierzenia nadgarstka Po Tobie ja zmierzyłam, a potem już długo innych nie trzeba było namawiać...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4901 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez Ciebie i Flo to nie były barowe noce Madzik- nie wiadomo, co Mu ludziska naopowiadali- na to nie masz wpływu. może, jak minie jakiś czas, będzie lepsza okazja do normalnej rozmowy? Cycyki mi działają na wyobraźnię- widzę coś rodem z Grecji, stożki z fety czy coś
|
|
#4903 | ||
|
Wiedźma
|
Spoko, jak już nas Flo zaprosi, to zostaniemy i będzie nas się pozbyć trudno jak choroby wenerycznej. One też się przyjemnie zaczynają.
Cytat:
A to nie chodzi o to, że kluczowe słowo brzmi "stosunek"? ![]() Cytat:
Madzik, IMHO ta rozmowa, była emocjonalna. Powiedziałaś mu to, co miałaś do powiedzenia i zrobiłaś to dla siebie, nie dla niego. Jemu to raczej nie pomogło, sam wie swoje. Tobie dało poczucie, że "mu nazdałaś", wykonałaś sprawiedliwy wyrok, bo czasem człowiekowi wydaje się, że powinien. Nie wiem, czy powinien. Raz myślę, ze tak, innym razem, że nie, bo tak serio, komu to służy. Wiem za to, jak trudno ugryźć się w język w takiej sytuacji. Z drugiej (trzeciej strony) zjechałaś go za coś, co jest ewidentnie jego prywatną sprawą, nie ma z Tobą żadnego związku... Dokonałaś wyboru - sama aktywnie w to wlazłaś. I stanęłaś po przeciwnej stronie. Emocjonalnie, ale jak Cię znam, zrobiłas to tak, że wyglądało na przemyslaną wypowiedź. Reszta w razie czego innym razem, nie tu.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2011-04-23 o 22:19 Powód: uzupełniałam |
||
|
|
|
#4904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się już pakuję Flo - zmieniaj pościel ![]() Cytat:
I zakładam, że gdzieś po drodze popełniłam jakiś błąd może
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-23 o 22:17 |
||
|
|
|
#4905 | ||||
|
BAN stały
|
Wykopałem dla sombjakuf
![]() Przepraszam ![]() Cytat:
Tym razem tylko puder brązujący i usta w kolorze nude, stawiam na naturalność tej wiosny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jesteście wredne Cytat:
--- Topsz, lecę się odświeżyć, P. porywa mnie na piwo po mszy ![]() Żeby mnie tylko nie przepiździło na tym moście |
||||
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Spo, ciastami nie przekupuję, nie lubię ciast i innych dręczyć nimi nie zamierzam
![]() Ale może tak krówki-ciągutki? Ju, z USA nie dam rady, UKiem nie dasz się udobruchac? Cytat:
Nadgarstek 15,5 cm. Udo nie wiem w którym miejscu. Stosunek możliwy jedynie w postaci marzenia sennego. Pić mi się chce..
|
|
#4907 | |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nic takiego
: rozanielony młokos z rabatem i kartą i pewna skrępowana pani zapisująca sobie nazwę na karteluszce Cytat:
Taaa, jestem nieświadomą ofiarą marketingu sensorycznego Idę połkać w poduszkę ze wstydu i zażenowania
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Że co?
![]() To ja ci tu komplementy piszę, a ty nas posądzasz o wredotę? Niefdzienczność lucka nie sna granic ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, spadam spać. Albo nie, najpierw się spakować, potem spać Flo, brać śpiworek?Miłej nocki
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-23 o 22:26 |
|
|
|
|
#4910 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
też czasem walę emocjonalnie.Wiesz, czego nauczyłam się w takich (licznych już) sytuacjach w moim życiu? Żeby nie brać stron. Że jeśli staniesz na linii frontu po którejkolwiek stronie - zawsze oststecznie zbierzesz po łbie, bo oni albo się pogodzą i wtedy będzie, że zaogniałas konflikt, albo się znienawidzą i wtedy okaże się, że tkwiłaś w sprawie i obejmą Cię te emocje. Trudno jest wspierać nie zajmując stanowiska. ![]()
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sabb- i z tego też sobie zdaję sprawę. Nie wiem czy mi to wyszło, ale naprawdę starałam się nie zajmować stanowiska - bo doskonale zdaję sobie sprawę z potencjalnych konsekwencji o których piszesz wyżej !. Naprawdę nie chcę stracić kontaktu z żadnym z nich. Mało tego - jeśli postanowią do siebie jakimś cudem wrócić - będę się autentycznie z tego cieszyła ( jeżeli taka będzie ich nieprzymuszona wola).Z drugiej strony nawet ja to wiem, że nie da się być obiektywnym na 100%. Nie kreuję się na wyrocznię, alfę, omegę. Po raz pierwszy w życiu jestem w takiej sytuacji i czuję się jak dziecko we mgle. Totalnie bezradna, zagubiona.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-23 o 22:31 |
|
|
|
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też miałam - dlatemu napisałam cześć Justyno - u Was Wielkanoc to rozrywka - mam andzieję że jutro u nas też - ale do koscioła nie chodzę - tyle mnie omija no a barowe noce były czaderskie beze mnie - widziałam wszystko przeczytałąm dzis zasypiam nad 3im łykiem pifa Flo - witaj na włościach - pifem i jajejm - i kiedy foty będom ( )
|
|
|
|
|
#4913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ideu spać, bo jutro na 6 do kościoła pa
|
|
#4914 | ||
|
BAN stały
|
Ja lubię wyłącznie kruche
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Tyś z frakcji ginącego gatunku "jak zgrubąć" z tego co pamiętam - ad poniebieskawienie - ale to chyba krok w dobrym kierunku ze się tak wyrażę Sałać - przytuliłąm sie - czułąś ? oddech pifka na poliku ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-23 o 22:33 |
|
|
|
|
#4916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grszard, to Ty dostaniesz kruche jak już trochę u mnie poleżą i skruszeją ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Do stosunku chop potrzebny a takiego u mnie nie uświadczysz.
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Ząb mnie boli
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, dentysta w czwartek?
Ja się powinnam zapisać, ale mam szyjki do zrobienia i po raz pierwszy w zyciu się boję dentysty
|
#4920 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzik zostaw to czasowi. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i słusznie, ciasto kruche twardnieje w lodówce Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-23 o 22:47 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

Tych którym coś dolega na duszy i ciele

Trochę to upraszczam wiem.

!. Naprawdę nie chcę stracić kontaktu z żadnym z nich. Mało tego - jeśli postanowią do siebie jakimś cudem wrócić - będę się autentycznie z tego cieszyła ( jeżeli taka będzie ich nieprzymuszona wola).